5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
#1038 Nem kell összedobni. Elég ha idehívod a punkerst, hogy szoljon hozzá a témához. Ki fog alakulni a flém sztem. :-D -
#1037 Hehe:) Na most aztán yool le van lapulva a topic..... dobjunk már össze egy kis flamet -
#1036 Mos megyek és beárrullak a mamámnál! Asztánmaj megnészheted mit kapsz tőle! -
Takocaa #1035 még egy kérés:
Góbéről is megköszönnék bármilyen rajzot!
még mindig szenvedek a 3d modellel ahhoz kéne!
http://www.freeweb.hu/horac/ mit itt fen tvan az megvan -
#1034 WoW! Csinik! Grat hozzá! -
Takocaa #1033 egyébként meg leránto a leplet erről a Clidey gyerekről :)
ilyet is tud ha akar:
http://forum.condorsoaring.com/viewtopic.php?t=1315 -
Takocaa #1032 neked meg majd sör mellett köszönöm meg -
Takocaa #1031 köszönöm
-
#1030 OK, bocs, de akkorát nevettem rajta. Próbáld meg az én szemszögemből nézni a dolgot: idejövök és:
"- Mi van Június 18-án"
Hidd el, nagy poén volt. :)))) És nem bántásból írtam. Ha annak vetted akkor bocsi :) -
#1028 Költői kérdés: Ebbe a Condor is beletartozik? -
#1027 Okés. kezdheted már is ezzel a topik képét amúgy is romboló hsz-sal. -
#1024 "Azthiszem egyszer majd egy hozzászólásban összesítem az emlékezetes beszólásaimat:"
Tudok jobbat. Nyitunk majd neked egy külön témakört a Szánin. :-) -
#1023 Figyu, hiába mondjuk ezt el itt számtalanszor, csak falra hányjuk a borsót, nem veszed észre? -
#1021 No, Takóca barétom, íme a többi nyersanyag szíves felhasználásodra!
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal
6. oldal
7. oldal
8. oldal
9. oldal
Forrás:
Jereb Gábor - Magyar vitorlázó repülőgépek (1988)
Ajánlom neked is figyelmedbe kedves moderátor, remélve hogy fényt gyújt sötét elmédbe, és nem csak a számodra kínos megnyílvánulásokat leszel képes törölni a jövőben. -
#1020 Érdeklődik, utánnaolvas az irodalmakban, böngész, stb. Nem kell mindíg mindent elmondani. A hüJéknek kell mindent elmagyarázni. A többi képes utánnanézni, olvasni, ha érdekli vmelyest vmely téma. -
#1019 Szóval itt az eredmény, mert vmelyik hüJe, merhát mást nem lehet rá mondani, törölte a hszt. Biztos unatkozik, és játszik a dilit gombbal, ahelyett, hogy a csupasz 220as vezetékkel játszana mindanyniunk nagy örömére.
http://papirzacsi.fw.hu/condor/shot178.jpg -
#1017 Semmi gond, mi így is szeretünk :))) -
#1016 nem ér rá... most lapátolja el magát a föld alá. -
#1015 Takóca, csak itt, csak most, csak neked!
Június 18
Minnyá szkennelem a szöveget is. -
#1014 Kérem a kedves moderátort, törölje a Pépörzacskó OFFolós hozzászólásait. Köszönöm. -
#1011 ÁááááááááááááHát ezen yoot röhögtem :DDDD
Amúgy a tegnapi távnak mi let a vége? ebbe a hülye iskolába kellett mennem, pedig egész yool áltam:((((( Mikor lesz a következő? -
#1010 Nebeszélve arról ,hogy ellopta tőlem az 1000.et!!!! Nemszép dolog lopni pubi! -
#1009 Fogadjunk mindjárt ki lesz törölve a #1004 meg a #1005 is!
"Mi történt Júni 18.-án?"
Takóca megint kiugratta a nyulat a bokorból! Javaslom, mielőtt ilyen - enyhén szólva is - oltári nagy baromságot kérdezel, tudatlanságod palástolva (mint Zacsi is ajánlotta már n+1-szer) használd a guglit, jó? -
#1008 Ja! ÉGESSÜK MEG! :-) -
Soaringpilot #1007 A Június 18 egy magyar vitorlázógép. -
#1006 Gratulálok, nagyon szépen kimoderáltad a rád nézve terhelő hozzászólásokat. -
#1005 "Mi történt Júni 18.-án?"
paszeg, most miattad mehetek gipszeltetni, mert a röhögéstől leestem a székről. -
Takocaa #1003 DJ: júni18 ról nem tudsz ilyeneket benyomni ide? (esetleg lehetne hogy picibe rakod be a képet és csak belinkeled a nagyot) köszi -
#996 Nos legjbb tudomsáom szerint, a Zöglingnek nem sok köze van/volt a Goldtimer alapítványhoz. Emellett nem magyar, csak magyarországon is építettek belőle. A német Alexander Lippisch tervezte a gépet. NEm fogok litániákat írni, ha többet meg akarsz tudni, akkor Google a te jó barátod. -
#994 Na mondhatom szép kis házigazda vagy...csak úgy ötletszerűen törölgetsz a hozzászólást...bravó.
Hamár mindenáron próbálkozni akarsz, miértnem irtál be egy lényegtelen tartalmú hozzászólást, amit aztán törölhetsz? Észlény. -
#993 Tán mert nem jó helyen keresgélsz. Tessék:
A Zögling pedig nem magyar tervezésű, hanem német. -
#991 Tessék, aki még nem látta. Szép felhők. A képeket nézve vacogok a hidegtől.
http://www.wavecamp.no/ -
#984 ???
Ez most mire volt válasz, ha nem vagyok indiszkrét? -
#981 Jaja, nekem is az van. Faszán megy minden és a condor is felismeri. Nagyon fasza egy kártya, megvagyok vele elégedve! Csak ajánlani tudom. -
#980 Igen! -
Takocaa #979 embörök!
van itt valaki akinek ati9600-ja van és Condorja is megvan?
kéne vennem új vidkártyát (nem vagyok hajlandó 15-20-nél több pénzt kiadni kártyára) -
#978 Ja és hogyha yool látom akkor Zombi van a háttérben ;) -
Takocaa #977 nem tudtam...
mostmár tudom :) -
#976 Igen, Putyiné a szék. -
#975 JA ez Putyin bá számítógép asztala ha jólk tudom.. hasonlót akarok én is eszkábálni csak nekem fémből kell az egészet megcsinálni mert a Joyomat nem bírja el ha fából csinálom (vagy pedig ha mégis ótvar randa lesz:D) Meg előtte rendbe kell hozatni a oy-t ami nem most lesz:( addig marad a kölcsön saitek miután a saját legotechem meghalt:(