32
-
Mipi #32 Ez tökre hasonlít a MATÁV régebbi esetére amikor valaki vagy valakik valamelyik pesti híd alól lecsórták a bérelt vonali vezetékeket és akkor is voltak ám nagy fennakadások. A földön hol van az a kábel ahol az egész földet meg lehetne bénítani? -
Roli #31 hehe. Igazán? akkor nálunk jó bénén csinálták meg a netet, mert itt egy csomópont van, ha azzal baj van kkor nincs net -
Roli #30 www.ominet.hu a címe. Kis helyi szolgáltató. -
irkab1rka #29 Ez fura, miért rágnak át a patkányok egy acélcsövet?? Azt tudom, hogy nő a foguk, és rágniuk kell, na de egy bazi acélcsövet???
szgege: örülök, hogy a te világodban az új zélandi (na most hogy írják ezt helyesen :))) gerincvezeték belefér egy patkány szájába :) Bár az is igaz, hogy nem írta senki, hogy gerincvezeték, nade most tényleg... akkor mit is rágtak szét ezek a dögök?? :)
Amugy a cikkben az a vicc, hogy az internet éppenhogy a nem központosított adatátvitelről szól. Lásd még DARPA.
SMS: bruahahahhahahhaaa. illetve őszinte részvétem. -
#28 A villamos vezetéket nem azért nemrágják meg az állatkák mert túl nagy a pofijuknak... Próbáld csak ki!:) A tiédbe biztos beférne, és mégsem bírnád mégcsak jól megharapdálni sem, max 1x:) -
szgege #27 Azért erről a rágcsáló elleni védekezési módszerről elfeledznek.Egyszerű a megoldás a vezetéknek nagyobbnak kell lennie,mint a patkány szája.:) Villamos átvitelben kivállóan működik.:) -
asdefge #26 Minél több a kábel, annál jobbak a túlélési esélyek. Viszont ott is vannak - mint mindenhol - dedikált csomópontok, ahová bizony csak egy-két kábel megy. Talán a wi-fi hálózat, mint a rádióamatőrök pakettje... Ott mindenki lehet csomópont, ott tényleg nem gond, ha kidől valaki, máris épül a kerülőút. -
FTeR #25 BP a legpatkánymentesebb város EUban (,de lehet máshol is). Igaz az előnyből kezd veszíteni. Utcsó rendes patkányírtás a 70es években volt. :) -
szivar #24 Pedig képesek rá... Állandóan rágniuk kell valamit, mert olyan iramban nő a foguk. Ezért irigylem őket... -
#23 Melyik szolgáltatóról van szó? -
#22 Sokszor állt már az én netem is patkányok miatt, csak azok minden reggel bementek dolgozni a szolgáltatóhoz... -
Roli #21 hehe, üvegdarabok meg egyebek. Az tényleg igaz, vasbeton az nekik semmi. Még a vasnak örülnek is, mert puhább egy kicsit, mint a kő -
ZSORRO #20 Én ugy tudom a patkányok "simnán" ártrágják a vasbetont is, egy acélcsö sem lehet ellenfél nekik...
Bele se merek gondolni kishazánkban milyen modon védekeznek ilyen esetek ellen :) -
Cicero #19 Jelentsék fel a patkányokat is!!!4 -
Cicero #18 lol -
Roli #17 Még örüljenek, hogy nem az én netszpégáltatóm adja nekik a netet. Melegben nincs mindig, megszakad, nem tudok felmenni a netre. Mikor szólok nekik azt mondják mindig, hogy vírusos a gépem és az a baj. Mostmár mondom majd nekik, hogy őket meg megrágta a patkány. Ja és pont a honlapjukon van vírus a sebességmérő menüpontra kattintva jön le, de letakarítottam.
De azért gondolkozzatok csak! 2kábel és egy sziget jóformán megbénult. Mi lenne háborúban vagy ha már nem lesz mivel fűteni az erőműveket?
MEGHALUNK! -
#16 Egy szigeten azért ez nehezebben megvalósítható, viszont gondolom USA-ban tényleg nem elég átrágni/átvágni 2 kábelt .. -
#15 szépen összejött egy napra a baj szegény új-zélandiaknak -
lmisi #14 A szolgáltatók tojnak a megfelelő szintő tartalék képzésre. Ha még 5 ilyen kábel lenne tartalékban az is nokedli lenne. Bár a tartalékolás sehol sem divat, mivel senki sem akarja megfizetni. Egyébként eredetileg minha az internetet arra találták volna ki, hogy maximálisan védett legyen ilyen kiesések ellen?
-
Csaba #13 Hát igen. Eddig csak a férgek, vírusok, hackerek meg crackerek támadásától kellett tartanunk a neten, most már csatlakoztak hozzájuk a patkányok meg a markolók... -
FTeR #12 nem kell aktív védelem, de a passzív lehetne jobb ;) -
Drawain #11 Ez kurva jó, hogy hogy meg lehet bénítani egy országot két kábel átvágásával :DDD -
#10 Miért? Minek kéne védenie? Vegyveres őröknek? -
Zsoldos #9 Kozelitsuk meg onnan, hogy 0 a valoszinusege, hogy ne tortenjen meg :) -
FTeR #8 haha, ekkora szívást!
mennyi is ennek az esélye? -
#7 Két kábel volt, csak a másikat, amelyiket backupként lehetett volna használni éppen átszakította egy markoló. -
bátor60 #6 2 kábel volt csak a tartalékot a markoló intézte el -
FTeR #5 azér az elég gáz, h az ország számára ilyen fontos vezetéket a levegőben (hídon) lógó acélcsövezeték véd.
Legalább 2 kábel lenne, eltérő útvonalon. -
Keldor #4 milyen ari a patkány -
#3 Gondolom, van szervítnyílása annak a csőnek és rosszul szárták le, vagy hasonló. -
Athlon64 #2 Hát igen, már a patkány sem a régi! -
#1 Hát ez ciki :D Azért azt nem hiszem el, hogy a patkányok képesek átrágni egy acélcsövet :D