5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
#1997 A Provence 1.1-es scenery megvan? Ha nincs akkor töltsd le. Elöbb utóbb megkeressünk a Mont Blanc-t. :-D -
Soaringpilot #1996 Világos, de senki sem válaszolt rá, hogy pl. jó lesz a kedd este vagy valami... -
#1995 #1986 -
Soaringpilot #1994 Ha csináltok szervert én megyek, most se szóltatok hogy lesz -
#1993 Nálunk is járt, de itt még nem jött belőle semmi ,csak durrogtatott. :-D
Mikor látunk multiban?
Kedd esti reppenés:
Ilyennel az orromon könnyű gyorsan emelkedni.
Kötelékben távolodunk.
Vhol útközben.
Ez meg már a végsiklás.
Legyűrve az utolsó akadályt.
Megjött a Zivatar is.
Megvizsgáljuk a talajt, hogy tudjuk hova szállunk. -
Soaringpilot #1992 Tegnap este itt járt nálunk a Zivatar. Elég sokáig itt volt, repülhettünk volna egy jót -
#1991 Bár, Gondolom Zacsinál már megromlott a taszk, ugyanis nála meleg van... -
#1990 Hát, nem gyengén! -
Soaringpilot #1989 Én azért repültem egy kisebb távot multiban, igaz megint egyedül. 90 km, 125,7 km/h, LS-8, vízzel. -
#1988 Javaslatod kútba lett esve. -
#1987 Én azt javaslom, hogy fogyaszuk el mindjárt ma este! (Ha ugyan még nem romlott meg) De ha megromlott, gyárthatok egy izgi-frisset újra. -
#1986 Felmerült a kérdés bennem, hogy mivel van egy még meg nem repült taskunk, ezért sort kéne keríteni az elfogyasztására, még mielött megromlik. Kérdés, hogy kinek mi lenne jó? Kedd este fél9 körül pl.Javaslatokat várok, utánna meg sok résztvevőt. :-D -
Soaringpilot #1985 Szia!
Pontosan az érdekelne, hogy a felszállásokat hasonlóképpen kell-e elkönyvelni, mint a vitorlás repnaplóban? Gondolok itt arra, hogy az azonos paraméterű felszállásokat (gép, feladat stb...) ebben is lehet-e egy sorba írni, vagy külön kell őket bontani. És az is érdekel, hogy egy felszállásról mit kell elkönyvelni (gondolom nem elég a dátum, felszállás és leszállás helye, feladat stb., én annál sokkal bonyolultabban képzelem el).
Soaringpilot -
#1984 Malév Juniális képek:
Első sorozat
Második sorozat (Chicco képei) -
#1983 Láttam már persze...de mi is érdekelne pontosan? -
Soaringpilot #1980 Grat a repülésekhez. Csak így tovább!
Jó szelet!
Soaringpilot -
Soaringpilot #1978 Egyébként a kép alapján nem valami nagy, de engem inkább az érdekel, hogy belülről milyen. -
Soaringpilot #1977 Már én is gondolkodtam rajta, de aztán rájöttem, hogy hülyeség lenne csak azért venni egy hajózónaplót, hogy lássam hogy néz ki:-D -
#1976 21 juróért magad is megláthatod. :-) -
Soaringpilot #1975 Clidey!
Ha már itt vagy. Te nem tudnál válaszolni a repnaplós kérdésemre? Te biztos láttál már olyat:-) -
#1974 Arra hogy van egy hipi-szupi repteretek, csak épp a kezdő képzés szervezése egyenlő a nullával... -
#1972 Ez a 3 hsznyi ökörség egybe is belefért volna.
Nem kellett keresgélni. Itt van az első oldalon, nem is olyna régen írtad. :-)
De jöhetnék a startkönyves mizériáddal, meg az elméleti vizsgával is stb. :-D
A képzelőerőd meg irtó szar. Vagy fejleszd, vagy ne is használd. ;-)
Ha igazat adsz nekem , akkor nem értem mit vitázol. Ez mind amit eddig itt olvashattunk tőled a reptéren zajló kezdő képzésről, a te szóhasználatoddal élve, a hanyag hozzáállásról tanúskodik. Nem mentség erre, hogy az 5 kezdőből csak 1 jár ki mindig. Ennyivel könyebb, mert ha üzemnap van, akkor csak egy zöldfülűvel kell foglalkozni, te is többször jutsz bothoz egy nap(egy régi ismerősöm most csinál kiképzést HHH-n, állítólag 25 vagy menyni kezdő van, így egy üzemnapon keveset repülnek per koponya. Bár ez a 25 elég soknak tűnik, lehet nem is igaz. :-D ).
Szóval akár hogy is, de LOL ami ott folyik. Így örülhetsz, ha jövőre eljutsz a B-ig.És mondjuk egy kezdőnél nem éppen szerencsés, ha hónapos kihagyásokkal lépked az egyedülrepülés felé.
A reptérről meg csak annyit, hogy spec nem a szépségéről, és a hozzá csatolt egyéb létesítményekről szolgáltatásokról van szó. De ahogy felvázolod, kb úgy néz ki a dolog, mint egy autó, légkondival, fűthető, állítható ülésekkel, stb extrákkal, csak éppen motor nincs benne, így a funkciója veszett el a dolgonak, márpedig ügye ma se tudtatok repülni. :-)
A rádióra + nó komment. -
#1968 "Volt már 4-5 üzemnap. De mondom. Akkora a fejetlenség, hogy senki nem tud semmit."
Csak egy kis idézet abból a sokból ,amit az ottani reptéri életről elmondtál.
Már ez magában is bőven elég... -
#1966 flém van, flém van, jeee. Pill, hozom a pattogatott kukoricát. -
#1965 Na most mint mondtam nagyon LOL hely. Ha az egész placcon egyetlen ember van, aki repveznek jogosult, akkor sztem akár be is zárhatják a placcot. -
#1963 Minden amit hallok arról a reptérről csak azt erősíti, hogy nagyon LOL hely. :-D -
Soaringpilot #1961 Nem sikerült fergeteges C vizsgával megünnepelni a tanévzárót, de legalább egy dugóellenőrzőt repültem. Nem is emlékszem, hogy ilyen jó lenne a dugóhúzó:-)) Igaz csak félpördületeseket csináltam, viszont a végén az a 2,5-3 g-s túlterhelés már hiányzott:-) Na majd a jövő héten meglátjuk. Remélem ti legalább olyan jót (vagy inkább többet) repültetek, mint én.
Jó szelet!
Soaringpilot -
Soaringpilot #1960 Én meg holnap jó idő esetén egy fergeteges C vizsgával ünneplem meg a tanévzárót:-)) -
#1959 Nekem ugyan tegnap vége lett a bulinak, de évzáróm 22.-én lesz, hála iskolám blődületesen ütős logisztikai érzékének. x) Most már csak élvezem a napsütézs't, nyarat, stb. -
#1957 Hja...? Hát, szar annak, akinek ma még dóga van. ^^ -
#1955 Remélem, ilyen időben már javában röpködtök. -
Soaringpilot #1954 nekem bármelyik este jó, csak akkor szólok ha nem jó. -
#1953 "Lehetett a hiba ezen az oldalon is. "
Ha nem azon akkor melyiken? Tényleg félre érthető... :-D
Na mindegy. A task még megvan, lerepületlenül, szóval már csak egy alkalmas időpontot kell keresni. :-) -
Soaringpilot #1952 Ja hogy a te oldaladon is lehetett a hiba. Akkor félreérthetően fogalmaztál. -
Soaringpilot #1951 Repültem egy Easy Server Race-t. 83 km-es négyszög, 123 km/h-s átlaggal. Még a start előtt csatlakozott valaki, de összetörte a gépét, úgyhogy egyedül repültem végig a távot. Bemelegítésnek nem rossz:-) -
#1950 Nem volt repülés. Mi köze? Használad a szürke állományos bakker. Meg volt beszélve a múlti, bár mint sejtettem, nem lett belőle semmi. De ha nem tudsz belépni az itt megbeszélt multiba, kb 1 percbe telik dobni egy mélt, hogy host not found van, és megkeresük a hibát. De okulás képpen a jövőre nézve. Ha host not found van egy szerveren, de a többi szerverre be tudsz lépni, akkor valszeg a szerver oldalon van a hiba, amit pl tegnap elég gyorsan ki tudtam volna küszöbölni, ha ez a hiba fennál. Én spec be tudtam lépni a saját dedikált hosztomba, de ez nem jelent semmit.
De tegnap egy óra üres és értelmetlen serverfuttatás után bezártam a dógot. -
Soaringpilot #1949 Ezt már megint nem értem. Mi köze ennek az oldalnak a Condorhoz? Ezek szerint volt repülés? -
#1948 Azért van a topik, hogy szóljál ha ilyen van. Lehetett a hiba ezen az oldalon is. Mivel majdnem egy órán keresztül ment a szerver, még időd is lett volna szólni. -
Soaringpilot #1947 Sziasztok!
Tegnap este menni akartam, de állandóan "Host not found" volt, pedig legalább ötzör próbáltam belépni. Mi lehetett a baj? Senkinél se működött, vagy csak én hibáztam valamit? -
#1946 Legkorábban fél9-kor nyit a szerver, mert még dógom van.