5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
Soaringpilot #4354 Én is hurokrepülést tervezek, remélem megtalálom majd a fordulópontot:D -
#4353 az a modern technika...:) -
gliderpilot #4352 Szerintem mondjuk az utolsó feltétel teljesítése szerint rakják sorba. Különösen, hogy mint mondtad összegyűjtik az egészet. Hát nekem viszont a megérkezésem helye pont úgy nézett ki, mint az indulás:) -
lhmc #4351
koszorú távom végeredménye.
nyakig érő napraforgó:) -
lhmc #4350 Basszus, 70-es:))))
Az sem ma volt:)
gliderpilot! Én 2007.06.09-én repültem:)
De egyébként a sorszámokat sztem nem ezek alapján kapjuk...
Azt tudom, hogy egész évben bevárják az MRSZ-ben a beérkező koszorú kérelmeket, és év végén ülnek össze kiértékelni.
Szóval nem biztos hogy a beérkezés sorrendje a mérvadó...de meglehet, hogy az:))))) -
#4349 én 07.26-án és 3396-os:)
Tibike!
megkérdeztem Gyula bá'-t, az övé a 70-es:)))) -
gliderpilot #4348 Én 2007. 07. 15-én -
gliderpilot #4347 Na nemár! Mikor repülted?:) -
lhmc #4346 Az enyém a 3373-as:)) -
gliderpilot #4345 Én is csütörtökön mentem el érte! Az enyém a 3388. És a Tietek?:) -
#4344 Nagyon köszönöm!:)
Az aranykoszorúdat majd én fogom lehozni:) !!!
Gratulálok! (és persze anonymus kolléga Úrnak is:)) -
lhmc #4343 A mai nap Brian és jómagam (meg még egy 3. srác, akinek a nevét nem akarom kiírni, nem hartalmazott fel rá) megkaptuk, az ezüstkoszorú vizsgajelvényt, és emléklapot!
Lacika! A határ a csillagos ég! Gratulálok!
-
Soaringpilot #4341 Bocs a szóismétlésekért:D -
Soaringpilot #4340 Nálunk ma a délelőtti hózápor után hirtelen kitisztult az ég, és percek alatt gomolyok lepték el az eget, amikből megint lett egy kisebb hózápor délután:DD -
T192 #4339 *választ :) -
T192 #4338 Köszi a vélaszt! -
Baluxx #4337 Hat remeljuk, hogy ebben az evben nagyon allat idonk lesz, ha igy kezdodik:) -
Baluxx #4336 Szia udv a topicban!
Ha nagyon tomoren akarok valaszolni, akkor azt mondom, hogy nem.
Ha bovebben akarok valaszolni: Nyiregyhazan van foiskola kereteben pilotakepzes, de ott mar nincs MG szakirany, siman a CPL/IR jogositast lehet megszerezni.
Ugyan MG-hez kell CPL, csak az meg egy plusz tanfolyam utana. Szoval a foiskolan repulsz 195 orat (140 repulon, 55 szimulatoron) utana meg 20 orat kell repulni MG tanfolyamon, utana irjak bele a szakszodba az MG jogositast.
Gyakorlatilag amugy nincs sok ertelme, mert igy is keves a munka annak, aki MG-t repul itthon. Ugyanis akik meg az RSZ-nel kezdtek, azok meg boven benne vannak a dologban. (Igaz lesz egy idoszak, amikor marha nagy hiany lesz 5-10 ev mulva, amikor az RSZ-es generacio nyugdijba megy.) -
T192 #4335 Sziasztok!
Kicsit off jellegű:
képeznek valahol mezőgazdasági pilótákat főiskolai/egyetemi szinten belül? -
#4334 itt esett a hav :( -
#4333 gyerekek tele van az ég felhőkkel:'( mégha fúj is a szél mint állat:)...de akkoris csak itt ülünk:((( -
Baluxx #4332 Na igen, de amit en mutattam, az eredeti, nem replika. Mert annyi replika maszkal a vilagban, hogy fel se tunik. De egy eredeti 90 eves madar... Az azert mar valami:) (Hat igen, a fa nem farad el) -
#4331 ez sem rossz:) -
Baluxx #4330 Na, ez az erosen b.zmeg kategoria.
Marmint ez. -
#4329 még első nap, vittem fényképezőt, hűdeizgivolt :D
ezt is aznap lőttem:
-
#4327 tavalyi képek:)
-
breznaij #4326 Sziasztok!
Tájékoztatlak benneteket, hogy a CONDOR vitorlázórepülő szimulátor hazai, magyar oldala megszületett, egyre több anyag kerül az üzemeltetők által feltöltésre. Design-ja kiváló, tartalma, linkjei, oktató anyagai nagyon hasznosak. Javaslom regisztráljatok, olvassátok, használjátok.
http://pumaszallas.hu/CONDOR/Index-C.html
Üdv:
Breznai János -
Baluxx #4325 R.I.P. Neki mar nem faj a feje, hogy mit tesznek itt a repulessel...:( -
Siraly72 #4324 Tisztelt Vitorlázórepülők!
A gyászoló család és az Aeroclub Esztergom mély megrendüléssel tudatja, hogy VÉRTES RÓBERT, "Vércse" 2008. február 03-án rövid betegség után örökre elrepült.
Hamvasztás utáni búcsúztatása 2008. február 23-án 11.00-kor lesz az esztergomi repülőtéren.
Aeroclub Esztergom Vezetősége
-
Baluxx #4323 Ma nalunk is vot par pacni delutan.. (tegnap tobb volt:)) (Az utolso mondatoddal egyetertek) -
gliderpilot #4322 Ma is milyen szép idő volt kb 3-ig, aztán kezdett romlani. Budapesttől kecskemétig láttam mondjuk, a többi helyet nem tudom. Legyen már tavasz b*sszameg. -
Soaringpilot #4320 Mindig is tudtuk, hogy a magyar oktatásra a teljes logikátlanság a jellemző, miért pont ezen lepődnék meg?... -
Baluxx #4319 Mindent utoljara tudok meg?:D -
Baluxx #4318 Hm tavaly ugy volt, hogy a rep.szereloiert adnak... Most meg nem. Vicces.
Azert az durva, hogy a nyomdaipari technikus bizonyitvanyert adnak +30 pontot, aki meg azert lehuzott par evet a Kossuthban, annak meg futyi... Mindegy, aki odamegy ugyis megkerdezi vagy a Gorka Ewat, vagy a Szeles Papat. Valamelyik ugyis tudni fogja:) -
Soaringpilot #4317 Sziasztok!
Az alábbi táblázatban megnézhetitek, hogy milyen képzési területen milyen szakképesítesékért adnak többletpontot. Nekünk a műszaki képzési területet kell nézni, csak azért kapunk többletpontot ami a műszaki területen szerepel. Szerelő és műszerész szakképzettség nincs a listában, azaz ezekért nem jár többletpont.
Táblázat -
Baluxx #4315 Amugy ki volt az a srac aki kint volt? -
Baluxx #4314 Tuti jar, mert csak ezert adnak. Tehat a programozoi/apolonoi/mittudomen milyen OKJ-s sz.rokert nem jar elvileg.
(Ja meg most mar nyelvvizsga se kell a felvetelihez.) -
Baluxx #4312 PIR: majd kiderul majusig kb. De a Szabo Petivel (o a dolgok tudoja a teren LHSN-en) ugyis fogok talalkozni marciusban, majd meginterjuvolom. -
Baluxx #4311 +30 pont csak a technikusi bizonyitvanyokert jar, tehat irany a Kossuth, ha ilyet akarsz -
#4310 rendben, fel fogom hívni mindenképp,köszi! egyébként meg totál fel vagyok háborodva hogy egy megveszekedett pluszpontot nem kapni a repülésért!!!(btw nem tudja vki hogy idén mikor lesz PIR?)
most úgy sakkozgatok hogy mivel lesz 2db valszeg 90% feletti közepem, meg egy felső angol nyvizsgám, így kb 418 pontom lesz...lehet hogy azt fogom csinálni hogy most elmegyek informatikára a BME-re, közben vagy leteszem a matek emeltet, vagy csinálok ilyen okj-s nyavaját ami +30pont és azzal próbálkozom majd Nyíregyen!