5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
gliderpilot #3664 Én is valszeg most megyek, mert múlt hét előtt meghúztak... -
#3663 nemtudja vki hogy mik a témakörök a hatósági vizsgán?
esetleg vkinek nincs kérdéssora hozzá?
csütin mennék vizsgázni, 2 embert a klubból már 2szer meghúztak szal nem vok vmi túl bizakodó:D -
#3662 Ahoj! :-) -
#3661 Viszlát! -
#3660 Jóestét -
#3659 Na ne ba'!!! Nekemmeg nem is szósz?!?!?! -
#3658 Kedves Opitzos srácok!
Ehelyt tudatom veletek, hogy a PlanePack-ot nem osztogatják csak úgy puszira...egy repülőnként (csak a 2B) meg pláne nem! Csak egyben az 5 darab röpcsit.
El lehet fáradni szépen a Condor officiál honlapjára, és meg lehet rendelni/letölteni némi pénzmag ellenében.
Persze egy eredeti Condor is feltétel, ellenkező esetben kellemetlen meglepetésben lehet részetek. :)
Ha a fentiek ellenére nem tesztek le szándékotokról, keressetek meg a hétvégén. Valahol az LDC környékén megtaláltok. ;) -
#3657 Felőlem kavarhatunk egy Free-t a balcsi körül. Mondjuk úgy nemsokára indítok egy hostot, oszt jön aki akar. :-) Gobe kóddal. -
#3656 Annak alkalmabol, hogy kijott a scenery, lesz ma valami task, vagy free-flight? -
#3655 Ki, jah. :) -
#3654 hahaha
de ugylatom mar az oldalon is ki van linkelve ugyhogy... :) -
#3653 Na akkor nyugodtan nyomjál neki egy del-t, mert vírusos. -
#3652 Feligmeddig mar bevan :D Mivel en mar toltom :D -
#3651 Majd ha leszek oly kegyes és felülkerekedek a lustaságomon, és végre beüzemelem a letöltést... -
pasquale #3650 Én sem tudom, hogy mit takar a ma este.
"Today evening they can download Hungary Scenery from... " -
KissColos #3649 pff bocs. megint én vagyok a hülye. ma estétől. -
KissColos #3648 hát... nem tudom h ti hogy vagytok vele de nekem ez nem működik. kattintgatok de nem történik semmi. -
pasquale #3647 Ma estétől lehet letölteni a magyar scenery-t!
http://www.repair.hu/condor/ -
#3646 Köszi! :-) -
gliderpilot #3645 Köszi szépen -
Soaringpilot #3644 Köszi:) -
lhmc #3642 Bár a klub honlapon már gratuláltam, de itt is megteszem: Lacika Gratulálok!!
Akadt egy kis logisztikai problémánk, mivel csak 1 szállítókocsink van, és mivel Hazo is leszállt Szoboszlón a reptéren, ezért döntenünk kelett, kiért megyünk, a 23-as góbé Nyíregyen aludt, és Haváért mentünk, úgyhogy ma is lesz egy szállítókocsizás, de ami ennél is fontosabb, hogy üthetünk Brian-ra a "D" vizsgára:))))))
Lacika...ma este hason alszol,ezt megígérhetem:)))
LHMC -
gliderpilot #3641 Gratulálok!
Sajna engem se vettek fel csak Pest Semmelweis-re:D
Én pedig jelentem, hogy ma megrepültem a szaxóvizsgát, úgyhogy már csak az elméleti kell! -
#3640 a hajózóra???
jah, amúgy ma volt alkalmam közelebbről is megvizsgálni a nyíregyi repteret...jelentem hihetetlen, de megrepültem a koszorútávomat:))
Miskolc-Nyíregyháza, 70km, 2 óra alatt, nem egy sebességrekord, de nagyon örülök hogy megvan:)
Sok jó leszállást mindenkinek!!! -
Soaringpilot #3639 Ne aggódj, az új rendszerben is lesz pontduplázás, azaz hajts rá az érettségire, és még nincs veszve semmi:D
Engem NYF-MMFK közlekedésmérnökire vettek fel:) -
#3638 nah, nyílvánosak az idei felvételi pontszámok...
Nyíregyházi Főiskola - közlekedésmérnöki légiközlekeési hajótó szakirány államilag támogatott képzése: 143 pontí
hála az idióta magyar-töri tanáromnak aki miatt az új rendszerben már kapásból 6 pontot vesztettem, ide is kizárt hogy felvegyenek... -
lhmc #3637 Nem is úgy gondoltam én a megjagyzést:)))
Tudod, hogy te vagy az egyik kedvencem
Szóval szállítókocsizás, na akkor jó kis party lesz:D -
#3636 apumnak átadom:)
nem egészen tom hogy mi volt ebben a nagyképű, de nagyon örülök Tibike ha Te minden üzemnapot(legyen az akár tábor akár normál hétvége) ha repültél, ha nem, frissen és üdén tudsz befejezni:)
halkan megjegyzem hogy nincs pénzem rá hogy hazavontassanak szal ez a kajálós téma innentől egyértelmű:) -
lhmc #3635 Juuujjj Lacika (Brian)
De sz*r lehet neked, repülni reggel, délben, meg este....
Csak halkan jegyzem meg hogy ha koszorútávra indulsz, és nem reptéren szállsz le ahonnan amúgy haza vontatnának, akkor kösd fel a gatyád öreg:)))
Hisz úgy is én fogok menni érted a szállítókocsival.Már odafelé ki fogom nézni az éttermet, te meg Lacikám fizetni fogsz, mint a katonatiszt:)
Tudod a(z) (élő)pilóta legfőbb erénye a szerénység!
Faterodnak külön gratuláció az első egyedülihez:)))
LHMC
-
#3634 Azért ennél picit spontánabbnak kéne lenni. :-) A péntek estét tudom valószínűsíteni mint biztos időpontot, arra felőlem lehet szervezni egy taskot, illetve még a ma este is kiváló lenne, a többi estére én nem merek igérni semmit.
Van is pár taskom a SW-Germany sceneryhez. Ha van rá jelentkező, akkor megejthetjük úgy 8 körül.De tapasztalat, hogy nem nagyon szokott megjelenni a társaság. :-) -
gliderpilot #3632 Nekem is az 1.0.6 utáni pachnél mindig (kb 4-5 perc után) kilép a játék. De nekem "nyilvános verzióban" van meg... Egyébként én szakszóvizsga előtt állok. -
#3631 jó lenne ha valaki nagy condoros csinálna már 1 össznépi taskot amire sokan tudunk menni, és csak innen a fórumról, nem a speedbattlen
ha lenne ilyen és mondjuk 3 nappal előtte meg lenne hírdetve akkor tuti mennék:)
(mondjuk csak ezen a héten, mer szombattól tábor és akkor nincs erőm még este is repülni:)) -
#3630 Tegnap a balcsiban áztattam a seggem, szóval a vízminőség már nem első osztályú. :-)
Taskok meg gyártódnak folyamatosan, ti nem vagytok sose condorkész állapotban. :-P -
#3629 Én papírrepcsiket hajigálok csak :) -
#3628 "...Utánna meg lehet jönni multizni.:-)..."
Mondod te, aki a fasorbasevót a tegnap este, mikor Zivivel egy űberfrankót kötelékeltünk!!! -
sheetoos #3626 köszi szépen:) 1ébként ti az életben is repültök?? mret épp 15 évesen az 1/4 eket gyűröm:D -
#3624 A "nyilvános" serialokkal felinstallált progiknál peccelés után állítólag megfagy a program. De pecs nélkül ki lehet próbálni,
megtetszik, és lehet rá spórolni. ;-) Utánna meg lehet jönni multizni.:-) -
sheetoos #3623 igazat megvallva kölcsönben van -
#3622 Nem eredeti? -
sheetoos #3621 Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem! a condornál ha felrakok akármilyen patch et kifagy a játék szóval mi lehet a baj?:S:Skösz a választ előre is!