5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
#1420 Nos nem felhőalap fölött szoktunk nekiállni termikelni. :)
Ahogy láttam egy kis időbe telt mire észrevetted, hogy kihalt alólad az emelés, és csak szűkítettél csak szűkítettél. Figyled a felhők állapotát hogy majd később tudd melyik milyen stáduimban van.
No meg a termikelést nem felhőben szokják gyakorolni. Azt majd pár száz órával utánna. :-D
Dugózni se féklappal szoktunk. :-D
-
#1419 Nos repültünk egyet este:
Valahol féltávnál
A végsiklás vége felé. -
Soaringpilot #1417 Köszi:-) -
#1416 A repülés után debriefing ablaknál a save replay méjbi? -
Soaringpilot #1415 Hogy lehet repülést felvenni a Condorban? Lehet, én is küldök egy mintát:-) -
#1413 Belenézegettem, mert hosszú ahhoz, hogy más repülését nézzem ennyi ideig. :-)
Szóval te se menj a gyorsreagálású erőkhöz. :-) Picit gyorsabban is reagálhatsz a vontató mozdulataira. Meg egy jótanács. Tekintsd horizontnak a vontató szárnyát. Sokkal könnyebb lesz mögötte maradni. Így ha ő kiveszi fordulóból ,akkor te is kezd el kivenni, és ne akkor kezd csökkenten ia bedöntést, mikor ő már majdnem vízszintes szárnnyal repül. Nem tudom miért lengett így a gép orra. Én személy szerint úgy vettem észre, az oldalkormányt nem nagyon kell használni az oldalszeles le/felszállást kivéve illetve az open osztályt kivéve. (ASW-nél lehet hogy sokat kell mindegiy kosztályban, de azzal nem repzizek. :-) )
A tekerésről, csak annyit, hogy nem tom spec mire volt képes az idő, de ha nem szükséges akkor nem kell ennyire bedönteni. Sokszor már majdnem késben tekertél. Ez szép bemutatón, meg műrepülés közben, de ha emeledni akarsz, akkor nem hasznos. Láthatóan nem volt meg teljes körön az emelés. Nem azért, mert szűk volt (lehet ezért döntötted mint állat?), hanem mert nem voltál benne rendesen. Tágítsál a nagyobb varió irányába. Amit jól látsz a thermal screenen is. Meg ha már megvan a vitorla oktató köny, akkor olvasd el a 7végén.Hasznos dolgokat tudhatsz meg belőle a helyes termikelésről. -
Soaringpilot #1412 Asszem megvan a hibe, nekem 1.05-ös verzió van, és még nem töltöttem le a patch-et. -
Soaringpilot #1410 Bemásoltam az rpy-t a replay-be, az ftr-t pedig a flight tracks-be, de nem tudom megnézni... -
Soaringpilot #1408 Az elsőt mivel lehet megnézni?
-
Soaringpilot #1406 Alapértelmezetten az ü és az ó billentyűkkel lehet. -
Soaringpilot #1403 Ja, mégvalami: a magasságmérőt tekerd nullára, mielőtt felszállsz, mert így nagyon nehéz lesz megbecsülni a magasságot:-) -
Soaringpilot #1402 Én ilyet még nem tapasztaltam... Melyik verzió ez? -
Soaringpilot #1400 Hol szerezted azt a mikulást(ha jól látom, az):-)? -
Soaringpilot #1398 A flight schoolt én kihagytam, rögtön beugrottam a mélyvízbe:-) Az első pár felszállás géptöréssel végződött, mert ökörködtem egy kicsit a Foxszal:-) -
#1397 Nos nálam ilyenek.
Annó a rossz potik miatt állítottam be ilyenre. Aztán így maradt. -
#1395 -
#1393 Kifejtenéd mire gondolsz?
A Condor honalpján van egy server list oldalt. Ott találsz servereket multihoz.
De elötte csinált végig azt a pár flight school feladatot. -
#1392 Küldj képeket a gyakorlatról. -
#1390 Estig még van időd. :-D -
#1388 Hoppá. Akkor keresem elő a pelust. :-) -
#1386 Nem kicsit LOL kiszolgáló lehetett. Akkor feladat adott. Felszabadítani Willy-t... akarom mondani az 56278-as portot. -
#1385 Akinek van kondorja, és ingerenciája egy jó taskra, akkor ez repülje le az alábbit. Ajánlom főleg Soaringpilotnak. Sokat lehet belőle tanulni. :-)
http://papirzacsi.fw.hu/lolenc16.fpl
(ha nem jönne le akkor csak másoljátok az oldalon leírtakat egy .fpl file-ba és ennyi) -
#1384 Ismerősnél local kábelszolgáltató megcsinálta...
(helyi szolgáltató aki monopolhelyzetben van) Kipróbáltuk. ismert porton engedett ,mindent (pl directplay 8-9-es portokat próbáltam) azok fel voltak szabadítva lehetett scannelni pingelni. Viszont ha néhány véletlen porton próbáltam ugyanezt a ping eljutott a szolgáltatóhoz aztán levágott. tehát pl IL-2-ni nem tudtunk mert nem tartozik az általános directplay portok közé a lobbyn használt port így nem tudott hostolni (és ez a furcsa hogy csak a host nem ment neki játszani tudott) l tudok ilyet képzelni. lehet connectelni tudsz csak hostolni nem fog tudni soaring pilot( egyébként ugy oldodott meg a dolog, hogy megkértük a szolgáltatót, hogy ezen és ezen a portonkeresztül engedjen át. -
#1383 Ezt én személy szerint nem tartom járható útnak, hogy letiltanak portokat, mert honna tudnák, hogy nekem mégis milyen portokra van szükségem? -
#1381 Nagyjából arról van szó, hogy a nemzetközi utalások beletelhetnek egy-két hétbe is, és még nem kapták meg a lóvét, nem is áll módjukban, hogy ezirányban tegyenek valamit. Amint megkapták, szólnak. Ha több, mint két hétig nincs semmi, szólj nekik mégegyszer, türelmed köszönjük. -
#1379 Pár kép kedvcsinálónak a kondorhoz -
#1375 Bocs de ez hülyeség:D Most is IP cím alapján kapcsolódsz az SG serverre.:) Nem leht inkább, hogy bizonyos portokat letiltottak? -
Soaringpilot #1374 Ez vezeték nélküli, rövidhullámú internet, havi díjért korlátlan ideig használható. Azért van letiltva az IP-cím alapján a gépek összekapcsolása, mert ilyen módon bármely számú gép kapcsolódása lehetővé tenné az összes gépnek az internet korlátlan használatát, az én egyszeri havi díjammal. Ez az ő szemszögükből érthető is, csak ezt nem közölték velünk a szerződés megkötésekor -
#1371 Most mondd azt hogy nem vagyok pörfikt englis!! -
#1370 Alá tudom támasztani az állításod. :-D -
#1369 te hülye vagy!:D -
#1368 -
#1365 na csak megtaláltad:) Majd ők mondanak rá valamit. Egyébként ha minden igaz és jogosulatlan pénz érkezik azt visszaküldik. -
#1359 Utánnanézegettem ennek a netnek. Egy esetet találtam ,hogy vki azt mondja rajtad kívül, hogy nem lehet multizni a túl magas pingek miatt.
Viszont egy szlovák szolgáltató honalpján írják, hogy lehet multizni. Most nem tom mi az igazság, de nincs véletlenül egy router vagy vmi tűzfal betéve? Mert ha nekem spec nincs a routerben engedélyezve a kondor, akkor too high ping üzenettel vág ki. -
#1358 Nem, szerintem ő a kártyás fizetésre gondolt. :-) -
Soaringpilot #1356 Kipróbáltam nem egyszer, nem is csak egy programnál. Ott van pl. az FS2004, ReVolt, F1 Challenge 99-02, egyiknél sem megy. Ha csatlakozni akarok egy szerverre, nem talál szervert, ha én hozok létre szervert, mások nem találják. Szóval ha letelik a két éves szerződéskötelezettség (még egy év van hátra), akkor azonnal szolgáltatót fogunk váltani. -
#1355 Kb. 5 perc úgyemléxem. -
#1354 Nem mondtam ,hogy add fel. ;-) Inkább próbáld ki a multit, hátha mégis megy. :-) -
Soaringpilot #1352 Hát, a második távomnál ne várjatok tőlem csodát:-) De mentségemre legyen mondva, hogy az elsőhöz képest több mint 10 km/h-át javítottam, szóval szerintem még nem kéne feladnom:-) -
#1349 Követelem, hogy Clidey monnyon le! :-)