5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
Takocaa #974 ez a tavalyi JetFlyon volt.
szerintem otthonra elég jó megoldás
(nem szúrom be a képet mert nagy)
JoyTartó -
#973 akkor meg érthető, hogy miért előbb azt vette meg :PPP -
#972 A coug árából max 1 moncsit vett -
#971 Igen, de a Cougar árából megvette a moncsikat :P -
#970 HA megnézed a Bot erősen át van dolgozva (kár hogy ezen spórolt és csak egy csoffadt Legotech joyt tett a cuccba a srác.. akkor már egy Thrustmaster Cougart vagy egy jobb minőségű (mondjuk MS force-os) joy-t érdemesebb lett volna.) -
Soaringpilot #969 Most látom, hogy az csak egyszerűen rá van erősítve a székre. Előző hozzászólásomat tekintsétek tárgytalannak:-) -
Soaringpilot #968 Nekem olyan székre szerelhető joystick kéne. Honnan lehet beszerezni? -
Soaringpilot #967 Nem semmi, de VR sisakkal még ennél is jobb:-) -
#966 Hö? -
#965 -
#963 Igen, nekem: eltűnt a büntim! :) -
#962 Hehe ez jó :D Majd forgalomba ne úgy mint a reptéren! ;) -
#960 Kellemest a hasznossal :D -
Soaringpilot #959 Sziasztok!
Autóvezető tanfolyamra járok, lassan jön a vezetés, így hát ma gyakoroltam egy kicsit a reptéren a kötélhúzó kocsival. Hát, az első kör után kifogyott alólam az üzemanyag:-) Szerncsére nem lett belőle baj, megtankoltuk, aztán folytattam tovább. Egyébként egész jól ment:-)
Jó szelet!
Soaringpilot -
Takocaa #957 www.skydiver.hu/items/arlista2005.doc
ebben keresgélj
bár ez lehet hogy nem az hanem rendes zsák, bár túl olcsónak tünik -
Takocaa #956 múltkor az utcán láttam valakin ilyet! de az tényleg hátizsák volt csak épp ernyő konténernek nézett ki! -
#955 Nekem nincsen, de nagy flash lehet ilyenbe mászkálni az uccán :))))
Szerintem is nézz szét az orcin, vagy valami más piacon :))))) -
#953 Minek? Vaggerkodni az utcán? Hátizsáknak szvsz-t nem válik be túlzottan, amúgy is idegesítene egy idő után a combheveder, meg hát röhejes is lenne. Ha meg csak a zsák formája miatt akarsz ilyen hátizsákot, akkor nézz szét a piacon, mert van ilyen dizájnra készült hátizsák. -
#951 Jajajaja, yooyooyooyoo :)))))) -
punkers #950 itt 1 oldal amibe nagyon sok vitorlázó repülővan biztosan ismeritek már de azért belinkelem . -
#948 lehet hogy egy pácienshez indult -
#947 Szép képek, de minek van az első képen a faszin nőgyógyász kesztyű? -
#946 http://www.airliners.net/open.file/912149/L/
http://www.airliners.net/open.file/912146/L/
http://www.airliners.net/open.file/912147/L/
http://www.airliners.net/open.file/912148/L/ -
#945 látom szépen beindult a topic. amikor utoljára jártam itt még csak kb 150 hozzászólás volt -
#944 Na azért ennyire ne pangjunk!!! Ki kezdi idén a repülést? Mellesleg nyomathatnátok be képeket! :) -
#943 Amikor ment a flame, ránkszóltak, hogy haggyjuk abba, most meg egy 0 az egész..... legalább volt forgalom!!! -
#942 Tékeljünk az ezresért -
punkers #941 Soaringpilot ne haggyuk kihalni a topicot? -
Soaringpilot #939 Köszi szépen Mindenkinek:-) -
#938 Boldog szülinapot! -
punkers #937 nézzetek fel az oldalunkra van A-15 leszállás meg még 1 pár vidó azért meglehet nézni ha karjátok:itt -
punkers #936 na már pár napja nincs duma. -
punkers #935 Boldog Születésnapot Soaringpilot!!!!! -
#934 Heppi börszdéjt, Soaringpilot! -
punkers #932 NA hahó kihaltatok!!Djviolin itt vagy!!! -
Soaringpilot #931 Ezek természetesen a mi klubunk gépei, mert elég félreérthetően írtam.
A Cobra nem egy csajé. -
punkers #930 a Cora-15 az eggyik kedvenc gépem.Nem 1 csajé? -
Soaringpilot #929 1 db Góbé (HA-5549), 3 db Pirat (HA-4306, HA-4335, HA-4399), 1 db Standard Cirrus (HA-4279).
Továbbá magántulajdonban vanak a következők: L-Spatz 55 (HA-4011), Cobra-15 (HA-4004), Falke (HA-1223). -
punkers #928 nálunk: 1db góbé,2db IS-28-B2(Nagyvas),2db Pirat,1db fóka 5,3db IS-29-D2(Kisvas),2db A-15,1db Standard Jantar,2db Pik-20,
1 falke
meg 1 PZL 101 -
#927 Ha yool emléxek akkor Góbé, Pirat, Cirrus. Nemde?