Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre (szerintem) a hangulata igen jó, és azt hiszem, ennél több nem kell. (khm, CTF meg DM, meg TDM, stb fõleg nem. Battlefieldbe??? Minek? Akkor nekiállok HL2-zni). Szemeimre csak az hoz borút, hogy egész izmos gépem mellett se merem 1024*768-nál magasabbra állítani a felbontást.
A BFV talán jobb volt, de ezt személy szerint hangulatosabbnak találom.
Tény, hogy most még elég idegesítõ hibák vannak benne. De a játékfejlesztés nem olyan egyszerû dolog, mint ahogy sokan képzelik. Van egy határidõ, és egy bazi nagy nyomás. És persze a pénz beszél. Idõvel, majd jönnek patch-ek, és remélem megoldódnak a számomra idegesítõ dolgok. De jelenleg egy egész jól játszható, élvezetes game! Bár fél fejem felül már fehér, a töltési idõ miatt, meg az AI miatt. De multiban sztem egy olyan játék, ahol eszembe se jut exit-re nyomni, hanem csak még egy kill, meg egy capture. Zsír és kész. A hangulata miatt. És manapság egy nagy szó szerintem!
Más. nincs értelme Hl2-höz hasonlítani, más tészta a kettõ.
Szal, ne szidjátok annyit a játékot, mert sztem a bugok 95%-a azért van benne, mert muszáj volt kiadni idõre, és nem azért mert benga emberek írták...
1. Ahhoz képest, hogy a jó öreg Black Hawk Down-ban gyalogos katonaként miket lehet mûvelni, ez nagyon sovány...ott lehet hajolni, gurulni a földön, halottnak tettetni magad, etc...itt meg fuss és löj...sovány...
2. Nincs DM, CTF, Objective játékmód...
3. Gyakorlatilag a pénzetekért kaptok egy grafikus motort, oszt jól van...ez a game is valahol az 1.5 patch táján, modokkal a háta mögött lesz olyan, hogy meggondoljam a megvásárlását...a Bf42-t is DC, Battlegroup42, etc. modok megjelenése miatt vettem meg...
"Navigare necesse est, vivere non est necesse."
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ha meg valakinek nincs kedve megvenni mindkettot, akkor a jatekot megszerzi ingyen, es helyette videokartyara kolt.
http://atwwebmaker.tx.hu/
Nemrég sikerült igen jutányos áron jutnom egy X800 Prohoz és hát hog is mondjam... a játék egy nagy kalap szar grafikailag ahoz képest, hogy pl a Callof duty 4200esen 10 szebb mint ez egy x800 pron...
Programozni tudni kell,de a fanatikus battlefildeseket sosem érdekelte a grafika csak a henteselés.
Baromi ronda ez az új dizájn!
Akinek fut és tetszik is annak jó szórakozást
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
lassu, nincs fizika, csunyább is, de legalább alapvetõ hibákat a pecsek orvosoltak ... emlékszik még vki milyen volt a bf42 1.0 ? vagy a bfv 1.0 ?
joval komolyabb hibák voltak bennük, mint a mostani bf2 1.0-ban ...
Forza.
EZ A JATEK EGY NAGY SZAR. HA BFV es e kozott kell valasztani , akkor inkabb bfv.
NAGYON KIRÁLY!
Remélem nem lepõdsz meg nagyon de az SG fórumon nem mindenki gyerekkorú, én pl. fõállásban dolgozom szóval amim van azt abból a pénzbõl vettem amit én kerestem 😊
Looserezés: Az EA nem támogatja a Geforce4-es kártyákat mivel a megcélzott vásárlóréteg már túllépet ezen továbbá az EA leszarja a csóró kelet európai warezosokat, ha belegondolsz te sem fogsz ésszerû okot találni arra hogy az EA miért supportálna egy rég lefutott kártyát 😊
Jó hogy nem azért megy a sírás hogy a Woodoo széria miért maradt ki 😛
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a gépigénye is<#mf3>#mf3><#gunyos1>#gunyos1>
de persze, nem irták ujra, aki játszott elõzõ bfekkel, az érzi a jármüvek mozgásán ...
Forza.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Nekem marad a BFV😛OE MOD!
Ki veszi ezt be? <#mf2>#mf2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Tovabbra sem voltak kepesek megoldani, hogy a tank elvigyen fat. Ezen a felul a sebzes kritikan aluli!!!!!!! BFV-hez kepest is rosszabb. Sot, a netkod is sem tunik jobbnak, mint bfv-ben pl. (ott legalabb azonnal meghalt az , akit fejbe lottem, itt kell neki 1-2 mp).
A mozgas sem az igazi, bfvben futas (nem rohanas) kozben jobban mozogtak a karakterek.
A squadok otlete zsenialis, sajnos publicon kevesebbe hasznalhato...pedig milyen jo lenne!
A billenytuzet beallitas bugos, ezert korulmenyes.
Es meg sok egyeb mas.
Remelhetoleg kiadasra kerul patch a kozeljovoben, ami orvosolni fogja ezen hibakat.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
AMD64-3.2Ghz 6600GT 1G ram tökéletesen fut high 1200-ban <#vigyor2>#vigyor2>
KIRÁLY GAME!
<#wink>#wink><#wink>#wink><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Ha meg igazán szép lenne akkor mennyi lenne a gépigénye!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Röhej, mikor maga a játék is csak 1.85GB.
Még a régi szép idõkben volt RAMDRIVE, az kéne ide is😊)
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Kérdés hogy mennyire alakul ki a csapatjáték...
Szal ha a szerveradmin úgy akarja, akkor publicon nem számítanak a ranked szervereken elért rangok.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●