342
  • Sheva
    hát a Sevillának én nem drukkolok az beztos

csak a Villarreal...
  • 9csöves9
    hát sztem azért szurkolnak többen a Villarealnak

de csak olyan szinten hogy nagyon szimpatikus csapat és szurkolok nekik hogy minél előrébb végezzenek

de ezzel így vagyok az Atletico Madrid vagy a Sevilla esetében is
  • koska 7
    az is jobb mint 1edül..
  • Sheva
    ketten vagyunk
  • koska 7
    ilyen kicsi a villarreal szurkolótábora magyarországon? vagy csak ennyien találnak ide?
  • Sheva
    Diego Forlán november 22-én fog visszatérni Manchesterbe, igaz már ellenfélként, ugyanis a Villarreal a Manchester Uniteddel mérkőzik majd meg a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az uruguayi csatár két és fél esztendőt töltött el Angliába, ahol 98 mérkőzésen lépett pályára, ám ebből 61-en csereként küldte őt pályára Alex Ferguson.

"Örülök a sikereinek, mert mindig is népszerű volt az öltözőben Forlán nálunk" - nyilatkozta a skót szakvezető. "Sajnos pechére szinte vele együtt jött hozzánk Ruud van Nistelrooy is. A szurkolók is melegen fogják köszönteni őt, mert nagyon szerették a játékát."
  • koska 7
  • koska 7
    monjuk még csak 1 meccsvolt a ligában amúgy meg 2 blselejtező.. barátságosok mienek voltak?
  • koska 7
    mostanság milyen a kezdő11 ? alessio tacchinardi és vieira remélem játszik..
  • Rudee
    30 éves.
  • koska 7
    ármándó sá-t méradták kölcsön a espányolba? hányéves?
  • Sheva
    az a jó :)
  • koska 7
    kösszmostantól valszínű sokat leszek itt...
  • Sheva
    amúgy üdv a topikban
  • Sheva
    tudom de este csináltam és már nem esett jó kijavítani majd máskor :PPPPPPPPPPP
  • koska 7
    amúgy a tudjátok, h. eredetileg bayern meccs lett volna?
  • koska 7
    uhh 1.re elirtam, nincsennek jobb képeitek a játékosokról?

• koska 7
    [img]http://www.villarrealcf.es/fotografias/1122897747.jpg[/ing]
  • Rudee
    Akár ott is, vagy nézd meg itt.
  • Rudee
    Ide még annyit, hogy 19:00kor kezdődik a meccs, nem 00:00kor.
  • koska 7
    Puma márkaboltokban lehet venni ilyen mezt?
  • Rudee
    Igen.
  • koska 7
    egyébként a villarreal most debütál a BLben uggye?
  • koska 7
    királyság, h. adja a Viasat3 a villarreal-manchester unitedet!
  • Rudee
    Egyébként a banner alatt a csapatnevekben maradt egy kis fekete rész az e és a betűknél.
  • Rudee
    1-0ra nyertek.
  • koska 7
    elsőfurdulóban mennyit játszott a Sevilla? nyertek, nem?!
  • koska 7
    jaja...ottvan savola, fabiano, jesus navas...
  • Sheva
    én is remélem nagyon kell a győzelem egy idegenbeli vereség után
    de nem lesz sétagalopp ez a meccs se
  • koska 7
    remélem verik a sevillát forlánék..
  • Sheva

The yellows occupy the 7th position in the worldwide soccer club classification

Villarreal continues collecting successes. The worldwide classification that every month is actualised by the History and Statistics Soccer Institute (IFFHS), puts the yellow team as the seventh best team of the world.
    Pellegrini men have risen 10 positions in August, and are only under Inter. de Milan, Liverpool, AC Milan, Manchester United, Bayern de Munich, and Newcastle.
    This way, the yellow group goes back to the top-ten soccer club list, above Sao Paulo, PSV Eindhoven, Moscow CSKA, Arsenal, Chelsea, Boca Juniors, Juvenuts or Monaco.
    Besides, Villarreal is the best Spanish team in this list, only followed by Sevilla, his next rival in La Liga, which occupies the 25th position.

• Sheva
    4 évre írt alá

• Sheva
    Egy ideig az Arsenalt emlegették Sebastian Vierával kapcsolatban, de a hét elején a Villarrealhoz szerződött Sebastian Viera. Az uruguayi válogatott hálóőr a Nacionalt hagyta el a BL induló spanyol klub kedvéért, és kedden már be is mutatták a sajtó előtt.

José Reina a nyáron a Liverpoolhoz igazolt, így Viera a kezdőcsapatba kerülésért Mariano Barbosával fog megvívni.
  • R9
    tiéd van bennt
  • gabber_saviola
    ide sem jövök többet ......
  • Sheva
    persze az előző banner is szép volt
  • Sheva
    de olyan banner kéne amin a címer és a legjobb játékos is rajta van Forlan ill Riquelme pl.
  • gabber_saviola
    nem mondod, hogy lecserélted a bannert .... :(
  • Sheva
    köszi Rudee
  • Rudee
    Ez is ő.