Fantastic Four

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott bekell csalogatni õket a cellájukba és az majd bezárja õket. enniy.De már nekem is segíthetne vki.

Sziasztok!

Segítene vki? Ahol elakadtam annak apályának a neve Value 1 és nem tudom hogy hogyan marasztaljam életbe az meberkéket mert állandóan meghalnak és csak olyanok maradnak életbe akik nem mozognak és 5-t meg kellene mentenem! Help me please!
scá mindenkinek.Kéne help.Mikor visszamegyek az ûrállomásra és ott a végén Mr. Fantasiccel vok akko azon a részen hol a .....ba van az a kis kerek forgó bonus cucc? Már csak az kéne és fullra meglenne a game. Légyszi segítsen vki.Amúgy tudtátok hogy a pokolban is kell menni és ott nem úgy néznek ki a szereplõk? Fõleg a Lény mer naon képregényes lett de nekem tettszik.

Shep
na tessék Fáklya szõke, Bennek is van haja, Reed se 20 éves, igaz Sue nincs rajta de õ olyan a gameban is mint a képregényben

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eye-scream
Lehet...sztem akkor is bénán néz ki. Az eredeti képregényben, meg a rajzfilmben is totál más feje volt. Jhonnynak is, meg a Thingnek is.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Fuss át a hídon...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

HAli ujjab segítség kéne a dzsungelban vaok és egy pasi feltûnik 1 híd mögött valami harcosok jönnek és huzgálni kell a hidat én nyomkodom a nálam F-gombot (a kéz a sárga karikában)de semmi a híd élete megy eggyre lejjeb és lejjeb! mi a teendõ elõre is köszi!

Ma2ska
Úgy értem láttam én már fiatalos külsejü enyhén öszülö embert zselézett hajjal...

Ma2ska
?.. ezt nem értem, hátul ösz a haja, zselét tett rá és 20 éves az arca ? Ez miért gond ?

Scá. Hamarosan feloldok minden bonust csak abban kéne help mikor Fátommal (Doom)elõször harcolok a 3 Fantsticcal akko ott hogy tom megszerezni a sicretet? Mer ott van a levegõben és nem tok odaugrani és a gumiember sem éri el.Vagy méigs?Tudna vki segíteni?

Eye-scream
Használj kombókat. Az upgrade menüben le vannak írva azok, amikre már képes vagy. Csak azokért töltõdik, amikhez nem használsz cosmicot(vagyis F billentyût). Ha a sárga csík feltöltõdött, akkor az F+space együttes használatával elõhozhatod a karakter "super"-jét.

hali! segítség kéne!
A bal felsõ sarokban megjelenik egy 4-es jel szerintem a combo és hogyan lehet azt megtölteni + pontokért ? már sikerült 1x de nem tudom csak vertem a billentyüzetet de tönkre ment valami más megoldás nincs?

KáZé
kösz a helpet!

tom nem szép dolog és nem is zseretek de nincs vkinek csalás a gamehez mer számomra lehetetlen mindent feloldani és naon kiváncsi vok a többi cuccra is.
<#help>

tom nem szép dolog és nem is zseretek de nincs vkinek csalás a gamehez mer számomra lehetetlen mindent feloldani és naon kiváncsi vok a többi cuccra is.
<#help>

Ha vkinek kell még segítség szívesen segítek mert már végigvittem a játékot most csinálom a medium és hard fokozatot és próbálom megszerezni az összes plusszot.

Nálam alpbeállításon van a game és ott odamész a csajhoz a hapsival majd kenyomod az F-et és vele egyszerre a jobboldalon a plusz jelet amivel a csávóra lehet váltani.És a csajszi rádrak egy erõburkot amivel átmehetsz.

KáZé
mikor sue-val találkozok a nyúlós hapsival a game elején, és van ott vmi nyaláb az ajtóban és nem lehet átmenni! írja hogy sueval védekezzek + a csávó, de ezzel mire utal? vagy hogy menjek át azon a nyalábon? azt írja menjek közel, de más rohadt közel vagyok!!!pls help

Shep
kepregeny.net -en nézted, ott van pár régebbi is bár nem az elsõk

Eye-scream
...
Mint már mondtam, én a wanadooról szedtem le.

csm
akkor adnál egy linket ahonnan leszedted?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Eye-scream
Nem poénkodok, én onnan szedtem le...ha te inkább vársz vele napokat akkor lelked rajta...

csm
ne poénkodj.
torrentet modjatok

Eye-scream
Na ja a szereplõk arca elég gagyi-Suet kivéve.
Meg az mekkora baromság, hogy Reed hátul õszülõ haját meghagyták, és emellé felzselézett hajjal, 20ésvesformára kisminkelve játszik...

Shep
na feltettem egy trainert és folytatódik a történet a 2 latvia pályával kiváncsi leszek mi lesz?

Azt nem értem, hogy a filmekben miért nem lehet úgy megcsinálni a szereplõket mint a képregényben, X-men gumiszerkó, itt is olyan érdekes szerkójuk van + még a hajuk sem olyan, Johny is szóke nem barna és a csóka aki játsza nem is hasonlít rá, reedrõl nem is beszélve, meg hát Ben sem az igazi, olyan rosszarcú kidobónak néz meg kopasz is, holot a képregényben van haja meg még jóarcú is, nade mindegy

Eye-scream
Nekem nincs gond a hanggal.
Én is lehet végigviszem majd még1x, hardon, már csak azért is, hogy megkapjam a második bónuszküldetést. De most a bards tallel nyomulok.
Nekem egyébként Reed a kedvencem, csak attól félek, hogy a filmben majd jól "bemenõsítik". Pedig pont azt bírom benne, hogy aaaaannyira kocka 😄
Nem tudjátok amúgy honnan lehetne letölteni az eredeti F4 képregény elsõ részeit? Mindenhol csak az Ultimatet találtam az meg nem az igazi szvsz.

További jó játékot mindenkinek.Én már sokadjára viszem végig de még most is naon tettszik. Egyre jobban.

sztem naon jó a játékde nemtom nálatok hogy van de nálam néhe behal a zene és a szöveg vagy rossz helyen és idõben van a hangaláfestés.És sajna vannak benne dolgok amiket kicsrélnék mer eléggé Spiderman 2-õs lett.Nem akarom leszólni azt a gamet se de túl gyerekes lett.(De azért szertem)Nemtom ti hogyvagytok vele de sztem a történet lehetett volna jobb is a képregényhez hasonló. Na mind1 ez van: Nekem azért naon tettszik. Fõleg a Lény mer õ a kedvencem.

scá mindekinek. Látom itt találok embereket akik értenek az F4-hez. Végre<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Shep
ja mondjuk igen, manapság újítják felfele a dolgokat és sok marhaságot beletesznek, mert eredetileg úgy volt, hogy kisérletezés közben sérült meg az arca azért vette fel a szerkót, késõbb a titkos háborúban rendbejött az arca, de aztán megint kavartak és mégse, meg nem is annyira õ erõs, hanem a cuccai amiket csinál meg ilyenek.

Eye-scream
Wanadoo.

Eye-scream
Reeddel oda kell menni a tûzcsaphoz, és ráengedni a vizet. A vége télleg elég terminátoros lett. De tényleg faszság, hogy Doom ilyen brutális...inkább csinálták volna meg úgy, hogy vmi gigabrutál robotot készít és azt kell legyakni, vagy nemtom. Vagy asszem volt a képregényben egyszer, mikor Doom elcsórta a Silver Surfer képességeit és gigaerõs lett-vagy az csak a rajzfilmben volt? Már keverem.
A kézátváltozás asszem bent volt az Ultimate F4 képregénybe ami 2004es az eredetiben nem.

csm
csá
honnan lehet leszedni ezt a gammát?
tudna vki adni egy címet?

Shep
ja és mi ez a marhaság, hogy terminátor lett fátumból, én ilyenre nem emlékszem a képregénybõl, ráadásul mi volt pl az a marhaság, hogy a liftben folyékony volt a keze? sok terminátort néztek a készítõk vagy mi, bár végülis a pókember filmben is a kezébõl lõtte a hátlót (eszméletlen nagy marhaság)

Shep
egész eddig jó játék volt de eeeeeeeeeeeeeeeez? eeeeez undorító, ráadásul a többi ember csak dísznek van semmit nem sebeznek rajta

Shep
mi a büdös jónyavaja van mikor bennel lefogom, átvált reedre de az meg csak áll bambán nem üt meg semmi, mi a francot kell csinálni?

Eye-scream
😄
Ott én is elbénáztam egy darabig, ráadásul 2x kell megcsinálni. Ha még Jhonnyval csinálod akkor ne add fel lesz roszabb is 😊

Eye-scream

Shep
ly

Shep
hogy a franc esne bele, hát egyszerûen itt szívok ezzel a szar kivégzéssel, nem tudom mejik okos dizájner találta ki de szívesen megrugdosnám, a francért kell ilyen marhaságot átvenni a dead to rightsból, na mindegy csak megverem vhogy aztán a káromkodások miatt meg kérhetek bûnbocsánatot.

Oszi.
üsdd a lábát, vagy futkározz el tõle és akkor bevadul és a földbe vág na olyankor üsdd, aztán ha elterült ütni kell a falon lévõ jelet

Bzozo: mahinálni kell az egyik terminálon,

bzozo
Hi a játék elején reddel mit kell csinálni mikor kimegyek a szobából a folyosóra? Két ajtó van de nem enged semerre. Intro 2 pálya.

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305

Hello!

Hogy kell megölni Sue Stormmal a Tical dzsungeles pályán azt a nagy Behemót szörnyet aminek pajzs van a hátán és attól mindig föléled?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Eye-scream
Ték.
sry 😊

Eye-scream
Nem hinném, sztem a filmbõl Diablót tuti kihagyják, meg a Molemant is.
Gondolom a Doom szálra mennek rá...

Eye-scream
Igen.

Shep
vajon a filmben is ennyi helyszín meg csata lesz? ha igen talán az egyik legjobb képregénybõl készült film lenne, de sajnos az eddigiek alapján nem nagyon bízok benne.

Shep
A végén csak a kivégzéssel lehet elintézni Fátum dokit?

Eye-scream
Nem jelzi.

Shep
de gondolom azt jelzi sárga jel nem? nállam az nincs, na körbenézek megint