5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
punkers #926 JAkabszáláson mien gépek vannak? -
#925 Hát akor is gáz -
punkers #924 ez van... -
#923 Hát az gáz............ -
punkers #922 De minden topicba kell 1 hülye és itt én vagyok.Fogadjatok el ilyennnek mert nem változom meg -
punkers #921 pedig az fstopicban ott van hogy meglehet rendelni.Amugy megvan az fs már rég óta csak internetem van 1 hónapja ezért nem tudok annyi mindent de majd 1-szer belejövök -
#920 -
#919 hagyd már rájuk... csináljanak amit akarnak:D -
#918 Jó, tehát nem csak ... hanem még olvsni se tudsz.
Amit belinkeltél ide, az magában egy kiegészítő. Elég gyatra amúgy, elhiheted, próbáltam. És ez semmilyen 30megás x pézbe kerülő addonnak a javítása. Ez maga a kieg. De kb olyna tájékozott lehet sz fsben is, mint eddig mindenben, amit többször is tapasztaltunk. -
punkers #917 jah és a kiegészitőt 29$ megrendelni.Nekem se fér a fejembe hogy előtte nem birod megnézni mi az -
punkers #916 HA nem tudnád ennek semmiköze a kiegészitőhöz a kiegészitő kábé 30 mega és ez csak a kiegészitőben lévő hibát javitja.Na mind1 -
#915 Nemtom miről beszélsz.. ki káromkodott? Én csak egyszerű jelzőket írtam... -
#913 Te komolyan ilyen h... vagy? Belinkeled azt az oldalt ,ahonnan le lehet tölteni, ott éktelenkedik az a kurvanagy DOWNLOAD felirat, ki se szúrja a szemed?És még te jössz azzal, hogy majd te feltöröd a condort. Hát ez nem fér a fejembe... -
punkers #911 neked megvan?azért kipróbálhatnábk multiba -
punkers #909 ide nézz fel -
punkers #907 pedig én asziszem van
-
punkers #905 Valaki nem tudja honnan lehet leszedni a Flight simulatorhoz a vitorlázórepülős kiegészitőt -
#904 vannak, képek, a szétszerelt, utánfutónlévő, quickie, ről, ha vkit érdekelne, felrakom ie, csak irja meg hogyan kell. mert régebben nekem csak a címet, irta, ki, pedig, jol használtam... -
#903 Na mijeza pangás, kezit csókolom????
Nesztek néhány kép:
Ventus Rulez:)
-
#902 Ja, hálás lehet a topik apukája, hogy így felnyomtuk a forgalmat. Még a zelső tízbe is bekerütl a topik egy kis időre. :-) -
#901 Na ne pangjunk, délkörül még a csúcson voltunk hozzászólások terén :))))))) -
Soaringpilot #899 Egyébként ennek az értelmetlen incidensnek köszönhető, hogy 2 hónap alatt lehagytuk a saját klubom fórumát, ami több mint egy éves:-) -
Soaringpilot #898 Ezt már szeretem! Látjátok, tudunk mi itt értelmesen is beszélgetni, ha akarunk!:-))) -
#897 Egy kis Hawaii vihornyázás:
http://www.honolulusoaring.com/video/Soaring.wmv -
#895 Tessék. Jó sok videó. Elötte tessék a vinyót kiüríteni. :-)
http://www.alpenstreckenflug.de/texte/english/glidingvideos.htm -
#894 illetve az dzsanáott vele, bokorba, aki ALAPBOL megvette, azaz az ezelőtti tulaj, akitől meg mi vettük, az kise próbálta, mert egy barátjával akarták, megjavítani de, közbejött egy incidens (†), igy a barátja nélkül, meg inkább eladás melett, döntött. és igy került, a gép magyarorszára, hozzánk. -
#893 persze amint szép idő lesz, készítek és rakok fel képeket...
egyelőre, még nincsen, fotozásra kés állípotban, mert lesincs, festve... méghozá azért, mert az aki megvette, egy rendkívül rövid reptéren akarta használni, aminek következménye, egy bokorbabegurulás, lett... (mivel ugye hosszú reptér kell, a rövid szárnyak miatt, de gondolom nem kell magyarázni, mert nemvagytok hülyék)... valszeg, csak egy szimpla egyszínű festése, lesz, néhány matrica-csíkkal. De akár ijen állapotban is tehetek fel képeket, csak nem éppen szép. de igérem teszek, fel, mivel apámmal, mindent dokumentálunk, ami a műhelyben, folyik, javítás... -
#892 Lehet, hogy van egy tuningolt változata is ami a repülni is tud :))))) -
#890 Én beírtam a gugliba, hogy Quieckie és ezt adta ki :D
-
#888 ehh, nemhittem volna hogy itt találkozok, Clidey-el... de eztis megéltem...
/OFF: Clidey, majd vmikor nézd meg apáék műhelyében, a quicky-t, mesélt egyáltalán rola neked? mert nekem nagyon szimpi, még igyis hoy még nem repültünk vele... jah, és ok, akkor majd várunk vmikor...
-
#887 Ventus a király :)))) -
#885 Igen, ilyen Cirrus VTC volt nálunk is egy ideig. Nem eredeti német gyártmány volt hanem a jugók csinálták. Szerintem a nálatok levő sem német, de persze ezt csak úgy találgatom. :D
Nálunk nagyonnem szerettek vele repülni... Úgy emléxem, hajlamos volt a vezérsíkja a flatterre már kis sebességnél is... -
punkers #884 Én ugy tudom hogy az EETA azért nincs semilyen kategóriában merrt nem széria gép de nem tudom. -
#883 Na ja. Biztos szép lehet belülről is. Majd veszek egyet, és felvágjuk. :-)
Na megtaláltam, kb 70et siklik a cucc. Nem sámli. CSak kérdés van e olyna termik, amiben ez a gép még elfér. :-) -
#881 Azért én szívesen belenéznék a szárnyába is...szerintem látnánk ott érdekes megoldásokat! Néha elnézem, ahogy VRSDM apja, VRSLC javítgatja ezeket a műhelyében...hááát...van ám ott technológia, nem is akármilyen! ;) -
#880 Nos ez egy veri gud kvescsön. Gondolom belefér, azért open kategoria. :-)
Bár az adatok közül hiányolom a siklószámot. Vagy csak nem nyomja ki a szemem. Megnézném mit tud. Az 51-es oldalviszonyból kiindulva nem lehet vmi kicsit :-) -
#878 Na most az uccsó kommentembe' mi volt a baj? Tán nem volt igazam? Mi sértő volt benne? Ráadásul egyből két mackósajttal jutalmaztad! LOL! :D -
#877 Azért nem gyenge értékei vannak:) ez még belefér a szabad kategóriába?? vagy annak is vannak felső határai? -
#876 Csak tudnám , hogy egy gondolatodat miért nem tudod egyetlen hozzászólásba belesűríteni? -
#875 No emalF please^_^