Patkányok bénították meg az internetet Új-Zélandon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez tökre hasonlít a MATÁV régebbi esetére amikor valaki vagy valakik valamelyik pesti híd alól lecsórták a bérelt vonali vezetékeket és akkor is voltak ám nagy fennakadások. A földön hol van az a kábel ahol az egész földet meg lehetne bénítani? <#taps>

hehe. Igazán? akkor nálunk jó bénén csinálták meg a netet, mert itt egy csomópont van, ha azzal baj van kkor nincs net

www.ominet.hu a címe. Kis helyi szolgáltató.

Ez fura, miért rágnak át a patkányok egy acélcsövet?? Azt tudom, hogy nõ a foguk, és rágniuk kell, na de egy bazi acélcsövet???

szgege: örülök, hogy a te világodban az új zélandi (na most hogy írják ezt helyesen 😊)) gerincvezeték belefér egy patkány szájába 😊 Bár az is igaz, hogy nem írta senki, hogy gerincvezeték, nade most tényleg... akkor mit is rágtak szét ezek a dögök?? 😊

Amugy a cikkben az a vicc, hogy az internet éppenhogy a nem központosított adatátvitelrõl szól. Lásd még DARPA.

SMS: bruahahahhahahhaaa. illetve õszinte részvétem.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

uniu
A villamos vezetéket nem azért nemrágják meg az állatkák mert túl nagy a pofijuknak... Próbáld csak ki!😊 A tiédbe biztos beférne, és mégsem bírnád mégcsak jól megharapdálni sem, max 1x😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Azért errõl a rágcsáló elleni védekezési módszerrõl elfeledznek.Egyszerû a megoldás a vezetéknek nagyobbnak kell lennie,mint a patkány szája.😊 Villamos átvitelben kivállóan mûködik.😊
Minél több a kábel, annál jobbak a túlélési esélyek. Viszont ott is vannak - mint mindenhol - dedikált csomópontok, ahová bizony csak egy-két kábel megy. Talán a wi-fi hálózat, mint a rádióamatõrök pakettje... Ott mindenki lehet csomópont, ott tényleg nem gond, ha kidõl valaki, máris épül a kerülõút.
BP a legpatkánymentesebb város EUban (,de lehet máshol is). Igaz az elõnybõl kezd veszíteni. Utcsó rendes patkányírtás a 70es években volt. 😊
Pedig képesek rá... Állandóan rágniuk kell valamit, mert olyan iramban nõ a foguk. Ezért irigylem õket...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

HuAn82
Melyik szolgáltatóról van szó?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

smv
Sokszor állt már az én netem is patkányok miatt, csak azok minden reggel bementek dolgozni a szolgáltatóhoz...

Starcraft + Diablo III - esemve

hehe, üvegdarabok meg egyebek. Az tényleg igaz, vasbeton az nekik semmi. Még a vasnak örülnek is, mert puhább egy kicsit, mint a kõ <#nevetes1><#nevetes1>

Én ugy tudom a patkányok "simnán" ártrágják a vasbetont is, egy acélcsö sem lehet ellenfél nekik...
Bele se merek gondolni kishazánkban milyen modon védekeznek ilyen esetek ellen 😊
Cicero
Jelentsék fel a patkányokat is!!!4 <#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
<#wilting> lol

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Még örüljenek, hogy nem az én netszpégáltatóm adja nekik a netet. Melegben nincs mindig, megszakad, nem tudok felmenni a netre. Mikor szólok nekik azt mondják mindig, hogy vírusos a gépem és az a baj. Mostmár mondom majd nekik, hogy õket meg megrágta a patkány<#mf1>. Ja és pont a honlapjukon van vírus a sebességmérõ menüpontra kattintva jön le, de letakarítottam.

De azért gondolkozzatok csak! 2kábel és egy sziget jóformán megbénult. Mi lenne háborúban vagy ha már nem lesz mivel fûteni az erõmûveket?
MEGHALUNK!<#felkialtas><#felkialtas><#wow2><#wilting><#help>

[HUN]PAStheLoD
Egy szigeten azért ez nehezebben megvalósítható, viszont gondolom USA-ban tényleg nem elég átrágni/átvágni 2 kábelt ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sadun Tryst
szépen összejött egy napra a baj szegény új-zélandiaknak <#idiota>

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

A szolgáltatók tojnak a megfelelõ szintõ tartalék képzésre. Ha még 5 ilyen kábel lenne tartalékban az is nokedli lenne. Bár a tartalékolás sehol sem divat, mivel senki sem akarja megfizetni. Egyébként eredetileg minha az internetet arra találták volna ki, hogy maximálisan védett legyen ilyen kiesések ellen? <#wow1>
Hát igen. Eddig csak a férgek, vírusok, hackerek meg crackerek támadásától kellett tartanunk a neten, most már csatlakoztak hozzájuk a patkányok meg a markolók...

nem kell aktív védelem, de a passzív lehetne jobb 😉
Ez kurva jó, hogy hogy meg lehet bénítani egy országot két kábel átvágásával 😄DD

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Pharaoh
Miért? Minek kéne védenie? Vegyveres õröknek?

Kozelitsuk meg onnan, hogy 0 a valoszinusege, hogy ne tortenjen meg 😊
haha, ekkora szívást!
mennyi is ennek az esélye?
Sadist
Két kábel volt, csak a másikat, amelyiket backupként lehetett volna használni éppen átszakította egy markoló.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

2 kábel volt csak a tartalékot a markoló intézte el

azér az elég gáz, h az ország számára ilyen fontos vezetéket a levegõben (hídon) lógó acélcsövezeték véd.
Legalább 2 kábel lenne, eltérõ útvonalon.
milyen ari a patkány<#vigyor4>
Pharaoh
Gondolom, van szervítnyílása annak a csõnek és rosszul szárták le, vagy hasonló.

Hát igen, már a patkány sem a régi!<#smile>

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Sadist
Hát ez ciki 😄 Azért azt nem hiszem el, hogy a patkányok képesek átrágni egy acélcsövet 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem