404
Peter Jackson féle
  • zaki
    ezt nem is tudtam, thx
  • winnie
    amúgy meg az elfújta a szél a numero uno, hiszen több mint 60 éve volt a premer és, ha számolunk az inflációval, akkor jóval több pénzt hozott, mint a titanic.

pláne többen nézték meg.
  • zaki
    hogyne, a titanic $1,845,034,188-t kaszált. 2. a gyűrűk ura - a király visszatér $1,118,888,979-val, 3. a harry potter és a bölcsek köve $976,475,550... itt vannak a legjobbak
  • grebber
    OFF:

Azt lehet tudni hogy a világon melyik film hozta a legeslegtöbb bevételt??
  • báttyó02
    jajjtéleg :c
  • zaki
    nincs mit
  • Kis Ember
    Kösz zaki
  • Loál János #196
    Csak 3 óra 7 perc. :)
  • zaki
    már $355,843,118...
  • báttyó02
    huhh megnéztem nagyon jóvolt
    hiába 3és fél ora,hamar elrepült,frankón képernyő elé szögezett :)
  • BONO
    Jó, hogy rátok ilyen nagy hatást gyakorolt a film! Lehet, hogy bennem van a hiba???
  • zaki
    hello, itt
  • Kis Ember
    Hello én azt szeretném kérdezni hogy hol van hozzá felirat?
  • zaki
    én leszedtem tegnap, de az 1. cd vmiért nem indult. 2. igen. kép szép, hang fos :(
  • zaki
    én is :D

de má azon gondolkodom mikor el menjek legközelebb megnézni :D
  • Malbeth
    Tegnap megnéztem...és nekem tetszett.
  • grebber
    Privit küldtem.
  • BONO
    Megtudnád adni a linket ahol találtad mert leszeretném szedni a torrent fájlt! Belinkeltem a fájl nevét ide de nem talált semmit! Ott pedig csak gagyi minőségűeket találtam!
  • grebber
    Passz de VCDQualityn nuke-olták ezt a PRODIGY-s verziót.
  • zaki
    ez miben jobb, mint a #173?
  • grebber
    2005-12-30 XviD King Kong (2005) *TC* *PROPER* PRODIGY 2 cd-s.
  • BONO
    Ma megnéztem a filmet a Lurdy-ban nem gyakorolt rám nagy hatást a történet ismert annyi, hogy modern bőrbe lett bujtatva technikailag a cuccos Jacksonnak volt már jobb filmje is!
  • Jano
    Jaja. Ismerős Eurocenterben jegyárus. Átlag napi forgalom 150 jegy. Harry Potter megérkezett, napi 3200 jegy. :D
  • grebber
    Ja az biztos fog ez hozni még a konyhára.
    Potter 4 már 76x miliiónál jár :D
  • Jano
    Persze, veszíteni effektíve nem fognak rajta, csak ez messze nem kasszasiker. Majd a dvd-video még nyom rajta.
  • grebber
    TOTAL LIFETIME GROSSES

Domestic: $128,516,635 45.6%
    + Overseas: $153,600,000 54.4%

= Worldwide: $282,116,635

Akkor visszahozta a ráforditott zsét.

• Jano
    Sry, elmulasztottad a lényeget. :CCc

Naomi Watts gigaroolz, meg Kong is, tudom, hogy létezik. -.-
  • zaki
    képe az szép, hang viszont visszhangzik :(

azért leszedem :D
  • zaki
    ma megnéztem én is. jó érzéssel jöttem ki a moziból, zsír volt a film nagyon, azt kaptam, amit vártam. 7,5/10

ja, kicsit késtem, első pár percet nem láttam, remélem nem maradtam le semmiről :)

Naomi Watts meg fantasztikus volt, jöhet a 2. oscar :D
  • desigo
    Nah tegnap én is meglestem.Összességében nagyon tetszett!
    Aranyos volt ahogyan a jégen csúszkált a majom.
    Ami viszont furcsa volt: a szigeten elkábítják Kongot aztán a következő kép már a városban van.Ott mintha kihagytak volna egy részt.

• grebber
    King Kong*TC*XVID*ASTEROIDS. 2cd-s
  • bea82
    melyik a legnezhetobb minoseg az elerheto releasek kozul?
    vcdqualityn a fuck fele jobban nez ki, mint a swine meg a stinker, de ez sehol nincs fent :(
    stinkert leszedtem, valami borzalom :(
  • Bandew
    Az első teljesen hangos film a Bryan Fox rendezte New York Fényei 1928-ban.
    Miért gondolod beletesznek egy hangmérnököt a filmbe, ha nem lett volna? Gratulálok!
  • desigo
    nyugi
  • Sland
    megnéztem ma este. hát kibaszott jó volt!
  • grebber
    Megnéztem reggel , nem volt rossz film.
  • kill3r22
    Most néztem adatokant!!!
    King Kong 1 Hét 66.000.000 USD
    Harry Potter 5 Hét 232.000.000 USD
    lehet szorozni.. :D:D
  • Kandurex
    Olyannyira, hogy a rex hidegvérű így mindenképpen támad.
  • Nyiri
    Talan van egy kis SPOILER

Tegnap megneztem a filmet. Eszmeletlen. Eddigi King Kongok nem tetszettek, mert nem volt elet a majomban. De most. Brutalis. A 3D sracok elott le a kalappal. Minden egyes jelenetben ahol kozelrol mutatjak az arcat, le lehet olvasni mit gondol. Az arcmimika es a szemei mindent elarulnak. Kurva jo.

A T-Rexek elleni harcok pedig annyira dinamikusak hogy az ember tatott szajjal nezi vegig.

Volt par resz ami nem tetszett (A rovaros resz az csak azert volt hogy undorodjunk, nem kellett volna mert nem illett bele), de ez nem gaz.

A film elejen a zenes bevezeto kurva jo volt. Fasza kis hangulatot adott a filmhez alapbol.

Amikor a 3 T-Rex a csajra tamad, nah azt picit tulzasnak vettem. Mondtam a mellettem ulo havernak, hogy nehogymar ott van tobb mazsa hus erre raugranak 3-n egy 60 kilos csajra. Erre a haver mondja (aki amugy vadasz), hogy ez termeszetes. Az eletben is a roka zabalja az aldozatat, de amint meglat egy masik allatot azonnal ugrik utana. Ez az oszton :)

Kulon tetszett, az mikor mar csak 1 T-Rex maradt es farkasszemet neznek Konggal, akkor azt hittem hogy a rex meghatral meg gondolkodik :) De nem :P Az osztonok makacs dolgok...

Jo film na... Moziban erdemes nezni.
  • vg
    Hangmérnök 1933-ban. Gratulálok!