5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Bucser

Mi az Clidey visszavontad?:D

edit: ja punker rendet tett:D
  • punkers
    De többet nem foglalkozok a Condorral és egyébbel sem a topicban
  • punkers
    Mivan veled asszed te nagy vagy mert már 34 éves vagy de vitorlázásba semmit nem alkottál.MAjd akkor... ha csináltál valamit az igazi repülésbenakkor te nekem dumálhatsz.nem a motoros repüléssel ami a hülyének is megy
  • punkers
    Figyu én meg 14 éves vagyok és 12 éve vagyok repülőgépek közelébe.Én is értek hozzá valamilyen szinten
  • Clidey
    Hali VRSDM!!!

Üdv ebben a topikban! Mondd meg lécci a VRSLC-nek, hogy hamarosn megyek hozzátok, megszervizelni azt amit igértem! Csak kissé el lettem havazódva...hiába van még augusztus...
  • Bucser
    kár hogy a stílusod és írásaid tükrözik a korodat....
  • Siluro
    És hol vannak a képek? ;)
  • Siluro
    Haggyad Bucser testvér, mert leszarják amit mondasz......
  • punkers
    HAGGY MÁR BÉKÉN MI KÖZÖD HOZZÁ
  • Bucser
    FAszomk a picsáért nem tudod felfogni a lényeget azzal a fiatal agyaddal....!!!!

Az hogy más kapta nem jogosít fel arra, hogy a mástól kapott dolgott továbbADD!!! NEm kell minden szamárnak az első után mennie!!!! Itt nem arról van szó, hogy ki mit akar, hanem arról, hogyha játszani akarsz az pénzbe kerül!! és ha jó egy játék vagy egy szimulátor azt igenis érdemes megvenni!!!! Pláne hogyha a fejlesztők minden betett fillért visszaforgatnak a játék fejlesztésébe!! Ezért halnak meg a jó dzimek fejlesztései mert nem éri meg mert akit érdekel az leszedi vagy megszerzi ilyen olyan úton ahelyett, hogy díjazná a készítőt azzal, hogy megveszi... ÉS kurvára mindegy hogy online vagy offline játszol vele 100 órát!! érted????

Ez az amit nem tudsz felfogni és próbálok neked elmutogatni kézzel lábbal már mióta...
  • punkers
    DJViolin küldtél privátot?Adjadmegfel az msn-ed addig is tudunk rajta dumálni
  • punkers
    Én már ezt lezártam két embernek átküldöm és készen van
  • punkers
    DE mondom nem foglalkozok tovább vele leszarom
  • punkers
    De nem érted meg hogy ez már a századik akinél van a cd
  • punkers
    AMugy Bucser neked mi közöd hozzá.Te ebben nem vagy érintett
  • Siluro
    Nem téged baszik le a ntről, hanem azt a srácot akitől kapod.......
  • punkers
    Amugy meg már elterjedt mert ez már a sokadik uyghogy ő is csak kapta..ELŐTTE MÉG VAGY 10 EMBEWRNÉL VOLT
  • VRSDM
    hali, nemértem hogy ez a fórum, minek egy ijen oldalon jött létre, de ha már van akkor én is szorom az igét, az éterbe...

Én kb. akkor csöppentem bele, a repcsizésbe, amikor megszületttem, mivel apám repülőgépszerelő a Dunakeszi Sportrepülőtéren, illetve már nem is igazán ott, hanem a reptér közvetlen szomszédságában, lévő, Birtokon, ami, a Repair Bt. tulajdona, mostmár ott dolgozik... 1 régi barátjával, vállalnak repülőgép építést-javítást-ellenőrzéseket stb... most ezzel foglalkozik, emelett, egy másik repülőgéprajongó, bartájával, saját, repülő építésével is foglalkoznak...

nekünk jelenleg egy quicky repülőnk, van, melyet, nemrég vettünk németországban... másrészt, van egy diskus-unk, de az mostanság szétszerelve hever, a hangárban bérelt,. helyünk-ön... énis sokat, repülök...

ha bárkinek kérdése van, és segíthetek. irhattok...

és kösz hog ylétrejött ez a topic
  • Siluro
    Vagy egy felajánlásként vagy ajábdékba kapott egy eredetit.....
  • punkers
    figyelj elmondom mégegyszer NEKEM NEM LEHET NETEN JÁTSZANI MEG SOARINGPILOTNAK SE.ÉN MEG HISZEK DJVIOLINNAK.Amugy meg ne iridjkedj azért mertén képes vagyok arra hogy átküldjem.Amugy meg nyomják neten leszarom nekem nem lessz belőle baj mert neméngem dob le a netről.És én lezártam ezt a témát. kész.
  • Bucser
    "Nem nem kérdeztem meg a gyerektől de assziszem hogy megengedhetem magamnak"

Szerintem meg nem! Hinni a templomban kell itt meg megkérdezni!!!!

ÉS hiába ígérget néhány 10-en X éves akármit... Az emberi gyarlóság akkor is rá fogja vinni, hogy játszon vele neten... Annyiszor basztak át ilyen téren (korábbi több éve ismert emberek is), hogy már nem hiszek semmilyen ígéretnek pláne nem egy netesnek akit 3 hete ismerek...
  • punkers
    És nekem nagyon bejött a topic de most kezd már 1kicsit elfajulni.Nem a témávalfoglalkozunk.Ezellen tenni kéne.Ha lehet inkább msn-en küldeném át ugyhogy majd aggyatok 1 msn címet
  • punkers
    Nem nem kérdeztem meg a gyerektől de assziszem hogy megengedhetem magamnak hogy 2 embernek átküldjem akik igazából szeretnék.
  • Bucser
    ÉS a srácot akitől kapod megkérdezted, hogy odaadhatod-e?
  • punkers
    Nem adom oda minenkinek Csak 2-3 embernek.Először kérdezdmeg mit akarok nem vagyok olyan hülye hogy midnenkinek.
  • Bucser
    lopott gatyát könnyen osztogat az ember....
  • Papirzacsi
    Én a D-vizsgatáv elötti időtartamrepüléseknél kényszerültem abbahagyni, mert a nem repüléssel kapcsolatod költségek bizony igem magasra szöktek, amit tanulóként nem tudok fininszírozni.
    Szal önted azt a bablevest. De buggyantat.
  • Papirzacsi
    Nem smucigok, csak most te is bebizonyítotad, hogy mennyire megbízható vagy. Vki vállaja, hogy odaadja neked azt a progit, amit egy vagyonért vett, hogy kipróbálhasd, és játszhass vele offline, és erre te már rögötn tovább akarod adni. Nem 1 nem 2 emberenk, hanem mindenkinek, aki betéved ide a forumba. Ezek után remélem a gyerek még azelött észbekap, hogy odaadná neked a progit.
  • Bucser
    hát csekkold le mire válaszoltam:D valamit elnéztél

Szerintem elég erősen összeköthető:D vagy te válaszoltál rossz embernek elsőre:D mert én a te reakciódra reagáltam:D

Én már csak ilyen reagciós vagyok:D
  • Papirzacsi
    Az ügyes, vagy jó képességű, nem ugyan az mint a rutinos. Én meg a Tóth Feri is oktatott. Akkor most én is rutinos vagyok? :-O Dejó, megyek is , gyorsan szétkürtölöm a világba!
  • Bucser
    NEm ez inkább gyarló emberi szokás, hogy ha nekem 12 rugómba került valami azt nem adom oda szívesen! pláne ha most vettem és még ki sem tudtam élvezni. az egy más dolog, hogyha megvan fél éve vagy 1 éve. De így.. és különben is nem attól függ, hogy valaki mennyire szereti a vihornáyzást hogy odaadja-e azt a kiba**** programot... szóval ezt a témát végleg le lehetne zárni.. és lassan a banner alá INFO-ba be lehetne írni: "CONDOR cd-t és cd-keyt nem tud és nem akar adni senki".

Egyébként punkers kérdezd meg az illetőt akitől kapod a cuccost, hogy felteheted-e.. mert eléggé átbaszás, hogy odaadok valakinek valamit az meg felteszi egy nyílvános helyre... Holott csak neki adtam oda...
  • Papirzacsi
    Hát öregem... Most jó lenne tudni kinek válaszoltál. Úgyérzem az üzid fele nekem szól. Szal olvasd el az üzimet amire válaszoltál, és nézd meg hogy én kinek címeztem, és láthatod, hogy marhára értelmetlen volt itt üzengetned.
    A "terepreszállásról" meg annyit, hogy ha nme is volt észrevehető, akkor meg most hazudtál? :-O VAgy akkor most mi van?

Egyszer volt részem majdnem látni egy ilyet. Időtartamból jött vissza a góbé, 4.ben még talált egy kis emelést elég messze a reptértől. NEm tudta kitekerni, és csak vesztett a magasságából. Végül jobbnak látta, hogy hazajöjjön. De akkor már kevés volt a magassága, és a szőlőtökék felett 1 méterren nyomta nagy sebbel hazáig. Közben még egy fában is majd elakadt. Tudni kell, hogy fahegyen a reptér nagy részét szőlő veszi körül, ami jó vastag betonoszlopokra van növesztve (nem tom ez e a megfelelő terminológia, de hát nem vagyok szőlőtermesztő) :-) SZal végül nagyon neccesen elért a reptér végén lévő úthoz, ahol talán még egy méteren se volt, mikor kereztezte. Ha akkor jön vmi autó, vagy busz, tuti telibekapja... Na ez volt majdnem terepreszállás, csak úgy az összehasonlítás kedvéért.
  • Bucser
    Attól függ:) nézd meg az infómat:) én biztos lehetek házigazda
  • Bucser
    Arcod akkor is nagy van:D

Egyébként meg most néztem vissza és épp elnézést akrtam kérni, hogy bocs összekevrtem vt54-el.

Egyébként meg azért szólok bele, mert azt hiszem én is a topic egyik lakója vagyok és nem tetszik a hangnemed amit mások felé mutatsz és nem szeretem a "kinek van nagyobb fasza" játékokat sem. Elég békés volt eddig ez a topic, de neked valahogy nem sikerül elkapnod a "kultúrált hozzászólás" nevezetű fonalat

-"Kérlek hagyd el a házat! MOST!":)
  • Papirzacsi
    Nos tudod én visszakerestem, nem úgy mint te. Az arc meg nem nálam nagy. Nem én kezdtem vaggerkodni azzal ,hogy "én össze tudom hasonlítani az igazival..."
    Szal pihi. Ebben tudotommal te ne mvoltál érintett, szal felesleges volt beleszólnod.
  • Soaringpilot
    Akkor már kettő is van:-)
  • punkers
    Szerintem ez nem példavehetés ez annyi hogy mi szeretjük a vihornyázást és ők nem segitenének rajzunk ennyi.amugy elektronet a szolgáltatóm
  • Soaringpilot
    Szia Punkers!
    Én se tudok on-line multiplayerezni, mert ez a ***** szolgáltató nem engedi:-( Sejtem, melyik lehet a szolgáltatód, az egész országban csak ez az egy nem enged multini:-)
  • punkers
    de erre még várni kell mert a csávó még nem kapta vissza a cd-jét de azt mondta ahogy vissza kapa egyből felrakja virtual cd-be és átküldi nekem a képfájlt
  • punkers
    hát jóhogy nem élvezem azt hogy mások szenvednek.ÉS ha annyira szeretik a vitorlázórepülést akkor mért ne rakjam fel? de vannak olyan emberek akik smucigok direkt mert az az ővék cím szóval nem rakják fel sehova hát nekem mind1.