King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Ezt én is vártam. Azt hittem elaludtam, és lemaradtam róla. :)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

node arról nem írt:)
az 1-es szerintem trailer-nek forgatott jelenet volt.
Szerintem sok jelenet kimaradt a filmbõl, ami az elõzetesekben benne volt! Én két jelenetetet vettem azonnal észre!

1. Amikor a parton forgatnak, és a csaj egy jelenet játszása közben síkít, és ekkor lehet hallani Kong válasz ordítását. Ezután indulnak a sziget belseje felé.

2. A tutajos/csonakázós jelenet.

Gondolom ezek majd a bõvitett dvd kiadásban lesznek, vagy nem.
Bandew
Gondolom a hajóút. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

AnuluWork
Azért New York is meg volt csinálva, nem csak a sziget. Nkem nagyon átjött a kor feelingje.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

zaki
biztos átaludta azt az idõszakot :)

node csak az 54. percben érkeznek meg a szigetre. mi van a fél óra és az 54. perc közötti résszel?:)
felirat? felirat?
(magyar)

ALien

Iori
na részemrõl is megvolt
A bevezetõ rész (elsõ 30 perc) szerintem unalmas volt, majdnem elaludtam rajta komolyan. Miután megérkeztek a szigetre, már éreztem hogy itt történi fog vmi amibe beletették a 200 milkát és nem csalódtam. Ilyen jó CGIt még nem láttam, Kong karaktere iszonyatosan finoman volt kidolgozva, annyira igazinak tûnt. Az üldözéses részek kicsit Michael Bay-esre sikerült, csak itt nem autók repültek hanem dinoszauruszok :D. Nagyon megszerettem Kongot, annak ellenére hogy egy CGI lény volt, sztem az õ karaktere volt legjobban kidolgozva, és messze felülmúlja a többi színészt. A szépség és a szörnyteg történt is tetszett sokakkal ellentétben, ha lány lennék akkor biztos elkezdtem volna könnyezni :)). Brody szerepe vmiét nem fogott meg, vmiért fura volt nekem az õ karaktere. Talán mást is eltudtam volna képzelni helyette. Összeségében remek kis film, fõleg az elsõ 30 perc után, érdemes megnézni mindenképp!!! 9/10 (elsõ fél óra miatt)
Érdekesség hogy a héten csak 60at kaszált USAban...

I love this game!

King.Kong.TS.XviD.REPACK-STiNKER enek van torrent je ha igen link jetek oldalt privátba vagy ide
én most töltöm a fuck osat

ALien

Azal van egy kis gondom.Légyszi vegyetek fel msn-re! [email protected] a címem. Köszi
Bandew
nero borítótervezõ

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

HEllo! Segítséget szeretnék kérni.Elsõsorban azoktól,akik szoktak dvd borítókat nyomtatni.Melyik programmal szoktátok kinyomtatni ezeket?

msn címem: [email protected]

KÖssz elõre is
Bandew
SZó szerint. :-)

Tatyla
most jöttem haza a mozibol ,hát ez kész,nagyon állat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mi van?
báttyó02
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

tudja valaki honnan lehet letölteni regisztrálás nélkül?
Bandew
Jó, de hát Zakit nagyon érdekli látod. :-D

biztos van csak nem publikus :P nekem ez fel sem tûnt...

grebber
King.Kong.TS.XviD.REPACK-STiNKER

Next PC upgrade: 2022

ja. klasszikus szépség és a szörnyeteg típusú mese.
zaki
King Kongnak mét nincs bréje? :o

vagy lány? mert akkor leszbi :D

Soha nem értettem, hogy egy ilyen filmtõl (amiben egy óriás majom (???) beleszeret egy szõke nõbe, és szigeten) miért várnak az emberek valami iszonyat nagy értelmet. Ez a film egy nagyon jó MOZIFILM! Látványos, hangos, izgalmas. Ennyi. Ezért lett készíve!

Szomorú, hogy minden második ember ezt képtelen megérteni. <#levele>
Bandew
A netrõl.

bárhonnan, tele van vele a net.
Hello!Honnan tudom ingyen letölteni a filmet?

HP Pavilion dv9037ea(notebook): AMD Turion 64 X2 TL-56; 2 GB DDR2-667 Kingston; nVidia Geforce Go 7600 256 MB; 200 GB HDD

King.Kong.TELESYNC.SVCD-FUCK ennek má elég szép képe van má csak toorent kéne hogy letöltsem http://www.vcdquality.com/index.php?page=sample&id=57601

ALien

Bandew
No meg lett tekintve! :-)
Nekem nagyon tetszett! Annyira jó kis kaland fílingje volt, hogy teljesen korrekt filmes élményt nyújtott. A vége (mikor visszatérnek New Yorkba) már közepes volt, de a végkifejlet nagyon látványos (tériszonyra hajlamosak ne nézzék meg, én nagyon elszédültem). Én nem igazán szoktam a látványt az elsõk között figyelembe venni, de ez egész szédületes volt. Néha "kicsit" látszott, hogy a színészek nem "oda valók", de ez engem nem zavart. Egy-két giccs jelenet kivételével nem volt bajom, a színészek igazán jók voltak, a karakterek jól megfomáltak, végig lehet izgulni velük a filmet.
Nos a kreatúrák... Igazán telitalálat! Ennél borzalmasabb szigetet nem lehetett volna összehozni, ez nagyon tetszett. Ez tényleg egy olyan film, ami olyan igazi kis hollywoodi filmes élményt nyújt, ami manapság már nagyon ritka (uccsó tán a Karib-tenger kalózai volt). Én nem csalódtam PJ-ban. Mások talán elhidegültek tõle, hogy ilyet csinált, de én örülök, hogy tud ilyet is. Mert én nem csak egy szimpla klisékkel teli kalandfilmet látok az egészben, hanem a mozi varázsát. Lehet, hogy kissé perverz vok, de én el tudtam volna viselni egy kicsit több brutalitást. Mármit az volt elég, de nem volt elég megrázó (dinós állkapocs jelenetet kivéve), ami sztem fokozta volna a nagyság hihetetlen erejének félelmetességét.
Nagyjából ennyi. Összességében sztem egy nagyon jó kis kalandfilm, amiben nem is lehet érezni, milyen hosszú, annyira bõvelkedik az akciókban.

zaki
grebber
Lehet tudni eddig meccsi pénzt hozott a film?

Next PC upgrade: 2022

I.C.ram
Egy rendezõnek az is a feladata, hogy egy logikátlant sztorit is próbáljon logikussá módosítani. Néhol olyan érzésem volt, mintha egy Tom és Jerryt néznék.
I.C.ram
godzilla mégszarabb volt :)
kill3r22
2005-12-17 SVCD King Kong (2005) *CAM* SWINE 191x15 MB

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

melyik a legjob minöségi ami most kering a net en king kong bol

ALien

Danecay
Vigyázat elõzõ hozzásólásomban van SPOILER is csak elfelejtettem jelezni!
Ott kezdõdik, hogy "Akkor már beleköthenénk abba is"

kurva jó a film aki teheti menjen el rá

ALien

Danecay
"ja a másik kedvencem. hadsereg üldözõbe veszik, és lazán elkezdenek lövöldözni a lakoházakra tûzérséggel, okos."
Láttunk már ilyet a pl. Godzillában is amikor a helikopterek a nagy üldözés közben folyamatosan sorozatokat lõnek a lakótömbökbe is. De szerintem meg nem kell ennyire szörszálhasógatónak lennünk, ez egy film helyenként hibákkal és túlzásokkal. Ennyi erõvel feltehetnénk a legkézenfekvõbb kérdést is: hogy kerül szigetre Kong, hol vannak az õsei, testvérei? Bár mintha a kamera elhaladna egyszer egy Kong szerû lény megkövül koponyája mellett. De akor meg kérdezhetnénk azt, hogy ha többen voltak és nem voltak képesek életben maradni akkor Kong-nak hogyan sikerült, ráadásul egyedül. Ha így nézzük, a film vagy a történet logikailag már az alapjainál megbukott.
Akkor már beleköthenénk abba is amit aszem még itt nem olvastm, amikor Kongnak végül is sikerül áthatolnia a kõfal egy kapuszerûségén majd embereink kötelekkel "meglasszózzák" és még majdnem sikerül is tartaniuk nekik Kongot a szorításban, sõt egy pár pillanatig sikerül is, míg pár percel ezelõtt Kong többtonnás T-Rex-ekkel dobálózott.
Nem feltétlenül kel belekötni mindenbe ami nem valósághû, mert akkor az egész helyzetre, történetre, környezetre és annak élõvilágára is mondhanánk, hogy nem valósághû.
Én a magam részérõl egy filmet azért nézek, meg, hogy kikapcsolódjak, szórakozzak rajta és nem azért, hogy a hibáit keressem. Nyilván van igazság a leírtakban, de ez szerintem nem ad okot egy film, jelen esetben ennek a filmnek a fikázására.

akyyy
#4 - #12 :S hmmmmmm ennyire rossz lenne a film<#nemtudom><#csodalk>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
hova lett innen 7 üzenet?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kill3r22
de a sok logikátlanságot csak akkor veszed észre ha belegondolsz...ijneneke minden filmbe vannak!!!

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

I.C.ram
hogy jót is írjak a repülõs rész tetszett, fõleg az operatõri munka. A vége felé az a forgás engem is beszédített kicsit :) Ja igen Empire State tetején laza kis szellõ simogatja a bársonyos bõrünket :P

ja a másik kedvencem. hadsereg üldözõbe veszik, és lazán elkezdenek lövöldözni a lakoházakra tûzérséggel, okos.

Áhh annyi ilyen baromság volt még, hogy le se tudnám írni így hirtelen.
I.C.ram
elõre leszögezem, hogy nem akarok senkit megbántani, szívesen leállok bárkivel kultúráltan vitázni, ja és lehet, hogy van egy kis spoiler a szövegben.

Megnéztem én is. Rosszabbra számítottam, de még így sem nagyon tudott meggyõzni. Klisé klisé hátán. Fizika folyamatosan változik, egyszer Kong lazán túlél pár vele azonos méretû ragadozó harapását, de pár mm-es skulók, ami számára kb egy szunyogcsípéssel érnek fel, meg könnyedén elbánnak vele :/ Ja meg ugye a "t-rex"-ek 4-en nem bírtak vele, egy szaros szigony kb. 20 méterrõl mozgásképtelenné teszi. A másik kedvencem, hogy Kong lazán tör zúz minden sziklát, csapásai több tíz méterekkel hátrafágják a hozzá hasonló állatokat, de egy szaros faszerkezetû villamost kb 15 percen keresztül kellett gyepálnia, de végül még így sem tudott egy horpadásnál több kárt okozni rajta. Tele volt ilyen logikátlanságokkal. 1970 körül ez még elment, de ma már. Nálam csak tovább sülyedt a rendezõk ranglistáján PJ. Nem ártana a készítõknek egy kiadós biológia és fizika óra. Maga a sztori egy az egyben ugyanaz mint az eredeti, csak kicsit több eksön, kicsit több giccs, kicsit többtúlburjánzó fantázia. Maga a cselekmény meg nem nagyon volt átgondolt. Ja meg ugye New York - Rangoon hajóút egy gõzössel is khm... baromság, de ha még ki is bírna szénnel egy ilyen utat egy ekkora kis ladik, akkor sem lett volna ám logikusabb mondjuk San Fransicoból indulni :P King Kong kajaellátásáról a több hetes úton, inkább nem is beszélek :D

Tele volt a film ehhez hasonló átgondolatlanságokkal, amire azért egy olyan felkapott rendezõnek, mint PJ illene figyelni.

Cirkuszt és kenyeret a népnek.
kill3r22
na én is láttam a filmet....csatlakozok az alatiakhoz.......a film Böszme....megér egy misét!!!
Spoiler: télleg gáz hogy a nõvel ennyi akcio történik de még csak egy karcolás sem esik rajta.....látványilag...nagyon ott van!!! mikor az elsõ nagy dinó elsik és belebotlik a többi na akkor voltam ugy hogy iszonyatosan kirázott a hideg annyira eszméletlen jó volt...
és történetileg is ott van....humor,meg drámai szempontbol is....nemvagyok egy érzelgös tipus de mikor kongot leszedték és zuhant le azér a könny az belölem is kijött:D Szal odabasz!!!!Spoiler vége!!
én itéletem
Látvány : 10bõl 15pont!!:D
Történet: 10böl 10pont
Humor: 10böl 10pont
Hitelesség: na itt vannak gondok mint leirtam 10böl 5pont

ennyi! aki teheti nézzen meg moziban!!!

ui: ez az én véleményem :D

STREEX
Én most néztem meg.Szerintem nagyon nagy film lett.9/10.Az tény hogy jobb lett mint az eredeti.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

zaki
miért? mert igaza van? :)

ööö, szerintem az fogja vissza magát, aki szándékosan fals adatokat ír be.
A hardwireden Gaborka néven futok le irtam a vélemyénem a filmrõl, ide is bemásolom:

King Kong

Én már amikor láttam az elsõ teasert tudtam hogy ezt a filmet látnom kell. A mai napon ez be is következett, életemben elõször délutáni (13:30) elõadásra mentem, a jegyet már kedden lefoglaltam rá, hogy biztos legyen helyem. Mint kiderült ez felesleges volt 10 en voltunk a teremben ebbõl 3 an kb a film felénél kimentek :S. Ez Szolnok. Sebaj, legalább oda ültem ahová akartam.
Hol is kezdjem ? Az alap koncepció nem változott, a történetet mindenki ismeri nem mesélem el. Az elsõ 45 perc a szereplõk,jellemek bemutatásával telik el igen alaposan kivesézve.
Még a mellék-mellékszereplõk közti kapcsolatokat is megismerjük. Ezután bedig beindul a buli. Folyamatos akció szinte megállás nélkül. Õrületesen jól megvannak csinálva az animációk, sokszor az államat keresgéltem.Egyértelmûen a címszereplõ a legjobb, de akadnak kevésbé jól sikerült effektek.A színek egy az egyben gyûrûk ura, tájak szintúgy. Egyben viszont ezeknél az akció részeknél van szvsz a legeslegnagyobb hibája a filmnek. Emlékeztek még az Islandben a R betû lezuhanására ? Sokan morogtunk hogy hát ezt hogy élhették túl ? Itt végig ez megy...
Minden egy hajszálon múlik, mindenki mázlista és a legszorultabb helyzetekbõl is kimászik (leszámítva persze az alapból halálra ítélt mellékszereplõket, mert azért valljuk be vesznek oda elegen), magyarul a cselekmény érezhetõn sínen fut, mesterkélt.
Spoiler!Külön tetszett például, hogy a forgatókönyvíró Brody vállal fellöki vagy éppen képen rúgja a született vadász velociraptort.Emelett mindenki profi módon kezeli a fegyvereket és céloz pedig senki sem több egy egyszerû matróznál vagy stábtagnál. A másik: Azt a szerencsétlen nõt Kong ide-oda rángatja, -persze tudom valahogy vinnie kell- lóbálja,pörgeti, dobálja, szorongatja örülhet neki, hogy nem kapott mellrákot a film végére.
Spoiler!A film egyik leglátványosabb jelenete a Kong vs. 3 T-Rex is jobb lett volna ha közben nem hurcolja a csajt magával, az indák közti fennakadást meg egyszerûen ki kellett volna hagyni
Ezek a természet ellenes dolgok nagyon szurták a szemem és figyelembe véve a 3 távozót nem voltam egyedül. Még ennél is rosszabbak voltak a -ma oly népszerû kifejezéssel élve- "logikai bukfencek". Ugyanis rengeteg van belõle. A meg nem magyarázott történések Spoiler!pl hogy hogy vitték el azt a több tonnás majmot a barlang bejáratától a hajóra? szintén borzasztó idegesítõek. A drámai rész pont jól van adagolva. Szépen kialakul a kapcsolat a nõ és Kong közt.
Spoiler!A végén a csúszkálás a jégen jól megkoreografált majd az ezt megszakító robbanás hatásos.
A szinkron gyenge közepes, egy ilyen kaliberû filmnél elvárna az ember egy igényes szinkront. Sokat ront az összképbõl, az értékelésnél nem veszem figyelembe.
A színészek jók mindenki jól hozza a saját karakterét fõleg Jack Black. Naomi Watts a 21 gramm után visszaesés,bár igaz hogy itt nincs sok mozgástere. Brodynak annyira nem áll jól az akcióhõs szerep szvsz maradjon a drámánál.
Összességében: nagyon jól szórakoztam a filmen, veszett látványos volt de többet vártam. Nagyobb alaposságot vártam PJ-tõl, látvány tekintetében magasan megfelel a 2005ös szintnek a nagymértékben eltúlzott akciózás ellenben a '90es években volt divat. Sajnálom.
SZERK: Ne legyen folytatás kedves PJ !

7/10

winnie kicsit fogd vissza magad... <#kocsog>