Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Landren
A 2007-es menetrend:
március 10.: Katari Nagydíj, Doha
március 25.: Spanyol Nagydíj, Jerez de la Frontera
április 22.: Török Nagydíj, Isztambul
május 6.: Kínai Nagydíj, Sanghaj
május 20.: Francia Nagydíj, Le Mans
június 3.: Olasz Nagydíj, Mugello
június 10.: Katalán Nagydíj, Barcelona
június 24.: Brit Nagydíj, Donington Park
június 30.: Holland Nagydíj, Assen
július 15.: Német Nagydíj, Sachsenring
július 22.: Egyesült Államok Nagydíja, Laguna Seca - csak MotoGP
augusztus 19.: Cseh Nagydíj, Brno
szeptember 2.: San Marinó-i Nagydíj, Misano
szeptember 23.: Japán Nagydíj, Motegi
október 14.: Ausztrál Nagydíj, Phillip Island
október 21.: Malajziai Nagydíj, Szepang
október 28.: Portugál Nagydíj, Estoril
november 4.: Valenciai Nagydíj, Valencia

sose nyomd fullba a kretént

Mikor lesz az elsõ futam? És melyik pályán?

Landren
Jah, és még mindig az RSW-vel ment nem az RSA-val. Állítólag az még mindig nem elég megbízható.

Landren
A mai tesztrõl:

"Nagyon boldog Talma. Örül, hogy 2 hónap kihagyás után, amikor újra felült a motorra ismét gyors tudott lenni, és a mai napon is az õ nevéhez fûzõdik a legjobb idõ.
Délután fél 2-kor kezdték a tesztet, és még akkor is voltak a pályának olyan részei, ami vizes volt.
Összesen 38 kört ment, egyetlen hiba nélkül, sokmindent kipróbáltak. A motor múltkori beállításait teljesen át kellett állítani, hiszen sok külsõ tényezõ megváltozott azóta, illetve a hûvösebb idõ miatt puhítottak a motoron, hogy jobban érezze a gépet, ami most a legfontosabb volt.
Holnap délután folytatják a tesztelést, a futómûvet is élesebbre állítják, hogy lehessen kicsit agresszívabban menni, illetve szeretne Talma egy versenyszimulációt is csinálni, amikor huzamosabb ideig körözne megállás nélkül.
A csapat továbbra is profin dolgozik, Talma azt mondta, hogy ha elmondja, hogy hogyan viselkedett a motor pontosan tudják, hogy min és hogyan kell állítani ahhoz, hogy még biztosabban érezze a gépet.
A motorral nem volt semmi gond egész nap alatt."

A MAI IDÕEREDMÉNYEK:
1. TALMACSI 1.48.420 (nem hivatalos, nem volt fent a motoron az a kütyû)
2. TEROL 1.48.552
3. FAUBEL 1.48.840 (ez sem hivatalos)
4. CORSI 1.49.333
5. SMITH 1.49.384
6. DI MEGLIO 1.49.450
9. PESEK 1.49.671
11. PASINI 1.50.138

Landren
köszi az invitálást, lehet igénybe veszem 😊

Szoktál Brno-ba menni?
Ha nem, az idén gyere el velünk, ott majd kiokosodsz a témából. 😊

Landren

Landren
Az lehet, hogy ey gyûjtõnév alá van rendelve a sorozat, de ha MotoGP-s motorokról beszélünk, akkor az nem a 125, és nem is a 250. Az eredmények is mindig mindenhol úgy vannak kiírva, hogy MotoGP, 250, 125.

A MotoGP a három kategória összefoglaló neve! Hoppá 😊

Landren
jan22-23-24 teszt Jerez
jan25-26 teszt Valencia
.?? teszt ???
.?? teszt ???
feb19?-20? IRTA Jerez
feb26?-27? IRTA Qatar
már8-9-10 race Qatar

Landren
hát jah, MotoGP-t mond, de biztos, hogy a 125-re érti

bigapó
lehet, hogy Én hallottam félre, de azt mondta, hogy meglepetések várják majd jövõre a MotoGP-ben (!). hol? a motogp-ben? a királykategóriában fog indulni? vagy ezalatt a 125-öt értette?

The Matrix has you...

Landren

JGTC
szuper nagyon grat <#eljen><#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
ebbõl is látszik hogy nem voltam még ott 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

modellmaker
^^ köszi!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Landren
Ja-ja ez még a tavalyi motor, de a hondát már akkor is el kell felejteni. Amíg nem lesz új moci, addig meg jó ez, nagyon is.

modellmaker
Egyenlõre ezt sikerült kihozni. De ez még úgyis a tavalyi motor.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Köszi a linket!

A "C" szektor elég vicces számomra:
kétszer annyit fizetsz mint a "D"-ben, fele-annyit látsz a pályából és igaz, hogy ott van kivetítõ de a "D"-bõl is átmehetsz oda ahonnan láthatod! 😊

JGTC
Igen ez lesz a most vagy soha év! Már én is elhatároztam hogy megyek Brno-ba viszek mindenkit. 😄 C szektor powa

Landren
Hát, legalábbis ennél nagyobb esély a VB gyõzelemre már nem igen adódhat. A legrutinosabb pilóta, az egyik leggyorsabb motorral, már eleve garabcia a jó szereplésre, de ha még azt is vesszük, hogy Talma a mezõny legjobb rajtolója, szerintem nem egy rajt-cél gyõzelmet fogunk látni. Nem akarok semmit elkiabálni, de most nagyon optimista vagyok. Kijár már a siker Talmának! Nagyon várom már a márciust. Egy-két futamot biztos megnézek a hajszínen is kerül amibe kerül. Hajrá Talma! Hajrá Magyarok!

És a menedzserének, Stefano-nak!

köszönjük meg az Aprilianak, hogy jó szemük volt pilóta választáskor

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

aztamindenit <#eljen><#eljen><#eljen>. Egy vadidegen motoron ilyet futni, a mezõny legjobb pilótája akkor valószínûleg, a VB-t meg kell nyerni 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Landren
Itt vannak jó képek, amibõl lehet banner sztem.
Nagyon bejön a mocin, a nemzeti szímû 14-es. <#eljen><#taps>

JGTC
sztem most abszolult Õ a favorit, persze ez tudom már elhangzott itt is és máshol is de most a motor is akarja úgy látom

modellmaker
<#eljen>

rem élvezetes és Talma szempontjából sikeres idény elé nézünk!

ha majd lesz rendes kép, csinálok új bannert.

Landren

Landren
Ma még jobbat ment, 1 tízedre maradt csak el a pályacsúcstól.

JGTC
Talma berobbant az élre érdemes elolvasni a többi cikket is a szabadedzésekrõl

Ez egyszerûen döbbenet!
Amúgy álítólag egy motoros újság szerkesztõje a ludas, vagy minek nevezzem...

Landren
Sajna úgy tûnik, hogy egy buzi magyarnak köszönhetõen nem jön össze a kawa teszt! 😞

Stefano írta:
NAGYON DE NAGYON SAJNALOM!!!! DE EGY MAGYAR EMBER MIATT TALAN GABOR NEM FOG A KAWA TESZTELNI MERT EZT AZ EMBER NEM KULDOTT EGY ROHADT EGYSZERU MEGHIVO LEVELET AKINEK EN BESZELTEM A KAWA NAL!!
MEG EGY SZER ELORE JOTT A "MAGYAR SARGA IRIGYDSEG"!!!!

NE HARAGUDJATOK RAM FIUK ES LANYOK AKIK ITT VANNAK A FORUMON DE HIHETETLEN A MAGYAR EMBEREK!!!!!

EGY ROHADT EMAIL ROL VOLT SZO AMIT MEGEGERTE ES TEGNAP AZT MONDTA HOGY "BOCS ELFELEJTETTEM!!!!!!""""""""

HIHETETLEN!!!!

Landren
Szerintem meg egy ilyen egyszeri alkalomnak, csak Talam szempontjából van jelentõsége, mert nem hiszem, hogy olyan beállításokkal kapja a mocit, ami rá van tervezve, így nem várható el, hogy olyan idõket menjen egy amúgy is ismertelen mocival, mint GP-be az élmezõny. A másik meg, hogy sztem a 250 nem kihagyaható lépcsõfok, mindenképpen szükséges.
Akik meg érdekeltek abban, hogy mennyire tehetséges, teljesen tisztában vannak Talma képességeivel nem véletlenül kapott most teljes gyári Aprilia támogatást. És nem véletlenül tartják õt a legalkalmasabbnak arra, hogy az Apriliának és az Aspar csapatnak jövõre is legyen egy világbajnoka.

modellmaker
itt most nem az a lényeg. ha ez tényleg összejön és tud úgy menni vele ahogy "tud" akkor felfigyel(het)nek rá.

csak Kawasaki... inkább látnék sok gyõzelmet 125-ben...

mekkora lenne, Vale-Talma párbajt látnánk 1x 😊)

JGTC
de komoooooly, nagyon jó volna nem kéne akkor itt pöcsölni a 125 250el 😄D tavaly majdnem sikerült neki

kicsit hibásan ír 😄DD

Landren
Stefano írta:
"SZIASZTOK!!!
...
... VAN MEG EGY BOMBA HIREM!!!!!!!!!!!
LEHET HOGZ GABOR KIPROBALJA (MINT MOTOR REVUE UJSAGIRO) A KAWASAKI MOTOGP HETFON VALENCIA BAN!!!!
HA SIKERULNI FOG AKKOR MONDTAM GABOR NAK HOGY MUTASSON MEG HOGY KELLO MENNY EGY MOTOGP VEL ES AKKOR MAR NEM FOGUNK SZENVEDNI!!!"

majd csinálhatok másik bannert 😄

hál' isten, nagyon gagyi ez moci 😄D

majd csinálhatok másik bannert 😄

hál' isten, nagyon gagyi ez moci 😄D

B0B0
Hát a jelenlegi állás szerint ez jobb mint a KTM. Reméljük kitart az elõny jövõ év végéig, akkor biztos bajnok lesz, aztán meg jöhet a 250! 😊

Hajrá Talma!!!!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

<#taps> Remélem jövõre a csapat elsõszámú versenyzõjeként sikerül megmutatnia mit tud! HAJRÁ TALMA! HAJRÁ MAGYAROK!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

JGTC
jaja nov1.-2. után már biztos lesznek képek

modellmaker
Ez jó hír! Megkoronázza a mai napomat! 😊

(majd csinálhatok másik bannert 😄 )

JGTC
szuper végre egy jó hír vele kapcsolatban

Az a 2007es Aprilia nagyon ment szerintem jövõre is alázni fog ez a márka 😊)))

Landren
Hát, az a motor amivel ma bautista ment eszméletlen jó, +14s a másodikra ! Ettõl nagyobb lehetõsége, hogy Világbajnok legyen még a KTM-nél sem volt. Már most nagyon várom a jövõ évet.

Landren
Frissebb hír:
Akkor ahogy azt már Stefano is mondta: MEGVAN A SZERZÕDÉS A JÖVÕ SZEZONRA!
Talma az Aspar Team-nél folytatja, Bautista helyett, Pasini szerelõivel, full gyári támogatással. Faubel és Gadea lesznek a csapattársai. A csapat hivatalos bejelentéésre a valenciai verseny után kerül majd sor Spanyolországban. és rögtön a futam után két napos teszt lesz, ahol Talma kipróbálhatja azt a motort, anivel most hétvégén ment Bautista.
Talma azt mondta, hogy most még igazán fel sem fogja, hogy aláírt az egyik legjobb 125-ös csapathoz.

Landren
Én itt szoktam olvasni az aktuális infókat. Stefánó (Talma manágere) írta korábban, hogy arról folyik a tárgyalás, hogy Bautista mociját és szerelõgárdáját kapja. Na most azt nem tudom még, hogy ez is összejött-e, vagy csak valamelyik másik mocit kapja.