5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
Soaringpilot #5097 Aztaaaa... mikor először írtam ide, több mint 5 évvel ezelőtt, még igencsak B vizsga előtt voltam. És 5 évvel fiatalabb, ami ebben a korban még elég soknak számít szerintem, és ez meg is látszik az akkori hozzászólásaimon. Pont a napokban olvasgattam vissza őket, jókat mosolyogtam közben:) -
Soaringpilot #5096 Garantálok!:)
Én meg Aztékkal, 3 hete:D CPL/ME-IR:PPP -
Baluxx #5095 Na, most mar en is leszakszoztam. Z-142-essel. :D -
Soaringpilot #5094 Gratulálok itt is, Ször!:D Tudsz már ülni?
Amúgy könnyen át lehet váltani vitorlázó üzemmódba, csak egy kart kell kihúzni olyan 15 centire:)
Sok SZÉP leszállást!!!(azaz ne olyat, mint kedves barátunk Szoboszlón:DDDDDDDD) -
GPx8 #5093 Az mióta vitorlázógép? :) -
Baluxx #5092 Na, ma kiengedtek Z-142-essel. Egyedul. AAallllaaaaaat :D -
#5091 Jó napot!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy a condor miért lép ki magától? Minden hibaüzenet nélkül fogja és leállítja magát :S -
kissgy #5090 Eladó egy Randolph Aviator napszemüveg. Nem új, de korrekt állapotú. Az USA-ból való, nem itthon vásároltam. A szemüveg szárán gravírozva is és festve is megtalálható a márkajelzés. Mérete: 5 1/2. Mattezüst keret, szürke lencse. Jár hozzá az eredeti bőrtokja és egy törlőkendő is.
Irányára: 21.000,- HUF, éreklődni lehet a kissgy kukac evatzrt.hu e-mailen, vagy a 30/905-0129 telefonon. -
kissgy #5089 A szemüveg irányára: 21.000,- HUF, éreklődni lehet a kissgy kukac evatzrt.hu e-mailen, vagy a 30/905-0129 telefonon. -
kissgy #5088 Eladó egy Randolph Aviator napszemüveg. Nem új, de korrekt állapotú. Az USA-ból való, nem itthon vásároltam. A szemüveg szárán gravírozva is és festve is megtalálható a márkajelzés. Mérete: 5 1/2. Mattezüst keret, szürke lencse. Jár hozzá az eredeti bőrtokja és egy törlőkendő is. -
Siraly72 #5087 Tisztelt sportrepülők!!
A Szeged MJV Önkormányzata ellen indított, jogalap nélküli gazdagodás címén kért kártérítési perben nagy szükségünk lenne még olyan fotókra, amelyekkel igazolni tudjuk, hogy a félkész hangárt nem kizárólag az egyesület használta azok után, hogy az SZKT átvette egyesületünktől a repülőtér üzemeltetését (2006).
Kérlek benneteket, hogy ha vannak még olyan felvételeitek, amelyeket nem juttattatok el az egyesületnek, azokat küldjétek meg az egyesület e-mail címére, illetve papír alapú fotók esetén a 6701 Szeged, PF. 1014. címünkre!
Segítségeteket előre is köszönjük! -
#5086 Gondolom ez a két hét ami alatt nem kaptál választ a kérdésedre azt jelzi, hogy itt senki sem tudja mit kéne ezzel kezdeni:) --> www.condorsoaring.com/forum
1000% hogy segítenek.
Laci -
LBALÁZS28 #5085 Helló!
Segítséget szeretnék kérni! A condort most raktam fel és nem látja sem a billentyűzetet sem az egeret csak a joystickot.
Köszönöm a segítséget Balázs -
#5084 Értem, köszi szépen a segítséged! -
#5083 Szia
Ingen, vagy a D-t vagy 0-át meg kell nyomni, és akkor az összes felirat megszűnik a képen. Fotózáshoz jó, de repülés közben azért hasznos ha látszanak a feliratok.
Üdv Toto -
#5082 Sziasztok!
Ki lehet kapcsolni Condor-ban azt, hogy pl: leoldás, vagy leszállás után sárga színnel kiírja a nevemet?
Köszönöm a válaszokat!
Papa01
-
GPx8 #5081 Gratulálok, jó lett a film!
Értékeltem
BUÉK! -
#5080 pontosan, mindenkinek 5m-ekben gazdag új évet kívánok:)
jah, és így újévre elkészült a klubvideónk is:)
http://www.youtube.com/watch?v=UKSv91KoWi4
BUÉK! -
Soaringpilot #5079 Mindenkinek békés, termikekben, repült időben gazdag boldog újévet kívánok!:)
Szatyi -
DJviolin #5078 Balázs, hogy nyúna meg a nyakad. Mikor leszel MSN-en? Kérdezni szeretnék tőled. :) -
#5077 Csak azért lett második verzió, mert a klubelnök kifogásolt 1-2 dolgot az elsőben, ezért módosítottam rajta. A nagyvideó becslésem szerint 1 hónap múlva várható... -
GPx8 #5076 Jó lett ez is! Folytatás lesz? -
#5075 Köszi:)
közben itt a V2.0 :D
http://www.youtube.com/watch?v=TDb6hRbjXu8 -
GPx8 #5074 Szuper lett!
(Adtam rá pontot. ) -
#5073 jaja grat a 300hoz:)
le is nyomtál mvkban:)))
am újabb videót sikerült alkotnom, vessen rá mindenki egy pillantást:)
http://www.youtube.com/watch?v=3wCPOQzVQAk
Laci -
pasquale #5072 Köszi :D
Igen sajnos a nyáron a Condoros csapatot elhanyagoltam, mindig volt mit csinálnom(többek közt repülnöm :) ) és így semmi infot nem tudtam közölni veletek, sajnálom.
Volt egy két jó idős nap a nyár folyamán :) -
#5071 És ezt a Paszuj jól begyakorolta :) Legalább az egyik 300-as IGC-t elküldheted volna
Gratulálok!!!! -
GPx8 #5070 Opitz Nándor repülőklubban. -
pasquale #5069 Hol fogsz repülni?
Amúgy a Condor Hungary-n sok infot megtalálsz. -
GPx8 #5068 Köszönöm a választ!
(Októbertől kezdem a vitorlázó tanfolyamot és nem akarok "félresiklani" virtuálisan, hogy vmi hülyeséget tanuljak meg... ) -
pasquale #5067 Igen, ezzel lehet a legjobban gyakorolni(virtuálisan) a távrepülést, vontatást, termikelést, "párban repülést". -
GPx8 #5066 Sziasztok!
Nem akarok offolni, de szerintetek (is) a Condor a legjobb vitorlázó-repülő szimulátor? -
Soaringpilot #5065 Megjött a motoros szakszóm:D Meglepően gyorsan, 3 hét alatt:P -
Soaringpilot #5064 A rohanáshoz: 2450-et és 0,72-őt beállítva, termikes időben előfordul, hogy még így is elmegy a sebi 160 alá. A vizsga útvonalamat például úgy repültem, hogy a szívótér 0,5 és 0,9 között folyamatosan változott attól függően, hogy emelésen vagy merülésen mentem át:D -
Soaringpilot #5063 Én asszem mostmár így fogok 142-essel repülni, elvégre 40 órát repültem ezekkel a számokkal:D -
#5062 Számomra érdekes értékek ezek, asszem délután kipróbálom! :) -
Baluxx #5061 Nyiregyen sincs rohanas, iskolakorozeskor hosszufal buvos szamai a 170, 2450, 0,72. -
Baluxx #5060 A 0,72-es szivoteret en is eloszor Vadkeleten hallottam, addig es azota sehol.
Ja meg ilyet, hogy iskolakoron a kompresszor 1 bar alatt korlatlanul uzemeltetheto. Mindenhol mashol kihuzatjak, meg iskolakoron is. -
#5059 Így igaz, ahány ház annyi szokás. :)
Szerintem mi egy kicsit kímélőbb üzemmódban repülünk. Mifelénk az emelkedő az 2500 - 1,0 az utazó pedig 2350 - 0,8. Igaz, nem rohanunk 180-al csak 160-170-el.
Egyébként most nézem én is a légiüzemit (1980), ott az utazóra maximum 2400-at írnak, igaz 0,92-es szívótér mellett. A 0,72 pedig valóban nem szerepel sehol. :) -
Soaringpilot #5058 Megerősítem a 2600-at. De ha már itt vagyunk, tisztázzuk teljesen a paramétereket: emelkedő szívótér 1.0 bar, utazó 0.72 bar, iskolakör süllyedő 0.4 bar.:DDD Egyébként szerintem ahány hely, annyiféleképpen oktatják, persze bizonyos határokon belül. A légiüzemben például nem is szerepel 0.72-es szívótér a paramétereknél...