Vitorlázórepülés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gépek pl ugyan úgy letapadnak a földhöz, mint a SOTS-ban, az irányítás vmi szörnyû. Szal sztem messze elmarad ez a flightmodel is a jótól...
Punkers: mert ne mis lesson kilenc, hanem scenario 9, és amúgy freeflight b a neve. De ha végigolvasod az elõre megírt flightplaneket, akkor zárójelben mindegyikhez le van írva, hogy mit tartalmaz, és a take off from airfield....
Szal marhára de egyértelmûen kiböki az ember szemét.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Én eccer úgy jártam, hogy lejtõzés közben a hegy rosz oldalára mentem és leért a gép alja, de pont úgy, hogy két fa között. A hegy ott pont lejtett és csak simán lecsúsztam onnan. Semi bajom nem lett, de hatalmas poén volt😊)))
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
is
Nahát ez az ennyi a grafika de beelégszek vele
És alig lehet elmenni a reptértõl
mennyinél is esik át a gép??
sokkal lasabban már nem mehetnél
Kerékcsõrlés??? Két féle csõrlés van: orr- és súlypontcsõrlés.
Orrcsõrlés: a földön gurulás közben a bot középen van, elemelkedés után egy kicsit meghúzzuk, hogy ne emelkedjen túl meredeken (sebességgyûjtés), majd a biztonságos magasságon hasra húzzuk.
Súlypontcsõrlés: gurulás közben a botot egy kicsit elõrenyomjuk, így finomabban fog elszívódni a földtõl. A biztonságos magasságig csak egy picit engedjük vissza, de még mindig nyomott helyzetben van. Ezután középhelyzetbe állítjuk. Kicsit húzni nem tilos, de erõsen terheli a kötelet, ami kötélszakadást okozhat.
A biztonsági magasság alatt azért nem szabad meredken csõrölni, mert ha ilyen helyzetben szakad a kötél, nem biztos hogy lesz elég magasság az átnyomásra és a biztonságos leszállásra.
Ha nem az átesés miatt remeg, akkor nem tudom miért.
Jó szelet!
Soaringpilot
még a játék grafikai beállításait is megnézhetnéd!
felbontás, felhõk minõsége, stb...
ne bántsuk szégény "Felhasználó 0.7 Bétát"!
mi is kezdtük valahogy! és még mi mindent nem tudunk 😊)
Nvidia videó kártyám van.
a követekezõket teheted:
reinstall nvidai driver (persze csak ha nvidia-s videó kártyád van!!)
+ reinstall directx
errõl az elöbb nem szóltam de ez is nagyon fontos!
ha nem tudod hogy milyen van fent akkor:
start/futtatás ide írd be hogy dxdiag, feljön egy ablak és rögtön az elsõ lapon látod a verziót
a legutolsó a 9c
ha nem ez van rekad fel (hogy honnan???: google.com /// origo szoftverbázis)
ami fontos: olyan nyelvi verziót kell felraknod amilyen a windozod nyelve!!!
hol kezdjük???
szóval a gépedet felépítõ HW elemeket a windows nem biztos hogy maximálisan tujda használni, hiszen ezek mindenféle gyártók spec termékei.
Ezért a HW gyártók az eszközeik mellé egy olyan spec programot is csinálnak amivel az oprendszer kezelni tudja ezeket. Ezt hívjuk DRIVERNEK. Az az NVIDA dirver amit belinkeltél az NVIDIA csippekel szerelt videó kártyákhoz való. Ha install után megnézed a win ugyan ad képet de nem túl jót, mert csak a vga kártya alap funkcióit tujda használni, az spec funkciók használatára meg kell tanítani. Na erre jó az amit linkeltél. OPENGL-t nem tudsz tölteni. Ezt álltalában a játékokban lehet bállítni, hogy milyen módot szeretnél használni.
Egyébként nvidia meg ati meg a többiek elég sûrön adnak ki drivereket, mivel folyamatosan javítják fejlesztik õket
//bocs a hosszú off ért//
Az SFS 4 egy nagyon élethû szimulátor, szinte minden mozzanata a repülésnek ugyanolyan mintha egy igzi gépben ülnél. Egy dolgot leszámítva: a termikek elõtti rángatást szerintem egy kicsit eltúlozza.
Amikor körözöl, szerintem nagyon elhúzod a sebességet, még éppen nem esett át, akkor szokott remegni a gép farka. Próbáld meg egy picit elõreengedni a botot, elvileg akkor megszûnik a remegés.
Van mégegy problémája: a programban orrcsõrlés van, de te súlypontcsõrléssel fogsz majd tanulni. De ez már részletkérdés.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ctrl+alt+delete

Én amúgy klájdira szavazok, meg Takócára... De leginkább magamra. :-)
Nem ígérhetek más csak büntetõpontokat, és banokat. :-)