25 to life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
ááá..akkor hagyom a picsába 😄
mila69en
szarúl😊 vidikari elég lenne neki de a ram az kevés nekem 1,5gb rammal is swappol mint állat😞 de csak a városokban😞 meg autóban

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sheke
az utsó fájnál tartok😄😄😄😄

Le Parkour

Sland
nekem nem szaggat, semmi baj nincs
P4 2.81GHz 1536MB RAM Sapphrie Radeon 9600XT 6.1 es catalysttal
1024*768 ban 4 szeres AA val és 4 szeres AF fel.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mucsácsó
nekem is baszott lövöldözéseknél, nagyobb terepeken...tök szar az egész, okádék, nagy gépigény...EXTRA FOS!!!
na de viszont akkor mégegyszer, 256 megás 6600-zal hogy menne a Boiling point? 768 rammal mellette xD
mila69en
nálad lehet a bibi😊 lehet már túl jó neki a kártyád😄.. nekem 6600gt és megse rezzent 1024-be 4x simitás és 4x szûrés

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Kami
Ez érdekes. Biztos jobban szerette aTe videókaridat mint az enyémet <#eplus2>
Valószínûleg azért mert azt ismeri az enyémet meg még nem. Majd egy patch bemutatja neki! <#vigyor5>
Addíg viszont Én mutatok be neki! <#mf1><#mf3><#boxer><#mf1><#mf3><#boxer>

hip-hop rap hangulat?! Ilyenrõl még nem hallottam...<#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ThugEdge
ez egy ócska szemét foshadék,sajna a kíváncsiság nagy úr aztán én is beleszaladtam,kb megcsináltam 4-5 pályát,de hát ekkora szart kiadni,pedig az eidos elvileg nem számít annyira kis cégnek,hogy ilyen szarkupachoz kelljen adni a nevét,de hát ugye a trend az trend:legyen mindenki feka,meg nyomassa a trágya rapet<#levele>
ami viszont jó lesz azt gondolom a marc ecko graffitis móka,az télleg hiphop jellegû dolog,nem az,hogy hiphop zenére nyomassuk a gagyi gengszterkedést

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

név
így igaz

Csuhai G
Nem számít az, hogy Reloaded! Szar a játék! <#levele>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

név
Nekem fx5600-on nem akad😊 1024x768

név
A történet is elég rövidre sikerült, fél nap alatt ki is fújt:S

Kami
Valaki áruja már el, hogy miért szaggat ez a progi egy duálmagos 3GHz-es procin és egy 7800GT-n, 1GB rammal?<#falbav> <#levele> <#confused>
Számít hogy Reloaded féle "terjesztést" használom?
Ellennék vele, de ha így akad folyamatosan akkor nem veszem meg, mert ez így használhatatlan.
Valami 5let?

Gyocsika
Sziasztok megtudnátok mondani hogy honnan lehet letölteni ezt a játékot?

Csuhai G
Ekkora szarsággal, mint ez már rég játszottam! Esküszöm, a Traktor Racer tovább volt fennt a géemen, mint ez!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Gerbill
768-al beszaggat a játék? Fullon vagy minimumon

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Thx akkó zacskóstej...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mucsácsó
768 RAM nem elég neki? 😄
mucsácsó
jaja, ennyi az egész...
mila69en
ennyi kukába való😊

Amúgy most így visszaolvasgattam...azért szedtem le ezt a játékot mer aztírták hogy ilyenmegolyan városiélet meg kiválasztható hogy mivellegyek jard vagy nigga....Na ehhezképest élbõl nigga vok és mástsekell csinálni mint menni és hentelni...
Fog változni valami,vagy ennyi az egész játék?

Boiling point lehet hogy Gta Sa belsõnézetben csak sokkal szebb grafival,sokkal nagyobb szabadsággal és sokkal több lehetõséggel...És teljesen másról szól😊
Plussz nemgyenge rpg elemek vannak benne...
Csak a gépigénye pontosabban a memória igénye csöppet nagy....1-2 giga memória alatt tökmind1 milyen a konfigod szaggat mint a barom😊

mucsácsó
najó, Boiling Point-tal nem nyomtam 😛 de igaz, arról is ilyen "GTA FPS nézetben"-eket hallottam 😄
báttyó02
vagy nem..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

mila69en
Boiling Boint, DeusEX, csak hogy egy két fps-t is megemlítsünk😊

sziasztok!
letvolna a gaméröl pár kérdésem dehogyígy visszaolvastam assszem jobb ha felse teszem inkább nemfoglalkozom vele.amugy a gamét felnyomtam csak aztnem tudom mit kezdjek ezzel a securecomloader-rel mert ijet még nemláttam.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Sland
Godfather lesz még jó...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

12346
inkább mafiából lehetne még pár rész😊 kicsit színvonalasabb. minden évben megjelenik egy gta:/

12346
jaj de unalmas má a városos niggerkedõsdi <#wilting>

mucsácsó
hát, most úgy értettem hogy be tudsz mászni házakba...mondjuk úgy olyan nagy szabadság nincs...volt egyáltalán olyan game, amiben van szabadság??? GTA-n, Mafián kívül? 😄D nemigazán, de szerintem nem is lesz igazán soha...GTA a trónörökös 😄
de azért a 25 to life GTA klón 😄D Total overdose is GTA klónnak indult, "vadnyugati GTA", affaszt...ott a GUN, az "igazi vadnyugati GTA"...picsákat... 😄DD
mila69en
szabdság mi hól😄 én 6 pályát lenyomtam vele de semmi szabadságot nem találtam a gammába csak menni elõre az lõni késsz ennyi😞

pedig mikor még megsem jelent azt hittem majd lehet menni városba gengszterkedni meg ilyenek... aztán looool az egész

mucsácsó
ÁÁÁÁÁHHHH....nemhiszem 😄 ha kicsit az elvárásaim szerint alakultak volna benne a dolgok, pl nagyobb szabadság (van azért néhány pályán így is), vagy ütõsebb grafika....ha ezek megvannak, akkor TALÁN lehetne szó róla, ha nem lenne tört...és nem lenne drága 😛
mila69en
😄D de origibe meg-e vennéd?<#felkialtas>

mucsácsó
hát...leszedtem a game-et...
én nagyon nagyon vártam, hogy milyen jó lesz meg minden...de...kicsit rosszabb lett, DE nem sokkal! sztem egészen jó, én elvagyogatok vele, 5. küldinél vagyok éppen, egészen változatos a fegyverarzenál...meg jó, hogy lehet testreszabni egy s mást, és megvan azért a hip-hop, rap hangulat...személy szerint én szeretem, szerintem nagyon jó zenék kerültek a game-be 😊
úgyhogy, szvsz nem lett olyan rossz, viszont a textúrák mosottszarok, de azonkívül...jah...meg igen, a gépigény...hát bakker, nem hiszem el hogy ez a szar akadozni tud néha😄DD hihetetlen 😄D
összvissz aszondom, hogy ezt a game-et már látom elõre hogy a magazinok, ilyenek lehúzzák majd mint állat, jó lesz ha kap 60-70%-ot...de azért el lehet vele lenni, ha nem is olyan sokat, de 1-2 óra szórakozást talán nyújthat 😊 de pl elvoltam én az Evil Dead Regeneration-nel is, pedig 50%-ot kapott a GameStar-ban...
És aki szerette a Max Payne-t, netán hip-hopot szereti, akkor annak ajánlom, fõleg ha elbírja a csúnyácska grafikát mindezek mellett!
EGY PRÓBÁT MEGÉRT! 😊
12346
ja bocs😄

is kia fenének kelel securomhoz midnen szar? na ne fárassz már...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ThugEdge
gyerekek:
1.jól látom,hogy gamepad-ot nem támogatja?
2.nem az volt,hogy választhatunk gangezni akarunk vagy zsaruskodni?vagy majd késõbb?(elsõ pályát csináltam meg)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

mucsácsó
én nem fizettem, ha nekem szólt 😄 szerváltam egy reget..általában sikerül 😊
Sland
felraktam a játékot az endless skyline torrent oldalra . aki akarja szedheti. ( nem kell fizetni mint a hülye wanadoo-n)

dardevil
Ez az év elsõ játéka - nekem amit elkezdtem, hogy végig érek-e vele azt még nem tudom.

mila69en
na kb ezt is úgy képzeljétek el mint a crime life-t csak itt még verekedni sem lehet jóval rondább és még csak szabadon sem futkározhatsz a városban lerak egy pályan aztán jön az ellen lelövöd😄D pálya vége jöhet köv pálya megint lelõsz mindenkit és így tovább.... olyassmi mint a max payne<#wilting><#alien> csak valami ultragagyi kivitelezésben

mila69en
<#wilting><#banplz>olyan is van mikor 20-an jönnek<#idiota>

12346
jahjah😄

12346
marha jó. másról se szól, csak hogy mész mész, jönnek rád minimum 5en, levered, a köv sarkon ugyanez, és így tovább. tényleg iszonyatosan jó:S fõleg változats. gyp játék

Hát ha a Crime Life ehhez képset jó,akkor ez nem tudom mi lehet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mila69en
<#banplz> a crime life az oltári jó ez viszont télleg gagyi

12346
ez hasonlóan vérgagyi, mint a crime life?

mucsácsó
na akkor jóvan...mert általában eléggé elcseszettek szoktak lenni 😄
mila69en
nem azzal minden rendben legalábbis nálam fut szépen(vagyis futott amíg uninstall nem vólt)😄DDD