25 to life

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Senki nem tolja már multiban? :/

Én most megint elõszedtem, feltettem, és nagy szomorúan tapasztaltam, hogy az online szerverket leállították. Pedig milyen jó is volt annó...

Ha valaikinek még esetleg van kedve hozzá azt várjuk hamachi szerveren:
server: 25tl3
pass: 25tl3

][ ВАЗ ][

vki nemtudna online csiteket irni nekem

TDU:Kamarov:HUN

Hassan B
Jah, de nem olyan mint pl a SA...

][ ВАЗ ][

ennek a játék nak vann lényege is kapok külde tést is meg videók is vannak meg ijes mi?

csa all

Palinko
jaja mondjuk én a gta sa tól sem csináltam hátraszaltót,hiába a sok mod,egyszer végignyomom és nincs értelme,nem látom értelmét tovább,hogy megnyissam egyáltalán.mikro végignyomta,utánna 1 hetet max szórakzotam az ejtõernyõzgetéssel meg jobbra balra,de azért oida is jobbat igértek.nekem még mindég a MAFIA a kedvenc játékom és mondhattok amit akartok,hogy régi szar,meg minden.de én egyik gta sorozatban sem éreztem a valóságot,mintha egy rajzfilmet játszanék.a mafia meg mintha én lennék a batya és elõ a colt ot.a keresztapa meg mindjárt nem tetszett mikor kinyittam,mert egy rossz volt a crackem,de utánna láttam a barom irányítgatást a kocsik egyszerûen szarok voltak.és amiért ebbe a tpicba írtam,emrt tit vetted fel a dolgot és mert most töltöm a 25 to lifet. és keresek valmi hasonló gamet,ami hez nem kell atomerõmû meg ilyenek,elég a lazább gép is... mondjuk van ilywen far cry gta keverék de már a nevét is elfeljtettem 300km2 a pályák. 7 giga a játék.kár hogy az nem street niggás rap musiccal 😄 de az is kira biztos,de nem hiszme,hogy letöltöm,inkább vártoma az ajánlásokat 😄
12346
meg tudom érteni. ultra gyp kategória-.-

Gerisone
fú köszi! má egy jó ideje ezen agyalok h mit jelenthet!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Gerbill
Ez azt jelenti hogy 25-tõl életfogytig(büntetésre értve). Amerikában az emberölésért ennyit lehet kapni. Nemrég volt egy "Life" címû film amit szintén úgy fordítottak hogy "Életfogytig"

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerisone
halli valaki! ki tuggya mit jelent az h 25 to life? magyarul!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Csuhai G
Az én gépemen 5 percig nem húzta ki! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ez a hiba nálam is. Nincs rá vmi megoldás?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Balumann
Rámegyek a multira, search-ig eljutok, és mikor behozza a szervereket 3 másodperc után hibajelentés küldése...
Single-je tényleg nem valami jó, multiban kipróbáltam volna pedig ... 😞

Gerbill
Én kipróbáltam, és ha nem tekintjük az ígéreteket hogy ezt meg azt lehet benne csinálni akkor elmegy. Szar az egész ahogy van de azért egykis tartalommentes lövöldözés soha nem árt😊

SD456
Szevasztok!

Valaki multizott már neten? Ha igen akkor mondja már el!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Extra szar játék, nekem 30perc után uninstall volt, semmi élményt nem nyújt

sajnos azt kell hogy mondjam hogy ultramocsok egy játék. a total overdose után azt gondoltam hgoy lehet alkotni még jót a gta-n kívül, de ez minden várakozást alulmúl. nehogy vki letöltse vagy netán megvegye. katasztrófális, pedig épp tegnap mondtam tesómnak akinek egy kollégája már próbálta hgoy bárki bármit mond sztem ez jó kis játék lesz az elõzetesek meg a képek alapján. graf elmenne, célkeresz katasztrófa, játékélmény siralmas. élt egy pályát és uninstall

Sziasztok van a játékhoz nodvd crack ha valakinek kell letöltheti innen:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/25tolife.shtml
Kicsizoli
Szia
Daemon 4.00 HE Használtok. Fel tettem magamnak és átvittem a haverhoz winyón ott ment, nálam nem kicsit dühítõ nem de?

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Hi srácok elkezdtem most akkor nem lehet választani a gangek és a zsaruk között?
Csuhai G
Fel kell tenni a cracket, oszt jóvan!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Törölt felhasználó
Passz 😞
Asszem ez nem olyan játék ahol le kell cibálni a kábelokat.Nekem ment anélkül is.
Daemon 4-est használsz?
Kicsizoli
PLS Valaki Segítsen PLS!!#136

Sheke
mi a hiba

Le Parkour

Nekem az a gondom , hogy elindítom a játékot,és miután bemutatta hogy ki csinálta és lenyomta a kisfilmet kiír egy hibát és kilép ... Mi a fene ez? help pls
Kicsizoli
Sziasztok
Nem rég kaptam meg ezt a játékot, de mikor indítanám ezt irja ki:

Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.

Ilyen kor mi van?
Köszi

Törölt felhasználó
Nekem is az volt,de csak a menûben.A játékban minden oké volt.
Viszont minden újraindításnál elfelejtette a billentyûzet kiosztásom.
Hello lenne 1 problémám, megvan a 25 to life-ot, el is indul azzal nincs probléma, de igen érdekes már az 1. perctõl Tiszta pixel az egész. És már az elejétõl, az intróban is, és friss a videó kártya driverom, újra is raktam, a monitor drivert is, és még a direct-x-et is, és az a fura, h ha print screen-elek, akkor ott nem látszik a hiba. Ja és más játéknál nincs ilyen problémám. Légyszi ha vki tud segítsen! (Fx 5600-asom van 256 megás)

Másik kérdésem.Tesóm gépén elindult, de hogy a fracba kell multiba játszani?Mer ha rámagyek h ready akkor csak másokat tudok nézni ahogy játszik de én nemtok.
Help
nekem a hangokkal van gondom jön a hang vagy zene és blablát hallok tekei a zenét<#fejvakaras>
Gondom van a játékkal.Lemegy az intro meg minden de amikor bejönne a fõmenü valami hibát ír ki: Assertion failed!.Ha valakinek volt ilyen gondja és megoldotta az írjon plíz! KÖsz Písz
Törölt felhasználó
tizenvalamennyi.3 óra alatt végig lehet tolni!
Sland
jány chapter volt?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Törölt felhasználó
Ez nem volt épp egy hosszú játék😊
Már végig is toltam.
Törölt felhasználó
Hány chapter van?
Sheke
nekem is az kéne

Le Parkour

Szerintem rossz az alcím. Úgy több igazságtartalom lenne benne ha az lenne: Új ELB*SZOTT GTA klón <#rinya> Na ilyenkor vetne szét az ideg <#falbav>,ha kiadnék játékra pénzt úgy,hogy nem próbálom ki,és a reklámok után egy ilyen fost kapnék a kezembe mondjuk 10k-ért.
Sland
a játék zenéit honnan lehetne megszerezni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mila69en
de lehet én próbáltam😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gerbill
Azért a kaszinós résznél már kezd megtetszeni. Hogyha eltekintünk attól amiket ígértek egész jó. Egyébként szerintem ennek a multiplayer részén van a hangsúly. Mert például a bónuszok teljesítésével a multi-hoz kapunk cuccokat. Csak az a baj hogy szerintem tört verzióval nem lehet neten játszani. Valaki próbálta már?

Sheke
sztem kurva jó én töbször is kijáccom+a zene😛

Le Parkour

mila69en
hát jah szokásos igergetés(ez lesz az lesz így lesz úgy lesz stb...) aztán megjelenéskor meg csak nézel mint a hülye gyerek, hogy miez a sz*r....

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gerbill
Mindenhol azzal hirdették a játékot hogy majd lehet választani hogy kopó legyél vagy bûnözõ.

Harly18
Annak ellenére, hogy csak menni kell és lõni egész jó kis játék. A grafikával sincsen olyan nagy probléma, mint ahogy mondják. Egyszer végiglehet vinni az biztos és addig szeretni is lehet

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Sheke
meg mi az hogy lehet választani hogy renõr e vagy bandita egyáltalán nem lehetett hisz egyszer mész rendõrrel

Le Parkour

Sheke
sztem kurva jó gém azé

Le Parkour

Sheke
végig is vittem

Le Parkour

Sheke
kész ennyi az egész nagyon rövid vagy ez még nem a teljes nemtom

Le Parkour

Gerbill
Szerintem nincs is benne invert mouse.

Szijasztok. 1kérdésem lenne. az invert moust hogy lehet kikapcsolni? én se az optionsba se sehol nem találom.....így evel nem lehet jáccani.....amúgy nálam minden simítás fullon van aa is meg Af is 8x és 16x oson van és 1fikarcnyit sem szaggat.....jó mondjuk 1 ati gedeon x850 xt 256 osnál ciki lenne ha szaggatna 😊
Oldal 1 / 4Következő →