5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
#643 Na, aszt minnyá gondótam...! :D:D:D:D:D -
#642 Én szívesen Savazok rád... -
#641 Öszintén szólva nekem mind1, eddig talán kétszer szóltam a témához (akkor is offoltam mert siklóernyőzést kevertem a vitorlázásba), de ha a gördülékeny munkához ez kell...... hát legyen..... :DDDDDD -
#640 Gazdák. Bocs. :D -
#639 Én magamra szavazok természetesen! :-P Meg Zacsira és Takócára is! És mi is nagyon gizdák akarunk lenni!!! :-) -
#637 Há nehogy már idejöjjenek a csicska csávók aztán szétflémeljék a topicunkat:)) -
#636 Mondjál le
Na yoovan veled vagyok én támogatom:) -
Soaringpilot #633 Lehetne pl. ez is:
"Szabad vándor madár a pilóta..." - egy közismert repülős dal első sora. -
#631 durva -
#630 De a pilótának semmi baja :) -
#629 " Emergency landing in the middle of the city."
Város közepén gondolom nem nehéz... :) -
Takocaa #628 őőőő ezt vajon hogy sikerült így oda vágni? -
#627 Paanacs szőr!
azé hogy ne legyek től off:
http://www.airliners.net/open.file/901247/L/
http://www.airliners.net/open.file/640770/L/
http://www.airliners.net/open.file/640769/L/ -
Takocaa #626 Papirzacsi! kérlek keress meg megint icq-n mert múltkor véletlenül mellényomtam és nem kerültél fel a listára
thx -
#625 -
Takocaa #624 pl ezt
"A Condorból nincs feltört példány! Meg kell venni! Image-t nem adunk!
Ára cirka 12e forint"
-
#623 Repülés vagy halál..... inkább repülés
-
#621 Úgyúgy! ;) -
#620 Meg ott van ugye az Örjárat Az Égen című nagysikerű magyar film is:P -
#619 A "Kötelék" film az 1981 körül készült, és a legendás Aerotriga nyíregyházi köteléket mutatja be, az "Ég katonái" pedig valamikor 89-90 tájékán forgatódott, a katonai pilótákról készült. Szóval honlap, vagy any info from the web az impossible. Szerintem. -
#617 Ühüm...de azért ne feledkezzünk meg a "Kötelék" és az "Ég katonái" c. filmekről sem... E filmek rendezője Edelényi Gabi bácsi... Bár ezek inkább dokumentumfilmek, semmint játékfilm. -
#616 Hát a topGun realitása is kimerül abban, hogy pilóták és repülők vannak benne meg van olyan kiképzőbázis, hogy miramar és a Suli neve, hogy Top Gun:)
A többi a képzelet szüleménye:D -
punkers #614 Csak az baj azzal a filmel hogy 30mp igazi felvétel belőle a többit a földön készitették.Amugy jó film -
Takocaa #612 R-22S Június 18 -ról van valakinek fényképe???? -
#611 logika... -
punkers #610 pont ezért -
#609 A világon nálatok van kettő. Miért kellett volna tudnom...? :P -
punkers #608 a HA-7.... a 7 jelézi hogy műrepülőgép.De már nem az nagyon öreg -
punkers #607 A-15 (Antonov) | HA-7019, HA-7020 (KB) |
Orosz gyártmányú, teljesen fémépítésű, teljesítménygép. Mig 15-ös tolórudakkal. | Fesztáv: 18 m | G. ülés max.: 110 kg | Magasság: 1.165 m | G. ülés min.: 75 kg | Hossz: 7.20 m | G. max.: 410-460 kg | G. üres: 320 kg | L/D vbn: 40 +/-1 | G. vízballaszt: 50 liter | L/D vb: 41 +/-1 | V max.: 250 km/h | V min.: 60 km/h | VA.: 175 km/h | n.: + 6 / - 5.3 | V csörlés: - | V vontatás: 100-190 km/h | V vontatás vb.: 120-190 km/h | V min. leszállás: 90-100 km/h | V opt.: 95 km/h | V gaz.: 85 km/h (0.65 m/s) | V max. felhőben: 225 km/h | -
punkers #605 Antanov A-15.ezt nem tudtad? -
#604 Mer' ezmiez? -
punkers #603 és a klubbunk kincse ami csak a világon nekünk van 2.(legalábbis mi ugy tudjuk)
-
punkers #601 Mostmár csak játék kéne -
#600 -
#598 óbasszameg...szóval így -
#597 Remélem URL=http://www.aeroclubalfoldi.hu/aranyhomok/page/result/total/OpenFAI.htm]így[/URL] már tényleg elhiszed, hogy ASH-25 volt az. Illetve még van is. :D -
punkers #596 Jó a Joystickom köszi mégegyszer.Amugy 65-öt siklik papiron de azért nem kell cikizni. -
#595 Figyu, hidd már el nekem lécci, jóóóóó??? :D És nemutolsósorban: IDE A NYEREMÉNYEMMEL!!!!!!! :))))))))
Mellesleg...ha beirod a gugliba, az kiköp egy csomó találatot, ahol megnézheted a teljesítmény-görbéjét...nameg az árát... Azért ilyen gépekkel oktatni...hmmm...majdleestem a székről a röhögéstől, mikor olvastam... -
punkers #594 nem jutott eszembe ugy voltam vele hogy 1998-as biztos régi -
punkers #593 amugy találtam kössz