342

-
Villarreal ace Forlan wants to rejoin Man Utd
tribalfootball.com - September 13, 2005
Villarreal star Diego Forlan wants Manchester United boss Sir Alex Ferguson to re-sign him.
"I know one day I will return to England and I wish it was at United," said Forlan, who went a long way to proving his true credentials by scoring 25 goals for Villarreal last season, and winning a share of Europe's Golden Boot with Arsenal's Thierry Henry.
"I am very happy in Spain and to be top scorer in my first season is an achievement I am proud of," he added. "But I know one day I will return to England and I wish it was at United.
"Obviously it will be a special occasion to play a team where I was at for two and half years. I still know a lot of people there but this match will only be about winning for Villarreal - nothing else will enter my mind.
"I have really good memories of my time there and (Sir Alex) Ferguson is my biggest memory there. The name says it all.
"It is a well-known name associated with the club, despite it being so big. That has the biggest impact when you arrive there.
"Everyone knows United and it is so big and yet you have occasions like the Christmas meal when the whole club gets together from the first team to the youngsters. Ferguson serves you the food and asks you if you want this or that."
-
Nem lép pályára Cristiano Ronaldo a Manchester United futballistája, a labdarúgó Bajnokok Ligája nyitófordulójában a Villareal elleni idegenbeli mérkőzésen, mert a fiatal játékosnak a napokban hunyt el az édesapja.
A hazaiaknak is nélkülözniük kell egy meghatározó játékosukat, mégpedig Juan Roman Riquelmét. Az argentin irányító a vasárnapi Sevilla elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett súlyos bokasérülést.
A Villarealban még egy hiányzót meg kell említeni, ugyanis Jose Maria Romero Poyon, ismertebb nevén José Mari eltiltás miatt nem léphet pályára az első két BL-mérkőzésen. -
jövőre nem ő lesz az aranycipős az tuti -
Rudee #177 Forlán a meccs előtt kapta meg a FIFA arany cipőjét. -
Rudee #176 Figueora gólöröme -
koska 7 #175 jaja.. -
hát jah főleg a védelembe kellett volna egy-két ember -
koska 7 #173 igaza van rudeenak, mert a tengeralattjáró nemnagyon erősített :( pedig kellett volna.. -
hihetetlen h nem tudunk otthon nyerni
jó mondjuk a sevvilának is kb ugyan olyan erős kerete van mint nekünk szal elfogadható de a gyúőzelemnek jobban örültem volna -
koska 7 #171 a legesélyesebb eredménynek a meccs előtt az Xtűnt, de nemtudom a meccsalapján hogyvan.. -
koska 7 #170 90.perc... ez már X lesz... -
koska 7 #169 basszus alessio
-
Rudee #168 Tacchinardi piroslap. -
82' Villarreal [1 - 1] Sevilla
20' A. Ocio
31' Q. Alvarez
41' [0 - 1] A. Correira
45' R. Arruabarrena
73' [1 - 1] L. Figueroa
-
koska 7 #166 72' 1-1 -
koska 7 #165 lucho figueroa
[img] -
78' Villarreal [0 - 1] Sevilla
20' A. Ocio sárga
31' Q. Alvarez sárga
41' [0 - 1] A. Correira
45' R. Arruabarrena sárga
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com
:(((((((((((((((((( -
Rudee #163 Jó kérdés. Szerintem a Sevilla jobban erősített, bár otthon ha kikap a Villarreal akkor az mégis meglepetésl esz. -
koska 7 #162 nah már eléggé a hajrában vagyunk.. lehet, hogy a villarreal csak egy tavalyi fellángolás volt és mostanra kikapnak minig?! -
koska 7 #161 remélem forlán és lucho betalál.. -
koska 7 #160
-
koska 7 #159 rohadt életbe.. -
Rudee #158 Adriano góljával vezet a Sevilla. -
Rudee #157 Gól az nincs még, de a Sevilla-nak több helyzete van. -
koska 7 #156 nemvalami nagyon potyognak a gólok.. -
koska 7 #155 köszi rudee, reméltem, h. valami linket irtok -
Rudee #154 AS gyorsabb és részletesebb -
koska 7 #153 elkezdődött a derbi tanulás közben követem a Livescore-on..
-
majd ma... nekünk győzni kell nem lenne jó két vereséggel kezdeni a szezont :\\\ -
koska 7 #151 -
koska 7 #150 én nemláttam a meccset, csak az uccsó megnemadott reálgólt amikor ronaldo a hüléyje nemengedte robinhot, hanem játékbaavatkozott.. én csak az eredményre irtam, h. szopott[#gonosz3 -
szerintem is ez a megfelelő válasz hiszen a labda nem volt benn a 3. gólnál -
Rudee #148 Inkább nyert a bíró egy meccset a Celtának. -
koska 7 #147 szopott a reál.. -
koska 7 #146 7kor lesz.. -
Rudee #145 #121 -
éffélkor lesz a meccs??? -
jaja, amikor a végén nyilatkozott... -
koska 7 #142 kibaszás , hogy kikaptak a magyarok.. liothar aszondta, h. fucking goal? -
koska 7 #141 hajrá villarreal.. a sevillában vannak jók, de a csapat nemtetszik..