25 to life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
P4 2.81GHz 1536MB RAM Sapphrie Radeon 9600XT 6.1 es catalysttal
1024*768 ban 4 szeres AA val és 4 szeres AF fel.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
na de viszont akkor mégegyszer, 256 megás 6600-zal hogy menne a Boiling point? 768 rammal mellette xD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Valószínûleg azért mert azt ismeri az enyémet meg még nem. Majd egy patch bemutatja neki! <#vigyor5>#vigyor5>
Addíg viszont Én mutatok be neki! <#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ami viszont jó lesz azt gondolom a marc ecko graffitis móka,az télleg hiphop jellegû dolog,nem az,hogy hiphop zenére nyomassuk a gagyi gengszterkedést
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Számít hogy Reloaded féle "terjesztést" használom?
Ellennék vele, de ha így akad folyamatosan akkor nem veszem meg, mert ez így használhatatlan.
Valami 5let?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Fog változni valami,vagy ennyi az egész játék?
Plussz nemgyenge rpg elemek vannak benne...
Csak a gépigénye pontosabban a memória igénye csöppet nagy....1-2 giga memória alatt tökmind1 milyen a konfigod szaggat mint a barom😊
letvolna a gaméröl pár kérdésem dehogyígy visszaolvastam assszem jobb ha felse teszem inkább nemfoglalkozom vele.amugy a gamét felnyomtam csak aztnem tudom mit kezdjek ezzel a securecomloader-rel mert ijet még nemláttam.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
de azért a 25 to life GTA klón 😄D Total overdose is GTA klónnak indult, "vadnyugati GTA", affaszt...ott a GUN, az "igazi vadnyugati GTA"...picsákat... 😄DD
pedig mikor még megsem jelent azt hittem majd lehet menni városba gengszterkedni meg ilyenek... aztán looool az egész
én nagyon nagyon vártam, hogy milyen jó lesz meg minden...de...kicsit rosszabb lett, DE nem sokkal! sztem egészen jó, én elvagyogatok vele, 5. küldinél vagyok éppen, egészen változatos a fegyverarzenál...meg jó, hogy lehet testreszabni egy s mást, és megvan azért a hip-hop, rap hangulat...személy szerint én szeretem, szerintem nagyon jó zenék kerültek a game-be 😊
úgyhogy, szvsz nem lett olyan rossz, viszont a textúrák mosottszarok, de azonkívül...jah...meg igen, a gépigény...hát bakker, nem hiszem el hogy ez a szar akadozni tud néha😄DD hihetetlen 😄D
összvissz aszondom, hogy ezt a game-et már látom elõre hogy a magazinok, ilyenek lehúzzák majd mint állat, jó lesz ha kap 60-70%-ot...de azért el lehet vele lenni, ha nem is olyan sokat, de 1-2 óra szórakozást talán nyújthat 😊 de pl elvoltam én az Evil Dead Regeneration-nel is, pedig 50%-ot kapott a GameStar-ban...
És aki szerette a Max Payne-t, netán hip-hopot szereti, akkor annak ajánlom, fõleg ha elbírja a csúnyácska grafikát mindezek mellett!
EGY PRÓBÁT MEGÉRT! 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1.jól látom,hogy gamepad-ot nem támogatja?
2.nem az volt,hogy választhatunk gangezni akarunk vagy zsaruskodni?vagy majd késõbb?(elsõ pályát csináltam meg)
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.