5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Siluro
    Ki nem:)
  • punkers
    elfogadnék 1-et ajánékba
  • punkers
    ez az eta nagyon kemény
  • punkers
    de előtte még gyüjtök rá pénzt.
  • Papirzacsi
    végre. de remélem ezért majd megosztod a többiekkel, mert te nem vagy egy smucig disznó, mint a többiek.

de hogy legyen má vihornya is:
    http://www.eta-aircraft.de/
    http://www.leichtwerk.de/eta/en/news/
    jó lehet vele terepezni... :-)
  • punkers
    vagyis még nem perceken belül
  • Soaringpilot
    Ezért érdemes volt több 100 hozzászólást elpazarolni erre az értelmetlen vitára. Remélem egyszer s mindenkorra vége!!!
  • punkers
    de én viszont megrendeltem
  • Bucser
    Ezt próbáltuk beleverni a fejedbe már kb.: 3-hete?????
  • punkers
    DjViolin, Soaringpilotsajnálattal közlöm hogy nem lehet meg a játék mert netes játék és ha valaki belép ajátékba és ugyanazzal a serialllal akkor ledobja a szerver és többet nem engedi vissza.Ugyhogy meg kell venni!!!!
  • Papirzacsi
    Hozzáteszem jogosan, mert elkél már az atyai, hogy a fogaskerekek visszarázódjanak a fejében. :-)
  • Clidey
    Na például ez is, jah! Kössz Bucsi hogy kisegítettél! :)
  • Clidey
    Egyet?? Az össes olyan! :D Nem a kommentjei alapján érdemelné a büntit, hanem a hozzáállása és a témához való viszonyulása miatt!

punkers!
    Még szerencse hogy apád nem olvassa azt amit itt össze-vissza irkálsz, égne szegénynek az arca miattad biztos! Tán még egy atyai pofonra is ragadtatná magát...!
  • PrasCo
    113 hozzászólás.

Ó, örültem, mint majom a farkának, hogy kedvenc topicom így felfutott. Aztán átolvastam...
    Most ez mire jó, könyörgöm? :| Együtt a repülésért, nem egymás ellen, ilyen kis semmirevaló szimulátorok miatt? Könyörgöm... mintha csak MO-t modellezték volna le kicsibe. :P

Higgyétek el, én ugyanúgy szeretnék már a Condorral repülni. És én ugyanúgy inkább real-ra költeném azt a rohadt havi másfél rugós "keresetemet", mint Condorra, de ha azt mondják: Nem, hát nem. El van fogadva, meg van értve. Nem várhatok/unk el mindent külső segítségből! És nem kell nagy dolgokra gondolni! Elég csak annyi, hogy magadtól beszerzel egy 12 rongyos játékot, ha már TÉNYLEG annyira kell. Nem?... :S

Nna mindegy. Hát sajnálom.
    Pár reakcióm, sry, de hsz-számot nem tok írni.

Violin: A demoban nincs mód arra, hogy logoljam az útvonalat, de az a minimum, hogy tudom, merre megyek, így nem okoz nehézséget vázlatosan leírni az utat. :)

punkers: Ne haragudj, de az hogy "tudsz repülni..." Ez enyhén megmosolyogtató, Ennyi erővel, én először kb. 5-6 éve játszottam először szimulátoron, és talán másfél-két éve játszom igazán komolyon is. Sőt, már repültem is valóban... Na, akkor én most qrwanagy pilóta vagyok...? :D

kollektíve: Mi értelme van már azon vitatkozni, hogy kinek van joga programokat hasonlítgatni valósághoz? Tudtommal mindenki magának repül, nem azért, hogy ő legyen a Bessenyei, és ezt másoknak nyomatékosan is tudtára adja. Mindenesetre ÉN magamnak akarok repülni, nem azért, hogy mások előtt én legyek a faszagyerek. Ezt más sportokkal olcsóbban és könnyebben is megoldhatnám... :| Persze, mindenkit más motivál... :|

Nna mindegy, ennyi lettem volna. Elnézést, ha valahol sértő a hangnem, nem állt szándékomban. Csak elkeserítő volt, amit itt találtam.
  • Bucser
    Ő kezdte a warezt és itt rendezte hogy hogyan fogja teríteni a cuccot:)
  • Papirzacsi
    TE, de orvos látott má? Vagy hívja m ki rád? Már nemtom hanyadik hozzászólásodat látom, hogy jaj a topikom így, a topikom úgy...
    Sztem már az épelméjüség határát súrolod ezzel a topikhoz ragaszkodással.
    Ilyen hozzáállással én nem házigazdának neveznélek ki, hanem zártosztályi
    lakónak.

Szóval én ammondó vagyok, hogy mindegy ki lesz itt a haázigazda, de az ne te legyél, mert ez a betegség már csak elfajulni fog. :-) Javaslom inkább ,hogy ne is legyen házigazda, mert belebetegednél ha nem te lennél az. Csak az elméd megóvás érdekében tanácsolom ezt.
  • punkers
    még jobban mint a többiek
  • punkers
    mert megérdemlem
  • punkers
    kapjak akkor én is
  • Clidey
    Akkor légy igazságos: kapjon a punkerS kölök is egy büntit! :D
  • Clidey
    Szívemből szóltál!!! Köszönöm! Csak az a baj, hogy ez itt süket fülekre talál nagy valószínűséggel... :(
  • Clidey
    Na látod, ha másért nem is, de ezért a kommentedért megérte, hogy akaratlanul is, de csináltam egy kis flémet... Mindenesetre örülök hogy elolvastad, még mielőtt PunkerWork törölte, s ezek szerint valamilyen hatással csak volt rád az amit írtam. Nem úgy mint erre a kis nyálasszájú punkers-re. Őt sajnálom, de tényleg.
    S remélem azt is, hogy ezért közeledtek valamelyest egymás felé álláspontjaink is az elhangzott témákkal kapcsolatban. Most kissé érettebbé váltál megint - remélem. :)
  • Papirzacsi
    Sztem az elehetett a gond, hogy a kispöcs nickja egy s-t kivéve olyan mint a tied, és Clidey vagy lefelejtette az s-t, vagy te nézted el. Már korábban is volt hogy lefelejtette. Szal sztem nem neked írta.
  • Bucser
    hagyd rá...
  • Papirzacsi
    NEm hisszük. TUggyuk hogy nem. Ezt már párszor bizonyítottad itt magad is. :-)
  • Siluro
    Nem az összeveszés a lényeg.... hanem az, hogy milyen gyerekesek, felelőtlenek vagytok, akik cserélgetik azt a Condor cd-t..... hihetetlen. Tudod mi a baj? Hogy az a srác, aki megvette legelösször rááldozott 12K HUF-ot vagy többet és yoohiszemű lévén odaadta egy haverjának, xcsak mert szépen nézett rá. Ő is tovább adta, meg ő is, így jut el hozzátok. És ebben ti is bűnrészesek vagytok, ha játszotok vele vagy elfogadjátok, mert az a srác aki elösször megvette, most veri a fejét a falba, hogy 12K HUF ért vagy többért megvette és nem tud multizni vele mert akiben megbízott, az geci volt és tovább adta. Itt a probléma, és ezért vagytok felelőtlenek..... sajnos.....
  • Siluro
  • Clidey
    Veddmár észre milyen nevetséges vagy! ezzel a hozzászólásoddal is csak azt bizonyítod, milyen takonypóc vagy még!
  • punkers
    Akkor ezennel kész.IGAZATOK VAN
  • Clidey
    Az ő nevét is írtam...te olvastad félre... :-/
  • punkers
    Oké kész majd 10 év mulva megnézzükmit alakitottam.Készigazatok van még taknyos vagyok.De nemfelejtelekel titeket.Mondom 10 év múlva
  • Siluro
    Akkor ne tégy átnem gondolt kijelentéseket!
  • Clidey
    Bazz, én nem is rólad beszéltem! hanem punkerS-ről!
  • punkers
    Nem vagyok profi de akkoris
  • punkers
    Der figyelj már nehiggyétek már azt hogy nem értek a repüléshez.
  • Clidey
    Nem vontam vissza, csak kimoderálták, émmeg kaptam egy büntit. Csakmert megmondtam ennek a kis taknyos punkers kölöknek hogy mi a véleményem róla.
  • Siluro
    "...motoros repüléssel ami a hülyének is megy..."
    Bocs, de az egy "picit" bonyolultabb mint a vitorlázás. nem csak annyiból áll, hogy tolod a gázt bazzeg! Ott rengeteg minden más is van... de neked inkább nem is magyarázom, úgyse érted meg.
  • punkers
    oké mindenkit kilehetne banolni
  • Bucser
    MIért is ő?? már bocsánat olvass vissza kicsit pls...

Köszönöm...
  • punkers
    oké felőlem