Vitorlázórepülés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1ébként meg...akkor te a Góbés kiképzésed után mivel mennél távra, he? Magyarországon a legtöbb helyen a Góbé után a Pirat a következõ lépcsõfok. És most is kapaszkodj meg: ezt a gépet távrepülésre tervezték! A kezdõ szintet épphogycsak elhagyó fakezûek számára.
Szóval Pirattal nem mennél távra, Góbéval meg igen?? Ez hogy jön össze? Akkor koszorútávodat mivel repülnéd meg?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ez annyira pejoratív akkor is... Van aki a repülésért akar vihornáyzni és nem a társaságért. ÉS az hogy gond nélkül és sokat repülhet neki megér annyit, hogy fizessen😊 És szerintem nagyon helyes😊
Meg kicsit olyan mintha irígykednél, hogy pénzes kölyök fúúúj neki nem kell gürcölnie, hogy felszállhasson😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
jut eszembe van egy eladó siklóernyõm! nem kõ valakinek?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Nem is biztos, hogy olyan drága az a gyúrói 300e Ft. Azért ott kinyalják a segged, aládtolják a gépet. Neked csak anyni a feladatod, hogy kimenj a reptérre, betedd a segged a gépbe, repülj, utánna hazamenj. Más klubbokban pedig reggeltol estig gürizel, napi max 5 felszállásért, klubtagságit fizetsz, meg társadalmimunkázol stb stb... Szal mindenkinek a pénztárcája és szabadideje határozza meg mit választ.
Mert kényelmesebb ha a motorosgép belerántja a termikbe 6-800-akárhány méteren, mint egy iskolakörön geberegni, aztán vagy ki tud emelkedni 400 méterrõl, vagy nem...
Szal ezért kerül ott ennyibe...a Cmelak-ok szeretik hörpölni a benzint... 😄
Eredmény alant látható.

(1. - és utolsó 😄 - felvonás.)
Uros és GR ül a számítógépük elõtt. Egyszercsak Uros felkiált:
- Há nidamá'! Föltörték a szerverünk!
- Ááááá, hagydmá' le se szard! Tuti kajakra vennéd, de túl vastag a majré! - hurrogja le GR.
- Akkor most mit csináljunk? - kérdi Uros.
- Olvassunk Ludasmatyit! - javasolja GR.
- Háhhh! Milyen jó ötlet! Olvassunk!
És újságjukba mélyülve csendesen iszogatták jól megérdemelt kávéjukat, mitsem törõdve a világ zajával...
(vége, taps)
(függöny)
de tudod mit: smucig tetü disznók vagyunk és NEM!
punkers: ezt nevezem önbizalomnak! 😊 azért kiváncsi lennék, ha ez ilyen egyszerû lenne akkor még miért nincs kint feltörve?
egyébként a cég ahol melózom egy hardware kulcsos progit csinál... megtaláltuk feltörve... és sikerült kideríteni hogy egy orosz srác törte meg 200dolcsiért!!!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Harmadrészt mi megvettük. Neked nemér annyit. Én meg nem fogom közzétenni azt a példányt amit megvettem. ergó SFU and be silence. Én fizettem nem te szóval ne az én faszommal próbáld verni a csalánt😄
Tod egyeseknek van olyan programja hogy a cégek ne tudjanak bejutni a gépre
.Másik ha engem a Microsoft nem fogott meg õk se fognak
😄
Itt lehet olvasgatni, mi történik ha kalózkodni próbál valaki:
Condor Official Forum idevonatkozó topikja
Ja és mégvalami: én úgy tudom, hogy ha valakit kalózkodáson kapnak, nem csak az bukik, aki "lopta" hanem az is, aki adta a stuffot... szal már csak ezértsem fogom odaadni senkinek sem a progit+a seriálomat.