Patkányok bénították meg az internetet Új-Zélandon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szgege: örülök, hogy a te világodban az új zélandi (na most hogy írják ezt helyesen 😊)) gerincvezeték belefér egy patkány szájába 😊 Bár az is igaz, hogy nem írta senki, hogy gerincvezeték, nade most tényleg... akkor mit is rágtak szét ezek a dögök?? 😊
Amugy a cikkben az a vicc, hogy az internet éppenhogy a nem központosított adatátvitelrõl szól. Lásd még DARPA.
SMS: bruahahahhahahhaaa. illetve õszinte részvétem.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Starcraft + Diablo III - esemve
Bele se merek gondolni kishazánkban milyen modon védekeznek ilyen esetek ellen 😊
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
De azért gondolkozzatok csak! 2kábel és egy sziget jóformán megbénult. Mi lenne háborúban vagy ha már nem lesz mivel fûteni az erõmûveket?
MEGHALUNK!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#wow2>#wow2><#wilting>#wilting><#help>#help>
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
mennyi is ennek az esélye?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Legalább 2 kábel lenne, eltérõ útvonalon.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV