Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eszembe jut a Kotor II azt is idõre kellett kihozni, így a játék cca 25%-a letiltott scriptek, és fel nem használt hanganyagok formájában van csak benne.
Mindenesetre (szerintem) a hangulata igen jó, és azt hiszem, ennél több nem kell. (khm, CTF meg DM, meg TDM, stb fõleg nem. Battlefieldbe??? Minek? Akkor nekiállok HL2-zni). Szemeimre csak az hoz borút, hogy egész izmos gépem mellett se merem 1024*768-nál magasabbra állítani a felbontást.
A BFV talán jobb volt, de ezt személy szerint hangulatosabbnak találom.

Szerintem annyira nem fika, mint ahogy sokan leírjátok...
Tény, hogy most még elég idegesítõ hibák vannak benne. De a játékfejlesztés nem olyan egyszerû dolog, mint ahogy sokan képzelik. Van egy határidõ, és egy bazi nagy nyomás. És persze a pénz beszél. Idõvel, majd jönnek patch-ek, és remélem megoldódnak a számomra idegesítõ dolgok. De jelenleg egy egész jól játszható, élvezetes game! Bár fél fejem felül már fehér, a töltési idõ miatt, meg az AI miatt. De multiban sztem egy olyan játék, ahol eszembe se jut exit-re nyomni, hanem csak még egy kill, meg egy capture. Zsír és kész. A hangulata miatt. És manapság egy nagy szó szerintem!
Más. nincs értelme Hl2-höz hasonlítani, más tészta a kettõ.
Szal, ne szidjátok annyit a játékot, mert sztem a bugok 95%-a azért van benne, mert muszáj volt kiadni idõre, és nem azért mert benga emberek írták...

Számomra csalódás...
1. Ahhoz képest, hogy a jó öreg Black Hawk Down-ban gyalogos katonaként miket lehet mûvelni, ez nagyon sovány...ott lehet hajolni, gurulni a földön, halottnak tettetni magad, etc...itt meg fuss és löj...sovány...
2. Nincs DM, CTF, Objective játékmód...
3. Gyakorlatilag a pénzetekért kaptok egy grafikus motort, oszt jól van...ez a game is valahol az 1.5 patch táján, modokkal a háta mögött lesz olyan, hogy meggondoljam a megvásárlását...a Bf42-t is DC, Battlegroup42, etc. modok megjelenése miatt vettem meg...

"Navigare necesse est, vivere non est necesse."

Ez itt is megvan. Az egesz alapja a bf42-s motor. Nem egy teljesen uj motor kifejlesztese, mint HL2-nel)
Sztem nem kellene HL-hoz hasonlítani a játékot. De ha már felhoztad, a HL1 és HL2 között jópár év különbség volt, ezt vedd figyelembe.

HuAn82
lol<#vigyor>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

kipróbáltam a demót single-ben. elkezdõdött a pálya, körülnéztem hogy merre menjek, azt láttam hogy a csapattársak fele beugrik egy jármûbe és vad dudálással elgázolja a csapat másik felét 😄

dotkom
hujjesegeket beszeltek. ha valakinek tenyleg nagyon kell a game, akkor tud venni melle a bf2 aran egy video kartyat, amin mar fut. (pl.:geforce FX5200)
ha meg valakinek nincs kedve megvenni mindkettot, akkor a jatekot megszerzi ingyen, es helyette videokartyara kolt.

http://atwwebmaker.tx.hu/

Nekem egy héttel ezelöttig Ti4200 esem volt tökéletesen meg voltam vele elégedve.
Nemrég sikerült igen jutányos áron jutnom egy X800 Prohoz és hát hog is mondjam... a játék egy nagy kalap szar grafikailag ahoz képest, hogy pl a Callof duty 4200esen 10 szebb mint ez egy x800 pron...
Programozni tudni kell,de a fanatikus battlefildeseket sosem érdekelte a grafika csak a henteselés.

Baromi ronda ez az új dizájn!

Kipróbáltam a demot egy havernál. A WoW jobb. Meg úgyse futna a gépemen a Geforce 4 miatt... 😞
Akinek fut és tetszik is annak jó szórakozást
HuAn82
Hol beszéltem fizikáról? Ajánljak egy szemészt?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

arty
bfv 😄

lassu, nincs fizika, csunyább is, de legalább alapvetõ hibákat a pecsek orvosoltak ... emlékszik még vki milyen volt a bf42 1.0 ? vagy a bfv 1.0 ?

joval komolyabb hibák voltak bennük, mint a mostani bf2 1.0-ban ...

Forza.

Talán mert nem is volt Woodoo széria 😄
A fegyverek sebzese loszar, a kommunikacios megoldas szinte hasznalhatatlan! Milyen fizikarol beszelsz? Szet elehet loni a hordot? Ugyan mar! EZ EGY NAGY NULLA! A terkep atlathatatlan, a ha beulsz egy jarmube nem tudsz vezetovbel kommunikalni mert nem tudod ki vezeti (ha nem nezted meg elotte). Az emebrek ugy ugralnak, mint valami egereka Holdon. Ebbe a jatekba nem lett fektetve peldanyonkent 11.900 Ft, de valszeg 1500Ft is alig (csomagolasi koltseg max). HL1 es HL2 motorok kozotti kulonbsegek egbekialltoak. ITT a kulonbseg minimalis es ez sajnos a jatekmenetre is igaz.

EZ A JATEK EGY NAGY SZAR. HA BFV es e kozott kell valasztani , akkor inkabb bfv.
Egyébként hogy a szarba lehet kijátszani a bejelentkezést??? Nekem tört van, de nem jöttem rá😞
Én a demójával is egy csomót játszottam, de most megvan az eredeti.
NAGYON KIRÁLY!
Hehe
Remélem nem lepõdsz meg nagyon de az SG fórumon nem mindenki gyerekkorú, én pl. fõállásban dolgozom szóval amim van azt abból a pénzbõl vettem amit én kerestem 😊

Looserezés: Az EA nem támogatja a Geforce4-es kártyákat mivel a megcélzott vásárlóréteg már túllépet ezen továbbá az EA leszarja a csóró kelet európai warezosokat, ha belegondolsz te sem fogsz ésszerû okot találni arra hogy az EA miért supportálna egy rég lefutott kártyát 😊
Jó hogy nem azért megy a sírás hogy a Woodoo széria miért maradt ki 😛

nekem a 6800GT-n simán fut<#idiota>
icespeakyy
Egybébként :Haxoror:téged is lehetne szidni,hogy te kis pisis netszájú...dolgoztál te már egyátalán annyit hogy egy durvább gépet össze bírj rakni?Sadistnak lehet hogy nincs annyi pénze hogy D9-es kártyát + csúcsgépet vegyen. Ha neked meg van rá a lehetõséget örüjj..költsd apuci pénzét(vagy a tieded)amennyire akarod..de nem kell le looserezni a másikat ,mert nincs pénze jobb kártyára,vagy mert nem akar újat venni..<#boxer><#boxer><#boxer>

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

icespeakyy
Mi a fenét kell nagyképûsködni haxoror....ettõl nagyobb fiú vagy?<#taps> Lehet ha nem 9900-13000Ft-között lennének a játékok Mo.-n akkor kevesebb embernek lenne xar Vid.kártyája...Egyébként nekem nem annyira tetszik a Bf2...Nagy gépigény ,a grafika nem nagy szám,max. a fizika jó benne.2005-ben pedig nem ennyit kellene egy játéknak fölmutatnia.Fõleg nem egy olyannak,amelyik az EA-keze alól jött ki.

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Sadist
Nem fog elesni. A sok elkényeztetett amcsi kölöknek ezért fognak új videokártyát venni. Gazdagabb országokban teljesen általános, hogyha kijön egy jobb játék, akkor vesznek egy videokártyát is, hogy jól fusson. Gondolom a kiadó jó kis összeget szedett be az nVidiatól, amiért ott virít a logójuk a játék introja elõtt. Gondolj bele, azt mondod, hogy az egyik vidkártya gyártótól leakasztasz egy szép nagy összeget, mindezért csak annyit kell tenni, hogy ott díszelegjen a logójuk, esetleg még egy kicsit optimalizálod is a kártyáikra a játékot, vagy pedig megvárod, amíg a játék szépen lassacskán behozza az árát?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a game egy kalap szar<#mf3>
a gépigénye is<#mf3><#gunyos1>

TothLaci
Volt szerencsém kipróbálni a játékot, és arra következtetésre jutottam, hogy a grafikai motrot tényleg csak felturbózták, az AI is jól sikerült. A víz már nem olyan jól sikerült, és másik hiba, szintén a vízzel kapcsolatos, belenézek, és nem látom magamat visszaatükrözõdni. EZ NEKEM HIBA! De egyébként jó 😉
arty
borg: azért a fizika is nagy ujdonság 😊

de persze, nem irták ujra, aki játszott elõzõ bfekkel, az érzi a jármüvek mozgásán ...

Forza.

ForRedGlory
6600GT mielõtt belekötsze ebbe is

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

ForRedGlory
Mond te tényleg hülye vagy? Hogy jön ide, hogy kinek, mire van pénze??? Javíts ki ha tévedek, de egy jobb videókártya (minimum 6600HT) igencsak 50000 ft, egy játék meg 10000. Szóval anyádnak mutogassál azza a öld fejeddel...

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

copass
Minden új gamma megy a Gf4Ti-ken csak ez nem ergó phos a BF2 motorja! 2Gb Ram,s2.0 kártya <#wow1>!ugyanmár!jobb helyen ezt úgy csinálják, hogy automatikosan azt használja amit bír a kártyád! pölö: a Riddicknél szépen megtudták csinálni.
Nekem marad a BFV😛OE MOD!

HuAn82
A motor az tényleg szar, de a játékélmény kárpótol a bosszúságokért.

LOL szóval jobb kártyára nincs pénz de megvenni a játékot arra igen?
Ki veszi ezt be? <#mf2>

ForRedGlory
Nem az a lényeg.. Hanem az, hogy induljon már el régebbi kártyákon. Miért jó a kiadónak, vagy a gyártónak, ha ilyen hülyeség miatt esik el pénztõl? Asszem még a többségnek TI 4200 vagy rosszabb kártyája van mostanság is.

schrank
a motor az telleg szar mint ahogy a vietnamba is ugyhogy aki a desert combatba megszokott vaddiszno legicsatakra vagyik az felejcse mert itt a legijarmuvek a vietnamhoz hasonloan katasztrofalisan mozognak amugy ahhoz kepest hogy egy nyers jatek peccs nelkul kurvajo lett <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A motor egy kalap kaki!!!!! A kinezet mit sem szamit, ha jatekmenet erosen kerdojeles:

Tovabbra sem voltak kepesek megoldani, hogy a tank elvigyen fat. Ezen a felul a sebzes kritikan aluli!!!!!!! BFV-hez kepest is rosszabb. Sot, a netkod is sem tunik jobbnak, mint bfv-ben pl. (ott legalabb azonnal meghalt az , akit fejbe lottem, itt kell neki 1-2 mp).

A mozgas sem az igazi, bfvben futas (nem rohanas) kozben jobban mozogtak a karakterek.

A squadok otlete zsenialis, sajnos publicon kevesebbe hasznalhato...pedig milyen jo lenne!

A billenytuzet beallitas bugos, ezert korulmenyes.

Es meg sok egyeb mas.

Remelhetoleg kiadasra kerul patch a kozeljovoben, ami orvosolni fogja ezen hibakat.
Mr Manson
de sajnos "csak" továbbfejlesztés

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

vgez
figyúú ha gf4 re írták volna akkor marad volna a régi grafika szóval, újítani kell
AMD64-3.2Ghz 6600GT 1G ram tökéletesen fut high 1200-ban <#vigyor2>
KIRÁLY GAME!

Ja és hajrá kínaiak 😄

<#wink><#wink><#violent><#violent><#violent><#violent>

Nekem egy szar vidkártyám van (Gf FX 5700) és egy szar gépem de 800x600 on mediumon simán szaggatás nélkül 4-5 indítás utánn futott

Nem tudom mirõl beszéltek, szerintem egyáltalán nem ronda.
Ha meg igazán szép lenne akkor mennyi lenne a gépigénye!

Elõször nekem is voltak gondjaim, elején szagatott, mint állat, de 4-5. inditás után egyre feljebb húztam a graf-t. Azért néha nagyon csúnyán beszaggat.
Elindul Ti 4200 vel ( 128 MB RAMmal) de nincs semmi látnivaló, amolyan Doom I feeling... lol

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

jó kis játék lett sztem. de a képeken nagyon rondára van álítva a graf😊
Bazz, hogy lehet ilyen szarul negírni valamit, hogy 2GB RAM kellene az optimális futtatáshoz?
Röhej, mikor maga a játék is csak 1.85GB.
Még a régi szép idõkben volt RAMDRIVE, az kéne ide is😊)

ForRedGlory
Hogy abba a kib*** mi az hogy G4 TI-vel se megy, hogy száradna ki a vénája a játék gyártóinak...

Rusid
Hát szerintem közen nincs a motornak az elõzõ részekhez. A vietnám sokkal szarabban ment ,mint a bf2 ráadásul az utóbbihoz képest iszonyat ronda volt.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Tényleg gyenge a grafika, fõleg a gépigényhez mérten. Azért nem tûnik rosznak.
Kérdés hogy mennyire alakul ki a csapatjáték...
Nem hiszem, mert a szervereken le lehet tiltani az unlockot. Vagy akár egybõl engedélyezni lehet minden lockolt cuccot is mindenki számára.
Szal ha a szerveradmin úgy akarja, akkor publicon nem számítanak a ranked szervereken elért rangok.
Sadist
Juppí, ezzel az accountos rendszerrel szépen lekoppintották az America's Armyt. Ott legalább lehet nevet változtatni. Szerintem ez a játék is arra a sorsra fog jutni, hogy mindenki csak a pontokért fog játszani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"Szólt a profi, aztán visszaállt a pulthoz mert kértek egy bigmac menüt." 😄D
Omegared
De sokat rakod be 😊

Cicero
És ehhez miért kell 256 MB-os videó kártya? A textúrák teljesen homályosak ha közel megyünk hozzájuk!

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

valaki tud instalácios kodot?