Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheva
jaja Talma a legjobb nincsen vita

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Istencsászár
ja persze azt egyenesbe kalio mocija pár km/hval gyorsabb... azt szegény talmának a technikás részeken kell állandóan kaparnia... de ott aláz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

modellmaker
ööö... én nem láttam. mi volt?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Laffite
ja, mekkora LOL...
...és mint tudjuk, "aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli"

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

JGTC
pityergett mert szerencsétlen átvette a vezetést a vb-n

Heti helyzetet látta valaki a sport1-en? Ott beszéltek a Talma ügyrõl....

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Laffite
Visszanéztem a futam végét mégegyszer. Kallio ahogy sajnáltatta magát a csapattársak elõtt, ahogy majdnem elsírta magát, na az mindentõl függetlenül baromi röhejes volt. Ha már ilyesmi történt vele, nem kellett volna hergelni is a csapatot + a sajtót, az ilyesmit zárt ajtók mögött a csapatvezetéssel és Talmával közösen kellett volna megbeszélni elõtte is és utána is.

JGTC
mondassz ám valamit. Vagy már jövõre Poggialit.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

robotnyk
én azon a véleményen vagyok, hogy nem biztos hogy van értelme egy vérszar gyenge 250est kitesztelni a KTMnek, azért hogy mire versenyképes lesz, majd megint a nyakára hozzanak egy Kalliot
JGTC
Szerintem majd az összes versenyzõ egyetért Talmával abban, hogy megelõzte a kisfiút csak nem adnak hangot a véleményüknek. Mint pl: Vale

modellmaker
ez nem is rossz gondolat. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Gregorius
Vagy aszondja Talma, vagy adtok kétszerennyit, vagy elmegyek, úgyse mossa le rólatok senki akkor, hogy nem ti küldtetek el. <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

bigapó
jó a válasz és szimpatikus a Valentino gyerek (egyébként is), de sajnos nekünk nem sokat segít. bár ha elég nagy nyomás lenne a KTM-en emiatt, akkor nem hiszem, hogy el mernék küldeni Talmát. (márha elküldik persze). Az milyen állat lenne már. Felállnak startra a motorokkal, mennek egy kört és aztán bejönnek, hogy most nincs kedvük motorozni, mert ez a csapatutasítás😊)persze most mindenkirõl szó van. mondjuk a kis görcs Kallio biztos menne tovább...
tudom, hogy hülyeség, de hirtelen ez jutott eszembe az egészrõl.

The Matrix has you...

JGTC

JGTC
akkor biztos rossz volt az ebéd azért fintorgott úgy mindenki <#vigyor1>

zaki
nem volt csapatutasítás, lol. én is ezt mondtam volna 😛

JGTC
Ekkorát hazudni. Még mi fér rá a képükre?
Nyert és kész örüljünk neki! <#worship>

DJ Bee18
Na bazz, Kallioka húztad volna azt a rohadt gázt

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Ramore
ha tényleg nem volt csapatutasítás akkor ki volt az a rosszindulatú, aki ezt az álhírt terjesztette?
gabber_saviola
jah én is így tudom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Gregorius
Marad a KTM-nél. Hivatalos verzió, marad a szerzõdés is, és nem volt csapatutasítás.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

bigapó
Hi!

korábban már írtam pár hsz-t a legutóbbi futamon történtekkel kapcsolatban, kb. mindenkivel egyetértek a 100 új hsz-ben😊 nem tudom mi lesz a vége ennek a hajcihõnek, remélem nekünk szurkolóknak és egyben Talma-rajongóknak csak pozitív - minden értelemben (milyen optimista vagyok😊)

Most már csak Talmának kéne szólni, hogy benézhetne ide és látná mennyire mellette állunk. Tõle legalább kapnánk friss és megbízható infót a jövõt illetõen...

The Matrix has you...

59 új hozzászólás... <#wilting>
Na most olvashatok vissza, hogy mit okoskodtatok össze <#idiota>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Ramore
rallyban nincs? dehogynincsen, mármint a WRC világbajnokikra gondolok, ha szükség lenne rá, akkor csapattagok támogatnák egymást. a magyar bajnokságban ez esélytelen. 😊
Ramore
nameg a krupiék bundáznak 😊
Istencsászár
rallyban sincs😊))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zaki
jaja, ott csak a lovakat injekciózzák <#idiota>

Ramore
nézz lóversenyt a fix.tv csatornán délutánonként, ott nincsen csapatérdek 😄
Gregorius
Hát, LOL, nem baj. Velem lehet beszélni. <#vigyor>
Annak idején éppen ezért pártoltam át az F1-tõl inkább ide, mert ez izgalmasabbnak tûnt. Nem baj, ha ez is úgy mûködik, akkor sem dõl össze a világ. Ezek legalább keskenyebbek, mint egy F1 autó, így is marad több elõzés, mint amennyi az F1-ben van. Csak a szutyok háttér ugyanaz.

Nem baj, hajrá Tóth Imre, ott remélem még nincs csapatutasítás! <#kacsint>

Ramore
a foci azért nem volt jó példa, mert ott a szponzorok nem így szólnak bele a csapat dolgaiba, mint a motorsportoknál, ott a szerzõdésben kötik le az elvárásaikat, pl hogy az említett márkánál maradjunk, mindenhol csak és kizárólag az Adisdas cumóban mutatkozhatnak, a bajnokságban xy helyezést el kell érniük stb.

az a tény pedig, hogy szteroidok nélkül nem igazán lehet érvényesülni mondjuk az atlétikában, az már rég nem újdonság, a doppingellenõrzésnek a verseny látszólagos tisztességes lebonyolításának a látszatának a fentartása végett van szükség, az edzõk meg beszerzik innen-onnan a legmodernebb kimutathatlan szteroidokat.
zaki
az biztos, hogy legközelebb ilyen helyzetben (ha lesz) nem fog elõzni... adják neki uazt a mocit, mintha 2. lett volna legutóbb, csak el kell vele mélyen beszélni, hogy legközelebb ilyet ne...

JGTC
remélem én is de fogok meglepõdni ha Talma nem lesz ben t az elsõ két sorban

Gregorius
Miért lenne az, hiszen Talma egyszerû ember, személyiségjegyei adottak, ez pedig egy csapatsport, ahol a csapat érdekeit kell szem elõtt tartani. Talma most megmutatta, hogy nem tud második lenni, akkor muszáj lesz elb*ltázni alatta a motort.

Ramore
a válasz pofon egyszerû, azért tolják Kalliot, mert a csapatból neki van a legnagyobb esélye a bajnoki címre.
zaki
de megértem a ktm-et, mert azt kell noymni ilyenkor, akinek a legnagyobb esélye van a vb címre, hiába esett el soxor, meg volt mákja, õ van most jobb helyzetben.
remélem nem b*sszák el a következõ futamokra Talma mociját, mert az már szemétség lenne.

Ramore
egy motorsport esetében biztosan, hiszen még a szerelõk is a csapat tagjai, csakúgy, mint maga a versenyzõ, a másik, esetenként harmadik csapattárs, vagy a csapatfõnök is.
Gregorius
Mi meg az Adidas versenyzõiként, mivel õk adják a pénzt, hogy indulhassunk. A magyar válogatottnak is vannak szponzorai. Õk adják a felszerlést meg mittudom én még mit. De nem is érdekel, hogy mit adnak. Ne szóljanak bele a sportba ezen túlmenõen!
A fociban is csak azért olyan idegen, mert még nem történt meg, persze egyszer megtörténna, és akkor is mondhatná mindenki, hogy de igenis így megy ez, bele kell törõdni. Hát törõdjetek bele, én meg majd nézek valami más sportot, ami nem pusztán a pénzrõl szól.
Most jöhetne a dopping ügy is, hogy hát igen, ha valaki meg akar élni a sportból, mert a sport az pénz, akkor jön a dopping is, ez velejárója. El kell fogadni. Csak tudnám, hogy akkor minek az a doppingellenõrzõ bizottság?

zaki
ja értem. akkor az úszás, és a futás is csapatsport, mert ugye mindenki valamelyik csapthoz, klubhoz tartozik 😛

egyébként rosszul írtam, mert ez motorsport

JGTC
Hát igen a Kallio is tud azért szépeket esni ... azt nem értem miért vannak ennyire hasraesve ettõl a finn gyerektõl, emlékszem tavaly labdába sem ért Stoner mellett. Nincs vele bajom csak nem kéne ennyire nyomni...
Egyébként esések ide oda mindkettõ esett szépeket de ha Talmának annyi mûszaki gondja lett volna egész évben mint Kallionak akkor most nagy vakarózás lenne a KTM box-ban, "hogy ki legyen a kedvezményezett" (Bár akkor is a pénz dönte!!)

Gregorius
Hát nem. Még mindig.

Gregorius
Hát, ha nincs kinek szurkolni, akkor valóban nem sok örömöm van benne.
A motorsport eddig nem is tartozott bele a perifériás látásomba, most láttam belõle életemben elõször 4 futamot, de eztán minek nézzem?
Majd belenézek néha, hogy mi van Talmával, de szurkolni már nem fogok tudni, ha marad a helyzet, és örömöm sem sok lesz a közvetítésekben.

Ramore
egyértelmûen az, hiszen a KTM csapat versenyzõjeként indul a versenyeken legjobb tudomásom szerint
zaki
szerinted mi? csapatsport? 😊

Ramore
nincs igaza, õ azt írta a motorverseny egyéni sport. ez pedig nem így van.
Gregorius
Hát, ha véded õket, akkor csak tetszik neked ez így. A megértésen már régen túlléptünk. Egyszer mondtad volna ki, hogy ez így undorító túl azon, hogy meg lehet érteni. De nem mondod.
Csakhogy szerencsésebb lett volna Talmának ez, meg az, meg szebb lett volna így, meg úgy, meg meg lehet érteni, meg pénz, meg szponzor, meghogy csak azért mondom, mert Talma is magyar, mint én.

zaki
hogy a fociban nincs ilyen? hát Eto'o példája a legjobb erre. minden labdát neki adtak az utolsó 1-2 meccsen, szabadokat is õ lõtte, hgoy gólkirály legyen (igaz nem lett az). 2 sportnak semmi köze egymáshoz. én egyetértek Pontiussal. bezzeg ha Talmácsi lenne most Kallio helyében, mindenki a finnt szidná, hogy hogy merészelte megelõzni a végén... ha nyeri meg Kallio a vb-t, akkor KTM 100, hogyelzavarja Talmácsit. de sztem ha meg is nyeri, akkor sem biztos már a helye... max ha Talmácsi lesz a világbajnok 😄

Ramore
egyenlõre azzal, késöbb talán másik csapattal, de csapatérdekek mindvégig lesznek, ez már velejárója egy jó ideje a profi csapatsportágaknak.
ezzel az ember vagy megbarátkozik, vagy keres más elfoglaltságot, nem?
Ramore
ha ezt tényleg így gondolod, akkor nem sok örömöd lehet bármilyen sport közvetítésben sem.
Ramore
szerintem meg pont, hogy rossz példa a foci, a jó példa az F1! ott is ez megy, csak ott még büntetni is próbálják (kevesebb sikerrel)
Laffite
mutasd meg, hogy hol írtam le azt, hogy ez így nekem tetszik...????????
csak azért mert én a realitások világában élek, még nem kell belém rúgni, annak szurkolsz és azt nézel a tévében akit és amit akarsz, de az nem fog összejönni, hogy szurkolsz Talmának és utálod a KTM-et, mert egyelõre még azzal fog menni, szal van egy kis paradoxon a dologban, akárhogy is nézzük.