Vitorlázórepülés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Persze hogy megkérdezheted! Olyan 150-200-250 km-t lazán repülnek a fiúk! De kapaszkodj meg: láttam már a neten 500km-es távot is!

1ébként meg...akkor te a Góbés kiképzésed után mivel mennél távra, he? Magyarországon a legtöbb helyen a Góbé után a Pirat a következõ lépcsõfok. És most is kapaszkodj meg: ezt a gépet távrepülésre tervezték! A kezdõ szintet épphogycsak elhagyó fakezûek számára.

Szóval Pirattal nem mennél távra, Góbéval meg igen?? Ez hogy jön össze? Akkor koszorútávodat mivel repülnéd meg?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Bucser
"Egyszóval gyúró a pézes gyerekeké"

Ez annyira pejoratív akkor is... Van aki a repülésért akar vihornáyzni és nem a társaságért. ÉS az hogy gond nélkül és sokat repülhet neki megér annyit, hogy fizessen😊 És szerintem nagyon helyes😊

Meg kicsit olyan mintha irígykednél, hogy pénzes kölyök fúúúj neki nem kell gürcölnie, hogy felszállhasson😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

42nd Intruder
Mivel a közeljövõben nem tervezek siklóernyõ vizsgát (min 2 év múlva), ezért sajna nem....

max nekifutsz...

jut eszembe van egy eladó siklóernyõm! nem kõ valakinek?
Mndjuk nekünk egyik sem repül a 2 pirat-ból

Papirzacsi
Ennek ugorj neki megint.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

42nd Intruder
Ezért jó a siklóernyõzés.... Ott nekiugrasz és kész 😛

Pirat.azzal nem mernék annyira távra menni

és milyen távra ha megkérdezhetem hány km?Meg hivatalos.ha megcsinálod csõrlésbõl a 300km akkor is nem lessz érvényes mert te csak repültél

Clidey
Ez f*szság 1a 1be. Tõlünk - és szerintem máshonnan is - lazán mennek a Pirat-ok távra...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Igaza van Djviloinnak szeretünk járni a repülés miatt a társaság miatt meg a hülyülés miatt.Meg a környezet miatt

Clidey
LOL! Kemotoxnak mongyák mitõl döglik a légy! 😄 😄 😄 😄 😄

Papirzacsi
Majdrájössz...

Muszály a vontathatói ha akarsz távot repülni mert csak vontatásból indulhatsz távra.Meg néhány gépet nem lehet csõrölni mint nálunk az A-15-öt meg van emlyiket nem jó csõrölni mert alacsonyra megy nagyon mint nálunk a fóka 5 meg a standard jantar.

Papirzacsi
Vízzel teli gépekt nem is szoktak csörölni...

Papirzacsi
A szakszóhoz még kell a vontató kiképzés is, ami per pill nem tom mennyibe kerül, de rossz nyelvek szerint közeliti a 100at. Legalábbis mindket annó ezzel riogattak a jeptéjen. :-)
Nem is biztos, hogy olyan drága az a gyúrói 300e Ft. Azért ott kinyalják a segged, aládtolják a gépet. Neked csak anyni a feladatod, hogy kimenj a reptérre, betedd a segged a gépbe, repülj, utánna hazamenj. Más klubbokban pedig reggeltol estig gürizel, napi max 5 felszállásért, klubtagságit fizetsz, meg társadalmimunkázol stb stb... Szal mindenkinek a pénztárcája és szabadideje határozza meg mit választ.

Clidey
Mert az egy elkerülhetetlen dolog...elõbb-utóbb mindenképp meg kell lennie. Jantar 2B-ket - meg úgy általában a teljesítménygépeket - elég ritkán szoktak ugyanis csörlõvel csúzlizni... 😄
Mert kényelmesebb ha a motorosgép belerántja a termikbe 6-800-akárhány méteren, mint egy iskolakörön geberegni, aztán vagy ki tud emelkedni 400 méterrõl, vagy nem...

42nd Intruder
Köszi!

Clidey
...de Gyúrón vontatásból csinálják, így két legyet ütsz egy csapásra: megkapod az alapkiképzést + a vontathatóid is meglesz...
Szal ezért kerül ott ennyibe...a Cmelak-ok szeretik hörpölni a benzint... 😄

42nd Intruder
Kb mennyi össz-vissz egy ilyen vitorlázó pilóta leszek képzés?

PrasCo
Nem vagy egyedül... 😄 Csak nekem a másik szülõvel vannak hasonszõrû gondjaim... Deh úgysem fog tudni tenni semmit, ha már meglesz a 18. életév... 😊
Én még csak 14 vaok.De apámmal nagyon sokat szoktam repülni.Eddig 2:01-perc volt a legtöbb amit fent voltunk és 2030 m volt a legnagyobb magasság.Imádom a repülést de nagyon.

Amugy DJviolin te repülsz?Vagy hány éves vagy?És ha repülsz akkor hol?

<#nyes>

MEg kell venni.(Már akinek van rá pénze)

Clidey
<#nyes><#vigyor><#nyes><#vigyor><#nyes><#vigyor><#bee1><#eljen><#taps>

Papirzacsi
Mostmár tényleg... Soha többet 500km és magassági repülés.Ez volt az uccsó.
Eredmény alant látható.

Clidey
Engedjétek meg nekem az alábbi szösszenetet:

(1. - és utolsó 😄 - felvonás.)

Uros és GR ül a számítógépük elõtt. Egyszercsak Uros felkiált:
- Há nidamá'! Föltörték a szerverünk!
- Ááááá, hagydmá' le se szard! Tuti kajakra vennéd, de túl vastag a majré! - hurrogja le GR.
- Akkor most mit csináljunk? - kérdi Uros.
- Olvassunk Ludasmatyit! - javasolja GR.
- Háhhh! Milyen jó ötlet! Olvassunk!
És újságjukba mélyülve csendesen iszogatták jól megérdemelt kávéjukat, mitsem törõdve a világ zajával...

(vége, taps)
(függöny)

mondom IGAZATOK van.De akkor a San Andreas-t meg a NFSu2-t meg az ilyen nagy játékokat hogy törik fel?

amugy má véger a szigetnek csak most keltem fel

DJ: asszem ezt már egy párszor megbeszéltük

de tudod mit: smucig tetü disznók vagyunk és NEM!

punkers: ezt nevezem önbizalomnak! 😊 azért kiváncsi lennék, ha ez ilyen egyszerû lenne akkor még miért nincs kint feltörve?

egyébként a cég ahol melózom egy hardware kulcsos progit csinál... megtaláltuk feltörve... és sikerült kideríteni hogy egy orosz srác törte meg 200dolcsiért!!!
beszéjjünk a repülésrõl.Repül valaki nyiregyen?

hülye vaok.De naon.Most jöttem haza a szigetrõl

tök se tudja

köszike<#mf1><#mf1><#mf1>

Clidey
Figy. 2005 áprilisa óta a piacon van a játék. Ha neked volna igazad, akkor már legalább 4(!) hónapja meg kellett volna hogy jelenjen a varez listákon...vagy nem? Szóvalakkor? Egyszerû feltörni avagya nem egyszerû?

Bucser
12K

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

de az mennyi magyar zseton?

Bucser
48 euro... a nemzetközi ÁFÁ-val terhelve a letöltõs.

De amugy mennyibe kerül?most

amugy jogos.Igazatok van

okok. megbeszéltük.1-2 hónap és ugyis fut majd a neten

Bucser
Talán mert a microfos nem miattad fut a pénze utan õke meg igen??? Egyébkánt elõbb olvasd el a topicot ami ide lett linkelve aztán nyilatkozz.

Harmadrészt mi megvettük. Neked nemér annyit. Én meg nem fogom közzétenni azt a példányt amit megvettem. ergó SFU and be silence. Én fizettem nem te szóval ne az én faszommal próbáld verni a csalánt😄

Te ezt elis hiszed?
Tod egyeseknek van olyan programja hogy a cégek ne tudjanak bejutni a gépre
.Másik ha engem a Microsoft nem fogott meg õk se fognak
😄

Clidey
Nem akarlak téged sem lelombozni, de szerinted menne? Mégis, hogy oldanád meg, hogy az õ központi szerverük, amin keresztül minden fut, ne vegye észre a turpisságot? Meghekkelnéd? 😄

Itt lehet olvasgatni, mi történik ha kalózkodni próbál valaki:
Condor Official Forum idevonatkozó topikja

Ja és mégvalami: én úgy tudom, hogy ha valakit kalózkodáson kapnak, nem csak az bukik, aki "lopta" hanem az is, aki adta a stuffot... szal már csak ezértsem fogom odaadni senkinek sem a progit+a seriálomat.

Nem nehéz feltörni mert nem figyeltek oda az algoritmusra kellõen de azért kell idõ hozzá

Szerintem megoldanám.De mi is szeretnénk élvezni a játékot.Dwe incs rá pénzünk.Mi csak gyönyörködünk itt a képekben.

asszem

Én feltudom törni csak a game kéne