Talmácsi Gábor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
MotoGP.com news
<#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen>
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
sose nyomd fullba a kretént
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
"
Elõször írom az idõket, amik magukért beszélnek és utána leírom mit mondott Talma:
1. TALMÁCSI 2.06.450 (megdöntötte délelõtti pályacsúcsát!!!)
2. Pasini 2.07.198 +0,748
3. Faubel 2.07.200 +0,750
4. Gadea 2.07.502 +1,052"
"...
A 2:06:450-es idejével a Bancaja Aspar pilótája csaknem 1 mp-el jobb idõt ért el, mint tegnap: "Teljesen elégedett vagyok a két napon elvégzett munkával" - mondta Talmácsi. "Az igazság az, h ma nagyon jó volt az idõ. Délután egy versenyszimulációt hajtottunk végre és ez alatt(!) értem el a legjobb idõmet, ráadásul körrõl-körre javítva. Kijelenthetem, h tökéletesen felkészülünk a jövõheti versenyre. A következõ héten lesz két napunk arra, h javítsunk az elsõ felfüggesztésen."
..."
Ha homokvihar nem is, de az erõs szél ma is hátráltatta a pályán körözõ pilótákat, a kanyarokban és a pálya hosszú egyeneseiben egyaránt. Így Talmának nem sikerült megdöntenie Alvaro Bautista tavaly felállított 2'07'453-es pályacsúcsát, de ez a tényeken mit sem változtat: Gáborunk több korábbi teszt után az egész mezõny számára kötelezõ IRTA teszten sem talált legyõzõre!
A Bancaja Aspar versenyzõjét Lukas Pesek követi a második helyen, míg a harmadik legjobb idõeredménynek a csapattárs, Hector Faubel örülhetett a nap végén.
A teszt tehát holnap folytatódik, reméljük, hasonló sikerrel!
Birgit
Katar, IRTA teszt, hivatalos köridõk
1. Talmácsi Gábor 2.07.540
2. Lukas Pesek 2'07.684
3. Hector Faubel 2'08.304
4. Mike di Meglio 2'08.605
5. Rafaël de Rosa 2'08.890
6. Esteve Rabat 2'08.890
7. Mattia Pasini 2'08.943
8. Pablo Nieto 2'08.954
9. Simone Corsi 2'08.972
10. Sergio Gadea 2'09.020
remélhetõleg ma fognak, de ha netán nem, sztem akkor sem lesz gond a versenyen.
Nemrég találtam ezt a kis Talma topicot, de terjesszétek csak az igét itt is.
infidel
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Talma és a csapat közösen úgy döntöttek, hogy ma felesleges köröznie, kockáztatnia, mert az õ esõs beállítása már megvannak, hiszen múltkor nagyon jól beállították az Apriliát. A csapattársaknak még volt mit dolgozniuk, így õk ki is mentek a pályára, de Talma már korábban végrehajtotta ezt a munkát.
Több bukás is történt ma, de mivel Talmáék korábbról kipipálhatták a jó esõs beállítások teljesítését, így õ ma pihent és nem kellett kockáztatnia.
Legközelebb Qatarban lesz teszt márc. 2-3-án!"
Talmácsi 53 kört ment és 1.47.803-as idejével mindössze 0,076-tal maradt le az olasz Mattia Pasini mögött az elsõ helyrõl.
Sajnos elég rosszul telt az éjszakája, mert legyõzte az influenza, nem tudott igazán pihenni és a torka is elkezdtett fájni.
Az idõjárás elég becsapós volt, mert úgy tûnt, mintha minden oké, sütött a nap, de közben pont olyan idõ volt, ami nem volt megfelelõ ahhoz, hogy gyors köröket menjenek a versenyzõk. Ez azonban nemcsak Talmának nehezítette meg a dolgát, hanem mindenkinek a mezõnyben.
Már délelõtt sikerült jó köröket mennie, délben elment egy infúzióra a mobilklinikára, amitõl jobban érezte magát, így délután folytatták a munkát. Több beállítást is kipróbáltak és nagyon elégedett a motorral Talma. A futómû beállításait is sikerült majdnem tökéletesre állítani.
Nem volt valami jó a pálya tapadása, elöl kemény, hátul médium gumit használt.
Talma azt mondta, hogy szinte biztos, hogy az utolsó körében sikerült volna még jobb idõt futnia, ha nem intik le, mert addigra járatta be az új gumikat, melyet az utolsó boxkiállása után tettek fel.
A csapaton belüli munka továbbra is remek és nagyon összehangolt.
Reméli, hogy holnapra jobban érzi magát és ott folytathatja, ahol ma abbahagyta..."
Joker gondolom te a Talma fórumos Joker vagy. <#smile>#smile>
infidel
Talmácsi Gábor nyilatkozata:
"Együtt mentünk az öcsémmel a reptérre, de onnét külön válnak útjaink. Adtam neki néhány jó tanácsot, hogy mire figyeljen, de tud õ motorozni, nem hinném, hogy gondja lenne. Elõttem 2 napos IRTA teszt áll és erre koncentrálok, de szombaton én is a tv elé ülök és szorítok Gergõnek. Sajnos a hétvégén összeszedtem valami vírust, és nem vagyok 100%-os formában, de remélem, hogy holnapra minden rendben lesz."
Talmácsi Gábor nyilatkozata:
"Együtt mentünk az öcsémmel a reptérre, de onnét külön válnak útjaink. Adtam neki néhány jó tanácsot, hogy mire figyeljen, de tud õ motorozni, nem hinném, hogy gondja lenne. Elõttem 2 napos IRTA teszt áll és erre koncentrálok, de szombaton én is a tv elé ülök és szorítok Gergõnek. Sajnos a hétvégén összeszedtem valami vírust, és nem vagyok 100%-os formában, de remélem, hogy holnapra minden rendben lesz."
GO TALMA GO.
Nagyon-nagyon sok új alkatrészt kapott és próbált ki Talma, talán sokat is, mint amire lett volna elegendõ idõ. Legfõként az elsõ futómû beállítására törekedtek, de az a teszt elsõ felében lévõ aszfalton, ami se vizes, se száraz nem volt, nem hozott igazi áttörést. Ment-ment Talma, de inkább csak körözött, mert nem érezte a motor elejét. Majd a rövid ebédszünet után kisütött a nap és felkerültek a motorra a száraz gumik. Az elsõ futómû mellett az új karburátor tesztelése is folyt rendületlenül, ami szintén nagyon sok idõt vett el és mire megtalálták a jó beállításokat nem maradt idõ élesben kipróbálni. Talma azt mondta, hogy gond egy szál se, mert tudják, hogy mi volt a bibi és a telemetria is õket igazolja.
Talma ma 1.52.0-t ment és ezt az idõt folyamatosan hozta, Gadea egy kör erejéig futott egy 1.51.6-os kört, Faubel legjobbja pedig 1.52.2 volt ma.
Talma teljesen pozitívan értékelte ezt a két napos tesztet is és már alig várja a következõt.
Webkam,(10mp-s frissítés) bár az idõjáráson kívül túl sok mindent nem látni.
http://www.circuitcat.com/webcam1/index.htm
http://www.circuitcat.com/webcam2/index.htm
Ez történt ma:
Talma kb. 11 órakor gurult ki elõször a pályára, addig vadiúj motorjának testreszabása folyt, ugyanis megkapta a full 2007-es RSW motort, melyen sok beállítani való volt hirtelen. Az egész gép totál új!, új a váz, új a blokk, új az elektronika, új a váltó, új a futómû, új minden. Amikor megvolt a beállítás, akkor következett a teszt elején az alkatrészek bejárátása.
Talmának egybõl pozitív benyomása volt a motorról és örült, mert azonnal sikerült vele száraz pályán jó köridõt mennie. Kb. 3x5 köre volt, ami komolyabb eredményeket, tapasztalatokat hozott, utána sajnos elkezdett szitálni az esõ. Elõször ki sem mentek a boxból, majd amikor el kezdett esni, akkor újra kiment Talma a pályára, hogy megnézze milyen a gép a vizes aszfalton. Nem volt igazán elégedett a motorral, mert nem érzete az elejét, de a boxban máris konzultátak az Öhlins szakemberrel, sõt holnapra új, puhább elsõ futómûvet kap.
Mindenestere nagyon örül, hogy a világbajnokság elõtt esõben is tudott már menni az apriliával.
Az idõeredményeket hivatalosan nem mérték most sem, így csak Talmáét és csapattársai idejét tudjuk, amit õk rögzített:
1.52.0 Gadea
1.52.1 Talma
1.52.7 Faubel
Holnap folytatják....

2007. január 28.
"Talmáék második napi tesztje a rossz idõ miatt sajnos elmarad, ugyan az esõ nem esik, de annyira hideg van Valenciában, hogy a csapat úgy döntött, nincs értelme motorra ülni. Bízunk abban, hogy a következõ tesztre jobb idõ lesz, és ott folytathatja Talma, ahol tegnap abbahagyta."
Hitetlen. 😊
Ennek a hírnek nagyon örülök<#vigyor3>#vigyor3> híszen nem gondoltam, hogy ilyen jól fog menni az új mocijával. Remélem, majd a versenyeken is ilyen jó eredményeket fog produkálni. De ez még sajnos odébb van <#rinya>#rinya> .
2007-01-27 21:03
Ma folytatták a tesztelést Talmácsi Gáborék a valenciai Ricardo Tormo pályán. Bár sütött a nap, de egésznap nagyon hideg volt, így csak délután kezdték meg a körözést, ami ismét sok eredményt hozott.
Ma egyik versenyzõnek sem mérték hivatalosan az idejét, mert nem mûködött a pálya idõmérõ-rendszere, viszont a csapatok külön-külön mérték saját pilótájuk köridejét, melyek a következõk:NEM HIVATALOS köridõk:
1. TALMÁCSI 1.40.3
2. Gadea 1.40.4
3. Pasini 1.40.5
4. Espargaro és Faubel 1.40.6
6. Pesek 1.40.7
A próbálgatásokon túl a mai nap abban különbözött a többitõl, hogy egy keménygumi miatt az egyik kanyarban elcsúszott Talma, de semmi baja nem esett. Ezt követõen több idõt kellett a boxban töltenie, amíg a sérült alkatrészeket kicserélték.
Holnap bíznak abban, hogy marad a napos idõ és folytathatják a munkát. Új alkatrészeket is kipróbálnak pl. airbox, kipufogót, utóbbi Jerezben is plussz 2 km/h-t jelentett a végsebességnél.
Talma elégedetten, boldogan fejezte be a munkát a nap végén és várja a holnapi folytatást.
1. Talmácsi 1.48.174
2. Pesek 1.48.431
3. Corsi 1.48.541
4. Olive 1.48.551
5. Pasini 1.48.633
Szana-szét fog verni mindenkit!!!<#boxer>#boxer><#hehe>#hehe>
Talmácsi Gábor a tegnapi idõmérõt is megnyerte, igaz csak nem hivatalosan, hiszen az Aspar csapat kedden, még saját maga mérte a versenyzõi idejét.
A mai napon azonban a magyar motoros csapata már a többi istállóhoz hasonlóan a hivatalos idõmérõ rendszert használták.
Talma mindössze tizenhárom kört ment a jerezi pályán - a többi pilóta, aki a legjobb tízbe került legalább kétszer ennyit -, mégis õ végzett az élen 1.48.174 perces idõvel, és így több mint két tizeddel megverte a második helyen végzõ cseh Lukas Peseket.
Egyébként Jerezben, ugyanilyen tesztelés során tavaly decemberben Talmácsi pályacsúcsot állított fel 1:46:844-es idõvel, bár ettõl most majdnem másfél másodperccel elmaradt, mégis biztató, hogy eddig mindkét edzésen az élen végzett.
Járna nekünk is egy kis siker, nem is kis, nagy 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ez csak Talmán múlik! 😊
O.K. Kösz!