25 to life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Valaki tegyen be képeket!

Next PC upgrade: 2022

mucsácsó
😄DDD
és legalább jó szarul van optimizálva? <#idiota>
mila69en
hát nem is csodálkozok rajta😄DDD eza játék tényleg lol semmi fantázia benne

méghogy gta klón<#wilting>lááál

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Maxtreme
LOL
http://pc.ign.com/objects/722/722628.html

IGN Rating
3,3
BAD

mucsácsó
UNNUKED / 25.To.Life-RELOADED - stop.fucking.and.go.to.cry.to.your.mom
NFOrce fórum egyébként... 😊
grebber
BH-en is fenntvan a reloaded verzsön megmég sok máshelyen.

mila69en
ezt te hol nézted?... nincs kiírva hogy nuked lenne

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát izé khm...te kérdezted mi a trükk... nincs semm<#wilting><#banplz>i trükk

mila69en
sztem jó ha lehuzod az optikai meghajtót😊 én nempróbáltam

Nem mondod? Gondolod sírva könyörögnék valami csodáért, ha az egyértelmû lépéseken nem lennék még túl?
mucsácsó
és ha csak simán Daemon Tools 4? úgy is jónak kellene lennie...securom 7 nehogy kifogjon már 😄
mucsácsó
NUKED / 25.To.Life-RELOADED - definion.of.crack.is.not.a.small.emulator.coded.in.exe.invalid.crack

oppá..
mila69en
semmi trükk játék telepít daemon tools... aztán ha megvan akkor Antisecurom.exe indít kiválasztom a játéknak az exe-filéjét(TTL.exe) azt már indúl is😊

Mila, ha neked mûködik az Antisecurom okossággal, akkor sírva kérlek áruld el mi a trükk.
M@TriX
na pár képet is nyomassatok 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mucsácsó
közben...:

PC GameISOs 25 To Life (c) Eidos *DVD*-RELOADED
mucsácsó
én wanadoo-ról szedem most...
Csuhai G
Honnét szedtétek?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

fitutufi
te hülye vagy

amugy nem valami nagy durranás :S

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Csuhai G
Zsír! Honnét szedted? Torrent?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

mila69en
na kipróbáltam az online részét is az viszont elég jó mókának tûnik😄D

mila69en
na hát ugyanojan csúnya grafika de lényegében jobb mert könnyebb az irányítás😄D lehet frankón célozni de alapjában sztem gagyi az egész....

mila69en
de igen!!!!!!!!!!!!!!

SECUROMLOADERrel NEM mûködik !!!

mila69en
áá bitsoup az gagyi😊 torrenleech azajó😄 mindíg maxon töltök le mindent

félóra alatt lekaptam ezta kaki játékot meglesem pc-n is milyen😄DDD

grebber

mucsácsó
szóval akár ne is lenne...
grebber
Akkor ölég szar torrentoldalakat ismerhettek 0:20 óta fenntvan már csak oda ti már nem kerültök be mert nincs reg.
Ráadásul nem csak 1 oldalon van fennt ittvan kettõ példánakbitsoup,piratebits és ezek nem is jó oldalak.

mucsácsó
ezaz...hogy nemtom holvan =/ sehol...se torrent, sehol...ez érdekes...
Még torrenten sem látni...
<#zavart2>

Csak halkan, mert ez illegális...

dark prince 14
Remélem lesz CRACK hamarosan......

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Hát a mérete se óriási,a grafika sem egy FEAR-DOOM3-HL2 keverék,ugyhogy itt valami óriási belsõ tartalomnak kell megbújnia...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mucsácsó
na sorold xDD

MOST JÖTT KI PONT:

PC Game ISOs 25 To Life (c) Eidos *CLONECD* *DVD*-CLONECD 24x50 MB

hát télleg nem valami kecsegtetõ a mérete...
mila69en
azhát😄 vann benne alapból online játék(nem tudtam kipróbálni origi kellene😊) sztem tuti pc-s be is lesz..pozitívumnak ennyi😄D negatívumokat nem sorolom😄

szerk: de majd ha kijön pc-re eltudod dönteni hogy jó-e vagy sem😊)

mucsácsó
igen? szar? 😄
mila69en
sztem ne nagyon várd ezta gámát mert tök gagyi😄D

PS2-re meg van de egy.....

mucsácsó
PlayStation 2 25 To Life (c) Eidos Interactive *FULLDVD* *NTSC*-DAGGER 30x50 MB
Xbox 25 To Life (c) Eidos Interactive *FULLDVD* *NTSC*-PROJECTX 17x50 MB

KÚRVA KÚRVA KONZOLOSOK, IJÁÍJÁÓóóóó ...
bezzeg azokra a szarrakatokra egybõl van, de PC-re? 😞 pedig ma jött ki mind3 platformra, ez 100%
dark prince 14
MEGJELENT!!! (MÉG CSAK A BOLTOKBAN, A NETEN SEMMI)

Hihetetlen de igaz, az Eidos is beállt a „gyártsunk polgárpukkasztó játékot” hozzáállást gyakorló kiadók táborába, és a mai napon elindultak a lemezekkel megrakott „hajók”, hogy a boltokba szállítsák a 25 to life címû programot. A meglehetõsen igénytelenül festõ játékban a törvény két oldaláról közeledhetünk a nagybetûs (már amennyiben a drog árulás és vétel, a rendõrök, illetve négerek lemészárlása fegyverrel annak számít) élet felé.

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

mucsácsó
ehh, ki mondta hogy nem értem meg? csak hiányolon xD 😛 nincsen már egy rohadt értelmes game sem...idén még egy sem jött ki, azért mondom jöhetne már...ez jónak ígérkezik sztem 😊
M@TriX
mi a baj? bonyolult az alábbi hírt megérteni? gold ami azt jelenti, hogy a sokszorosítás felé vette az irányt, szóval hamarosan a boltokban.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mucsácsó
január 16, sehol semmi =/ én ezt a január 16-ot 18-nak tudtam, de ha akkor sem lesz, akkor vmi nagygáz van =/
grebber
Kiváncsian várom.

Mustang2005
25 to Life GOLD
<2006. január 11. @ 06:28 - Mantis>
Az Eidos ma jelentette, hogy véglegesen is aranylemezre került a 25 to Life. Pontos megjelenési dátumot nem árultak el, azonban minden bizonnyal a korábban ígért, január 16-i dátum merülhet fel bennünk elsõként.

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

mucsácsó
na ezzel mi a helyzet?
Sheke
sztem ebbe nem lesz annyira nagy szabadság mint a sa ba

Le Parkour

Sheke
ja a gta sa sztem egy bandázós repperes drogos füves keménykedõs gém😄my style😄😄

Le Parkour

magus
um east coast hardcore?

Tufa
azt mondta hogy maFFia feeling, nem pedig mafia... Nem összekeverni a játékal...

a GTA nem durva játék, legalábbis nem arra megy rá. a GTA a feeling miatt verhetetlen. igazi maffia-feeling.

Igen gtanak sajátos 'feeling'-e van, de annak semmi közé a mafiához és a mafiának se ehhez.