Vitorlázórepülés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Na figyu, akkor elmondom mégegyszer, utoljára. Csak a te kedvedért.

Hiába van meg neked a Condor fullban, csak akkor tudod felinstallálni, ha van serialod is hozzá. Namármost azt meg senki sem fogja neked - így ismeretlenül - csak úgy odaadni! Tehát mégegyszer: serial nélkül EL SEM INDUL a játék. Vágod mosmár??

Azt meg hogy feltöröd a játékot, ugye vehetem egy halovány viccnek???

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Ájem sorri.. közben frissítettem, és másodszor már rossz válaszra böktem...
szal nekem is jár a <#banplz>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
"Sõt, hót lúzer vagyok" Ebben egyet kell hogy értsek veled. <#vigyor2>

Ténylegi degesítõ, hogy másodpercenként jön az üzi, hogy entered game, brake rope, collied with trees, restarted.... és kezdõdik elölrõl. Értelmetlen amit cisnál, foglalja a sávszélt, laggot okoz, és rontja mások játékát. Szal sztem simán lehet bannolni. Már pár repülésen túl vagyok multiban ,de eddig csak egyszer akadtam le a vontatórol, akkor is csak azért, mert vontatás közben kellett elmenni a géptõl. Szal sztem elvárható másoktól, hogy normálisan játszanak. Az idióta értelmetlen baromkodást offline is csinálni, nem kel lezért multiba jönni. szal<#banplz>

Siluro
Nem, a játék megér ennyit, hogy megvedd. Amúgy ezt már egy párszor tényleg megbeszéltük......<#szomoru2>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Clidey
Akkor szerinted miért tették bele a .ban parancsot a fejlesztõk, ha nem ezért?
Engem igenis idegesít, amikor 3(!) másodpercenként csipog a fülembe a cset, hogy XY collided with trees, meg break rope meg ilyesmi. Vegye már a fáradtságot az az akárki is, hogy tanuljon meg OFFLÁJN repülni, legalább alap szinten! Engem szerintem még senki sem látott/láthatott ilyet csinálni multiban, pedig mint már mondtam, nem vagyok egy ász! Sõt, hót lúzer vagyok, el is ismerem. De valahogy nem érzem értelmét kétmásodpercenként megreccsenteni a masinériát...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

továbbra se értünk egyet. /de ez már az én bajom
ez egy online játék és ha csinálsz egy online szervert az repül aki akar
attól mert valaki béne még nem kell büntetni
majd ha megy a nagy verseny!!
Valaki nem tudná vélrtlen mégis felrakni a condor-t valahova nekem ugyse lehet online-zni a szolgáltató miatt.Tom hogy ezt már megtárgyaltáltátok.De talán....

Clidey
Nem az õ baja. Elõször tanuljon meg NORMÁLISAN repülni aztán jöjjön be a multiba. Ez nem arról szól, hogy esünk-kelünk. Én sem vagyok egy nagy spíler - de hisz tudod -, de legalább meg tudok maradni a kötél végén gond nélkül.

A másik dolog meg: a múltkor nyitottam egy hosztot "Fox Aerobatics" néven. Gondoltam, jönnek majd mások is, és gyönyörködünk egymás tudományában. Erre szinte egytõl-egyig aki bejött, nem csinált mást, csak föltette magát az égre, lenyomta Vmax-ig, 'oszt fölrántotta és reccs... Mi ebben a pláne, kérdem én?! Egy ideig szorgalmasan bannolgattam a fiúkat, végül becsuktam a hosztot mérgemben. Na, ennyi.

Papirzacsi
Nos a portforward megvolt. Ennek ellenére, ha megy a router, akkor host not found üziket kapok.
A ZA-ra javasolt medium bellítás egyelõre jónak tûnik, bár még egy próbáltam eleget. De a routerem meg a condor továbbra se szeretik egymást.

router mögött vagyok én is és semmi gond...
host-hoz kellett egy port forward de ennyi
mert?? az õ baja nem?, szerintem ez nem korrekt //
Siluro
Nekem is szokott high ping üzenet lenni, de nemtom mi a franctól...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Papirzacsi
No enynire láma nem vok. Ezeket mind megtettem már réges régen, de a condor ennek ellenére vagy host not found, vagy too hight ping üzenetet ad. Amind kihúzom a routert, meg legyilkolom a ZA-t, rögtön megy a dolog

Bucser
ZA megy gond nélkül és router mögött vagyok...

A routerben a beállított portot forwardold magadé gépe felé Z-ban meg engedd ki a COndort állandóra😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Siluro
ZA-ban mindent vagyél le mediumra!

Papirzacsi
Na pihizzé.. te követtél engem... :-)

1et kõ ércsek. Ezek a külföldiek hót bénák. Persze tixtelet a kivételnek, de a legtöbb, már a pálya vége elött leszakad a kötélrõl, töri a virtuális technikát stb.
Szal <#banplz>

Papirzacsi
Én ma már nem megyek. Már csak azért se, mert már visszadugtam mindent ahogy kell. Tényleg, van vki, aki ZA-val ill router mögül Condorozik? Mert nekem egyik mögül se megy, pedig be vannak állítva...

Siluro
Emberek!! Hostolok egyet! Aki akar az jöjjön TS-re is, Malév csatin leszek és a jelszó "malev" lesz!!

Siluro
Jaja, és adminunk van, szal okosan 😄

Bucser
igazából TOTO szokott lenni a jelszó😊 de ven külön TS-ünk ott szoktuk összedudálni a népet nagyobb röppenésre ha van😊

(www.102vo.hu innen lehet csatlakozni is a TS-ünkre. és ott van MALÉVos szoba😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
Na kigirheltem én is magamnak egy kis magasságot. :-) Soha többet ilyet.. Talán még egy vagy két kísérlet... :-)))

Saját Condor szabályok.. Se 500km-t, se 8000m-t többet nem repülök. :-)

Clidey
Jaja, erre értettem hogy sokat "geberegtél"... 😄
Azt viszont furcsállom, hogy még sosem futottunk össze veletek onlájn... mikor és milyen host név alatt szoktatok nyomulni?

Már herótom van tényleg a sok külföldi lúzertõl. Ma is elvittem Zacsit hullámot repni (mint apa a hülye fiát 😄), bejött sokféle külhoni egyed, de eccerûen képtelenek megmaradni a kötél végén, ha már egy kis szél fúj. Úgyhogy innentõl fogva új szabályt fogok bevezetni, ha én adom a host-ot. Aki kettõnél többet szakít, azt bannolom a g*cibe.

Bucser
megnéztem egymásra téve a 2 tracket😊 azért poén, hogy kábé ugyanabban a tempoban mentünk végig (igaz én kb 10 percel késõbb indultam) de majdnem együtt szálltunk le ha csak az idõket nézzük😊 Én az elején sokat pöcsöltem az egyik hegy rosszabbik oldalán😄 de azt gondolom észrevetted😊

Jó volt így egymáson a kettõ😊

Siluro
Malév ACV Mostmár 😛PPP

Én is szeretnéma Condor-t de Cash nincs rá.A Sots-on nyomtam 1 évig má profi szinten.

Clidey
<#mf1><#kocsog><#banplz>

Bucser
IL-2 és condor leköti minden idejét😄 hajnali 2-ig éjfélig szoktunk játszani és 4-kor kel szal eléggé hulla formát önt néha😊

Papirzacsi
Ne itt ugassá, inkább nyisd a hostot végre!

Clidey
Nekemmeg a modellezõ tásam. Csak mostanság már hanyagolja ezt az iparágat valamiért... 😞

Bucser
private game volt😊 Toto századtársam a 102.VO-ban😊 meg a malév AKO-ban is😊

Il-2ben én mondok neki újat Condorban meg õ nekem😊

Clidey
Ofkóz! 😉
1ébként én meg éjjel fél 4-kor fejeztem be. De én offlájn nyomultam, nem volt szükségem a sok hülye kötélrõl-leszakadós, fánakütközõs-bénázós külföldiekre... 😄

Bucser
el tudnad küldeni az IGC-t nekem???

Bucser
én csak azért hagytam abba mert már kurva késõ volt😊 (hajnali 2😊 ÉS nem egyedül voltam a hoston és TOTO is csak rám várt😊

De mondtam, hogy én OPEN osztállyal csináltam és nem 15 méteressel.😊 HA lesz idõm ezzel is meglépem😊 bár a cél 10K méter😊

Clidey
A durvaannyátmá...szóval a kép:

bocsi!

Clidey
No, tegnap végre én is megrepültem a magam 8500-át... 😊

Utána érdekes volt összevetni Bucser igc-jével az enyémet...teccett! 😉
Õ úgy tûnt sokkal többet gebergett mint én, viszont "hatékonyabban" emelkedett mégis. Viszont én meg magasabbre... 😄

Bucser
sõt hogyha van alá textúrád rendes akkor még a doborzatot is kirajzolja alattad😊

tényleg nagyon jó a seeyou! nagyon érdekes egy repülés után megnézni hogy mások hogy csinálták meg ugyan azt a távot!
+ múltkor nyomtunk egy versenyt ahol végig második voltam az utsó 15 másodpercig, majd 3 másodpercel megnyertem 😊, na ott tényleg jó volt megnézni, hogy min múlt

egyébként nem csak felülrõl lehet megnézni a repülést hanem 3d ben el is lehet forgatni szóval a tekerések is gyönyörûen látszanak!

Siluro
Okés akkor majd kicserélem a képed a tablóra😊)))

Bucser
megnézted??? értékelést várok😊 egyébként nagyon jók lettek a Vontató skinek amiket csináltál😊

Bucser
ja teljesítményemet rontja, hogy open kategóriával csináltam és nem 15 méteressel😊 De majd ha idõm, lesz azzal is megcsinálom😊

Hoppá, most látom, hogy te se nekem írtad:-)

Nem is neked írtam, hanem DJviolinnak.

Sziasztok nagyon régen olvasom a Topic-ot.Apám nyiregyen Vitorlázópilóta és én is nagyon szertem a repülést.Ugyhogy mostmár bekapcsolódok én is a dumálásba.CSak kéne nekem a Condor mert már a silent wingel s nyomtam meg a Sots-al is de nem nagyon jötek beinkább a Silent wings.NA mind1

Clidey
Many thanks dude, I've got it! 😊

Papirzacsi
De ha csak azt nézzük, eléggé hasonlít egymásra egy T-vezérsík, meg egy hagyományos vezérsík elrendezés... <#idiota>

Papirzacsi
Kösz, ismerem az SFS-t, nem kell bemutatni.

Ja meg persze abban is van Ka-8-as:-)

A teljesben szinte csak teljesítménygépek vannak: LS-8, Nimbus, Ventus, ASW, meg mindenféle hosszúszárnyú. Meg van valami régi iskolagép is, SG-233 a neve, ha jól tudom.

Papirzacsi
Mé, annyira hasonlít a Ka-8 a Piratra?<#idiota>
Ka-8
Pirat

Szia!

Én az SFS 4 teljes verzióját nyomom, de abban nincs Pirát. A demojában van?