Vitorlázórepülés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Hozzáteszem jogosan, mert elkél már az atyai, hogy a fogaskerekek visszarázódjanak a fejében. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Clidey
Na például ez is, jah! Kössz Bucsi hogy kisegítettél! 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Egyet?? Az össes olyan! 😄 Nem a kommentjei alapján érdemelné a büntit, hanem a hozzáállása és a témához való viszonyulása miatt!

punkers!
Még szerencse hogy apád nem olvassa azt amit itt össze-vissza irkálsz, égne szegénynek az arca miattad biztos! Tán még egy atyai pofonra is ragadtatná magát...!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

PrasCo
113 hozzászólás.

Ó, örültem, mint majom a farkának, hogy kedvenc topicom így felfutott. Aztán átolvastam...
Most ez mire jó, könyörgöm? :| Együtt a repülésért, nem egymás ellen, ilyen kis semmirevaló szimulátorok miatt? Könyörgöm... mintha csak MO-t modellezték volna le kicsibe. 😛

Higgyétek el, én ugyanúgy szeretnék már a Condorral repülni. És én ugyanúgy inkább real-ra költeném azt a rohadt havi másfél rugós "keresetemet", mint Condorra, de ha azt mondják: Nem, hát nem. El van fogadva, meg van értve. Nem várhatok/unk el mindent külsõ segítségbõl! És nem kell nagy dolgokra gondolni! Elég csak annyi, hogy magadtól beszerzel egy 12 rongyos játékot, ha már TÉNYLEG annyira kell. Nem?... :S

Nna mindegy. Hát sajnálom.
Pár reakcióm, sry, de hsz-számot nem tok írni.

Violin: A demoban nincs mód arra, hogy logoljam az útvonalat, de az a minimum, hogy tudom, merre megyek, így nem okoz nehézséget vázlatosan leírni az utat. 😊

punkers: Ne haragudj, de az hogy "tudsz repülni..." Ez enyhén megmosolyogtató, Ennyi erõvel, én elõször kb. 5-6 éve játszottam elõször szimulátoron, és talán másfél-két éve játszom igazán komolyon is. Sõt, már repültem is valóban... Na, akkor én most qrwanagy pilóta vagyok...? 😄

kollektíve: Mi értelme van már azon vitatkozni, hogy kinek van joga programokat hasonlítgatni valósághoz? Tudtommal mindenki magának repül, nem azért, hogy õ legyen a Bessenyei, és ezt másoknak nyomatékosan is tudtára adja. Mindenesetre ÉN magamnak akarok repülni, nem azért, hogy mások elõtt én legyek a faszagyerek. Ezt más sportokkal olcsóbban és könnyebben is megoldhatnám... :| Persze, mindenkit más motivál... :|

Nna mindegy, ennyi lettem volna. Elnézést, ha valahol sértõ a hangnem, nem állt szándékomban. Csak elkeserítõ volt, amit itt találtam.
Bucser
Õ kezdte a warezt és itt rendezte hogy hogyan fogja teríteni a cuccot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
TE, de orvos látott má? Vagy hívja m ki rád? Már nemtom hanyadik hozzászólásodat látom, hogy jaj a topikom így, a topikom úgy...
Sztem már az épelméjüség határát súrolod ezzel a topikhoz ragaszkodással.
Ilyen hozzáállással én nem házigazdának neveznélek ki, hanem zártosztályi
lakónak.

Szóval én ammondó vagyok, hogy mindegy ki lesz itt a haázigazda, de az ne te legyél, mert ez a betegség már csak elfajulni fog. :-) Javaslom inkább ,hogy ne is legyen házigazda, mert belebetegednél ha nem te lennél az. Csak az elméd megóvás érdekében tanácsolom ezt. <#idiota>

még jobban mint a többiek

mert megérdemlem

kapjak akkor én is

Clidey
Akkor légy igazságos: kapjon a punkerS kölök is egy büntit! 😄

Clidey
Szívembõl szóltál!!! Köszönöm! Csak az a baj, hogy ez itt süket fülekre talál nagy valószínûséggel... 😞

Clidey
Na látod, ha másért nem is, de ezért a kommentedért megérte, hogy akaratlanul is, de csináltam egy kis flémet... Mindenesetre örülök hogy elolvastad, még mielõtt PunkerWork törölte, s ezek szerint valamilyen hatással csak volt rád az amit írtam. Nem úgy mint erre a kis nyálasszájú punkers-re. Õt sajnálom, de tényleg.
S remélem azt is, hogy ezért közeledtek valamelyest egymás felé álláspontjaink is az elhangzott témákkal kapcsolatban. Most kissé érettebbé váltál megint - remélem. 😊

Papirzacsi
Sztem az elehetett a gond, hogy a kispöcs nickja egy s-t kivéve olyan mint a tied, és Clidey vagy lefelejtette az s-t, vagy te nézted el. Már korábban is volt hogy lefelejtette. Szal sztem nem neked írta.

Bucser
hagyd rá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
NEm hisszük. TUggyuk hogy nem. Ezt már párszor bizonyítottad itt magad is. :-)

Siluro
Nem az összeveszés a lényeg.... hanem az, hogy milyen gyerekesek, felelõtlenek vagytok, akik cserélgetik azt a Condor cd-t..... hihetetlen. Tudod mi a baj? Hogy az a srác, aki megvette legelösször rááldozott 12K HUF-ot vagy többet és yoohiszemû lévén odaadta egy haverjának, xcsak mert szépen nézett rá. Õ is tovább adta, meg õ is, így jut el hozzátok. És ebben ti is bûnrészesek vagytok, ha játszotok vele vagy elfogadjátok, mert az a srác aki elösször megvette, most veri a fejét a falba, hogy 12K HUF ért vagy többért megvette és nem tud multizni vele mert akiben megbízott, az geci volt és tovább adta. Itt a probléma, és ezért vagytok felelõtlenek..... sajnos.....

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Siluro
<#shakehead>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Clidey
Veddmár észre milyen nevetséges vagy! ezzel a hozzászólásoddal is csak azt bizonyítod, milyen takonypóc vagy még! <#vigyor>

Akkor ezennel kész.IGAZATOK VAN

Clidey
Az õ nevét is írtam...te olvastad félre... :-/

Oké kész majd 10 év mulva megnézzükmit alakitottam.Készigazatok van még taknyos vagyok.De nemfelejtelekel titeket.Mondom 10 év múlva

Siluro
Akkor ne tégy átnem gondolt kijelentéseket!

Clidey
Bazz, én nem is rólad beszéltem! hanem punkerS-rõl!

Nem vagyok profi de akkoris

Der figyelj már nehiggyétek már azt hogy nem értek a repüléshez.

Clidey
Nem vontam vissza, csak kimoderálták, émmeg kaptam egy büntit. Csakmert megmondtam ennek a kis taknyos punkers kölöknek hogy mi a véleményem róla.

Siluro
"...motoros repüléssel ami a hülyének is megy..."
Bocs, de az egy "picit" bonyolultabb mint a vitorlázás. nem csak annyiból áll, hogy tolod a gázt bazzeg! Ott rengeteg minden más is van... de neked inkább nem is magyarázom, úgyse érted meg.

oké mindenkit kilehetne banolni

Bucser
MIért is õ?? már bocsánat olvass vissza kicsit pls...

Köszönöm...

oké felõlem

Bucser
<#mf2><#wow1><#mf1><#idiota>

Mi az Clidey visszavontad?😄

edit: ja punker rendet tett😄

De többet nem foglalkozok a Condorral és egyébbel sem a topicban

Mivan veled asszed te nagy vagy mert már 34 éves vagy de vitorlázásba semmit nem alkottál.MAjd akkor... ha csináltál valamit az igazi repülésbenakkor te nekem dumálhatsz.nem a motoros repüléssel ami a hülyének is megy

Figyu én meg 14 éves vagyok és 12 éve vagyok repülõgépek közelébe.Én is értek hozzá valamilyen szinten

Clidey
Hali VRSDM!!!

Üdv ebben a topikban! Mondd meg lécci a VRSLC-nek, hogy hamarosn megyek hozzátok, megszervizelni azt amit igértem! Csak kissé el lettem havazódva...hiába van még augusztus... <#vigyor>

Bucser
kár hogy a stílusod és írásaid tükrözik a korodat....

Siluro
És hol vannak a képek? 😉

Siluro
Haggyad Bucser testvér, mert leszarják amit mondasz......<#shakehead>

HAGGY MÁR BÉKÉN MI KÖZÖD HOZZÁ

Bucser
FAszomk a picsáért nem tudod felfogni a lényeget azzal a fiatal agyaddal....!!!!

Az hogy más kapta nem jogosít fel arra, hogy a mástól kapott dolgott továbbADD!!! NEm kell minden szamárnak az elsõ után mennie!!!! Itt nem arról van szó, hogy ki mit akar, hanem arról, hogyha játszani akarsz az pénzbe kerül!! és ha jó egy játék vagy egy szimulátor azt igenis érdemes megvenni!!!! Pláne hogyha a fejlesztõk minden betett fillért visszaforgatnak a játék fejlesztésébe!! Ezért halnak meg a jó dzimek fejlesztései mert nem éri meg mert akit érdekel az leszedi vagy megszerzi ilyen olyan úton ahelyett, hogy díjazná a készítõt azzal, hogy megveszi... ÉS kurvára mindegy hogy online vagy offline játszol vele 100 órát!! érted????

Ez az amit nem tudsz felfogni és próbálok neked elmutogatni kézzel lábbal már mióta...

DJViolin küldtél privátot?Adjadmegfel az msn-ed addig is tudunk rajta dumálni

Én már ezt lezártam két embernek átküldöm és készen van

DE mondom nem foglalkozok tovább vele leszarom

De nem érted meg hogy ez már a századik akinél van a cd

AMugy Bucser neked mi közöd hozzá.Te ebben nem vagy érintett

Siluro
Nem téged baszik le a ntrõl, hanem azt a srácot akitõl kapod.......

Amugy meg már elterjedt mert ez már a sokadik uyghogy õ is csak kapta.<#duhos2>.ELÕTTE MÉG VAGY 10 EMBEWRNÉL VOLT

VRSDM
hali, nemértem hogy ez a fórum, minek egy ijen oldalon jött létre, de ha már van akkor én is szorom az igét, az éterbe...

Én kb. akkor csöppentem bele, a repcsizésbe, amikor megszületttem, mivel apám repülõgépszerelõ a Dunakeszi Sportrepülõtéren, illetve már nem is igazán ott, hanem a reptér közvetlen szomszédságában, lévõ, Birtokon, ami, a Repair Bt. tulajdona, mostmár ott dolgozik... 1 régi barátjával, vállalnak repülõgép építést-javítást-ellenõrzéseket stb... most ezzel foglalkozik, emelett, egy másik repülõgéprajongó, bartájával, saját, repülõ építésével is foglalkoznak...

nekünk jelenleg egy quicky repülõnk, van, melyet, nemrég vettünk németországban... másrészt, van egy diskus-unk, de az mostanság szétszerelve hever, a hangárban bérelt,. helyünk-ön... énis sokat, repülök...

ha bárkinek kérdése van, és segíthetek. irhattok...

és kösz hog ylétrejött ez a topic

u dont have to listen anybody else but me

Siluro
Vagy egy felajánlásként vagy ajábdékba kapott egy eredetit.....

figyelj elmondom mégegyszer NEKEM NEM LEHET NETEN JÁTSZANI MEG SOARINGPILOTNAK SE.ÉN MEG HISZEK DJVIOLINNAK.Amugy meg ne iridjkedj azért mertén képes vagyok arra hogy átküldjem.Amugy meg nyomják neten leszarom nekem nem lessz belõle baj mert neméngem dob le a netrõl.És én lezártam ezt a témát. kész.