111
-
#27 a motor az telleg szar mint ahogy a vietnamba is ugyhogy aki a desert combatba megszokott vaddiszno legicsatakra vagyik az felejcse mert itt a legijarmuvek a vietnamhoz hasonloan katasztrofalisan mozognak amugy ahhoz kepest hogy egy nyers jatek peccs nelkul kurvajo lett -
Picador #26 A motor egy kalap kaki!!!!! A kinezet mit sem szamit, ha jatekmenet erosen kerdojeles:
Tovabbra sem voltak kepesek megoldani, hogy a tank elvigyen fat. Ezen a felul a sebzes kritikan aluli!!!!!!! BFV-hez kepest is rosszabb. Sot, a netkod is sem tunik jobbnak, mint bfv-ben pl. (ott legalabb azonnal meghalt az , akit fejbe lottem, itt kell neki 1-2 mp).
A mozgas sem az igazi, bfvben futas (nem rohanas) kozben jobban mozogtak a karakterek.
A squadok otlete zsenialis, sajnos publicon kevesebbe hasznalhato...pedig milyen jo lenne!
A billenytuzet beallitas bugos, ezert korulmenyes.
Es meg sok egyeb mas.
Remelhetoleg kiadasra kerul patch a kozeljovoben, ami orvosolni fogja ezen hibakat. -
#25 de sajnos "csak" továbbfejlesztés -
#24 figyúú ha gf4 re írták volna akkor marad volna a régi grafika szóval, újítani kell
AMD64-3.2Ghz 6600GT 1G ram tökéletesen fut high 1200-ban
KIRÁLY GAME! -
KillerCsirke #23 Ja és hajrá kínaiak :D
-
KillerCsirke #22 Nekem egy szar vidkártyám van (Gf FX 5700) és egy szar gépem de 800x600 on mediumon simán szaggatás nélkül 4-5 indítás utánn futott -
archkoven #21 Nem tudom miről beszéltek, szerintem egyáltalán nem ronda.
Ha meg igazán szép lenne akkor mennyi lenne a gépigénye! -
Evans #20 Először nekem is voltak gondjaim, elején szagatott, mint állat, de 4-5. inditás után egyre feljebb húztam a graf-t. Azért néha nagyon csúnyán beszaggat. -
HUmanEmber41st #19 Elindul Ti 4200 vel ( 128 MB RAMmal) de nincs semmi látnivaló, amolyan Doom I feeling... lol -
Keldor #18 jó kis játék lett sztem. de a képeken nagyon rondára van álítva a graf:) -
Gipsz75 #17 Bazz, hogy lehet ilyen szarul negírni valamit, hogy 2GB RAM kellene az optimális futtatáshoz?
Röhej, mikor maga a játék is csak 1.85GB.
Még a régi szép időkben volt RAMDRIVE, az kéne ide is:)) -
#16 Hogy abba a kib*** mi az hogy G4 TI-vel se megy, hogy száradna ki a vénája a játék gyártóinak... -
#15 Hát szerintem közen nincs a motornak az előző részekhez. A vietnám sokkal szarabban ment ,mint a bf2 ráadásul az utóbbihoz képest iszonyat ronda volt. -
raingun #14 Tényleg gyenge a grafika, főleg a gépigényhez mérten. Azért nem tűnik rosznak.
Kérdés hogy mennyire alakul ki a csapatjáték... -
Borg #13 Nem hiszem, mert a szervereken le lehet tiltani az unlockot. Vagy akár egyből engedélyezni lehet minden lockolt cuccot is mindenki számára.
Szal ha a szerveradmin úgy akarja, akkor publicon nem számítanak a ranked szervereken elért rangok. -
#12 Juppí, ezzel az accountos rendszerrel szépen lekoppintották az America's Armyt. Ott legalább lehet nevet változtatni. Szerintem ez a játék is arra a sorsra fog jutni, hogy mindenki csak a pontokért fog játszani. -
Borg #11 "Szólt a profi, aztán visszaállt a pulthoz mert kértek egy bigmac menüt." :DD -
#10 De sokat rakod be :) -
Cicero #9 És ehhez miért kell 256 MB-os videó kártya? A textúrák teljesen homályosak ha közel megyünk hozzájuk! -
figaro11 #8 valaki tud instalácios kodot? -
#7 A játék király de sry, ez a cikk egy fos. -
haxoror #6 "lehet hogy a sorozat következő részével a Tribes jóöreg sci-fi világa köszön vissza majd? "
Enemy Territory: Quake Wars :) -
#5 Ez jó, nekem kell :) -
Borg #4 Te is inkább az EA/DICE-nak hiszel, mint a saját szemednek?:)
A régi battlefield motorra feltolták az új shadereket, meg tettek bele némi python támogatást a modokhoz. És itt ki is fújt az egész... -
#3 Tudtommal a motor nem "feltupírozott", hanem teljesen új, mint ahogy az egyik fejlesztő mondta. -
#2 Végülis el lehet vele szórakozgatni. -
SIKÁKÁ #1 jÓ EZ A JÁTÉK!!