404
Peter Jackson féle
  • Rohamoszti
    Na megnéztem, és azt kell mondjam, hogy KIB*SZOTTK*RVÁRAJÓLETTB*SSZAMEGDEKIRÁLYKINGKONGRULEZBAZE! Minden egyes képkockájából árad a hangulat, írótzat jól összehozta ezt PJ pedig alapból nem is érdekelt King Kong, egy bugyute oriás plüssnek tartottam, ám a filmben nagyon is él! :) "Kalap emelés" Várom a DVD változatot :)
  • Alien1024
    a stinker féle 2cd és változathoz kelene felirat a swne hez van de az nem jo ehez valaki tudna csinálni
  • Bandew
    Sztem abban sem lesz benne. Annak a jelenetnek az a lényege, hogy a csaj sikítására válaszol a majom, de itt az volt, hogy miután a hangmérnök meghalt, akkor sikított a csaj és arra válaszolt a majom. Két ilyen jelenetnek nem lenne értelme.
  • vg
    "megaláztatás után"

GIGAMEGALOL vagy te bakker!
  • vg
    Erre csak azt tudom mondani, ha majd megjelenik a film bővitett verziója, akkor majd visszakeressük a nagyon okos "trailer-nek forgatott jelenet volt" szövegedet...
  • Iori
    szégyeld magadat hogy megvan a kalóz verzió :D:D
  • Bandew
    Amúgy én szerintem is trailer jelenet volt.
  • winnie
    lol, mi ez, kisebbségi komplexus?:) (ha fórumozol, akkor nem kell sértődöttet játszani, ez valami mérleg-vonás?:D

"szerintem" - remélem megvan a jelentése. attól, hogy szerinted nem, attól még gondolhatom ezt.*

a kérdés, hogy azt nem tudtad, hogy szoktak részeket direkt trailer-be forgatni (hogy a teaser-ekrol ne is beszeljunk), vagy van valami bizonyítékod, hogy ezt a jelenetet a filmből vágták ki? (ha van, akkor elfogadom, szó se róla, de addig maradj a szerényebb "szerintem nem igaz, amit gondolsz" kitételnél - és fejtsd ki, hogy a filmben mikor lett volna ez a jelenet)

Pláne, hogy én sem lovagoltam a felettébb bölcs "Gondolom ezek majd a bővitett dvd kiadásban lesznek, vagy nem." kijelentéseden és azon is csak egy kicsit, hogy egy sajtóhír alapján rögtön hatalmasat bukottnak nyilvánítottad a filmet itthon.

*[apró]csak magadat nevetteted ki, hogy hülyeségnek tartasz egy 'szerintem' kezdetű mondatot. ha így gondolom, akkor így gondolom - már nem lehet hülyeség. (ha azt írtam volna, hogy annak forgatta és te tudnád, hogy nem, akkor azt mondanád, hogy nem igaz. mivel azt írtad, hogy 'hülyeség', ráadásul 'bődületes' ezzel jelezni akartál, hogy sok apról megaláztatás után, amit elszenvedni kényszerültél, most végre megfogtál. de nem:)
  • zaki
    ezért mit fox kapni :DDD
  • vg
    "az 1-es szerintem trailer-nek forgatott jelenet volt."

Ekkora bődületes hülyeséget ne írjál már léci...
  • AnuluWork #151
    Ezt én is vártam. Azt hittem elaludtam, és lemaradtam róla. :)
  • winnie
    node arról nem írt:)
  • winnie
    az 1-es szerintem trailer-nek forgatott jelenet volt.
  • vg
    Szerintem sok jelenet kimaradt a filmből, ami az előzetesekben benne volt! Én két jelenetetet vettem azonnal észre!

1. Amikor a parton forgatnak, és a csaj egy jelenet játszása közben síkít, és ekkor lehet hallani Kong válasz ordítását. Ezután indulnak a sziget belseje felé.

2. A tutajos/csonakázós jelenet.

Gondolom ezek majd a bővitett dvd kiadásban lesznek, vagy nem.
  • Bandew
    Gondolom a hajóút. :-)
  • AnuluWork #146
    Azért New York is meg volt csinálva, nem csak a sziget. Nkem nagyon átjött a kor feelingje.
  • zaki
    biztos átaludta azt az időszakot :)
  • winnie
    node csak az 54. percben érkeznek meg a szigetre. mi van a fél óra és az 54. perc közötti résszel?:)
  • Alien1024
    felirat? felirat?
    (magyar)
  • Iori
    na részemről is megvolt
    A bevezető rész (első 30 perc) szerintem unalmas volt, majdnem elaludtam rajta komolyan. Miután megérkeztek a szigetre, már éreztem hogy itt történi fog vmi amibe beletették a 200 milkát és nem csalódtam. Ilyen jó CGIt még nem láttam, Kong karaktere iszonyatosan finoman volt kidolgozva, annyira igazinak tűnt. Az üldözéses részek kicsit Michael Bay-esre sikerült, csak itt nem autók repültek hanem dinoszauruszok :D. Nagyon megszerettem Kongot, annak ellenére hogy egy CGI lény volt, sztem az ő karaktere volt legjobban kidolgozva, és messze felülmúlja a többi színészt. A szépség és a szörnyteg történt is tetszett sokakkal ellentétben, ha lány lennék akkor biztos elkezdtem volna könnyezni :)). Brody szerepe vmiét nem fogott meg, vmiért fura volt nekem az ő karaktere. Talán mást is eltudtam volna képzelni helyette. Összeségében remek kis film, főleg az első 30 perc után, érdemes megnézni mindenképp!!! 9/10 (első fél óra miatt)
    Érdekesség hogy a héten csak 60at kaszált USAban...
  • Alien1024
    King.Kong.TS.XviD.REPACK-STiNKER enek van torrent je ha igen link jetek oldalt privátba vagy ide
    én most töltöm a fuck osat
  • piamania
    Azal van egy kis gondom.Légyszi vegyetek fel msn-re! [email protected] a címem. Köszi
  • Bandew
    nero borítótervező
  • piamania
    HEllo! Segítséget szeretnék kérni.Elsősorban azoktól,akik szoktak dvd borítókat nyomtatni.Melyik programmal szoktátok kinyomtatni ezeket?

msn címem: [email protected]

KÖssz előre is
  • Bandew
    SZó szerint. :-)
  • Tatyla
    most jöttem haza a mozibol ,hát ez kész,nagyon állat...
  • nemenyi
    mi van?
  • báttyó02
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • nemenyi
    tudja valaki honnan lehet letölteni regisztrálás nélkül?
  • Bandew
    Jó, de hát Zakit nagyon érdekli látod. :-D
  • Szolnokboy
    biztos van csak nem publikus :P nekem ez fel sem tűnt...
  • grebber
    King.Kong.TS.XviD.REPACK-STiNKER
  • winnie
    ja. klasszikus szépség és a szörnyeteg típusú mese.
  • zaki
    King Kongnak mét nincs bréje? :o

vagy lány? mert akkor leszbi :D
  • vg
    Soha nem értettem, hogy egy ilyen filmtől (amiben egy óriás majom (???) beleszeret egy szőke nőbe, és szigeten) miért várnak az emberek valami iszonyat nagy értelmet. Ez a film egy nagyon jó MOZIFILM! Látványos, hangos, izgalmas. Ennyi. Ezért lett készíve!

Szomorú, hogy minden második ember ezt képtelen megérteni.
  • Bandew
    A netről.
  • winnie
    bárhonnan, tele van vele a net.
  • Belucz
    Hello!Honnan tudom ingyen letölteni a filmet?
  • Alien1024
    King.Kong.TELESYNC.SVCD-FUCK ennek má elég szép képe van má csak toorent kéne hogy letöltsem http://www.vcdquality.com/index.php?page=sample&id=57601
  • Bandew
    No meg lett tekintve! :-)
    Nekem nagyon tetszett! Annyira jó kis kaland fílingje volt, hogy teljesen korrekt filmes élményt nyújtott. A vége (mikor visszatérnek New Yorkba) már közepes volt, de a végkifejlet nagyon látványos (tériszonyra hajlamosak ne nézzék meg, én nagyon elszédültem). Én nem igazán szoktam a látványt az elsők között figyelembe venni, de ez egész szédületes volt. Néha "kicsit" látszott, hogy a színészek nem "oda valók", de ez engem nem zavart. Egy-két giccs jelenet kivételével nem volt bajom, a színészek igazán jók voltak, a karakterek jól megfomáltak, végig lehet izgulni velük a filmet.
    Nos a kreatúrák... Igazán telitalálat! Ennél borzalmasabb szigetet nem lehetett volna összehozni, ez nagyon tetszett. Ez tényleg egy olyan film, ami olyan igazi kis hollywoodi filmes élményt nyújt, ami manapság már nagyon ritka (uccsó tán a Karib-tenger kalózai volt). Én nem csalódtam PJ-ban. Mások talán elhidegültek tőle, hogy ilyet csinált, de én örülök, hogy tud ilyet is. Mert én nem csak egy szimpla klisékkel teli kalandfilmet látok az egészben, hanem a mozi varázsát. Lehet, hogy kissé perverz vok, de én el tudtam volna viselni egy kicsit több brutalitást. Mármit az volt elég, de nem volt elég megrázó (dinós állkapocs jelenetet kivéve), ami sztem fokozta volna a nagyság hihetetlen erejének félelmetességét.
    Nagyjából ennyi. Összességében sztem egy nagyon jó kis kalandfilm, amiben nem is lehet érezni, milyen hosszú, annyira bővelkedik az akciókban.