5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • punkers
    és itt mit nézek
  • punkers
    Mért ne nevezhetett volna be?csak felszáló motor van 1 számlálója hogy meddig megy a motor és látják hogyha csalt
  • Papirzacsi
    Az monnyuk eszedbe se jutott, hogy szétnézz ITT egy hozzá való XP-s driverért?
  • Clidey
    Tökéletesen igazad van!
  • Papirzacsi
    Biztos elvitte a kiscica ezt is...
  • Clidey
    Hol?
  • punkers
    és igen
  • punkers
    na szóval itt a joystick-om végre
  • punkers
    csak az a baj hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz.És feltörni 1 programot borzasztó egszerü.Attól függ mennyire figyelnek a védelemre
  • Clidey
  • Clidey
    Ez egy ASH25. A Kistégla báttyja bérli külföldről, a verseny idejére. Na? :-P
  • Papirzacsi
    Csak tudnám, hogy ha még egy nyamvadt képet se tudsz beszúrni a topikba, akkor hogy a rákba gondoltad, hogy majd te feltöröd a condort? Szájhős-e vagy?
  • Bucser
    kattints rá a képre. feljön egy nagyobb egy ablakban

Ott kattints jobb gombbal a képen ->tulajdonságok -> linket kijelöl -> Ctrl +c

Aztán átjössz ide a hozzászólások alatt rákattintassz a képre ott feljön kisablak bemész kitörölsz midnent ami ott van és ctrl+v-t nyomsz.

Majd a hozzászólást elküldöd..

Ennyi.. nem nagy kaland...
  • punkers
    áááááááááááááááááááááá béna vaok.De nagyon.:'(
  • punkers
  • punkers
    hogy kell?
  • punkers
    már megint nem jött öszze
  • punkers
  • punkers
    de hogy is kell akkor képet ide berakni?
  • punkers
    én nem is tudom szerintem 1 Nimbus 2c talán de annak hosszabb a szárnya
  • Siluro
    A "mi a link nevé"hez odaírod azt amit akarsz.
  • Siluro
    Van még egy csomó vid a lapon. A VÉGÉRE ODA VAN ÍRVA, HOGY KIK REPÜLTÉK. vAN MÉG OTT SZÉP KIS TÁVREPÜLÉS, MEG ILYENEK. A picsába bekapcsoltam véletlen a caps lockot :/ na mindegy. Szal vannak szép videók! Ajánlom a Lak5-ös videót!!
  • punkers
    azt hogy csinájjátok hogy 1 szóba belelikelitek a címet?
  • punkers
    ez a NYiregyi klubb.Csak azért linkeltem me próbálgatom az ilyen dógokat
  • punkers
    de hogy kell berakni mert én belinkeltem iit a galériából.
  • punkers
    látjátok? mert én nem
  • punkers
    itt a joystick-om
  • punkers
    töltöttem fel a galériába képet de hogy tom berakni?
  • Papirzacsi
    tessék, ha még nem látta vki.
    Egy kis Góbé, egy kis vontatás, egy kis repülés, a kedvenc Góbémban.
    Repülés2004
  • Bucser
    akkor passz nem tudom.
  • punkers
    ed képet hogy lehet berakni ide a topicba nagyban ugy mint a többiek
  • punkers
    megcsináltam de így sem jó
  • Bucser
    másold át a telepító programot vinyóra szedd le az írásvédettséet az összes fájlról. aztán ami indítja a telepítést arra fájlra nyomja jobb gomb -> tulajdonságok -> Kompatibilitási mód -> Windows 98

ennyi.
  • punkers
    mondjuk a cd-re WIndows 95/98 van irva
  • punkers
    boccs de annyira nem értettem.Amugy képet ide hogy lehet felrakni.Még kezdő vaok de naon szeretném használni a joystikot
  • Takocaa
    punkers: próbáld meg simán 3 tengelyes 4 gombos joykéne (ami alapból benne van a winben) felrakni
  • Bucser
    próbáld meg a 98-as driver installját 98-as kompatibilitási módban indítani és akkor a drivert is gy teszi fel mintha 98-as lenne. akkor lehet menni fog. egy próbát megér.
  • punkers
    Nem usb-s azt tom.De a Win 98 felismerte és játszottam is vele 1 csomót.Lenne róla kép csak nem tom hogy kell felrakni ide a fórumba.Nekem ezt ajánlották
  • punkers
    KYE GENIUS F23d kifejezetten repülésre van de nekem az a bajom hogy maga az XP nem ismerifel és ezért akarok csinálni valamit.Mert jó lenne hogyha tudnám használni a
    joystickot
  • Siluro
    Aha, a a videót nem láttam, még, de engem az írás akkor is érdekelne..... Na mindegy...