Villarreal CF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát sztem azért szurkolnak többen a Villarealnak
de csak olyan szinten hogy nagyon szimpatikus csapat és szurkolok nekik hogy minél elõrébb végezzenek
de ezzel így vagyok az Atletico Madrid vagy a Sevilla esetében is
de csak olyan szinten hogy nagyon szimpatikus csapat és szurkolok nekik hogy minél elõrébb végezzenek
de ezzel így vagyok az Atletico Madrid vagy a Sevilla esetében is
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
az is jobb mint 1edül..
ilyen kicsi a villarreal szurkolótábora magyarországon? vagy csak ennyien találnak ide?
Diego Forlán november 22-én fog visszatérni Manchesterbe, igaz már ellenfélként, ugyanis a Villarreal a Manchester Uniteddel mérkõzik majd meg a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az uruguayi csatár két és fél esztendõt töltött el Angliába, ahol 98 mérkõzésen lépett pályára, ám ebbõl 61-en csereként küldte õt pályára Alex Ferguson.
"Örülök a sikereinek, mert mindig is népszerû volt az öltözõben Forlán nálunk" - nyilatkozta a skót szakvezetõ. "Sajnos pechére szinte vele együtt jött hozzánk Ruud van Nistelrooy is. A szurkolók is melegen fogják köszönteni õt, mert nagyon szerették a játékát."
"Örülök a sikereinek, mert mindig is népszerû volt az öltözõben Forlán nálunk" - nyilatkozta a skót szakvezetõ. "Sajnos pechére szinte vele együtt jött hozzánk Ruud van Nistelrooy is. A szurkolók is melegen fogják köszönteni õt, mert nagyon szerették a játékát."
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
monjuk még csak 1 meccsvolt a ligában amúgy meg 2 blselejtezõ.. barátságosok mienek voltak?
mostanság milyen a kezdõ11 ? alessio tacchinardi és vieira remélem játszik..
ármándó sá-t méradták kölcsön a espányolba? hányéves?
kössz<#worship>#worship>mostantól valszínû sokat leszek itt...
tudom de este csináltam és már nem esett jó kijavítani majd máskor 😛PPPPPPPPPP
amúgy a tudjátok, h. eredetileg bayern meccs lett volna?
uhh 1.re elirtam, nincsennek jobb képeitek a játékosokról?
Akár ott is, vagy nézd meg itt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Puma márkaboltokban lehet venni ilyen mezt?
egyébként a villarreal most debütál a BLben uggye?
királyság, h. adja a Viasat3 a villarreal-manchester unitedet!<#ravasz1>#ravasz1>
Egyébként a banner alatt a csapatnevekben maradt egy kis fekete rész az e és a betûknél.
elsõfurdulóban mennyit játszott a Sevilla? nyertek, nem?!
jaja...ottvan savola, fabiano, jesus navas...
én is remélem nagyon kell a gyõzelem egy idegenbeli vereség után
de nem lesz sétagalopp ez a meccs se
de nem lesz sétagalopp ez a meccs se
remélem verik a sevillát forlánék..
The yellows occupy the 7th position in the worldwide soccer club classification
Villarreal continues collecting successes. The worldwide classification that every month is actualised by the History and Statistics Soccer Institute (IFFHS), puts the yellow team as the seventh best team of the world.
Pellegrini men have risen 10 positions in August, and are only under Inter. de Milan, Liverpool, AC Milan, Manchester United, Bayern de Munich, and Newcastle.
This way, the yellow group goes back to the top-ten soccer club list, above Sao Paulo, PSV Eindhoven, Moscow CSKA, Arsenal, Chelsea, Boca Juniors, Juvenuts or Monaco.
Besides, Villarreal is the best Spanish team in this list, only followed by Sevilla, his next rival in La Liga, which occupies the 25th position.
Egy ideig az Arsenalt emlegették Sebastian Vierával kapcsolatban, de a hét elején a Villarrealhoz szerzõdött Sebastian Viera. Az uruguayi válogatott hálóõr a Nacionalt hagyta el a BL induló spanyol klub kedvéért, és kedden már be is mutatták a sajtó elõtt.
José Reina a nyáron a Liverpoolhoz igazolt, így Viera a kezdõcsapatba kerülésért Mariano Barbosával fog megvívni.
José Reina a nyáron a Liverpoolhoz igazolt, így Viera a kezdõcsapatba kerülésért Mariano Barbosával fog megvívni.
tiéd van bennt
ide sem jövök többet ......
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
de olyan banner kéne amin a címer és a legjobb játékos is rajta van Forlan ill Riquelme pl.
nem mondod, hogy lecserélted a bannert .... 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.