5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
gliderpilot #2628 MVK eredmények a szentgyuri.net-en! -
#2627 Ez lesz a mai útvonal. AZ előrejelzés szerint a szél SSE-re fordul, és erősödni fog.
És a használható minőségű térkép, amivel felül kell írni a condor eredetijét, hogy jól lehessen tájékozódni a nyomtatott planen. -
#2626 Nyomunk ja, már kész a task. csak 160km-re futotta, de lejtős, termikes, minden ami kell. Nemsokára adom a flightplant, hogy fel lehessen készülni,mert erre talán nem árt. :-) Jöjjön mindenki. Kezdés megint vmiko 11, 11:30 között. -
#2625 Remélem nyomunk ma is egy jó kis nópédéás taszkot...
lehet akár 200 kilóméteres is. :P -
#2624 Majd a következőben már az is benne lesz! :-D -
#2623 lol :D -
Soaringpilot #2622 Zacsi!
A Team Hungary festést még nem raktam fel, de szerintem felrakhatnám, telepítéskor csak azt írja hogy nem másolhatom le és nem továbbíthatom. Azt nem írja, hogy nem rakhatom fel:) Mit csináljak vele?:) -
#2621 Este egy újabb task vár a vállakozó szelleműekre.Ismét no pda.Gyülekező várhatóan 11-kor. A hostot már elötte elindítom ,hogy időben ki lehessen nyomtatni a flightplant. -
Soaringpilot #2620 Jut eszembe, én nem sokszorosítok és nem továbbítok semmit, ha felrakom:D -
#2619 Hát azt jobban is teszed... :D -
Soaringpilot #2618 "A program, vagy annak bármely részének engedély nélküli sokszorosítása és továbbadása jogi következményekkel járhat, ahol a törvényekben előírt legszigorúbb büntetés alkalmazható."
Ennél a lépésnél megakadtam, nem merek tovább menni... -
Soaringpilot #2617 Köszi -
Soaringpilot #2616 Szia!
Nyíregyháza maradt, a közlekmérnöki szak is, csak éppen a műszaki-logisztikai szakirány. Egy évet majd kibírok valahogy, addigra ígérték, hogy a felsőfokú szakképzés és/vagy a SkyEurope-pal kötött szerződés megvalósul. -
#2614 Csak most, csak nektek, csak miattatok megszakította a mikulás a szabadságát, hogy elhozza nektek amire vágytatok. -
gliderpilot #2613 Tényleg Soaringpilot!
Te hova mész most, hogy Nyíregyháza befuccsolt? (Vagy mész költségtérítésesre?) -
#2612 Majd mikulásra. :-))) -
Soaringpilot #2611 Bizony -
Soaringpilot #2609 És mikor, hol kellett volna lennünk? -
#2608 Ha nektek nincs, akkor nem voltatok jókor jó helyen! -
Soaringpilot #2606 Megvan a bibi:D -
Soaringpilot #2604 Egyébként jó:) -
Soaringpilot #2603 Amit belinkeltél, ott semmi hasonló képet nem látok... -
Soaringpilot #2601 Így már értem:)
Amúgy milyen képen?:O -
Soaringpilot #2597 Ja, egy idő után már a rádióüzenetimre se válaszolt senki, szóval szerintem valami baj volt tegnap a Condor kiírató rendszerével...
-
#2596 hmmm asszem téli időkre nekem is kell a condor, mert ez igy nem elsz jó :D
-
Soaringpilot #2594 Legközelebb én magam írom fel az indulásokat és az érkezéseket:DD -
Soaringpilot #2593 Megnéztem az igc-ket, azok tényleg azt mutatják, hogy ti pár perccel később indultatok, tehát nem értem hogy a Condor miért írta ki sokkal hamarabb -
Soaringpilot #2592 Nekem a Condor azt írta ki, hogy előttem indultatok pár perccel, méghozzá majdnem egyszerre. Vagy utána lehet újraindultatok, csak nem vettem észre?
Kösz a gratulációkat, úgy érzem minden távomnál jobb vagok mint az előzőn:D Ezt az új fajta magasságnyerést tegnap (pontosabban ma hajnalban) alkalmaztam először, mégpedig siklásnál az ívelőlapot a minimumba állítom, 200 körüli sebességgel siklok felhőről felhőre, majd egy termikbe érve ívelőlap +1-esbe, felhúzom majdnem átesésig, közben egy kört megteszek a termikben. Utána kiveszem irányba, ívelőlap ismét minimumba, és megint 200-zal siklás. Ezzel a módszerrel tegnap több alkalommal is több száz métert sikerült emelkednem egyetlen körrel. Az egész táv alatt alig termikeltem, szinte csak delfineztem az előbbi módszerrel, végig 180-200-zal siklottam. Csak akkor álltam meg tekerni, amikor már 1000 méterre visszasüllyedtem, de akkor megint felhőalapig.
Én Clidey képén nem látok utalást arra, hogy ki mikor indult. Amikor nekem kiírta a Condor hogy elindultatok, én még akkor kezdtem el keresni a startkaput. Higgyétek el, nem a pezsgő miatt emlékszem így:), tényleg ezt írta ki a gép. Ezt magyarázza meg nekem valaki:) Az igc-ket megnézem.
Már csak egy kérdésem van: olyan Team Hungary-s textúrákat honnan tudok letölteni a gépekhez?
Jó szelet!
CS -
#2591 Az écakai IGC-k ALL IN.
Azt hiszem Clidey képe minden elmond. :-)
Egyébként tényleg jól nyomtad, az igc-t nézv, volt pár nagyon szép magasságnyerésed. Én sajna a 3. TP elött már n migazán találtam jó emelést, gyakorlatilag az uccsó két felhő akkor esett szét, mikor próbáltam alatta tekerni. Így a végén az átlagemeléseim nagyo nszarok voltak, de jól kiszámolt végsiklással még éppencsak becsusszantam a második helyre.:-)
Érdemes az IGC-ket egymásra rakni, és startidő szerint szinkronizálni, akkor jól látszik ki és mikor vezetett. :-) -
#2590 Egyébként ha nem előzlek meg, akkor is én nyerek. De azért jól nyomtad, gratula! -
#2589 Nem figyeltél eléggé ezek szerint...mi később indultunk pár perccel!
-
gliderpilot #2587 Azta! Mi nem raktuk össze a Ka-7-et, meg az agrib se lett volna kedve senkinek beülni -
gliderpilot #2585 Vitorlával is repültetek? -
#2583 zacsi cheatelt :P
bevagytok mán álva? :D
uzós vodkás vizipipa rulez ^^ -
Soaringpilot #2582 IGC fájl a szokott helyen. -
Soaringpilot #2581 BÚÉK!!!
Megvolt az idei év első on-line távrepülése. 177 km-es háromszor tört vonalú céltáv. Részemről jól sikerült, de egy dolgot nem értek.
Zacsi. Neked hogy a fenébe lett jobb átlagod, mint nekem, amikor hamarabb indultál de később érkeztél mint én??? Harmadikként indultam, de az első fordulópontnál már elsőként fordultam, és innentől a harmadik tp-ig én vezettem, amikor Clidey megelőzött, de nem sokkal. Zacsi több idő alatt teljesítette a távot, ezért nem értem miért lett neki jobb átlaga... Nem mintha sajnálnám tőled, de elég érdekes volt magamat a harmadik helyen látni, miután a táv 90%-ban én vezettem... -
#2580 Itt az éjszakai útvonal.
BUÉK mindenkineki,aki nem jön repülni. -
Soaringpilot #2578 Én is mindenkinek boldog újévet kívánok!
Néhányan találkozni fogunk éjfél után, ha minden igaz:D
Akivel nem, attól elköszönök ere az évre. Jövőre találkozunk, remélem minél többen fogunk együtt kísérteni a virtuális égbolton, az igazin meg pláne:P
BÚÉK mindenkinek!!!
-
gliderpilot #2577 Na srácok B.U.É.K. mindenkinek, és jövőre legalább olyan időt, mint ami idén volt mifelénk! és:D -
#2576 Te mindíg csak linkelsz...