5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
Baluxx #4068 Amugy erdekelne, hogyan sikerult titeket kiturni onnan. A legtobb helyen, ahol fejlesztenek, ott egy olyan szerzodest kotottek, hogy legalabb 15-20 evig biztositani koll a sportrepules felteteleit. -
Baluxx #4067 Mivan, nincs mar meg a kiscirkalo? -
Siraly72 #4066 na az biztos ,hogy oda nem -
Baluxx #4064 Es hova fogtok koltozni? Szatymazra? -
Siraly72 #4063 az élet megy tovább ,csak nehezebben
de repülni azt fogunk ennek ellenére,és még versenyeket is rendezünk ,ha a nagyközönség is akarja
-
Baluxx #4062 TVSRE-bol SZRE? Na ez mar utos:) (Amugy az egesz, ami folyik LHSS-en a harom klubbal, az egy nagy betus VICC. Amin senki se tud nevetni.) -
Baluxx #4061 Es mi lesz veletek? (Nincs x@rabb annal, mint amikor a klubban "nevelkedett" reptervezetes kib.sz a sportrepulokkel.) -
Siraly72 #4060 igen ugyanaz a Sirály
előrefelémegyünk
nem hátrálunk meg
-
#4059 áprilisban 16, lehetőleg rögtön szólj ha van valami:) -
Baluxx #4057 Nebasz. Most annyi a DAC-nak?:(
Amugy ez a Siraly az a Siraly aki ide is irogat?:( -
#4056 aki nem olvasna index fórumot:
"szevasztok!
más téma
a szegedi önkormányzatnak sikerült az egyesületünket ellehetetleníteni
december 12.-ével az egyesületnek ,kikell pakolni az összes épületböl
nagyon figyeljetek oda mit tesztek a klubotokon belül ,mert lehet nem mi vagyunk az utolsó egyesület
üdvözlettel :Szűcs Antal (Sirály,Szűcsi)"
:(((( -
lhmc #4055 Nekem má' akkor is volt Pirat tipusom:)
(De mindenképp igazadvan azért)
-
#4054 azér ha ezt áprilisban találják ki, amikor mi is középfokosok voltunk, nem ugyanez lett volna a véleményed:D
-
lhmc #4053 Tudod Brian, ilyen az én (vagy talán mondhatom azt, hogy a mi) időnkben nem volt...volt két góbé, aztán be kellett osztani.
Most meg mi van?
Juuuj, sok a kezdő, meg a középfokos, gyorsan vegyünk le egy törött góbét a falról, javittasuk meg, a gyökér középfok had repüljön....pffff
Hová jutott ez a világ :D -
lhmc #4052 Na csiripeljél csak kicsirigó!!! -
#4051 nana!
Tudok én olyan dolgokat amiket Te nem:P
szal lehet h mi is örülhetünk de psssszt! -
lhmc #4050 Azt elfelejtettem mondani, hogy Brian legnagyobb bánatára..:):) -
lhmc #4049 Juhéjj!
Megint 3 góbénk lesz, mint régen:)
2008. márc. végén érkezik vissza, a rommá tört 32-es góbénk nagyjavításból:) -
Baluxx #4048 Tobb volt taszari is megerositette, hogy a dolog megtortent. Amugy meg eleg italos volt a tarsasag, ilyenkor meg a gondolkodas is lelassul...:) -
#4047 A történet aranyos, de nem hiszem hogy ez valójában megtörtént...egy üvegszemet elég könnyű kiszúrni...ööö...mámmint észrevenni :D
Így ha egy ilyen ember egy hasonló fogadást ajánlana, elég egyértelmű lenne a trükkje... Szóval számomra itt bukik a történet. :) -
Baluxx #4046 No, dolgok tisztazva, tehat:
Egyszer volt, hol nem volt, volt messze Somogyban egy b.szott nagy repuloter Kaposvartol nem messze. Az orszag masodik ketpalyas repulotere Ferihegy utan. Milliokat beleoltek, es az egesz enyeszlik. De volt, amikor a bazis viragzott, es egyenesen negy repuloszazad allomasozott betonjan (21 PF, MF, bisz, Szuhoj), es rengeteg repulokatona otthona volt eme bazis. Tortent pedig, hogy par somogyi legenynek (hajozo, es nem hajozo egyarant) dolga akadt diszes (valaha egykoron az volt, inkabb koszos) fovarosunkban. Igy hat vonatra szalltak, es felkerekedtek. Vidaman zotykolodott a vicinialis a Del-Dunantulon, falta a kilometereket Budapestig.
Hosszunak igerkezett az ut, igy a vonat katonaallomanyanak jelentos resze a bufekocsiban adta az "uri kozonseget", es igyekezett konnyiteni az italkeszleten. Sokfele fegyvernembol voltak, igy ismerkedesekre, ulti partikra is sor kerult, az idot elutendo.
Egyszer csak megszolalt az egyik asztalnal ulo muszaki (kinek neve a feledes homalyaba veszett):
"Hat figyeljetek ide! Fogadjunk arra, hogy en itt, egyulto helyemben meg tudom harapni a bal fulemet!"
Az asztalnal ulok kuncogassal nyugtaztak. "Nem hisszuk mi azt!"
Erre elobbi baratunk nem hagyta annyiban: "figyeljetek csak!" es szo szot kovetett, majd kikapta kiveheto mufogsorat (kozismertebb neven: protkot), es megharapta vele tulajdon fulet, majd egy mozdulattal visszahelyezte szajaba.
Csendes fejcsovalassal kezelte ezt az eredmenyt Dezso (nevezzuk igy, amugy allitolag igy hivtak), aki pediglen meteorologus volt a taszari repuloteren.
Konstatalva a helyzetet, imigyen szolt:
"Nana! Fogadjunk most, hogy en pedig a sajat tulajdon v@lagamba be tudok nezni!"
A kocsi kozonsege ezt mar nem hitte, ugyhogy tartottak a fogadast. Erre mi tortent?
Dezso baratunk kivette egyik uvegszemet, es odatartotta becses fertalyahoz (maskent nevezve ulepehez), majd egy elegans mozdulattal visszahelyezte azt megszokott helyere, a szemuregbe.
A kozonsegen kiult a dobbenet.
Kesobb meg a diszkret kacaj. De eletszerubb, ha az "eszmeletlen rohoges" jelzovel elek.
Ennyi volt a mese mara, zarul Miki mokatara, Tercsi, Fercsi, Kata, Klara, s meg valahany nev a naptarba', visszajovok meg hozzatok,
Viszontlatasra, pajtasok! -
#4044 violin télen is megy a rep jakabon?
mennék ki, csak lefagyok a motorról :) -
Baluxx #4043 Megosztok parat, csak meg egy-ket dolgot tisztaznom kell a sztorikkal kapcsolatban egy-ket volt taszari hajozoval. -
#4042 és nem osztanád meg velünk ezt a sztorit?:) -
Baluxx #4041 Gyerekek beszeljunk vidamabb temarol, mint a felveteli. Az ugyis odebb van. Nekem pl. hetfon egy egesz vastelepet pakoltak ki a bokambol:D (Ugyanis tavaly eltort, es a diribdarabra torott bokam rogzitesere kicsit sok fem kellett)
Hogy jon ide a vidamsag? Mit ad Isten, osszetalalkoztam a korteremben egy volt taszari vadasziranyitoval (neki a vallat mutottek) es annyit rohogtem a sztorijain, hogy az csak na. -
Baluxx #4040 Majd meglatjuk. -
Soaringpilot #4039 Szerintem annál azért magasabban lesz, olyan 460-470 körül... -
#4038 Hát igen, eddig 10 pont minuszban vagyok:S -
Baluxx #4037 Hja, 450-nel csak nem lehet magasabban a lec:) -
#4036 Ámen!:) -
Baluxx #4035 Na franko, irsz legalabb egy ilyen jo emelt matekot, aztan mehetsz Vadkeletre:) -
#4034 hát sajna csak közép de ígyis az enyém lett a legjobb a sulinkban érettségizők között:))) -
Soaringpilot #4033 Gratula, közép vagy emelt?:) -
Siraly72 #4032 kikell lépni és ujra csatlakozni,egyépként meg Q betű
és minden megy tovább -
#4031 királyság van, túl vagyok a számtech érettségin, 94% lett:D:D:D -
pasquale #4030 Áhhhh
ne is mondd, basszus felszállásnál belémszálltak és széttörték a gépemet!!
-
Siraly72 #4029 SBC cupa 7.nap leszállás után -
Siraly72 #4028 alszik a forum -
Soaringpilot #4025 Megoldás: Wizz-nél addig repülsz elsőtisztként (jobb kezes joy-jal) amíg meg nem lesz az órád a kapitányi kinevezéshez, utána irány a Malév:DDDDDD -
Baluxx #4023 Amugy meg egyre tobb legitarsasag vesz fel friss CPL-es pilotakat. Csak nem itt, hanem pl. Malajziaban, Hong-Kongban, meg Szingapurban. Tudod, ahol eroteljes a fejlodes...