Vitorlázórepülés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
Tán mert nem jó helyen keresgélsz. Tessék:

A Zögling pedig nem magyar tervezésû, hanem német.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Tessék, aki még nem látta. Szép felhõk. A képeket nézve vacogok a hidegtõl.
http://www.wavecamp.no/

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

PrasCo
???
Ez most mire volt válasz, ha nem vagyok indiszkrét? <#zavart1><#vigyor3>
Siluro
Jaja, nekem is az van. Faszán megy minden és a condor is felismeri. Nagyon fasza egy kártya, megvagyok vele elégedve! Csak ajánlani tudom.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Clidey
Igen! <#idiota>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

embörök!
van itt valaki akinek ati9600-ja van és Condorja is megvan?

kéne vennem új vidkártyát (nem vagyok hajlandó 15-20-nél több pénzt kiadni kártyára)
Siluro
Ja és hogyha yool látom akkor Zombi van a háttérben 😉

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

nem tudtam...
mostmár tudom 😊
Siluro
Igen, Putyiné a szék.

Bucser
JA ez Putyin bá számítógép asztala ha jólk tudom.. hasonlót akarok én is eszkábálni csak nekem fémbõl kell az egészet megcsinálni mert a Joyomat nem bírja el ha fából csinálom (vagy pedig ha mégis ótvar randa lesz😄) Meg elõtte rendbe kell hozatni a oy-t ami nem most lesz😞 addig marad a kölcsön saitek miután a saját legotechem meghalt😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ez a tavalyi JetFlyon volt.

szerintem otthonra elég jó megoldás

(nem szúrom be a képet mert nagy)
JoyTartó
Siluro
akkor meg érthetõ, hogy miért elõbb azt vette meg 😛PP<#mf1>

Bucser
A coug árából max 1 moncsit vett<#mf2>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Siluro
Igen, de a Cougar árából megvette a moncsikat 😛

Bucser
HA megnézed a Bot erõsen át van dolgozva (kár hogy ezen spórolt és csak egy csoffadt Legotech joyt tett a cuccba a srác.. akkor már egy Thrustmaster Cougart vagy egy jobb minõségû (mondjuk MS force-os) joy-t érdemesebb lett volna.)

Most látom, hogy az csak egyszerûen rá van erõsítve a székre. Elõzõ hozzászólásomat tekintsétek tárgytalannak:-)

Nekem olyan székre szerelhetõ joystick kéne. Honnan lehet beszerezni?

Nem semmi, de VR sisakkal még ennél is jobb:-)

Siluro
Hö?<#ijedt>

Siluro

Clidey
Igen, nekem: eltûnt a büntim! 😊

42nd Intruder
Hehe ez jó 😄 Majd forgalomba ne úgy mint a reptéren! 😉

Siluro
Kellemest a hasznossal 😄

Sziasztok!
Autóvezetõ tanfolyamra járok, lassan jön a vezetés, így hát ma gyakoroltam egy kicsit a reptéren a kötélhúzó kocsival. Hát, az elsõ kör után kifogyott alólam az üzemanyag:-) Szerncsére nem lett belõle baj, megtankoltuk, aztán folytattam tovább. Egyébként egész jól ment:-)

Jó szelet!
Soaringpilot

www.skydiver.hu/items/arlista2005.doc

ebben keresgélj

bár ez lehet hogy nem az hanem rendes zsák, bár túl olcsónak tünik
múltkor az utcán láttam valakin ilyet! de az tényleg hátizsák volt csak épp ernyõ konténernek nézett ki!
Siluro
Nekem nincsen, de nagy flash lehet ilyenbe mászkálni az uccán 😊)))
Szerintem is nézz szét az orcin, vagy valami más piacon 😊))))

Papirzacsi
Minek? Vaggerkodni az utcán? Hátizsáknak szvsz-t nem válik be túlzottan, amúgy is idegesítene egy idõ után a combheveder, meg hát röhejes is lenne. Ha meg csak a zsák formája miatt akarsz ilyen hátizsákot, akkor nézz szét a piacon, mert van ilyen dizájnra készült hátizsák.<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Siluro
Jajajaja, yooyooyooyoo 😊)))))

itt 1 oldal amibe nagyon sok vitorlázó repülõvan biztosan ismeritek már de azért belinkelem .

narazzino
lehet hogy egy pácienshez indult <#idiota>

Siluro
Szép képek, de minek van az elsõ képen a faszin nõgyógyász kesztyû?<#buck>

narazzino
látom szépen beindult a topic. amikor utoljára jártam itt még csak kb 150 hozzászólás volt

Siluro
Na azért ennyire ne pangjunk!!! Ki kezdi idén a repülést? Mellesleg nyomathatnátok be képeket! 😊

Siluro
Amikor ment a flame, ránkszóltak, hogy haggyjuk abba, most meg egy 0 az egész..... legalább volt forgalom!!! <#crazya>

Falconer
Tékeljünk az ezresért <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Soaringpilot ne haggyuk kihalni a topicot?

Köszi szépen Mindenkinek:-)

Siluro
Boldog szülinapot!

nézzetek fel az oldalunkra van A-15 leszállás meg még 1 pár vidó azért meglehet nézni ha karjátok:itt

na már pár napja nincs duma.

Boldog Születésnapot Soaringpilot!!!!!<#wink>

PrasCo
Heppi börszdéjt, Soaringpilot! <#wave>
NA hahó kihaltatok!!Djviolin itt vagy!!!

Ezek természetesen a mi klubunk gépei, mert elég félreérthetõen írtam.
A Cobra nem egy csajé.

a Cora-15 az eggyik kedvenc gépem.Nem 1 csajé?

1 db Góbé (HA-5549), 3 db Pirat (HA-4306, HA-4335, HA-4399), 1 db Standard Cirrus (HA-4279).
Továbbá magántulajdonban vanak a következõk: L-Spatz 55 (HA-4011), Cobra-15 (HA-4004), Falke (HA-1223).

nálunk: 1db góbé,2db IS-28-B2(Nagyvas),2db Pirat,1db fóka 5,3db IS-29-D2(Kisvas),2db A-15,1db Standard Jantar,2db Pik-20,

1 falke
meg 1 PZL 101

Siluro
Ha yool emléxek akkor Góbé, Pirat, Cirrus. Nemde?