Vitorlázórepülés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papirzacsi
Akkó jó, már megijedtem. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Papirzacsi
Gyengus fékhez gyengus idézet való.

Papirzacsi
Ha már skafander,akkor legyen még.

Bucser
abszolút nem ismeretlen számomra a magassági repülés de a képrõl szerintem ordít, hogy fake!

De ez csak szerény véleményem szerint.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Clidey
Gondolom ez egy speckó, "zárt baráti körnek" készült gyengus fék, akik látják benne a poént. Merthogy én nemigazán. Pontosabban egyvalamire tudnék asszociálni, de az meg nem akkora poén...
Megaztán biztos bennem van a hiba, de nemigazán látom az összefüggést az Airplane-idézet és a fék piccsör közt.. <#zavart2>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Függetlenül a képtõl a magassági repülés fogalma nálad ismeretlen szó nemde?
Szted a 10en valahányezer méteres rekordrepüléseket bermudába,csupasz felsõtesstel meg napszemcsibe csinálják?

Bucser
azon kívül, hogy fake milyen infot vársz???? 4 vagy 5 darabból van összeszerkesztve...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

valami infó errõl a képrõl?
repültünk egy nagyon jó kis 202km-s távot, erõs szélben
10en kezdük, de csak 4 en értünk célba, ill csak hárman mert a 4. nem repülte végig mert még volt hátra 100km 😊, mi 187-192km/h -s átalagot repültünk Õ meg 92-t 😊,
Zacsi nyert, egy holland srác lett a második én meg a harmadik.
A start rögötön szívatos mert 900m -n volt a start kapu tetje... szólval oda kellett bezuhanni 2000 rõl. aztán a második egy gerinc tetején . Na ott én súroltam az ablak szélét és rögtön kaptam -200 pont büntit (a max elérhetõ pont 1000), na szóval izgi meg jó volt!

Sajnos Clidey megpróbálta kicsit áramvonalasabbá tenni a gépét... de szárny nélkül szarabbúl siklik (igaz kuva jól zuhan)

képek itt: képek

akit érdekel a seeyou nevü progival meg lehet nézni a repülést (kívülrõl 3d ben)
itt van hozzá a Zacsi meg az én trackem . (megnyitásnál mindkettõt ki lehet jelõlni és akkor egymáson látszanak)

Papirzacsi
Tegnap este én is repültem egy 201km-t. :-)
10en kezdtük el, de csak 8an jutottunk el a rajtig. Ebbõl csak 2en jutottunk el a célig. :-) Hullottak az emberek mint állat. Úgylátom könnyû a srácokat megverni hegyes terepen. Nem csak hogy az átlaguk kicsi, de még a hegytõl meg a fáktól se tudják magukat távol tartani. :-) Így nekem ismeretlen terepen bõven van lehetõségem kalandozni és biztosra menni, mert most is legalább 20km/h elõnyöm volt a táv felénél. :-) A végére így is maradt bõ másfél percem, pedig a srác nagyon nyomta neki.:-)
http://papirzacsi.fw.hu/condor/shot203.jpg

ne nekem köszön
dongo.hu ról loptam 😊

olyan szép ez a gép!
és milyen mûszerfala van????

jaj úgy szeretnék már a virtuális vitorlázos mellett már egy igaz gépbe is beülni!

tegnap egyébként repültem egy 202km-s nagyon jó kis sz***patós távot.
Második lettem...... háromból 😊 , 140km/h-s átlaggal,

http://www.delta-omega.com/desktopdefault.aspx?panelid=64&tabindex=4&tabid=141

http://papernet.hu/tegla/

firefoxban nem megy a lejátszás

innen le is szedhetõ
http://papernet.hu/tegla/ash-25Mi.wmv
Bucser
csak merjen valaki valamelyik fordulónál elédvágni😄 már csak egy jó kis Boom and zoom kéne csak kár, hogy 300-nál szétesik a madár😄

btw: jó a skin😊

Papirzacsi
Ekkora gépágyúkkal te lehetsz az elsõ, aki tolatva termikel.<#vigyor>

persze!
nem szarozok 😊
PrasCo
Súlyos és veszélyes! <#hehe> És ráadásul spórol a stratégiai üzemanyagtartalékokkal. <#whatever> Két-két huszas MK figyeg a szárnyakon egyébként? <#ravasz1>

<#worship>
az új gépem:
Papirzacsi
Aki még nem látta volna. Pár vihornyás képecske a nagy usából:
www.ssa.org

Papirzacsi
Nem kell összedobni. Elég ha idehívod a punkerst, hogy szoljon hozzá a témához. Ki fog alakulni a flém sztem. :-D

Siluro
Hehe😊 Na most aztán yool le van lapulva a topic..... dobjunk már össze egy kis flamet<#nevetes1><#idiota>

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Clidey
Mos megyek és beárrullak a mamámnál! Asztánmaj megnészheted mit kapsz tõle! <#schmoll2>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

még egy kérés:

Góbérõl is megköszönnék bármilyen rajzot!

még mindig szenvedek a 3d modellel ahhoz kéne!

http://www.freeweb.hu/horac/ mit itt fen tvan az megvan
Siluro
WoW! Csinik! Grat hozzá!

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

egyébként meg leránto a leplet errõl a Clidey gyerekrõl 😊

ilyet is tud ha akar:

http://forum.condorsoaring.com/viewtopic.php?t=1315
neked meg majd sör mellett köszönöm meg
köszönöm

Siluro
OK, bocs, de akkorát nevettem rajta. Próbáld meg az én szemszögembõl nézni a dolgot: idejövök és:
"- Mi van Június 18-án"
Hidd el, nagy poén volt. 😊))) És nem bántásból írtam. Ha annak vetted akkor bocsi 😊

Siluro
Költõi kérdés: Ebbe a Condor is beletartozik?<#wilting>

Papirzacsi
Okés. kezdheted már is ezzel a topik képét amúgy is romboló hsz-sal.

Papirzacsi
"Azthiszem egyszer majd egy hozzászólásban összesítem az emlékezetes beszólásaimat:"

Tudok jobbat. Nyitunk majd neked egy külön témakört a Szánin. :-)

Clidey
Figyu, hiába mondjuk ezt el itt számtalanszor, csak falra hányjuk a borsót, nem veszed észre? <#vigyor>

Clidey
No, Takóca barétom, íme a többi nyersanyag szíves felhasználásodra! <#bee1>
1. oldal
2. oldal
3. oldal
4. oldal
5. oldal
6. oldal
7. oldal
8. oldal
9. oldal

Forrás:
Jereb Gábor - Magyar vitorlázó repülõgépek (1988)

Ajánlom neked is figyelmedbe kedves moderátor, remélve hogy fényt gyújt sötét elmédbe, és nem csak a számodra kínos megnyílvánulásokat leszel képes törölni a jövõben.

Papirzacsi
Érdeklõdik, utánnaolvas az irodalmakban, böngész, stb. Nem kell mindíg mindent elmondani. A hüJéknek kell mindent elmagyarázni. A többi képes utánnanézni, olvasni, ha érdekli vmelyest vmely téma.

Papirzacsi
Szóval itt az eredmény, mert vmelyik hüJe, merhát mást nem lehet rá mondani, törölte a hszt. Biztos unatkozik, és játszik a dilit gombbal, ahelyett, hogy a csupasz 220as vezetékkel játszana mindanyniunk nagy örömére.
http://papirzacsi.fw.hu/condor/shot178.jpg

Siluro
Semmi gond, mi így is szeretünk 😊))

Papirzacsi
nem ér rá... most lapátolja el magát a föld alá.

Clidey
Takóca, csak itt, csak most, csak neked!
Június 18

Minnyá szkennelem a szöveget is.

Clidey
Kérem a kedves moderátort, törölje a Pépörzacskó OFFolós hozzászólásait. Köszönöm. <#zavart1>

Siluro
Ááááááááááááá<#nyes><#nyes><#buck><#falbav><#banplz>Hát ezen yoot röhögtem 😄DDD
Amúgy a tegnapi távnak mi let a vége? ebbe a hülye iskolába kellett mennem, pedig egész yool áltam😞(((( Mikor lesz a következõ?

Papirzacsi
Nebeszélve arról ,hogy ellopta tõlem az 1000.et!!!! Nemszép dolog lopni pubi!

Clidey
Fogadjunk mindjárt ki lesz törölve a #1004 meg a #1005 is! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

"Mi történt Júni 18.-án?"
Takóca megint kiugratta a nyulat a bokorból! <#vigyor> Javaslom, mielõtt ilyen - enyhén szólva is - oltári nagy baromságot kérdezel, tudatlanságod palástolva (mint Zacsi is ajánlotta már n+1-szer) használd a guglit, jó?

Papirzacsi
Ja! ÉGESSÜK MEG! :-)

A Június 18 egy magyar vitorlázógép.

Clidey
Gratulálok, nagyon szépen kimoderáltad a rád nézve terhelõ hozzászólásokat.

Papirzacsi
"Mi történt Júni 18.-án?"
paszeg, most miattad mehetek gipszeltetni, mert a röhögéstõl leestem a székrõl.

DJ: júni18 ról nem tudsz ilyeneket benyomni ide? (esetleg lehetne hogy picibe rakod be a képet és csak belinkeled a nagyot) köszi
Papirzacsi
Nos legjbb tudomsáom szerint, a Zöglingnek nem sok köze van/volt a Goldtimer alapítványhoz. Emellett nem magyar, csak magyarországon is építettek belõle. A német Alexander Lippisch tervezte a gépet. NEm fogok litániákat írni, ha többet meg akarsz tudni, akkor Google a te jó barátod.

Clidey
Na mondhatom szép kis házigazda vagy...csak úgy ötletszerûen törölgetsz a hozzászólást...bravó. <#ticking>
Hamár mindenáron próbálkozni akarsz, miértnem irtál be egy lényegtelen tartalmú hozzászólást, amit aztán törölhetsz? Észlény. <#nyes><#taps>