161
Új GTA klón
-
#121 sztem kurva jó én töbször is kijáccom+a zene:P -
#120 hát jah szokásos igergetés(ez lesz az lesz így lesz úgy lesz stb...) aztán megjelenéskor meg csak nézel mint a hülye gyerek, hogy miez a sz*r....
-
#119 Mindenhol azzal hirdették a játékot hogy majd lehet választani hogy kopó legyél vagy bűnöző. -
#118 Annak ellenére, hogy csak menni kell és lőni egész jó kis játék. A grafikával sincsen olyan nagy probléma, mint ahogy mondják. Egyszer végiglehet vinni az biztos és addig szeretni is lehet -
#117 meg mi az hogy lehet választani hogy renőr e vagy bandita egyáltalán nem lehetett hisz egyszer mész rendőrrel -
#116 sztem kurva jó gém azé -
#115 végig is vittem -
#114 kész ennyi az egész nagyon rövid vagy ez még nem a teljes nemtom -
#113 Szerintem nincs is benne invert mouse. -
Lazlo #112 Szijasztok. 1kérdésem lenne. az invert moust hogy lehet kikapcsolni? én se az optionsba se sehol nem találom.....így evel nem lehet jáccani.....amúgy nálam minden simítás fullon van aa is meg Af is 8x és 16x oson van és 1fikarcnyit sem szaggat.....jó mondjuk 1 ati gedeon x850 xt 256 osnál ciki lenne ha szaggatna :) -
#111 ááá..akkor hagyom a picsába :D -
#110 szarúl:) vidikari elég lenne neki de a ram az kevés nekem 1,5gb rammal is swappol mint állat:( de csak a városokban:( meg autóban -
#109 az utsó fájnál tartok:D:D:D:D -
#108 nekem nem szaggat, semmi baj nincs
P4 2.81GHz 1536MB RAM Sapphrie Radeon 9600XT 6.1 es catalysttal
1024*768 ban 4 szeres AA val és 4 szeres AF fel. -
#107 nekem is baszott lövöldözéseknél, nagyobb terepeken...tök szar az egész, okádék, nagy gépigény...EXTRA FOS!!!
na de viszont akkor mégegyszer, 256 megás 6600-zal hogy menne a Boiling point? 768 rammal mellette xD -
#106 nálad lehet a bibi:) lehet már túl jó neki a kártyád:D.. nekem 6600gt és megse rezzent 1024-be 4x simitás és 4x szűrés -
#105 Ez érdekes. Biztos jobban szerette aTe videókaridat mint az enyémet
Valószínűleg azért mert azt ismeri az enyémet meg még nem. Majd egy patch bemutatja neki!
Addíg viszont Én mutatok be neki! -
moralosan #104 hip-hop rap hangulat?! Ilyenről még nem hallottam... -
#103 ez egy ócska szemét foshadék,sajna a kíváncsiság nagy úr aztán én is beleszaladtam,kb megcsináltam 4-5 pályát,de hát ekkora szart kiadni,pedig az eidos elvileg nem számít annyira kis cégnek,hogy ilyen szarkupachoz kelljen adni a nevét,de hát ugye a trend az trend:legyen mindenki feka,meg nyomassa a trágya rapet
ami viszont jó lesz azt gondolom a marc ecko graffitis móka,az télleg hiphop jellegű dolog,nem az,hogy hiphop zenére nyomassuk a gagyi gengszterkedést -
#102 így igaz -
#101 Nem számít az, hogy Reloaded! Szar a játék! -
#100 Nekem fx5600-on nem akad:) 1024x768 -
#99 A történet is elég rövidre sikerült, fél nap alatt ki is fújt:S -
#98 Valaki áruja már el, hogy miért szaggat ez a progi egy duálmagos 3GHz-es procin és egy 7800GT-n, 1GB rammal?
Számít hogy Reloaded féle "terjesztést" használom?
Ellennék vele, de ha így akad folyamatosan akkor nem veszem meg, mert ez így használhatatlan.
Valami 5let? -
#97 Sziasztok megtudnátok mondani hogy honnan lehet letölteni ezt a játékot? -
#96 Ekkora szarsággal, mint ez már rég játszottam! Esküszöm, a Traktor Racer tovább volt fennt a géemen, mint ez! -
#95 768-al beszaggat a játék? Fullon vagy minimumon -
Skyline #94 Thx akkó zacskóstej...:)
-
#93 768 RAM nem elég neki? :D -
#92 jaja, ennyi az egész... -
#91 ennyi kukába való:) -
Skyline #90 Amúgy most így visszaolvasgattam...azért szedtem le ezt a játékot mer aztírták hogy ilyenmegolyan városiélet meg kiválasztható hogy mivellegyek jard vagy nigga....Na ehhezképest élből nigga vok és mástsekell csinálni mint menni és hentelni...
Fog változni valami,vagy ennyi az egész játék?
-
Skyline #89 Boiling point lehet hogy Gta Sa belsőnézetben csak sokkal szebb grafival,sokkal nagyobb szabadsággal és sokkal több lehetőséggel...És teljesen másról szól:)
Plussz nemgyenge rpg elemek vannak benne...
Csak a gépigénye pontosabban a memória igénye csöppet nagy....1-2 giga memória alatt tökmind1 milyen a konfigod szaggat mint a barom:)
-
#88 najó, Boiling Point-tal nem nyomtam :P de igaz, arról is ilyen "GTA FPS nézetben"-eket hallottam :D -
#87 vagy nem.. -
#86 Boiling Boint, DeusEX, csak hogy egy két fps-t is megemlítsünk:) -
Jhon Balu #85 sziasztok!
letvolna a gaméröl pár kérdésem dehogyígy visszaolvastam assszem jobb ha felse teszem inkább nemfoglalkozom vele.amugy a gamét felnyomtam csak aztnem tudom mit kezdjek ezzel a securecomloader-rel mert ijet még nemláttam. -
#84 Godfather lesz még jó... -
#83 inkább mafiából lehetne még pár rész:) kicsit színvonalasabb. minden évben megjelenik egy gta:/ -
#82 jaj de unalmas má a városos niggerkedősdi