Vitorlázórepülés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát ha két klubból összesen 6-an jönnek össze, akkor ott szervezési gondok lehetnek. Nálunk is volt olyan sokszor, hogy létszámhiány miatt nem tudtunk kipakolni, de az csak a klubon belül volt...
nyolcvanhét.kettõszázhuszonkilenc.hét.harmincöt:nyolcezer-hétszázhatvannyolcas
címre, és multi elött megtalálsz majd ott minket, illetve az én nevem helyén a host ip-jét. Természetesen a szoba címe utalni fog ara, hogy mi vagyunk, és a kód pedig mind a szobához, mind a multihoz a kedvenc kiképzõgépünk neve.
Ilyen egyszerûen! ;-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A mi klubunkban már évek óta Pirattal repülik a koszorútávot, és a nagyok (20-25 éve oktatók, akik még nyilván Góbéval repülték) mégse nézik le õket, mert nyilván csak az számít, hogy megrepülte, az nem hogy mivel.
Errõl eszmbe jutott egy tavaly nyári eset. Klubtársam megy jelentkezni az idõmérõhöz, hogy szeretne repülni. Az idõmérõ visszakérdez, hogy mivel szeretne menni. Erre a klubtársam: "Nekem jó lesz a hangárajtó is, ha fel tud szállni"
😄
A met.hu elõrejelzései szerint a hétvégén egyedüli félórákat fogok repülni. Esetleg egy oktatós egyóráról is lehet szó😄
Lassan jön a nyári tábor, lehet majd haladni az ezüstkoszorú felé. Bár ha olyan lesz az idõjárás, mint a tavalyi táborban, akkor nem sok reménykedni valóm van...
Soaringpilot
Köszi a választ. Asszem még várok egy kicsit az elkezdéssel talán jövõ év tavaszáig. 😊
Régen jártam erre. 😊 Fõleg DJviolinhoz volna egy kérdésem, ha vitorlázó repülni kezdenék Jakabszálláson, akkor elméleti Jakabon vagy Kecskeméten lenne?
A cimbora egy élmény lehetett.;-)
Lesz valami a ma esti hepajból?
Ui.: Megrepültem az 1000. kilométeremet a Condorban<#vigyor3>#vigyor3>
Soaringpilot
A melegre, és az unalomra tekintettel úgy döntöttünk meglessük a Mont Blanc-t így éccaka . Aki akar jöjjön. Bármeddig lehet csatizni, amíg a szerver fut. Free flight lesz a Province 1.1 sceneryn. Szal gyertek. :-)
Nem vettem észre hogy írtad hogy balról jössz, mert valamelyik mûszert állítgattam éppen😄 Legközelebb jobban figyelek.
😄
Ennyit szerettem volna hozzáfûzni. A vasárnapi táv ugye nektek is jó?
Soaringpilot
Mondom balról, erre elfordul balra. majdnem lekaszált. :-D
Clidey bácsi megérkezett.
Clidey bácsi ismét megjön.
Miután mindenki ki HUHHogta magát. :-D
Itt meg a task.
Soaring, csak átfutottam az igc-ket ,így nem tok sokat mondani, de láthatóan lassan siklottál. Én olyan 200 körül, ami a idõjáráshoz képest elvileg kevés volt. Te meg olyan 170 körül. Legalábbis ahogy az IGC-t látom.
A másik, ami nem biztos hogy úgy volt, de per pill nekem az tûnik ki az igc-bõl ,hogy gyorsan és nagy bedöntéssel spirálozol. Sztem nem éppen ez a legjobb megoldás a gyors emelkedésre. Eléggé tanuló idõ volt, erõs nagyon széles termikekkel, így nagy katolikus körökkel szépen kényelmesen és gyorsan lehetett emelkedni.
1. Papírzacsi: 53 perc, 168 km/h, Ventus 2
2. Clidey: 1 óra 1 perc, 148 km/h, Ventus 2
3. Soaringpilot: 1 óra 14 perc, 121 km/h, LS-8:-)
Valamikor meg kéne ismételni ugyanilyen körülmények között (idõjárás stb.), akkor már én is Ventussal mennék:-D És akkor az átlagom már 125 is lehetne<#hawaii>#hawaii>
Jó szelet!
Soaringpilot
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Mikor lesz szerverünk?
Jó szelet!
Soaringpilot
:-D
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...