161
Új GTA klón
-
#41 na kipróbáltam az online részét is az viszont elég jó mókának tűnik:DD -
#40 na hát ugyanojan csúnya grafika de lényegében jobb mert könnyebb az irányítás:DD lehet frankón célozni de alapjában sztem gagyi az egész.... -
#39 de igen!!!!!!!!!!!!!! -
abonyitomz #38 SECUROMLOADERrel NEM működik !!! -
#37 áá bitsoup az gagyi:) torrenleech azajó:D mindíg maxon töltök le mindent
félóra alatt lekaptam ezta kaki játékot meglesem pc-n is milyen:DDDD
[most telepít]
-
#36 Ezt porbáljátok -
#35 szóval akár ne is lenne... -
#34 Akkor ölég szar torrentoldalakat ismerhettek 0:20 óta fenntvan már csak oda ti már nem kerültök be mert nincs reg.
Ráadásul nem csak 1 oldalon van fennt ittvan kettő példánakbitsoup,piratebits és ezek nem is jó oldalak. -
#33 ezaz...hogy nemtom holvan =/ sehol...se torrent, sehol...ez érdekes... -
zsotee #32 Még torrenten sem látni...
-
#31 Remélem lesz CRACK hamarosan...... -
Gabe18 #30 Hát a mérete se óriási,a grafika sem egy FEAR-DOOM3-HL2 keverék,ugyhogy itt valami óriási belső tartalomnak kell megbújnia... -
#29 na sorold xDD
MOST JÖTT KI PONT:
PC Game ISOs 25 To Life (c) Eidos *CLONECD* *DVD*-CLONECD 24x50 MB
hát télleg nem valami kecsegtető a mérete... -
#28 azhát:D vann benne alapból online játék(nem tudtam kipróbálni origi kellene:)) sztem tuti pc-s be is lesz..pozitívumnak ennyi:DD negatívumokat nem sorolom:D
szerk: de majd ha kijön pc-re eltudod dönteni hogy jó-e vagy sem:)) -
#27 igen? szar? :D -
#26 sztem ne nagyon várd ezta gámát mert tök gagyi:DD
PS2-re meg van de egy..... -
#25 PlayStation 2 25 To Life (c) Eidos Interactive *FULLDVD* *NTSC*-DAGGER 30x50 MB
Xbox 25 To Life (c) Eidos Interactive *FULLDVD* *NTSC*-PROJECTX 17x50 MB
KÚRVA KÚRVA KONZOLOSOK, IJÁÍJÁÓóóóó ...
bezzeg azokra a szarrakatokra egyből van, de PC-re? :( pedig ma jött ki mind3 platformra, ez 100% -
#24 MEGJELENT!!! (MÉG CSAK A BOLTOKBAN, A NETEN SEMMI)
Hihetetlen de igaz, az Eidos is beállt a „gyártsunk polgárpukkasztó játékot” hozzáállást gyakorló kiadók táborába, és a mai napon elindultak a lemezekkel megrakott „hajók”, hogy a boltokba szállítsák a 25 to life című programot. A meglehetősen igénytelenül festő játékban a törvény két oldaláról közeledhetünk a nagybetűs (már amennyiben a drog árulás és vétel, a rendőrök, illetve négerek lemészárlása fegyverrel annak számít) élet felé. -
#23 ehh, ki mondta hogy nem értem meg? csak hiányolon xD :P nincsen már egy rohadt értelmes game sem...idén még egy sem jött ki, azért mondom jöhetne már...ez jónak ígérkezik sztem :) -
#22 mi a baj? bonyolult az alábbi hírt megérteni? gold ami azt jelenti, hogy a sokszorosítás felé vette az irányt, szóval hamarosan a boltokban. -
#21 január 16, sehol semmi =/ én ezt a január 16-ot 18-nak tudtam, de ha akkor sem lesz, akkor vmi nagygáz van =/ -
#20 Kiváncsian várom. -
#19 25 to Life GOLD
[2006. január 11. @ 06:28 - Mantis]
Az Eidos ma jelentette, hogy véglegesen is aranylemezre került a 25 to Life. Pontos megjelenési dátumot nem árultak el, azonban minden bizonnyal a korábban ígért, január 16-i dátum merülhet fel bennünk elsőként. -
#18 na ezzel mi a helyzet? -
#17 sztem ebbe nem lesz annyira nagy szabadság mint a sa ba -
#16 ja a gta sa sztem egy bandázós repperes drogos füves keménykedős gém:Dmy style:D:D -
Cat #15 http://www.sg.hu/cikkek/37719 -
#14 um east coast hardcore? -
#13 azt mondta hogy maFFia feeling, nem pedig mafia... Nem összekeverni a játékal... -
flashX #12 a GTA nem durva játék, legalábbis nem arra megy rá. a GTA a feeling miatt verhetetlen. igazi maffia-feeling.
Igen gtanak sajátos 'feeling'-e van, de annak semmi közé a mafiához és a mafiának se ehhez. -
#11 csak egy apró megjegyzés, ezek nem énekesek :)) (Rapperek)
sry ;) -
#10 Igen Kiraly sountrack mi? Kurva jok azok az enekesek/bandak akiket felsoroltal! -
#9 Nem tünik rossznak a videok alapján. -
#8 De pl nincs benne autókázás(legalábbis a videóban csak rohangálás meg lövöldözés volt) -
#7 Mondasz vmit,de vannak benne olyan dolgok ami a GTAba van,így inkább arra hajaz. -
#6 A hivatalos oldalról szemezgettem ki egykét ficsőrt:
-Építs klánokat és vidd ki a bandát a multiplayeres harctérre ahol több mint 16 játékos lehet.
-Teljesen variálható kinézet,itt is mint a GTASA-ban, számít a külsőd a rang miatt.
-Singleplayer módban a bünőzők és a hatóságok oldalán is játszhatsz egy történetet végigjátszva.
-Az áldozatokkal sokféle halálos és nem halálos módszerekkel bánhatsz.
-40 fegyver áll a rendelkezésedre.
-Király soundtrack lesz,jó pár ismert előadóval: 2pac,Xzibit,Public Enemy,DMX,Shyne,KRS-ONE,Geto Boys,Teck N9ne és még sokan mások.És plusz 5 saját szám.
Ígéretesnek tünik,van benne egykét extra a GTAhoz képest... -
#5 Hát, a videó alapján ez nem GTA klón, hanem egy Project IGI külső nézettel... Itt a lövöldés került a központba... -
#4 a GTA nem durva játék, legalábbis nem arra megy rá. a GTA a feeling miatt verhetetlen. igazi maffia-feeling. -
#3 hát gta-t elég nehéz lesz lealáznia de kiváncsian várom... -