Fantastic Four

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sehogy sem lehet kikapcsolni az égést(leszállni a földre),ha a human torchal vagyunk?

1. Boltból (drága)
2. Letöltöd (ha megtalálod)
3. Megveszed egy olyantól, akinek már megvan (olcsó, de chip kell a gépbe, hogy lejátszhassa az írott dvd-t)

zoliii
honnan lehet meg szerezni ezt a játékot

Csak repülhetel vele,de nem akarok hazudni.
A Human Torchal le lehet szállni,vagy csak repülni lehet?

mucsácsó
jaja,azaz, fõellen, és ilyen buzi benntszülött harcosok vagy mik jönnek mellé<#idiota><#wilting>
ERykk
<#eplus2><#eplus2>

Fõellenség?

mucsácsó
és arra valaki tud valamit mondani, hogy a Diablo-t hogy kell kinyírni? mert már nincsen élete, de még él, és akárhogy ütöm nem döglik a kurva anyját...<#szomoru1><#wilting><#wilting><#wilting>
Leirást tud valaki?
Én most a csajjal akadtam el, egy nagy szörnyet kell kinyirni. A hátát kell ütni, verni, amikor összeesik a falon egy ugyanolyan "jelet" kell szétverni. De akárhányszor csinálom, nem akar megpusztulni. Hogyan tovább?

böröczk
ez lenne az
itt mit kell csinálni? <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk

Hát én már a legelején elakadtam, tudom, biztos állati egyszerû a továbbjutás, de azért mégis megkérdezem, mit kell akkor csinálni, amikor legelõször vannak négyen együtt egy szobában, robottal összezárva meg egy zárt ajtóval? : - D

(ha kell, csinálok screenshotot)

Kumiho #2179

ghost2
Kgrep1:vagy inditsd el a jatekot a -console 1 parameterrel ,utána jatek közben nyomd meg a F11-et és ott válazd az utolsó opcio-t

verdd szét a piramist

<#help><#help><#help><#help>
hi!
Egy kis segítséget kérnék!
A muzeum-ba a 2.pályának a vége felé lessz egy valami akit le kellen ütni de amikor már majdnem végeztem vele akkor visszamegy az élete mert az a piramis vagy micsoda mindig ujratölti!!mit kell csinálni?
ghost2
na végre!!!

ghost2

ghost2

megcsináltam<#taps>
nah szóval, figyelt meg, hogy milyen sorrendben piroslik a monitor, és abban a sorrendben menj oda hozzájuk, és meg kell nyomni vmelyik gombot. Más-> NEM TUDJA VKI HOGY HOGY AZ ÖRDÖGBE TUDOM MEGCSINÁLNI A SUPERNOVÁT? mert az egy dolog, hogy ott a villentyûkombináció, de csak az elsõ csíkig tudom felvinni, aztán kiírja, hogy TRY AGAIN.....ÖCSÉÉÉÉM<#boxer>
ghost2
nincs ennek a jateknek magyar végigjátszása vhol?

ghost2
csá ,nem tudja valaki hogy itt mit kell csinálni??

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

kösz! csak bonyolítom a dolgokat...így már menni fog<#kacsint>
asfa
azt kell csinálni hogy a foglyokat becsalod a ketrecekbe bemész utánad megy és kijösz és lezárul a lézer és ebbõl 5-öt asszem ha ezaz a pálya

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

csá! mit kell csinálni azon a pályán, amikor ki kell szabadítani sueval a foglyokat...összegyüjtöttem 5-öt, de semmi....pedig azt írta, hogy gyûjtsek össze legalább 5öt. nem értem<#conf>
bld
bazz nm lehecc ennyire....
na jó szal angolul ezek szerint nm nagyon tudsz
szal pajzsot kell csinálni a csajjal a billentyûkombináció jól látszik a képernyõ bal alasó sarkában és akor át tudtok menni

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ghost2
senki nem tudja??????<#wow1>

ghost2
?

ghost2

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
itt hogyan kell tovább menii?? pleae

RaveAir
Közben megoldódott... Hogy ki volt az a barom, aki kitalálta ezeket a barom kombinációkat...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Az utolsó pályán (remélhetõleg az), amikor Dr. Doom-al kellene végezni, akkor csak Fáklya tudja a kivégzéssel legyõzni, vagy van rá más mód is?

Hmm... úgy látom, hogy valaki alattam majdnem ugyanezt kérdezte. Úgy néz ki, hogy akkor szenvednem kell tovább... grr...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

scá. A trükkös cuccot úgy kell hogy minden jelnek megvan a maga megfelelõ billentyûje.Ezt meg lehet nézni a menüben a billentyûzet beállításánál. Na mikor az a csík a zöld részbe ér akkor kell lenyomni a megfelelõ billentyût. Remélem világos ha nem írjatok és megpróbálok pontosítani.

Magiszter
Azt a "trükkös csapást pontosan, hogy kell?<#nemtudom> MEt van ott hogy ezt meg azt kell lenyomni és alatta meg csíkok. Totál nem vágom hogyan kell nyomogatni azokat, mert ha gyorsan lenyomom egymás után amit ír akkor bepiroslik és Doom kilóméterekre elb*sz. Plíííz help, mert nagyon ideg vagyok!!!<#boxer><#violent>

bld
ütni verni aztán amikor kevés élete van akkor a tüzes csávóval kell ráosztani vmit , vmi trükkös csapást asszem

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ThugEdge
hi!a legvégén mit is kõ pontosan csinálni,mikor má 4-en vagyunk a fõgané ellen?

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Már nem is kell😊

Hi skacok, innen h kell továbbjutni?
kep

ThugEdge
ha megfexik a szörny ugorj fel a platformra és verd a kör alakú jelet,ezt kb 4x köll csinálni

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

matyi08
na mind1, nem mutatja a képet. ott vagyok a dzsungelben, és most fejeztem be azt a templomos valamit, és most a nõvel vagyok, egy teremben, valami kõszörny feltámad, legyõzöm, és nem tudok továbbmenni. légyszi segítsetek mit kell csinálni!

matyi08

itt mit kell csinálni?

szívesen segítek.
na akko
1:mikor már reed is ott van akko kinyit minden ajtót egy konzollal mikor a pálya végén vagy és vissza kell menni az egyik folyosóra és ott lesz. Nemtom melyik teremben de ha nem találod elsõre akko nézdd meg az összeset.
2:fáklyával le kell gyõzni a végén a szörnyet és nála lesz
3:Reeddel miko bemész a generátor terembe és elmondja hogy mit kell csinálni akko nem mindegy miylen sorrendben mész be a termekbe. annyira emlékszem hogy az az utolsónak abba kell menni ahol lekell menni egy kissebb lépcsõn a konzolhoz és ott lesz mögötte majd egy ajtó ami kinyílik ott találod a bonust.
4:én ott addig ugrállatma a fáklyával amíg össze nem jött a ráugrás a cuccra. sajnos nemtom máskép hogy lehet.
Ha van még vmi akko írj és segítek ha tok és ha vmit itt nem túl érthetõen írtam le szólj és elmagyarázom jobban.

White QVAS
Hali.Csak simán fussak akkor át? Mert nem látszik a hid vége, nagy köd van..Akkor az action gombbal csak azt érem el hogy megtisztuljon a híd? Na megpróbálom...

Eye-scream
Hát nemtom, én hardon még nem álltam neki.
Ha megtaláltad az összes F4 secretet, akkor segítenél nekem néhánynál?

1.:A legelsõ "Vault"-os pálya, ahol Sueval kell menni
2.:A legelsõ ûr pálya, ahol Johnnyval kell idõre menni.
3.:Az utolsó ûrös pálya, ahol Reeddel kell menni
4.:Az a DR. Doomos pálya, ahol háztetõn kell verekedni. Az F4 secret ott lóg a levegõben, de senkivel sem tudom megszerezni...

A többi pályán én is megtaláltam...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Már írtam korábban...fuss át a hídon.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

White QVAS
Hali...A haverommal elkezdtük nyomni cooperativ modban a game-t, de a dzsungeles pályán elakadtunk. Egy hidhoz értünk, a túloldalt megjelenik Diablo, és át kellene jutni a túloldalra..De hogy? Mert ha nyomom az Action gombot a lény csak megrázza hidat de semmi extra.Help me..Thx

heló mindenki. megoldódott a gondom de most van másik. Végig vittem fullra a gamet minden fokozaton de nem oldotta fel a bonus 2 pályát. Mi lehet a gond?

És nem tud már nekem is vki segíteni? Mikor visszamegyek az ûrállomásra és ott a végén Mr. Fantasiccel vok akko azon a részen hol van az a kis kerek forgó bonus cucc? Tudjátok mire gondolok remélem

ott ki kell ütni a szemüket

KáZé
nekem vmi temple sealt kell szétütni a dzsungelben! az mi lenne! már betettem a helyére azokat a bábukat, de semmi nem történik csak a szem világít!mit tegyek?