5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"

\"Mindannyiunk

Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:

Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu

Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC

A Condor-ról is itt társalgunk.

Közlemény!

A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
  • gliderpilot
    Én is valszeg most megyek, mert múlt hét előtt meghúztak...
  • Brian89
    nemtudja vki hogy mik a témakörök a hatósági vizsgán?
    esetleg vkinek nincs kérdéssora hozzá?

csütin mennék vizsgázni, 2 embert a klubból már 2szer meghúztak szal nem vok vmi túl bizakodó:D
  • Papirzacsi
    Ahoj! :-)
  • Clidey
    Viszlát!
  • Zivatar
    Jóestét
  • Clidey
    Na ne ba'!!! Nekemmeg nem is szósz?!?!?!
  • Clidey
    Kedves Opitzos srácok!

Ehelyt tudatom veletek, hogy a PlanePack-ot nem osztogatják csak úgy puszira...egy repülőnként (csak a 2B) meg pláne nem! Csak egyben az 5 darab röpcsit.

El lehet fáradni szépen a Condor officiál honlapjára, és meg lehet rendelni/letölteni némi pénzmag ellenében.
    Persze egy eredeti Condor is feltétel, ellenkező esetben kellemetlen meglepetésben lehet részetek. :)

Ha a fentiek ellenére nem tesztek le szándékotokról, keressetek meg a hétvégén. Valahol az LDC környékén megtaláltok. ;)
  • Papirzacsi
    Felőlem kavarhatunk egy Free-t a balcsi körül. Mondjuk úgy nemsokára indítok egy hostot, oszt jön aki akar. :-) Gobe kóddal.
  • Mark007
    Annak alkalmabol, hogy kijott a scenery, lesz ma valami task, vagy free-flight?
  • Clidey
    Ki, jah. :)
  • Mark007
    hahaha
    de ugylatom mar az oldalon is ki van linkelve ugyhogy... :)
  • Clidey
    Na akkor nyugodtan nyomjál neki egy del-t, mert vírusos.
  • Mark007
    Feligmeddig mar bevan :D Mivel en mar toltom :D
  • Clidey
    Majd ha leszek oly kegyes és felülkerekedek a lustaságomon, és végre beüzemelem a letöltést...
  • pasquale
    Én sem tudom, hogy mit takar a ma este.
    "Today evening they can download Hungary Scenery from... "
  • KissColos
    pff bocs. megint én vagyok a hülye. ma estétől.
  • KissColos
    hát... nem tudom h ti hogy vagytok vele de nekem ez nem működik. kattintgatok de nem történik semmi.
  • pasquale
    Ma estétől lehet letölteni a magyar scenery-t!
    http://www.repair.hu/condor/
  • Brian89
    Köszi! :-)
  • gliderpilot
    Köszi szépen
  • Soaringpilot
    Köszi:)
  • lhmc
    Bár a klub honlapon már gratuláltam, de itt is megteszem: Lacika Gratulálok!!
    Akadt egy kis logisztikai problémánk, mivel csak 1 szállítókocsink van, és mivel Hazo is leszállt Szoboszlón a reptéren, ezért döntenünk kelett, kiért megyünk, a 23-as góbé Nyíregyen aludt, és Haváért mentünk, úgyhogy ma is lesz egy szállítókocsizás, de ami ennél is fontosabb, hogy üthetünk Brian-ra a "D" vizsgára:))))))
    Lacika...ma este hason alszol,ezt megígérhetem:)))

LHMC
  • gliderpilot
    Gratulálok!
    Sajna engem se vettek fel csak Pest Semmelweis-re:D
    Én pedig jelentem, hogy ma megrepültem a szaxóvizsgát, úgyhogy már csak az elméleti kell!
  • Brian89
    a hajózóra???

jah, amúgy ma volt alkalmam közelebbről is megvizsgálni a nyíregyi repteret...jelentem hihetetlen, de megrepültem a koszorútávomat:))
    Miskolc-Nyíregyháza, 70km, 2 óra alatt, nem egy sebességrekord, de nagyon örülök hogy megvan:)

Sok jó leszállást mindenkinek!!!
  • Soaringpilot
    Ne aggódj, az új rendszerben is lesz pontduplázás, azaz hajts rá az érettségire, és még nincs veszve semmi:D
    Engem NYF-MMFK közlekedésmérnökire vettek fel:)
  • Brian89
    nah, nyílvánosak az idei felvételi pontszámok...
    Nyíregyházi Főiskola - közlekedésmérnöki légiközlekeési hajótó szakirány államilag támogatott képzése: 143 pontí

hála az idióta magyar-töri tanáromnak aki miatt az új rendszerben már kapásból 6 pontot vesztettem, ide is kizárt hogy felvegyenek...
  • lhmc
    Nem is úgy gondoltam én a megjagyzést:)))
    Tudod, hogy te vagy az egyik kedvencem
    Szóval szállítókocsizás, na akkor jó kis party lesz:D
  • Brian89
    apumnak átadom:)
    nem egészen tom hogy mi volt ebben a nagyképű, de nagyon örülök Tibike ha Te minden üzemnapot(legyen az akár tábor akár normál hétvége) ha repültél, ha nem, frissen és üdén tudsz befejezni:)

halkan megjegyzem hogy nincs pénzem rá hogy hazavontassanak szal ez a kajálós téma innentől egyértelmű:)
  • lhmc
    Juuujjj Lacika (Brian)
    De sz*r lehet neked, repülni reggel, délben, meg este....
    Csak halkan jegyzem meg hogy ha koszorútávra indulsz, és nem reptéren szállsz le ahonnan amúgy haza vontatnának, akkor kösd fel a gatyád öreg:)))
    Hisz úgy is én fogok menni érted a szállítókocsival.Már odafelé ki fogom nézni az éttermet, te meg Lacikám fizetni fogsz, mint a katonatiszt:)
    Tudod a(z) (élő)pilóta legfőbb erénye a szerénység!
    Faterodnak külön gratuláció az első egyedülihez:)))

LHMC
  • Papirzacsi
    Azért ennél picit spontánabbnak kéne lenni. :-) A péntek estét tudom valószínűsíteni mint biztos időpontot, arra felőlem lehet szervezni egy taskot, illetve még a ma este is kiváló lenne, a többi estére én nem merek igérni semmit.
    Van is pár taskom a SW-Germany sceneryhez. Ha van rá jelentkező, akkor megejthetjük úgy 8 körül.De tapasztalat, hogy nem nagyon szokott megjelenni a társaság. :-)
  • gliderpilot
    Nekem is az 1.0.6 utáni pachnél mindig (kb 4-5 perc után) kilép a játék. De nekem "nyilvános verzióban" van meg... Egyébként én szakszóvizsga előtt állok.
  • Brian89
    jó lenne ha valaki nagy condoros csinálna már 1 össznépi taskot amire sokan tudunk menni, és csak innen a fórumról, nem a speedbattlen
    ha lenne ilyen és mondjuk 3 nappal előtte meg lenne hírdetve akkor tuti mennék:)
    (mondjuk csak ezen a héten, mer szombattól tábor és akkor nincs erőm még este is repülni:))
  • Papirzacsi
    Tegnap a balcsiban áztattam a seggem, szóval a vízminőség már nem első osztályú. :-)
    Taskok meg gyártódnak folyamatosan, ti nem vagytok sose condorkész állapotban. :-P
  • Clidey
    Én papírrepcsiket hajigálok csak :)
  • Clidey
    "...Utánna meg lehet jönni multizni.:-)..."

Mondod te, aki a fasorbasevót a tegnap este, mikor Zivivel egy űberfrankót kötelékeltünk!!!
  • sheetoos
    köszi szépen:) 1ébként ti az életben is repültök?? mret épp 15 évesen az 1/4 eket gyűröm:D
  • Papirzacsi
    A "nyilvános" serialokkal felinstallált progiknál peccelés után állítólag megfagy a program. De pecs nélkül ki lehet próbálni,
    megtetszik, és lehet rá spórolni. ;-) Utánna meg lehet jönni multizni.:-)
  • sheetoos
    igazat megvallva kölcsönben van
  • Papirzacsi
    Nem eredeti?
  • sheetoos
    Sziasztok!!
    Lenne egy kérdésem! a condornál ha felrakok akármilyen patch et kifagy a játék szóval mi lehet a baj?:S:Skösz a választ előre is!