111
-
Borg #71 Dehát ZR hajolni is akar benne... bár azt gyanítom másfajta játékban látta :DDD -
ttbela #70 Szerintem azzal van a baj, hogy nem tudjátok kezelni:
-ugyanis remekül lehet kommunikálni, főleg ha megnyomod a Q betüt
- és a ctrl-lel lehet guggolni az y-nal hasalni, ennél többet azért nem tudok elképzelni
A fizikáját kielégítőnek tartom, bár szerintem felesleges volt bele repülőt is rakni, a helikopter még elmegy. Pálya kevés van benne, ez még nem nagy baj, de az M.I.-t is jónak találtam, én eddig csak kevésszer láttam olyat, hogy a csapattársat gázolta volna el. -
SirLord #69 asszem valami mokás vitárol maradtam le:)
#39 #40 #41 törölve:))) -
Pintyőke #68 En se birtam ki, hogy ne szoljak hozza...
Lecsereltem a videokartyamat, hogy menjen ez a "szerencsetlenseg". Meg van eredetiben a gamma is, de felre tettem a polcra, mig kijon hozza 1-2 patch, mert ez a nagy memoria zabalas nekem se jott be. :(
Intel 3.2GHz, 1G RAM (400MHz), 6800GT
Egyebkent tenyleg lehetett volna szebb is a jatek, de ha van egy jo videokartyad es feltursz mindent a maxra, akkor szepen tud ez is kinezni. Ok, nem egy FarCry. Ami meg elszomoritott, az robbanas ill. azok modellezese. A BF-ben azert nagyon tetszett, hogy szo szerint a levegobe lehetett kuldeni a jarganyt ha felrobbantottad. Itt meg csak egy pukk es darabokra esik. :( Haaa ide is latvany keee, mint egy halivudi filmben. ;)
ui.:Ajanlom a vizet madartavlatbol nezni!!! -
#67 Tény ls való hogy a grafika odavág minden Fps-nek. Kimerem jelenteni hogy szerintem az egyesek szerint isten gamenek számitó HL2-t is leveri grafikban. Ha most vkit megbántottam 1000 bocsánat nekem nem jön be a HL2 SP(single plya) de a MP (multy play) annálinkább.
GOndlom kevés game lesz ami ennek a háborus hangulatát letudja verni, csak jo dolgokat és mraha nagy csatákat hallotam a BF2-röl.
Igazáboll 1 gondom van nekem G4Ti-m van ha jolértem ezzel nem fogelindulni mert nem támogatja???? amugy az ATI video kártyák most erösebbek a a Geforce-nél én igy tudom. -
Runo #66 Sajnos ezt is, - mint eddig mindegyik BF -et -, az interneten való játékra készitették...
Nagy BF42 fan vagyok /főleg a Desert Combat moddal toltam, ez "arra" épül/, de olyan "hibákat" soroltok, ami egy singleplay-hez valóban sok, de ehhez..
Víz tükröződése.. Hát ha te játék közben megálsz nézegetni magad a vízben..
AI jó?! Hát nem tom... Láttam már sokkal jobbat is, amíg nem lesz netem, nem hiszem, hogy sokat jáccom ezzel a gémmel..
A grafikával nem tom mi bajotok van, télleg erőmű kell hozzá, de sztem rohadt jól néz ki, Főleg az árnyékok
Biztos le leszek fikázva, de zárszónak részemről csak annyit, hogy /mint már elöttem mondta valaki/ , akinek teccik, annak jó szórakozást, akinek nem teccik, az jáccon mással
Francba, csak még 1 dolog...
Én kifejezetten örülök, hogy nem megy a "régi" típusú videókártyákon, főleg a gef4Ti-n!
Annyiszor a pofámba vágták már a gef4Ti tulajok, hogy az ATI 9500 egy xar vga, az övéken sokkal gyorsabban megy ez meg az /persze nem tudtam meggyőzni őket arról, hogy valójában miért -nem akarok belemerülni-/ most végre elhúzhatnak a sunyiba -
#65 kemény Vagy! :D lol -
ZR #64 Azért mert a bf42-ben is volt...fejlesztést vártam, nem butítást...amit hiányolok, azt már egyszer le tudták programozni...
-
#63 na most vettem meg.. de kene meg 1 giga ram:) -
#62 Mivel 2 havonta jonnek ki uj grafikai motorral jatekok annyira nem feltuno a javulas.... Nezzetek meg egy evvel ezelotti jatekot... Amugy nem rossz..... -
Adrian Graves #61 Eszembe jut a Kotor II azt is időre kellett kihozni, így a játék cca 25%-a letiltott scriptek, és fel nem használt hanganyagok formájában van csak benne.
Mindenesetre (szerintem) a hangulata igen jó, és azt hiszem, ennél több nem kell. (khm, CTF meg DM, meg TDM, stb főleg nem. Battlefieldbe??? Minek? Akkor nekiállok HL2-zni). Szemeimre csak az hoz borút, hogy egész izmos gépem mellett se merem 1024*768-nál magasabbra állítani a felbontást.
A BFV talán jobb volt, de ezt személy szerint hangulatosabbnak találom. -
zsozeee #60 Szerintem annyira nem fika, mint ahogy sokan leírjátok...
Tény, hogy most még elég idegesítő hibák vannak benne. De a játékfejlesztés nem olyan egyszerű dolog, mint ahogy sokan képzelik. Van egy határidő, és egy bazi nagy nyomás. És persze a pénz beszél. Idővel, majd jönnek patch-ek, és remélem megoldódnak a számomra idegesítő dolgok. De jelenleg egy egész jól játszható, élvezetes game! Bár fél fejem felül már fehér, a töltési idő miatt, meg az AI miatt. De multiban sztem egy olyan játék, ahol eszembe se jut exit-re nyomni, hanem csak még egy kill, meg egy capture. Zsír és kész. A hangulata miatt. És manapság egy nagy szó szerintem!
Más. nincs értelme Hl2-höz hasonlítani, más tészta a kettő.
Szal, ne szidjátok annyit a játékot, mert sztem a bugok 95%-a azért van benne, mert muszáj volt kiadni időre, és nem azért mert benga emberek írták... -
ZR #59 Számomra csalódás...
1. Ahhoz képest, hogy a jó öreg Black Hawk Down-ban gyalogos katonaként miket lehet művelni, ez nagyon sovány...ott lehet hajolni, gurulni a földön, halottnak tettetni magad, etc...itt meg fuss és löj...sovány...
2. Nincs DM, CTF, Objective játékmód...
3. Gyakorlatilag a pénzetekért kaptok egy grafikus motort, oszt jól van...ez a game is valahol az 1.5 patch táján, modokkal a háta mögött lesz olyan, hogy meggondoljam a megvásárlását...a Bf42-t is DC, Battlegroup42, etc. modok megjelenése miatt vettem meg... -
Picador #58 Ez itt is megvan. Az egesz alapja a bf42-s motor. Nem egy teljesen uj motor kifejlesztese, mint HL2-nel) -
NiGhTM4R3 #57 Sztem nem kellene HL-hoz hasonlítani a játékot. De ha már felhoztad, a HL1 és HL2 között jópár év különbség volt, ezt vedd figyelembe. -
#56 lol -
Flashy #55 kipróbáltam a demót single-ben. elkezdődött a pálya, körülnéztem hogy merre menjek, azt láttam hogy a csapattársak fele beugrik egy járműbe és vad dudálással elgázolja a csapat másik felét :D -
#54 hujjesegeket beszeltek. ha valakinek tenyleg nagyon kell a game, akkor tud venni melle a bf2 aran egy video kartyat, amin mar fut. (pl.:geforce FX5200)
ha meg valakinek nincs kedve megvenni mindkettot, akkor a jatekot megszerzi ingyen, es helyette videokartyara kolt. -
Godefroy #53 Nekem egy héttel ezelöttig Ti4200 esem volt tökéletesen meg voltam vele elégedve.
Nemrég sikerült igen jutányos áron jutnom egy X800 Prohoz és hát hog is mondjam... a játék egy nagy kalap szar grafikailag ahoz képest, hogy pl a Callof duty 4200esen 10 szebb mint ez egy x800 pron...
Programozni tudni kell,de a fanatikus battlefildeseket sosem érdekelte a grafika csak a henteselés.
-
Luminas #52 Kipróbáltam a demot egy havernál. A WoW jobb. Meg úgyse futna a gépemen a Geforce 4 miatt... :(
Akinek fut és tetszik is annak jó szórakozást -
#51 Hol beszéltem fizikáról? Ajánljak egy szemészt? -
#50 bfv :D
lassu, nincs fizika, csunyább is, de legalább alapvető hibákat a pecsek orvosoltak ... emlékszik még vki milyen volt a bf42 1.0 ? vagy a bfv 1.0 ?
joval komolyabb hibák voltak bennük, mint a mostani bf2 1.0-ban ... -
Borg #49 Talán mert nem is volt Woodoo széria :D -
Picador #48 A fegyverek sebzese loszar, a kommunikacios megoldas szinte hasznalhatatlan! Milyen fizikarol beszelsz? Szet elehet loni a hordot? Ugyan mar! EZ EGY NAGY NULLA! A terkep atlathatatlan, a ha beulsz egy jarmube nem tudsz vezetovbel kommunikalni mert nem tudod ki vezeti (ha nem nezted meg elotte). Az emebrek ugy ugralnak, mint valami egereka Holdon. Ebbe a jatekba nem lett fektetve peldanyonkent 11.900 Ft, de valszeg 1500Ft is alig (csomagolasi koltseg max). HL1 es HL2 motorok kozotti kulonbsegek egbekialltoak. ITT a kulonbseg minimalis es ez sajnos a jatekmenetre is igaz.
EZ A JATEK EGY NAGY SZAR. HA BFV es e kozott kell valasztani , akkor inkabb bfv. -
ttbela #47 Egyébként hogy a szarba lehet kijátszani a bejelentkezést??? Nekem tört van, de nem jöttem rá:( -
ttbela #46 Én a demójával is egy csomót játszottam, de most megvan az eredeti.
NAGYON KIRÁLY! -
haxoror #45 Hehe
Remélem nem lepődsz meg nagyon de az SG fórumon nem mindenki gyerekkorú, én pl. főállásban dolgozom szóval amim van azt abból a pénzből vettem amit én kerestem :)
Looserezés: Az EA nem támogatja a Geforce4-es kártyákat mivel a megcélzott vásárlóréteg már túllépet ezen továbbá az EA leszarja a csóró kelet európai warezosokat, ha belegondolsz te sem fogsz ésszerű okot találni arra hogy az EA miért supportálna egy rég lefutott kártyát :)
Jó hogy nem azért megy a sírás hogy a Woodoo széria miért maradt ki :P -
Keldor #44 nekem a 6800GT-n simán fut -
#43 Egybébként :Haxoror:téged is lehetne szidni,hogy te kis pisis netszájú...dolgoztál te már egyátalán annyit hogy egy durvább gépet össze bírj rakni?Sadistnak lehet hogy nincs annyi pénze hogy D9-es kártyát + csúcsgépet vegyen. Ha neked meg van rá a lehetőséget örüjj..költsd apuci pénzét(vagy a tieded)amennyire akarod..de nem kell le looserezni a másikat ,mert nincs pénze jobb kártyára,vagy mert nem akar újat venni.. -
#42 Mi a fenét kell nagyképűsködni haxoror....ettől nagyobb fiú vagy? Lehet ha nem 9900-13000Ft-között lennének a játékok Mo.-n akkor kevesebb embernek lenne xar Vid.kártyája...Egyébként nekem nem annyira tetszik a Bf2...Nagy gépigény ,a grafika nem nagy szám,max. a fizika jó benne.2005-ben pedig nem ennyit kellene egy játéknak fölmutatnia.Főleg nem egy olyannak,amelyik az EA-keze alól jött ki. -
#38 Nem fog elesni. A sok elkényeztetett amcsi kölöknek ezért fognak új videokártyát venni. Gazdagabb országokban teljesen általános, hogyha kijön egy jobb játék, akkor vesznek egy videokártyát is, hogy jól fusson. Gondolom a kiadó jó kis összeget szedett be az nVidiatól, amiért ott virít a logójuk a játék introja előtt. Gondolj bele, azt mondod, hogy az egyik vidkártya gyártótól leakasztasz egy szép nagy összeget, mindezért csak annyit kell tenni, hogy ott díszelegjen a logójuk, esetleg még egy kicsit optimalizálod is a kártyáikra a játékot, vagy pedig megvárod, amíg a játék szépen lassacskán behozza az árát? -
blitzkrieg #36 a game egy kalap szar
a gépigénye is -
#35 Volt szerencsém kipróbálni a játékot, és arra következtetésre jutottam, hogy a grafikai motrot tényleg csak felturbózták, az AI is jól sikerült. A víz már nem olyan jól sikerült, és másik hiba, szintén a vízzel kapcsolatos, belenézek, és nem látom magamat visszaatükröződni. EZ NEKEM HIBA! De egyébként jó ;) -
#34 borg: azért a fizika is nagy ujdonság :)
de persze, nem irták ujra, aki játszott előző bfekkel, az érzi a jármüvek mozgásán ... -
#33 6600GT mielőtt belekötsze ebbe is -
#32 Mond te tényleg hülye vagy? Hogy jön ide, hogy kinek, mire van pénze??? Javíts ki ha tévedek, de egy jobb videókártya (minimum 6600HT) igencsak 50000 ft, egy játék meg 10000. Szóval anyádnak mutogassál azza a öld fejeddel... -
#31 Minden új gamma megy a Gf4Ti-ken csak ez nem ergó phos a BF2 motorja! 2Gb Ram,s2.0 kártya !ugyanmár!jobb helyen ezt úgy csinálják, hogy automatikosan azt használja amit bír a kártyád! pölö: a Riddicknél szépen megtudták csinálni.
Nekem marad a BFV:POE MOD! -
#30 A motor az tényleg szar, de a játékélmény kárpótol a bosszúságokért. -
haxoror #29 LOL szóval jobb kártyára nincs pénz de megvenni a játékot arra igen?
Ki veszi ezt be? -
#28 Nem az a lényeg.. Hanem az, hogy induljon már el régebbi kártyákon. Miért jó a kiadónak, vagy a gyártónak, ha ilyen hülyeség miatt esik el pénztől? Asszem még a többségnek TI 4200 vagy rosszabb kártyája van mostanság is.