5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • Soaringpilot
    Piráttal a 15-ös varió kevésnek számít, általában 20-assal szoktam csőrölni, egy kis kapaszkodással persze. De így is eddig 600 méter volt a plafon:)
  • gliderpilot
    Öcsém! Végig 15ös varióval...
  • gliderpilot
    Úgy hallottam, hogy nálunk valami 850 méter volt a plafon, de akkor baromi nagy szél volt, és kicsit eregették a vitorlát
  • Soaringpilot
    1390 méteres csőrlés
  • gliderpilot
    Ja tudom. Nagyon rendes! Az egyik legfőbb pillére a csapatnak!:D (De hol micimedve, hol meg micimackó;)) Ha gondolod, asszem van róla kép.
  • gliderpilot
    Most már a csabai reptér honlapjára is felkerült a "jelentkezési lap" a vitorlázó képzésre, úgyhogy ha valakinek kedve támad hozzá, és közel van Csabához, csak jelentkezzen serényen
  • ColdFire
    jeeee (H)
  • ColdFire
    törölt hozzászólás
  • gliderpilot
    (egyébként honnan tudjátok?) Aszittem az adatlapon nincs ott...
  • gliderpilot
    Köszi szépen. Mostmár lehetek agris...
  • ColdFire
    Boldog születésnapot gliderpilot!
  • ColdFire
    violin ebből a képből csináltam az első clubos proba logom :D
    (tudod azt a felhőset) :D
  • Soaringpilot
    Hát repülés közben írogatni tényleg elég kényelmetlen, főleg termikelés közben. Nekem van headsetem, lehet letöltöm a Teamspeak-et:)
  • Papirzacsi
    Már megválaszolták. A mikrofon gyakorlatilag kötelező, mert annélkül jól repülni ,és kommunikálni nem lehet.
  • gliderpilot
    Még itt van egy videó, ami az idei táborban készült. Ha gondoljátok nézzétek meg. Az vagyok, akit az éjszakai felvételen vernek
  • PrasCo
    Egy ezresért már hozzádvágnak egy egyszerűbb, mégis érthető minőséget adó mikrofont. Szerintem nem kérdés. :)
  • gliderpilot
    ...Hát ha így halad az idő, szó se lesz szilveszteri repülésről. Nálunk legalábbis tegnap szakadt a hó... Legalább hátha tavasszal hamarabb kezdhetünk!
  • gliderpilot
    Meg inkább elvagyok sturmovikkal ingyér', mint hogy alázzam magam a condoros társadalom előtt
  • gliderpilot
    Nemtom. Egyébként én kipróbáltam, meg tudom, hogy ez a legjobb, de nekem nem jön be... A szimulátor teljesen más És 10k-t nem adok érte, hogy aztán meg lehet, nem is használom... Inkább nyomok belöle 2 vonyítást, meg 2 csőrlést
  • ColdFire
    :)
  • gliderpilot
    oh
  • ColdFire
    köszönöm!
  • gliderpilot
    na itt van kitöltve. Értelemszerűen ahol a béla van, oda a saját nevedet írod, ahol a jános, oda meg faterodét, vagy akié a kártya. A kártya leírásánál meg a harmadik sor a kártya lejárata (hónap/év)

• gliderpilot
    Ja meg megadják biztos, hogy hova utald a pénzt. Meg szerintem tudsz angolul, úgyhogy ki tudod tölteni, vagy átváltod a nyelvet németre.
  • gliderpilot
    Kiválasztod, hogy Cd vagy letöltés, beírod az adataidat, aztán meg hogy fizetsz, és milyen pénznemben. Aztán nyomsz egy nexet, ahol gondolom majd megkérdezin, hogy biztos vagy-e benne, meg hogy pontosak-e az adatok. Aztán meg szerintem küldik a Cd-t, vagy egy linket, ahonnan le tudod tölteni. Szerintem ennyi.
  • ColdFire
    leírnátok hogy kell megrendelni a condort? :D
    Visa kartyaval szeretnem, megnéztem a "Buy Condort"-t, de eleg bonyolultnak tűnik... :|
  • Siluro
    Igen, azok mi voltunk a Malév Aero Klub Online. Csak ez belefulladt az érdektelenségbe. Ha összeszeditek nekem a mail címeket és az érveket akkor formába öntöm a mailt.
  • Soaringpilot
    Igazad van, erre nem is gondoltam. Jó ötlet, már csak meg kell valósítani:) Azaz: kéne írni egy hivatalos levelet a MVSZ-nek. Ki vállalja?:D
    Más: régebben volt egy hasonló klub, ami szintén a Condort használta. Ott volt egy olyan lehetőség, hogy aki először kóstol bele a virtuális vitorlázórepülésbe, azt az első néhány felszállásán oktatók segítik. Erre a célre ki volt nevezve a klubból pár oktató. A kérdésem az az, hogy ez hogy volt megoldva? Gondolom azt nem lehet megoldani, hogy egy gépet ketten irányítsanak, ráadásul más helyről, egymástól messze. Ezen már akkor is gondolkodtam, de most hogy megint aktuálissá vált a kérdés, gondoltam felteszem, valaki hátha tudja a választ.

Jó szelet!
    Soaringpilot
  • gliderpilot
    "Majd pedig találkozik a magyar viszonyokkal. De eddigre már kb. 100 rugót biztos otthagyott a klubkasszában" Ez jó:) De sajna így van:(
  • ColdFire
    Condort vennék!
    Fater nem adja ide a bankkariját :) így szeretnék használtan hozzájutni a cumóhoz :)
  • Soaringpilot
    Nekem a 2. tetszik a legjobban, mert egyesülethez kicsik vagyunk, szövetséghez meg pláne:)
  • Clidey
    LB SRe.?
  • Siluro
    A 3. tetszik az olyan hivatalos :)
  • PrasCo
    Szárnyaló Csirkék Vitorlázórepülő Klub.
  • Soaringpilot
    Nekem 16 volt.
  • ColdFire
    10 rugo a condor? :(
  • Soaringpilot
    Szerintem nem egy magyar repülőtér neve alatt kéne repülnünk. Ki kéne találni valami klubnevet, de olyat, hogy ne ütközzön létező repülőklub nevével. Ötleteket várok:)
  • Siluro
    Nekem teljesen mindegy, hogy milyen név alatt repülök. Honlap project is beindítva amint látható forátuma van a dolognak adoma linket hozzá.
  • Siluro
    Akinek yoo,az jelezze, hogy mindenkinek megfelel-e.
  • Siluro
    Tőlem lehet akár Jakabszállás is :)