5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
punkers #700 [IMG]mg][ihttp://www.kepfeltoltes.hu/050821/SFS.JPG[/img][/IMG]
Nahát ez az ennyi a grafika de beelégszek vele -
punkers #698 meg nekem termik sincs sehol
És alig lehet elmenni a reptértől -
punkers #697 jah az van benne de neked hogy lehet csőrölni? -
punkers #694 de ti hogytudtok csőrölni a játékban nekem ne lehet mert levegőböl indul mondjuk nekem demóvan.ja és 1 pár 100 méter utánnem lehet tovább mennimert megáll egyhelyben.Dj neked egész van? -
Soaringpilot #693 Az attól függ, hogy milyen géppel megy. Tényleg, milyen géppel mentél DJ? -
Takocaa #692 "Ilyen 70-80 km/h-val szoktam körözni. Ez kevés?"
mennyinél is esik át a gép??
sokkal lasabban már nem mehetnél -
Soaringpilot #691 Szia!
Kerékcsőrlés??? Két féle csőrlés van: orr- és súlypontcsőrlés.
Orrcsőrlés: a földön gurulás közben a bot középen van, elemelkedés után egy kicsit meghúzzuk, hogy ne emelkedjen túl meredeken (sebességgyűjtés), majd a biztonságos magasságon hasra húzzuk.
Súlypontcsőrlés: gurulás közben a botot egy kicsit előrenyomjuk, így finomabban fog elszívódni a földtől. A biztonságos magasságig csak egy picit engedjük vissza, de még mindig nyomott helyzetben van. Ezután középhelyzetbe állítjuk. Kicsit húzni nem tilos, de erősen terheli a kötelet, ami kötélszakadást okozhat.
A biztonsági magasság alatt azért nem szabad meredken csőrölni, mert ha ilyen helyzetben szakad a kötél, nem biztos hogy lesz elég magasság az átnyomásra és a biztonságos leszállásra.
Ha nem az átesés miatt remeg, akkor nem tudom miért.
Jó szelet!
Soaringpilot -
Takocaa #689 :)
még a játék grafikai beállításait is megnézhetnéd!
felbontás, felhők minősége, stb... -
punkers #688 megtudtam csinálni megy a játék köszi a segitséget mindenkinek!!!Igaz nem a legjobb a grafikája de nekem még mindig jobban teccik mint a Sots.És nagyon bejött ugyhogy mostmár ezen fogok játszani igaz hogy csak a demója van meg de nem baj -
punkers #687 de milyet töltsek le az jó amit én linkeltem?vagy segitsetek melyiket -
Takocaa #686 jajj Zacsi! :)
ne bántsuk szégény "Felhasználó 0.7 Bétát"!
mi is kezdtük valahogy! és még mi mindent nem tudunk :)) -
#685 Gyanítom a helyes kérdés az lenne, hogy mit tudsz?... -
Takocaa #684 mit nem tudsz????? -
punkers #683 álmos vagyok majd holnap. -
punkers #682 nem tom -
Takocaa #681 na jó segítek még egyet:
a titok
-
Takocaa #680 #672 ben mi a fenét linkeltél be te magad??? -
#679 Mondjuk innen. -
punkers #678 honnan szedjek drivert?
Nvidia videó kártyám van. -
Takocaa #677 hát jó kérdés
a követekezőket teheted:
reinstall nvidai driver (persze csak ha nvidia-s videó kártyád van!!)
+ reinstall directx
erről az elöbb nem szóltam de ez is nagyon fontos!
ha nem tudod hogy milyen van fent akkor:
start/futtatás ide írd be hogy dxdiag, feljön egy ablak és rögtön az első lapon látod a verziót
a legutolsó a 9c
ha nem ez van rekad fel (hogy honnan???: google.com /// origo szoftverbázis)
ami fontos: olyan nyelvi verziót kell felraknod amilyen a windozod nyelve!!! -
punkers #676 de akkor ha OpenGL-re váltok a SFS-ben akkor mért nem jön be a játék.Megáll 2mm-rel a vége előtt a betöltö csík és úgy marad -
Takocaa #675 Punkers:
hol kezdjük???
szóval a gépedet felépítő HW elemeket a windows nem biztos hogy maximálisan tujda használni, hiszen ezek mindenféle gyártók spec termékei.
Ezért a HW gyártók az eszközeik mellé egy olyan spec programot is csinálnak amivel az oprendszer kezelni tudja ezeket. Ezt hívjuk DRIVERNEK. Az az NVIDA dirver amit belinkeltél az NVIDIA csippekel szerelt videó kártyákhoz való. Ha install után megnézed a win ugyan ad képet de nem túl jót, mert csak a vga kártya alap funkcióit tujda használni, az spec funkciók használatára meg kell tanítani. Na erre jó az amit linkeltél. OPENGL-t nem tudsz tölteni. Ezt álltalában a játékokban lehet bállítni, hogy milyen módot szeretnél használni.
Egyébként nvidia meg ati meg a többiek elég sűrön adnak ki drivereket, mivel folyamatosan javítják fejlesztik őket
//bocs a hosszú off ért// -
Soaringpilot #674 És természetesen rád szavazok én is:-) -
Soaringpilot #673 Szia DJ!
Az SFS 4 egy nagyon élethű szimulátor, szinte minden mozzanata a repülésnek ugyanolyan mintha egy igzi gépben ülnél. Egy dolgot leszámítva: a termikek előtti rángatást szerintem egy kicsit eltúlozza.
Amikor körözöl, szerintem nagyon elhúzod a sebességet, még éppen nem esett át, akkor szokott remegni a gép farka. Próbáld meg egy picit előreengedni a botot, elvileg akkor megszűnik a remegés.
Van mégegy problémája: a programban orrcsőrlés van, de te súlypontcsőrléssel fogsz majd tanulni. De ez már részletkérdés. -
punkers #672 EZT a DRIVER-t töltsem le?Mire jó? -
punkers #671 amugy éremes Driver-t tölteni az Nvidiáról?Meg akkor tudtok segiteni honan töltsek OpenGL-t? -
punkers #670 mert nekem csak DirectX-em van -
punkers #669 és honan tudom leszedni az OpenGL-t?
-
#667 meg könyebb rá programot írni mert a DirectX SDK-ja egy szar... borzalom alá fejleszteni bármit is:) Szóval az OpenGLegy nagyon régi eljárás mód. Egyébként Profi rendererekben nem biztos, hogy OPENGL-t használnak... Ott van még a MAx saját apija a HEidi is. meg a mayanak is van saját megjelenítő vezérlője:) Viszont azokat a funkciókat nem lehet elérni windowsPC-n... csak a drága MAc-en vagy linux alatt:) -
punkers #663 Amugy mi az a OpenGL?Én nem értem ezt sosem használtam mindig DirectX3D használok. -
#662 Oppá. :) Szmájli lemaradt a végéről a "Mehet" miatt... sry. :D -
#661 Majd azt írod, hogy alacsonytámadást végeztél. -
#660 Mondjuk hasznos lenne, hogy mielött írsz, nyomnál egy válasz gombot,hogy tuggyuk mi is meg leginkább az érintett, hogy kinek válaszolsz. -
punkers #659 de nekem akkor nem jön be.A csík szépen megy és a végénél kb. 3mm megáll.Kész.És muszály
ctrl+alt+delete -
#657 Nos a ma esti táv a kockáztatok, seggemet felhúzom, nehogy elkapjak vmi fenyőfát típusú táv volt. Az egyik legneccesebb pillanat utáni állapot látható a képen.A legneccesebnél eszmbe se jutott, hogy képet kéne készíteni. :-)
-
punkers #656 Az SFS-ben az a legkeményebb hogy simán kéne mennie a gépemen és mégis ugy szaggat mint 1 állat. -
punkers #655 mámint DJviolinra..
-
#647 Nyugi csak húznak... Legalábbis szerintem.... :) -
#645 Ezt hol látod? És meg lehet tudni melyik vót az a 3?
Én amúgy klájdira szavazok, meg Takócára... De leginkább magamra. :-)
Nem ígérhetek más csak büntetőpontokat, és banokat. :-) -
#644 Na, hophop, már 3 szavazatod van:)))))