161
Új GTA klón
  • mila69en
    na kipróbáltam az online részét is az viszont elég jó mókának tűnik:DD
  • mila69en
    na hát ugyanojan csúnya grafika de lényegében jobb mert könnyebb az irányítás:DD lehet frankón célozni de alapjában sztem gagyi az egész....
  • mila69en
    de igen!!!!!!!!!!!!!!
  • abonyitomz
    SECUROMLOADERrel NEM működik !!!
  • mila69en
    áá bitsoup az gagyi:) torrenleech azajó:D mindíg maxon töltök le mindent

félóra alatt lekaptam ezta kaki játékot meglesem pc-n is milyen:DDDD

[most telepít]
  • grebber
    Ezt porbáljátok
  • mucsácsó
    szóval akár ne is lenne...
  • grebber
    Akkor ölég szar torrentoldalakat ismerhettek 0:20 óta fenntvan már csak oda ti már nem kerültök be mert nincs reg.
    Ráadásul nem csak 1 oldalon van fennt ittvan kettő példánakbitsoup,piratebits és ezek nem is jó oldalak.
  • mucsácsó
    ezaz...hogy nemtom holvan =/ sehol...se torrent, sehol...ez érdekes...
  • zsotee
    Még torrenten sem látni...
  • dark prince 14
    Remélem lesz CRACK hamarosan......
  • Gabe18
    Hát a mérete se óriási,a grafika sem egy FEAR-DOOM3-HL2 keverék,ugyhogy itt valami óriási belső tartalomnak kell megbújnia...
  • mucsácsó
    na sorold xDD

MOST JÖTT KI PONT:

PC Game ISOs 25 To Life (c) Eidos *CLONECD* *DVD*-CLONECD 24x50 MB

hát télleg nem valami kecsegtető a mérete...
  • mila69en
    azhát:D vann benne alapból online játék(nem tudtam kipróbálni origi kellene:)) sztem tuti pc-s be is lesz..pozitívumnak ennyi:DD negatívumokat nem sorolom:D

szerk: de majd ha kijön pc-re eltudod dönteni hogy jó-e vagy sem:))
  • mucsácsó
    igen? szar? :D
  • mila69en
    sztem ne nagyon várd ezta gámát mert tök gagyi:DD

PS2-re meg van de egy.....
  • mucsácsó
    PlayStation 2 25 To Life (c) Eidos Interactive *FULLDVD* *NTSC*-DAGGER 30x50 MB
    Xbox 25 To Life (c) Eidos Interactive *FULLDVD* *NTSC*-PROJECTX 17x50 MB

KÚRVA KÚRVA KONZOLOSOK, IJÁÍJÁÓóóóó ...
    bezzeg azokra a szarrakatokra egyből van, de PC-re? :( pedig ma jött ki mind3 platformra, ez 100%
  • dark prince 14
    MEGJELENT!!! (MÉG CSAK A BOLTOKBAN, A NETEN SEMMI)

Hihetetlen de igaz, az Eidos is beállt a „gyártsunk polgárpukkasztó játékot” hozzáállást gyakorló kiadók táborába, és a mai napon elindultak a lemezekkel megrakott „hajók”, hogy a boltokba szállítsák a 25 to life című programot. A meglehetősen igénytelenül festő játékban a törvény két oldaláról közeledhetünk a nagybetűs (már amennyiben a drog árulás és vétel, a rendőrök, illetve négerek lemészárlása fegyverrel annak számít) élet felé.
  • mucsácsó
    ehh, ki mondta hogy nem értem meg? csak hiányolon xD :P nincsen már egy rohadt értelmes game sem...idén még egy sem jött ki, azért mondom jöhetne már...ez jónak ígérkezik sztem :)
  • M@TriX
    mi a baj? bonyolult az alábbi hírt megérteni? gold ami azt jelenti, hogy a sokszorosítás felé vette az irányt, szóval hamarosan a boltokban.
  • mucsácsó
    január 16, sehol semmi =/ én ezt a január 16-ot 18-nak tudtam, de ha akkor sem lesz, akkor vmi nagygáz van =/
  • grebber
    Kiváncsian várom.
  • Mustang2005
    25 to Life GOLD
    [2006. január 11. @ 06:28 - Mantis]
    Az Eidos ma jelentette, hogy véglegesen is aranylemezre került a 25 to Life. Pontos megjelenési dátumot nem árultak el, azonban minden bizonnyal a korábban ígért, január 16-i dátum merülhet fel bennünk elsőként.
  • mucsácsó
    na ezzel mi a helyzet?
  • Sheke
    sztem ebbe nem lesz annyira nagy szabadság mint a sa ba
  • Sheke
    ja a gta sa sztem egy bandázós repperes drogos füves keménykedős gém:Dmy style:D:D
  • Cat #15
    http://www.sg.hu/cikkek/37719
  • magus
    um east coast hardcore?
  • Tufa
    azt mondta hogy maFFia feeling, nem pedig mafia... Nem összekeverni a játékal...
  • flashX
    a GTA nem durva játék, legalábbis nem arra megy rá. a GTA a feeling miatt verhetetlen. igazi maffia-feeling.

Igen gtanak sajátos 'feeling'-e van, de annak semmi közé a mafiához és a mafiának se ehhez.
  • Tufa
    csak egy apró megjegyzés, ezek nem énekesek :)) (Rapperek)
    sry ;)
  • Sephi
    Igen Kiraly sountrack mi? Kurva jok azok az enekesek/bandak akiket felsoroltal!
  • grebber
    Nem tünik rossznak a videok alapján.
  • Tufa
    De pl nincs benne autókázás(legalábbis a videóban csak rohangálás meg lövöldözés volt)
  • petee
    Mondasz vmit,de vannak benne olyan dolgok ami a GTAba van,így inkább arra hajaz.
  • petee
    A hivatalos oldalról szemezgettem ki egykét ficsőrt:

-Építs klánokat és vidd ki a bandát a multiplayeres harctérre ahol több mint 16 játékos lehet.
    -Teljesen variálható kinézet,itt is mint a GTASA-ban, számít a külsőd a rang miatt.
    -Singleplayer módban a bünőzők és a hatóságok oldalán is játszhatsz egy történetet végigjátszva.
    -Az áldozatokkal sokféle halálos és nem halálos módszerekkel bánhatsz.
    -40 fegyver áll a rendelkezésedre.
    -Király soundtrack lesz,jó pár ismert előadóval: 2pac,Xzibit,Public Enemy,DMX,Shyne,KRS-ONE,Geto Boys,Teck N9ne és még sokan mások.És plusz 5 saját szám.

Ígéretesnek tünik,van benne egykét extra a GTAhoz képest...
  • Tufa
    Hát, a videó alapján ez nem GTA klón, hanem egy Project IGI külső nézettel... Itt a lövöldés került a központba...
  • takysoft
    a GTA nem durva játék, legalábbis nem arra megy rá. a GTA a feeling miatt verhetetlen. igazi maffia-feeling.
  • [HUN]FaTaL
    hát gta-t elég nehéz lesz lealáznia de kiváncsian várom...
  • petee