Vitorlázórepülés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAkabszáláson mien gépek vannak?

Siluro
Hát akor is gáz

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

ez van...

Siluro
Hát az gáz............

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

De minden topicba kell 1 hülye és itt én vagyok.Fogadjatok el ilyennnek mert nem változom meg

pedig az fstopicban ott van hogy meglehet rendelni.Amugy megvan az fs már rég óta csak internetem van 1 hónapja ezért nem tudok annyi mindent de majd 1-szer belejövök

Clidey
<#lama><#banplz><#nezze>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Bucser
hagyd már rájuk... csináljanak amit akarnak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
Jó, tehát nem csak ... hanem még olvsni se tudsz.
Amit belinkeltél ide, az magában egy kiegészítõ. Elég gyatra amúgy, elhiheted, próbáltam. És ez semmilyen 30megás x pézbe kerülõ addonnak a javítása. Ez maga a kieg. De kb olyna tájékozott lehet sz fsben is, mint eddig mindenben, amit többször is tapasztaltunk.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

jah és a kiegészitõt 29$ megrendelni.Nekem se fér a fejembe hogy elõtte nem birod megnézni mi az

HA nem tudnád ennek semmiköze a kiegészitõhöz a kiegészitõ kábé 30 mega és ez csak a kiegészitõben lévõ hibát javitja.Na mind1

Papirzacsi
Nemtom mirõl beszélsz.. ki káromkodott? Én csak egyszerû jelzõket írtam... <#nemtudom>

Papirzacsi
Te komolyan ilyen h... vagy? Belinkeled azt az oldalt ,ahonnan le lehet tölteni, ott éktelenkedik az a kurvanagy DOWNLOAD felirat, ki se szúrja a szemed?És még te jössz azzal, hogy majd te feltöröd a condort. Hát ez nem fér a fejembe...

neked megvan?azért kipróbálhatnábk multiba

pedig én asziszem van

Valaki nem tudja honnan lehet leszedni a Flight simulatorhoz a vitorlázórepülõs kiegészitõt

VRSDM
vannak, képek, a szétszerelt, utánfutónlévõ, quickie, rõl, ha vkit érdekelne, felrakom ie, csak irja meg hogyan kell. mert régebben nekem csak a címet, irta, ki, pedig, jol használtam...

u dont have to listen anybody else but me

Siluro
Na mijeza pangás, kezit csókolom????
Nesztek néhány kép:

Ventus Rulez😊

Papirzacsi
Ja, hálás lehet a topik apukája, hogy így felnyomtuk a forgalmat. Még a zelsõ tízbe is bekerütl a topik egy kis idõre. :-)

Siluro
Na ne pangjunk, délkörül még a csúcson voltunk hozzászólások terén 😊))))))

Egyébként ennek az értelmetlen incidensnek köszönhetõ, hogy 2 hónap alatt lehagytuk a saját klubom fórumát, ami több mint egy éves:-)

Ezt már szeretem! Látjátok, tudunk mi itt értelmesen is beszélgetni, ha akarunk!:-)))

Papirzacsi

Papirzacsi
Tessék. Jó sok videó. Elötte tessék a vinyót kiüríteni. :-)
http://www.alpenstreckenflug.de/texte/english/glidingvideos.htm

VRSDM
illetve az dzsanáott vele, bokorba, aki ALAPBOL megvette, azaz az ezelõtti tulaj, akitõl meg mi vettük, az kise próbálta, mert egy barátjával akarták, megjavítani de, közbejött egy incidens (†😉, igy a barátja nélkül, meg inkább eladás melett, döntött. és igy került, a gép magyarorszára, hozzánk.

VRSDM
persze amint szép idõ lesz, készítek és rakok fel képeket...

egyelõre, még nincsen, fotozásra kés állípotban, mert lesincs, festve... méghozá azért, mert az aki megvette, egy rendkívül rövid reptéren akarta használni, aminek következménye, egy bokorbabegurulás, lett... (mivel ugye hosszú reptér kell, a rövid szárnyak miatt, de gondolom nem kell magyarázni, mert nemvagytok hülyék)... valszeg, csak egy szimpla egyszínû festése, lesz, néhány matrica-csíkkal. De akár ijen állapotban is tehetek fel képeket, csak nem éppen szép. de igérem teszek, fel, mivel apámmal, mindent dokumentálunk, ami a mûhelyben, folyik, javítás...

Siluro
Lehet, hogy van egy tuningolt változata is ami a repülni is tud 😊))))

Siluro
Én beírtam a gugliba, hogy Quieckie és ezt adta ki 😄

VRSDM
ehh, nemhittem volna hogy itt találkozok, Clidey-el... de eztis megéltem...
/OFF: Clidey, majd vmikor nézd meg apáék mûhelyében, a quicky-t, mesélt egyáltalán rola neked? mert nekem nagyon szimpi, még igyis hoy még nem repültünk vele... jah, és ok, akkor majd várunk vmikor...

Siluro
Ventus a király 😊)))

Clidey
Igen, ilyen Cirrus VTC volt nálunk is egy ideig. Nem eredeti német gyártmány volt hanem a jugók csinálták. Szerintem a nálatok levõ sem német, de persze ezt csak úgy találgatom. 😄
Nálunk nagyonnem szerettek vele repülni... Úgy emléxem, hajlamos volt a vezérsíkja a flatterre már kis sebességnél is...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Én ugy tudom hogy az EETA azért nincs semilyen kategóriában merrt nem széria gép de nem tudom.

Papirzacsi
Na ja. Biztos szép lehet belülrõl is. Majd veszek egyet, és felvágjuk. :-)

Na megtaláltam, kb 70et siklik a cucc. Nem sámli. CSak kérdés van e olyna termik, amiben ez a gép még elfér. :-)

Clidey
Azért én szívesen belenéznék a szárnyába is...szerintem látnánk ott érdekes megoldásokat! Néha elnézem, ahogy VRSDM apja, VRSLC javítgatja ezeket a mûhelyében...hááát...van ám ott technológia, nem is akármilyen! 😉

Papirzacsi
Nos ez egy veri gud kvescsön. Gondolom belefér, azért open kategoria. :-)
Bár az adatok közül hiányolom a siklószámot. Vagy csak nem nyomja ki a szemem. Megnézném mit tud. Az 51-es oldalviszonyból kiindulva nem lehet vmi kicsit :-)

Clidey
Na most az uccsó kommentembe' mi volt a baj? Tán nem volt igazam? Mi sértõ volt benne? Ráadásul egybõl két mackósajttal jutalmaztad! LOL! 😄

Bucser
Azért nem gyenge értékei vannak😊 ez még belefér a szabad kategóriába?? vagy annak is vannak felsõ határai?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Papirzacsi
Csak tudnám , hogy egy gondolatodat miért nem tudod egyetlen hozzászólásba belesûríteni?

Bucser
No emalF please^_^

Siluro
Ki nem😊

elfogadnék 1-et ajánékba

ez az eta nagyon kemény

de elõtte még gyüjtök rá pénzt.

Papirzacsi
végre. de remélem ezért majd megosztod a többiekkel, mert te nem vagy egy smucig disznó, mint a többiek.

de hogy legyen má vihornya is:
http://www.eta-aircraft.de/
http://www.leichtwerk.de/eta/en/news/
jó lehet vele terepezni... :-)

vagyis még nem perceken belül

Ezért érdemes volt több 100 hozzászólást elpazarolni erre az értelmetlen vitára. Remélem egyszer s mindenkorra vége!!!

de én viszont megrendeltem

Bucser
Ezt próbáltuk beleverni a fejedbe már kb.: 3-hete?????

DjViolin, Soaringpilotsajnálattal közlöm hogy nem lehet meg a játék mert netes játék és ha valaki belép ajátékba és ugyanazzal a serialllal akkor ledobja a szerver és többet nem engedi vissza.Ugyhogy meg kell venni!!!!