5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Clidey
    Na, aszt minnyá gondótam...! :D:D:D:D:D
  • Papirzacsi
    Én szívesen Savazok rád...
  • 42nd Intruder
    Öszintén szólva nekem mind1, eddig talán kétszer szóltam a témához (akkor is offoltam mert siklóernyőzést kevertem a vitorlázásba), de ha a gördülékeny munkához ez kell...... hát legyen..... :DDDDDD
  • Clidey
    Gazdák. Bocs. :D
  • Clidey
    Én magamra szavazok természetesen! :-P Meg Zacsira és Takócára is! És mi is nagyon gizdák akarunk lenni!!! :-)
  • Siluro
    Há nehogy már idejöjjenek a csicska csávók aztán szétflémeljék a topicunkat:))
  • Siluro
    Mondjál le

Na yoovan veled vagyok én támogatom:)
  • Soaringpilot
    Lehetne pl. ez is:

"Szabad vándor madár a pilóta..." - egy közismert repülős dal első sora.
  • chicco
    durva
  • Siluro
    De a pilótának semmi baja :)
  • PrasCo
    " Emergency landing in the middle of the city."
    Város közepén gondolom nem nehéz... :)
  • Takocaa
    őőőő ezt vajon hogy sikerült így oda vágni?
  • Papirzacsi
    Paanacs szőr!

azé hogy ne legyek től off:
    http://www.airliners.net/open.file/901247/L/
    http://www.airliners.net/open.file/640770/L/
    http://www.airliners.net/open.file/640769/L/
  • Takocaa
    Papirzacsi! kérlek keress meg megint icq-n mert múltkor véletlenül mellényomtam és nem kerültél fel a listára
    thx
  • Papirzacsi
  • Takocaa
    pl ezt
    "A Condorból nincs feltört példány! Meg kell venni! Image-t nem adunk!
    Ára cirka 12e forint"
  • Siluro
    Repülés vagy halál..... inkább repülés

• Clidey
    Úgyúgy! ;)
  • Siluro
    Meg ott van ugye az Örjárat Az Égen című nagysikerű magyar film is:P
  • Clidey
    A "Kötelék" film az 1981 körül készült, és a legendás Aerotriga nyíregyházi köteléket mutatja be, az "Ég katonái" pedig valamikor 89-90 tájékán forgatódott, a katonai pilótákról készült. Szóval honlap, vagy any info from the web az impossible. Szerintem.
  • Clidey
    Ühüm...de azért ne feledkezzünk meg a "Kötelék" és az "Ég katonái" c. filmekről sem... E filmek rendezője Edelényi Gabi bácsi... Bár ezek inkább dokumentumfilmek, semmint játékfilm.
  • Bucser
    Hát a topGun realitása is kimerül abban, hogy pilóták és repülők vannak benne meg van olyan kiképzőbázis, hogy miramar és a Suli neve, hogy Top Gun:)

A többi a képzelet szüleménye:D
  • punkers
    Csak az baj azzal a filmel hogy 30mp igazi felvétel belőle a többit a földön készitették.Amugy jó film
  • Takocaa
    R-22S Június 18 -ról van valakinek fényképe????
  • PrasCo
    logika...
  • punkers
    pont ezért
  • PrasCo
    A világon nálatok van kettő. Miért kellett volna tudnom...? :P
  • punkers
    a HA-7.... a 7 jelézi hogy műrepülőgép.De már nem az nagyon öreg
  • punkers
    A-15 (Antonov) | HA-7019, HA-7020 (KB) |

Orosz gyártmányú, teljesen fémépítésű, teljesítménygép. Mig 15-ös tolórudakkal. | Fesztáv: 18 m | G. ülés max.: 110 kg | Magasság: 1.165 m | G. ülés min.: 75 kg | Hossz: 7.20 m | G. max.: 410-460 kg | G. üres: 320 kg | L/D vbn: 40 +/-1 | G. vízballaszt: 50 liter | L/D vb: 41 +/-1 | V max.: 250 km/h | V min.: 60 km/h | VA.: 175 km/h | n.: + 6 / - 5.3 | V csörlés: - | V vontatás: 100-190 km/h | V vontatás vb.: 120-190 km/h | V min. leszállás: 90-100 km/h | V opt.: 95 km/h | V gaz.: 85 km/h (0.65 m/s) | V max. felhőben: 225 km/h |
  • punkers
    Antanov A-15.ezt nem tudtad?
  • PrasCo
    Mer' ezmiez?
  • punkers
    és a klubbunk kincse ami csak a világon nekünk van 2.(legalábbis mi ugy tudjuk)
  • punkers
    Mostmár csak játék kéne
  • Clidey
  • Clidey
    óbasszameg...szóval így
  • Clidey
    Remélem URL=http://www.aeroclubalfoldi.hu/aranyhomok/page/result/total/OpenFAI.htm]így[/URL] már tényleg elhiszed, hogy ASH-25 volt az. Illetve még van is. :D
  • punkers
    Jó a Joystickom köszi mégegyszer.Amugy 65-öt siklik papiron de azért nem kell cikizni.
  • Clidey
    Figyu, hidd már el nekem lécci, jóóóóó??? :D És nemutolsósorban: IDE A NYEREMÉNYEMMEL!!!!!!! :))))))))

Mellesleg...ha beirod a gugliba, az kiköp egy csomó találatot, ahol megnézheted a teljesítmény-görbéjét...nameg az árát... Azért ilyen gépekkel oktatni...hmmm...majdleestem a székről a röhögéstől, mikor olvastam...
  • punkers
    nem jutott eszembe ugy voltam vele hogy 1998-as biztos régi
  • punkers
    amugy találtam kössz