5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • PrasCo
    Nem vagy egyedül... :D Csak nekem a másik szülővel vannak hasonszőrű gondjaim... Deh úgysem fog tudni tenni semmit, ha már meglesz a 18. életév... :) [renitenskedik]
  • punkers
    Én még csak 14 vaok.De apámmal nagyon sokat szoktam repülni.Eddig 2:01-perc volt a legtöbb amit fent voltunk és 2030 m volt a legnagyobb magasság.Imádom a repülést de nagyon.
  • punkers
    Amugy DJviolin te repülsz?Vagy hány éves vagy?És ha repülsz akkor hol?
  • punkers
  • punkers
    MEg kell venni.(Már akinek van rá pénze)
  • Clidey
  • Papirzacsi
    Mostmár tényleg... Soha többet 500km és magassági repülés.Ez volt az uccsó.
    Eredmény alant látható.
  • Clidey
    Engedjétek meg nekem az alábbi szösszenetet:

(1. - és utolsó :D - felvonás.)

Uros és GR ül a számítógépük előtt. Egyszercsak Uros felkiált:
    - Há nidamá'! Föltörték a szerverünk!
    - Ááááá, hagydmá' le se szard! Tuti kajakra vennéd, de túl vastag a majré! - hurrogja le GR.
    - Akkor most mit csináljunk? - kérdi Uros.
    - Olvassunk Ludasmatyit! - javasolja GR.
    - Háhhh! Milyen jó ötlet! Olvassunk!
    És újságjukba mélyülve csendesen iszogatták jól megérdemelt kávéjukat, mitsem törődve a világ zajával...

(vége, taps)
    (függöny)
  • punkers
    mondom IGAZATOK van.De akkor a San Andreas-t meg a NFSu2-t meg az ilyen nagy játékokat hogy törik fel?
  • punkers
    amugy má véger a szigetnek csak most keltem fel
  • Takocaa
    DJ: asszem ezt már egy párszor megbeszéltük

de tudod mit: smucig tetü disznók vagyunk és NEM!

punkers: ezt nevezem önbizalomnak! :) azért kiváncsi lennék, ha ez ilyen egyszerű lenne akkor még miért nincs kint feltörve?

egyébként a cég ahol melózom egy hardware kulcsos progit csinál... megtaláltuk feltörve... és sikerült kideríteni hogy egy orosz srác törte meg 200dolcsiért!!!
  • punkers
    beszéjjünk a repülésről.Repül valaki nyiregyen?
  • punkers
    hülye vaok.De naon.Most jöttem haza a szigetről
  • punkers
    tök se tudja
  • punkers
    köszike
  • Clidey
    Figy. 2005 áprilisa óta a piacon van a játék. Ha neked volna igazad, akkor már legalább 4(!) hónapja meg kellett volna hogy jelenjen a varez listákon...vagy nem? Szóvalakkor? Egyszerű feltörni avagya nem egyszerű?
  • Takocaa
    punkers: segítek
    http://www.xe.net/cgi-bin/ucc/convert?Amount=48&From=EUR+Euro&To=HUF+magyar+forint
  • Bucser
    12K
  • punkers
    de az mennyi magyar zseton?
  • Bucser
    48 euro... a nemzetközi ÁFÁ-val terhelve a letöltős.
  • punkers
    De amugy mennyibe kerül?most
  • punkers
    amugy jogos.Igazatok van
  • punkers
    okok. megbeszéltük.1-2 hónap és ugyis fut majd a neten
  • Bucser
    Talán mert a microfos nem miattad fut a pénze utan őke meg igen??? Egyébkánt előbb olvasd el a topicot ami ide lett linkelve aztán nyilatkozz.

Harmadrészt mi megvettük. Neked nemér annyit. Én meg nem fogom közzétenni azt a példányt amit megvettem. ergó SFU and be silence. Én fizettem nem te szóval ne az én faszommal próbáld verni a csalánt:D
  • punkers
    Te ezt elis hiszed?
    Tod egyeseknek van olyan programja hogy a cégek ne tudjanak bejutni a gépre
    .Másik ha engem a Microsoft nem fogott meg ők se fognak
    :D
  • Clidey
    Nem akarlak téged sem lelombozni, de szerinted menne? Mégis, hogy oldanád meg, hogy az ő központi szerverük, amin keresztül minden fut, ne vegye észre a turpisságot? Meghekkelnéd? :D

Itt lehet olvasgatni, mi történik ha kalózkodni próbál valaki:
    Condor Official Forum idevonatkozó topikja

Ja és mégvalami: én úgy tudom, hogy ha valakit kalózkodáson kapnak, nem csak az bukik, aki "lopta" hanem az is, aki adta a stuffot... szal már csak ezértsem fogom odaadni senkinek sem a progit+a seriálomat.
  • punkers
    Nem nehéz feltörni mert nem figyeltek oda az algoritmusra kellően de azért kell idő hozzá
  • punkers
    Szerintem megoldanám.De mi is szeretnénk élvezni a játékot.Dwe incs rá pénzünk.Mi csak gyönyörködünk itt a képekben.
  • punkers
    asszem
  • punkers
    Én feltudom törni csak a game kéne
  • Clidey
    Na figyu, akkor elmondom mégegyszer, utoljára. Csak a te kedvedért.

Hiába van meg neked a Condor fullban, csak akkor tudod felinstallálni, ha van serialod is hozzá. Namármost azt meg senki sem fogja neked - így ismeretlenül - csak úgy odaadni! Tehát mégegyszer: serial nélkül EL SEM INDUL a játék. Vágod mosmár??

Azt meg hogy feltöröd a játékot, ugye vehetem egy halovány viccnek???
  • Papirzacsi
    Ájem sorri.. közben frissítettem, és másodszor már rossz válaszra böktem...
    szal nekem is jár a
  • Papirzacsi
    "Sőt, hót lúzer vagyok" Ebben egyet kell hogy értsek veled.

Ténylegi degesítő, hogy másodpercenként jön az üzi, hogy entered game, brake rope, collied with trees, restarted.... és kezdődik elölről. Értelmetlen amit cisnál, foglalja a sávszélt, laggot okoz, és rontja mások játékát. Szal sztem simán lehet bannolni. Már pár repülésen túl vagyok multiban ,de eddig csak egyszer akadtam le a vontatórol, akkor is csak azért, mert vontatás közben kellett elmenni a géptől. Szal sztem elvárható másoktól, hogy normálisan játszanak. Az idióta értelmetlen baromkodást offline is csinálni, nem kel lezért multiba jönni. szal
  • Siluro
    Nem, a játék megér ennyit, hogy megvedd. Amúgy ezt már egy párszor tényleg megbeszéltük......
  • Clidey
    Akkor szerinted miért tették bele a .ban parancsot a fejlesztők, ha nem ezért?
    Engem igenis idegesít, amikor 3(!) másodpercenként csipog a fülembe a cset, hogy XY collided with trees, meg break rope meg ilyesmi. Vegye már a fáradtságot az az akárki is, hogy tanuljon meg OFFLÁJN repülni, legalább alap szinten! Engem szerintem még senki sem látott/láthatott ilyet csinálni multiban, pedig mint már mondtam, nem vagyok egy ász! Sőt, hót lúzer vagyok, el is ismerem. De valahogy nem érzem értelmét kétmásodpercenként megreccsenteni a masinériát...
  • Takocaa
    továbbra se értünk egyet. /de ez már az én bajom
    ez egy online játék és ha csinálsz egy online szervert az repül aki akar
    attól mert valaki béne még nem kell büntetni
    majd ha megy a nagy verseny!!
  • punkers
    Valaki nem tudná vélrtlen mégis felrakni a condor-t valahova nekem ugyse lehet online-zni a szolgáltató miatt.Tom hogy ezt már megtárgyaltáltátok.De talán....
  • Clidey
    Nem az ő baja. Először tanuljon meg NORMÁLISAN repülni aztán jöjjön be a multiba. Ez nem arról szól, hogy esünk-kelünk. Én sem vagyok egy nagy spíler - de hisz tudod -, de legalább meg tudok maradni a kötél végén gond nélkül.

A másik dolog meg: a múltkor nyitottam egy hosztot "Fox Aerobatics" néven. Gondoltam, jönnek majd mások is, és gyönyörködünk egymás tudományában. Erre szinte egytől-egyig aki bejött, nem csinált mást, csak föltette magát az égre, lenyomta Vmax-ig, 'oszt fölrántotta és reccs... Mi ebben a pláne, kérdem én?! Egy ideig szorgalmasan bannolgattam a fiúkat, végül becsuktam a hosztot mérgemben. Na, ennyi.
  • Papirzacsi
    Nos a portforward megvolt. Ennek ellenére, ha megy a router, akkor host not found üziket kapok.
    A ZA-ra javasolt medium bellítás egyelőre jónak tűnik, bár még egy próbáltam eleget. De a routerem meg a condor továbbra se szeretik egymást.
  • Takocaa
    router mögött vagyok én is és semmi gond...
    host-hoz kellett egy port forward de ennyi