Vitorlázórepülés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Of course mate😊

It is on it's way😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Clidey
Bucser, can you send me the *.ftr or *.fpl file of this flight? Please!!

[email protected]

Many thanks in advance!
<#zavart1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Hmmm...nekem is a haver vette meg, de kb. 5 percen belül lökte is a linket a seriallal együtt...szóval megy az, csak akarni kell... 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Bucser
Nem tudom ismeri -e valaki közülletek a seeyou nevû programot.

Itt meg lehet tekinteni és demo verziót lehet letölteni belõle.. tulajdonképpen útvonal analizálására és megtervezésére is képes valamint exportálható a trak a Condorból, tehát egymás trackjeit egymás felé lehet tenni ugyanazon repülés után. Ez valós repüléshez is használsz szoftver valamint FS-hez és Condorhoz is jó mivel mindkettõ való GPS coordinátákat használ és ez is azok alapján hozza létre a fájlt. Ja leht találni neten teljes alpomk scennery-t (kemény 120 mega de megéri) mert így 3d-s is lehet a track amit visszanézel.. nekem nagyon tetszett...)

JA és a végére a link

See You honlap

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
ja de én nem dombornyomott karesszal vettem hanem bank/wire transferrel (jól rá is szívtam jó drága volt az utalás de már mindegy😊

én két licencet vettem eddig (egyet egy barátomnak) és kevesebb mint 24 óra alatt megvolt!
Bucser
Sikerült életem egyik elgszarabb képét kiválasztanod😄 Nem lehetett volna a ricsi oldalon lévõ érettségi tablóképemet?😄

NA mind1 jó ez😊 ja mentünk a hegyek felett egy 8000 méteres magasságot Totoval😊 Sajnos õ lemaradt mert az egyik hegy felett túl sokat vacilált így 2000 méterrel lemaradt a végén de a mai napon õ is megcsinálta a 8900-at😊 tulajdonképpen csak türelem kérdése volt az egész😊

Íme a krémek😊 Csak linkek mert a képek nagyon😊

Belsõ nézet 8000 méter

Az elõzõ csak külsõ nézetbõl

Egy kis csúsztatás mert soha nem érünk le különben😊

Cheers😊

Jó szelet😊

Siluro
Bucser! Felraktam a Repnaplód! Nézd meg pls!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
Az elsõ és legfontosabb az, hogy dombornyomatú kártyád legyen. ha ez megvan és a tranzakció is lefutott, akkor kapsz egy url-t ahonnan tudod majd tölteni a játékot. Ennyi.

Clidey: Ja, mindig leszakadnak arról a szar kötélrõl a <#lama>k 😊))))
Vagy nem találnak termiket, ha egy kis szél már rá van téve. Ááááááá, gááááz 😊))

Mellesleg: Lejtõzés rulez 😊))

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Bucser
rendeld meg hamarabb😊 kell neki 3-4 nap átfutás. Még ha mastercardal rendeled akkor is.. ha csak síma banki átutalással akkor 1 hét mire megkapod alinket.. el kell küldenie a anknak a pénzt. egyként kitöltöd az ordering formulát az instrukciókat meg megkapod mailben... Nyomtatható számla meg visszaigazolások szóval nem tudnak lelépni a pénzeddel😊

Clidey
Ugye ezt most nem kérdezted komolyan?! Hát persze hogy van! Az más tészta hogy eddig összvissz 1cer próbáltam...a vontatás sokkal élvezetesebb, és tovább tart. Pláne erõs szélben...a sok lúzer német meg esik-kel folyton a multiba... <#vigyor><#lama><#vigyor><#lama>

Clidey
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>no problem, i'm just kidding!

Clidey
Az utolsó sorod meg én fordítom le, mer úúúúgy teccik! Aszongya:
"Légyszi fordítsd le nekem, Magyarország!"
<#taps><#eljen>

Siluro
Mélyan egyetértek a hozzászólóval.

Bucser
Egyikünk sem akarja mert megvettük ezt a nagyszerû játékot és azt szeretnénk mindannyian, hogy a fejleztõk a scennery és gépmodellek készítésére forgassák az idejüket ne pedig másra.

próbálkozik rajtam kívül valaki még a Góbéval??????
Siluro
Menyél bahajtósokdni, vagy discókba kidobóembernek<#nevetes1><#nevetes2><#idiota>

Clidey
De ahelyett hogy itt siránkozol, már hatvankétmilliószor megkereshetted volna az árát...még ha csak napi 1000 Ft-ot szedsz össze, akkor is...<#fejvakaras>

Clidey
Engem kérdel-e? Honnan tudjam, nem én irtam vaze! <#wilting><#nemtudom><#confused>

Clidey
Sokszor megbeszéltük ezt már, nem fog jönni demó.

Nem akarjuk, csakúgy mint sokan mások sem.

-Astir kölök

Kérem somebody translate me in English.

DJ: Condor fórumban is próbálkoznak ezügyben de ahogy olvasom nem fog összejönni:
http://forum.condorsoaring.com/viewtopic.php?t=94&highlight=demo
Bucser
Gondolom azért, hogy meg kelljen venni ha valaki élvezni akarja. (igazából eddig nem láttam olyan embert aki megbánta volna hogy megvette)

Clidey
Kis pontosítás...nem "Dunakeszi Repülõklub", hanem Opitz Nándor Repülõklub...ugyanis van itt egy másik - sokkal nagyobb - klub is, a Malév Repülõklub.
Olyan hogy Dunakeszi Repülõklub nem létezik, legfeljebb Dunakeszi Sportrepülõ Egyesület, melynek én is tagja vagyok. De nekünk még nincs honlapunk...és szerintem nem is lesz... 😄

Szia DJviolin!

Elõször is gratulálok az elsõ vihornya-repülésedhez, és örülök, hogy tetszik a hangulat.
Másodszor van egy rossz hírem: a mi Góbénk tegnap is meg ma is többet volt a levegõben mint a földön, úgyhogy sajnos nem volt idõm fényképeket csinálni:-( Szereztál már részletfotókat?

Jó szelet!
Soaringpilot

Siluro
Ki hol tart a Góbéval?

bocsáss meg de ezt nem a nyuszika mondta:

"Mörgen Jorgen NDK vasutas szavai jutnak az eszembe, mikor mindkét kézét és lábát levágta a vonat:
Hát a f*szom nem kéne???"

😊)
szerintem ez a legkevesebb!! a terep szerintem elég jól kidolgozott, és az hogy a házak milyenek az szerintem itt baromira mindegy!
na jó ha bele akarunk kötni valamibe akkor ebbe bele lehet. de minek? a játék élmény nem befolyásolják
na jó a fák is tényleg elég furák,
de mint írták ez egy 2-3 hónapja kint lévõ program

egyébként mutass már nekem egy tökéletes progit! (FS hogy néz már?? és még rep modellje sincs)

Siluro
Csak tudod az is elég gáz, hogy mindössze ketten csinálták az egész játékon.

Lt.Balu
OFF:
Tisztelt FSKlubos kolegák,ha idõtök engedi,vessetek egy pillantást a Játékosok fórumában az fs topicra.köszönöm.
ON:

Üdv: Lt.Balu (HA-FUN)

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Clidey
Ki kell javítsalak, Zacsi:
"...hogy olyan programot vettünk kurva drágán, ami HA elindul a gépen..."
Ez a mondat így helyes. Sajnos.

Papirzacsi
Hát tudod elég gáz, hogy manapság nem annak kell örülni, hogy kapunk a pénzünkért egy teljesen jó programot, hanem hogy annak örülünk, hogy olyan programot vettünk kurva drágán, ami elindul a gépen, és számíthatunk rá, hogy talán majd a 20milliomodik peccs után már talán teljesen használható is lesz a progi... Elég szégyen sztem, hogy itt tartunk. De hát vki igényesebb vki nem...

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Jóóóóvan, de dolgozhatnának egy kicsit gyorsabban is a srácok... <#nyes><#nyes><#nyes>

Siluro
Figyi, ez még csak az 1.4 . Annak örüljünk, hogy nagyonon nagy bugok nincsenek a játékban, a repmodel tökéletes. A többin meg már dolgoznak.

Papirzacsi
Mondjuk meg kell hagyni, hogy a kondor sceneryje is elég sivár. VAnnak fák, amik nagyon túlméretesek, meg vannak házak, de elég messze áll a táj képe a valóságtól. Nincsenek utak,folyók. túlképp városok sincsenek, pedig a fõváros ott fekszik a térkép közepén. Szal ez se tökéletes, de jelent pillanatban az elérhetõ progik közül a legjobb.

Clidey
Erre mondja ez ecceri nyuszika: hát a f@som nemkéne?!?! <#nyes><#nyes>

Siluro
Ne legyél már telhetetlen 😄

Papirzacsi
Lopni,csalni,hazudni? Megvan az ára mindennek. :-D

Clidey
Zacsi, viszont neked vóna egy kis fekete meló... <#ravasz1>

Clidey
Kérdésedre a válasz roppant eccerû: letöltöd, megnézed. <#wink>

Siluro
Pl MCDonalds, meg hirdetés kiragasztás, meg ilyenek😊)

Papirzacsi
Nos a demóként mûködik az ezesetben azt jelenti ,hogy 2 hétig jáchacc, utánna meg vered a fejed a falba, hogy még még még, de nem tudsz, mert evaluation.

Siluro
Diákmunkáról hallottál már? 😉

Papirzacsi
Osztom a véleményt. ÉN miután megvettem a SOTS-t, nyultam vele vagy 2szer offline.Online nem is tudtam vele gémelni vmi miatt. A REgisztráció vmi rémálom volt, mert a demó, amivel generálni kellett egy számot, amibõl aztán a serial vagy mit csináltak, mást generált, mint a fullos pedig nem szabadott volna. Ezért kész rámálom volt a progi futtatása. Clidey meg már felsorolta hogy mennyi mindenben volt szar. SZal kidobtam rá vagy 5rugót, és játszottam vele 2szer. Szal sztem nyugodtan el lehet felejteni a Sotsot. Nekem is már a szekrény mályáre került a cd. :-)

Siluro
Condor az isten 😊)))

Papirzacsi
Köszönjük a kérdést. Nem vunk szellemi gyengék, elsõre is megércsük a kérdést, de ha nincs itt senki, akor hogy abánatba válaszoljon? Szal türelem...

Én játszottam a Bétával.Nincs benne multi, nincs benne hullám, a táj fotoreal ,de azonk kívul tök kopár, kevés a repülõ... nem is kell folytatnom. Nekem tetszett a gém, de a Condor egyelõre alázza.

Bucser
szerintem használj spline-okra illesztett mesheket😊 poligonális módosításokkal😊 <#idiota>

áááá,az abajom, hogy ami Góbé rajzom van azon a metszet, oldal és felülnézet nem egyezik!
ha a felül nézetre rá húzom az oldal nézetet úgy hogy a gép eleje vége egy síkba essen akkor a borádák nem fedik egymást grrrr!

arról már nem is beszélve, hogy nem tudom hogy hogyan is kéne csinálni: egy csõböl megcsinálni a törzset és a megfelelõ helyeken alakítani a keresztmetszet alakját, vagy "surface curve"-ekbõl megcsinálmni a metszeteket és összekötni?
grrr, jó játék ez a 3d csak az a gáz, hogy még ha az ember tudja is hogy hogyen kell a programot használni (amit még csak most szokok) akkor is tudni kéne még a módszert ahogy a modellt meg kéne csinálni
Clidey
Ha lenne Condor-od, akkor sem tudnád használni, megnyugtatlak...de ezt is már leirtam lentebb hogy miért.

A Sots az nekem megvan. Túl azon, hogy a regisztrálása igencsak körülményes, a grafikája is csúnyább. Pontosabban nem sokkal csúnyább, inkább másabb. A repülési jellemzõk eléggé elnagyoltak itt-ott egyenesen szarok. A termikek mindig ugyanott vannak, ami megintcsak suxx. A benne szereplõ gépek sokkalta rondábbak, kb negyed annyi poligonból (sem) állnak, mint a Condor-ban szereplõk. Viszont repülõt az rajzolhat és tehet bele, aki akar. Semmiféle megkötés nincs.
Összességében, mióta megvettem a kondort, ezt uninstalltam a g**ibe...azt hiszem, soha többé nem fogom használni.

Clidey
Erre próbáltam én is rávilágítani a #307-ben...