Villarreal CF

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
villareal még nem érett meg a bl-re, szerintem, de én a jó meccsnek szurkolok...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
1-1 szerintem

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
1-3

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
Alighanem a villarreali El Madrigalban rendezik a szerdai nap legnagyobb érdeklõdéssel várt összecsapását, a 'sárga tengeralattjáró'-nak becézett hazai alakulat, és a magyar bajnokot búcsúztató Manchetser United összecsapását. A kisváros - a spanyol élvonal csapatai között nincs olyan, amelyik kevesebb lélekszámú településen székelne - futballcsapata harmadikként zárt a tavalyi kiírásban, ráadásul erõsödött is a nyáron, így nagy reményekkel vág neki európai kalandjának. A kontinentális porondon egyébként elég rutintalan az együttes, hiszen mindössze negyedszer próbál szerencsét ezen a terepen. A vendég vörösökrõl az ellenkezõje mondható el, a Ferguson-legénység nemzetközi trófeagyûjteménye sem szegényes, és a mostani lesz 217-ik nemzetközi kupamérkõzése. Az összecsapásnak külön pikantériát kölcsönöz, hogy a Villarreal idén már elbánt egy brit csapattal, ráadásul nem is akárhogyan: a selejtezõk harmadik körében kettõs gyõzelemmel búcsúztatta az Evertont. A statisztika egyébként is hazai gyõzelmet sejtet: a Villarreal mérlege hibátlan angol együttesek ellen - az Everton elleni mérkõzéseken kívül egy Middlesborough elleni gyõzelmet számlál -, ellenben az United nem szerepel valami fényesen Ibériában. Ezidáig 15 mérkõzést játszott spanyol földön, ebbõl mindössze egyszer nyert, ötször játszott döntetlent, kilencszer viszont kikapott.

A sárgamezesek gyatrán kezdték a bajnoki idényt, hiszen a nyitófordulóban kikaptak az Oasasuna otthonában, majd hazai pályán játszottak döntetlent a Sevillával. Biztató lehet ugyanakkor, hogy utóbbi mérkõzésen már jobban muzsikált a gárda, és megszerezte idei elsõ bajnoki találatát az argentin csatárcsillag, Figueroa. A vendégvédelemnek minden bizonnyal lesz is munkája bõven, hiszen a hazai offenzíváért a Riquelme, Sorín, Forlán, Figueroa dél-amerikai négyesfogat felel majd. A vörösök remek szezonkezdeten vannak túl, hiszen úgy a nemzetközi porondon, mint a honi pontvadászatban, remekül teljesítenek. Ez még akkor is igaz, ha a hétvégén elhullajtották elsõ pontjaikat, ikszelve a városi rivális City ellen.

A hazaiaknál Riquelme kisebb sérülése keltett riadalmat, míg a vendégeknél biztosan hiányzik majd egy ász: Keane el sem utazik Spanyolországba. Ott lesz ellenben az édesapja halála miatt szabadságot kapó Cristiano Ronaldo, a vörösök idén talán legjobban teljesítõ játékosa.

A D-csoport másik találkozóját a lisszaboni Luz-stadionban rendezik, ahol a csoport két, gyengébbnek tartott együttese lép pályára: a helyi Benfica ellenfele a francia Lille lesz. A Koeman-gárda klubtörténeti rekordot döntött rossz bajnoki rajtjával, ráadásul a hétvégi fõpróbán kikapott a városi rivális Sportingtól. A Lille valamivel jobban kezdett a honi pontvadászatban - hat mérkõzésbõl csak egyet veszített -, az európai premier elõtti utolsó mérkõzésén pedig idegenben gyõzte le a Metz együttesét.

Bajnokok Ligája
- csoportkör, 1. forduló, 1. játéknap

2005. szeptember 14.
D-csoport

Villarreal-Manchester United, 20:45
Villarreal, El Madrigal. Vezeti: Kim Milton Nielsen (dán)
Várható kezdõcsapatok:
Villarreal: Viera - Kromkamp, Alvarez, Gonzalo, Arruabarrena - Senna, Tacchinardi vagy Josico, Riquelme, Sorín - Forlán, Figueroa
Manchester United: Van der Sar - O'Shea, Ferdinand, Silvestre, Heinze - Fletcher, Smith, Scholes - Rooney, Park vagy Giggs - Van Nistelrooy.

Benfica-Lille, 20:45
Lisszabon, Luz-stadion. Vezeti: Temmink (holland)
Várható kezdõcsapatok:
Benfica: Moreira - Anderson, Luisao, Ricardo Rocha - Joao Pereira, Karagunisz, Fernandes, Nélson - Nuno Gomes, Miccoli, Simao
Lille: Sylva - Plestan, Schmitz, Tafforeau, Debuchy, Bodmer, Makoun, Lichtsteiner, Odemwingie, Chalmé, Acsimovics
forrás: sportforum.hu

Sheva
Riquelme will definitely be out of de called up to play against Manchester United in the first game of the Champions League Group Phase that will be played tonight in El Madrigal Stadium.
The player waited until the very last moment in order to recover from the injury he suffered last Sunday in the match against Sevilla, but he still has ankle pain and inflammation.
Finally, he will not be able to play against the English team.

Sheva
én is remélem bár nagyon nehéz lesz

Remelem nyer a villarreal ;]

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Villarreal, szeptember 14., 12.35 A spanyolok elõször szerepelnek a sorozatban.

A D-csoportban a magyar bajnok Debrecent a selejtezõben 6-0-s összesítéssel elbúcsúztató Manchester United gárdája a BL-ben idén debütáló spanyol Villarrealhoz látogat. A Vörös Ördögök egyáltalán nem számíthatnak sétagaloppra, hiszen a sárgák kiváló játékosállománnyal rendelkeznek. A United spanyol klubok elleni statisztikája amúgyis katasztrofálisnak mondható, mivel 15 mérkõzés alatt mindösszesen egy gyõzelmet, 5 döntetlent és 9 vereséget számlálnak.
Alex Ferguson minden sztárja egészséges és harcra kész, ami a Riquelmét is a "fedélzetén" tudó Villarrealról már nem mondható el, mert náluk több játékos is sérüléssel bajlódik. A találkozó fontosságát tekintve azonban biztosan mindenki vállalja majd a játékot.
A négyes másik párharcában a korábbi kétszeres gyõztes portugál Benfica a francia Lille ellen kezdi meg menetelését. A Trapattoni munkássága alatt hosszú idõ után bajnoki címet szerzõ lisszaboniak rendkívül gyengén kezdték az idei szezont, mivel három mérkõzés alatt mindösszesen egy pontot számlálnak. A legutóbbi fordulóban, a Sporting stadionjában játszottak városi rangadót, amelyen 2-1-es vereséget szenvedtek. Egyetlen örömük talán az lehet, hogy a nyáron Liverpoolba szerzõdõ Simao Sabrosa újra a keret tagja.
A Benfica mellett szól egyébként a történelem, hiszen a francia csapatok elleni mutatóját - három gyõzelem és három döntetlen mellett - egyetlen vereség sem "rondítja".
ez nagyon nagy kacsa..
1ébként ronaldo lehet, h. pályáralép szerdán..
DJ Bee18
Ferguson, már nem azért de ezt már elbaxtad, most már pofátlanság. Remélem nem tér vissza, és lenyomják a Unitedet <#mf3><#nyes>

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Sheva
Villarreal ace Forlan wants to rejoin Man Utd
tribalfootball.com - September 13, 2005

Villarreal star Diego Forlan wants Manchester United boss Sir Alex Ferguson to re-sign him.

"I know one day I will return to England and I wish it was at United," said Forlan, who went a long way to proving his true credentials by scoring 25 goals for Villarreal last season, and winning a share of Europe's Golden Boot with Arsenal's Thierry Henry.

"I am very happy in Spain and to be top scorer in my first season is an achievement I am proud of," he added. "But I know one day I will return to England and I wish it was at United.

"Obviously it will be a special occasion to play a team where I was at for two and half years. I still know a lot of people there but this match will only be about winning for Villarreal - nothing else will enter my mind.

"I have really good memories of my time there and (Sir Alex) Ferguson is my biggest memory there. The name says it all.

"It is a well-known name associated with the club, despite it being so big. That has the biggest impact when you arrive there.

"Everyone knows United and it is so big and yet you have occasions like the Christmas meal when the whole club gets together from the first team to the youngsters. Ferguson serves you the food and asks you if you want this or that."

Sheva
Nem lép pályára Cristiano Ronaldo a Manchester United futballistája, a labdarúgó Bajnokok Ligája nyitófordulójában a Villareal elleni idegenbeli mérkõzésen, mert a fiatal játékosnak a napokban hunyt el az édesapja.

A hazaiaknak is nélkülözniük kell egy meghatározó játékosukat, mégpedig Juan Roman Riquelmét. Az argentin irányító a vasárnapi Sevilla elleni bajnoki mérkõzésen szenvedett súlyos bokasérülést.

A Villarealban még egy hiányzót meg kell említeni, ugyanis Jose Maria Romero Poyon, ismertebb nevén José Mari eltiltás miatt nem léphet pályára az elsõ két BL-mérkõzésen.

Sheva
jövõre nem õ lesz az aranycipõs az tuti <#sir>

Rudee
Forlán a meccs elõtt kapta meg a FIFA arany cipõjét.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Figueora gólöröme

jaja..
Sheva
hát jah fõleg a védelembe kellett volna egy-két ember

igaza van rudeenak, mert a tengeralattjáró nemnagyon erõsített :( pedig kellett volna..
Sheva
hihetetlen h nem tudunk otthon nyerni<#falbav>
jó mondjuk a sevvilának is kb ugyan olyan erõs kerete van mint nekünk szal elfogadható de a gyúõzelemnek jobban örültem volna

a legesélyesebb eredménynek a meccs elõtt az Xtûnt, de nemtudom a meccsalapján hogyvan..
90.perc... ez már X lesz...
basszus alessio<#falbav>
Rudee
Tacchinardi piroslap.

McFrost
82' Villarreal <1 - 1> Sevilla

20' A. Ocio

31' Q. Alvarez

41' <0 - 1> A. Correira

45' R. Arruabarrena

73' <1 - 1> L. Figueroa

72' 1-1
lucho figueroa<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#wow1><#wow1><#wow1><#smile><#smile>
McFrost
78' Villarreal <0 - 1> Sevilla

20' A. Ocio sárga

31' Q. Alvarez sárga

41' <0 - 1> A. Correira

45' R. Arruabarrena sárga

Copyright © 1998-2005 LiveScore.com

:((((((((((((((((((

Rudee
Jó kérdés. Szerintem a Sevilla jobban erõsített, bár otthon ha kikap a Villarreal akkor az mégis meglepetésl esz.

nah már eléggé a hajrában vagyunk.. lehet, hogy a villarreal csak egy tavalyi fellángolás volt és mostanra kikapnak minig?!
remélem forlán és lucho betalál..

rohadt életbe..
Rudee
Adriano góljával vezet a Sevilla.

Rudee
Gól az nincs még, de a Sevilla-nak több helyzete van.

nemvalami nagyon potyognak a gólok..
köszi rudee, reméltem, h. valami linket irtok<#worship>
Rudee
AS gyorsabb és részletesebb <#circling>

elkezdõdött a derbi<#beka2> tanulás közben követem a Livescore-on..
Sheva
majd ma... nekünk gyõzni kell nem lenne jó két vereséggel kezdeni a szezont :\\\

<#gonosz3>
én nemláttam a meccset, csak az uccsó megnemadott reálgólt amikor ronaldo a hüléyje nemengedte robinhot, hanem játékbaavatkozott.. én csak az eredményre irtam, h. szopott[#gonosz3
Sheva
szerintem is ez a megfelelõ válasz hiszen a labda nem volt benn a 3. gólnál

Rudee
Inkább nyert a bíró egy meccset a Celtának.

szopott a reál..
7kor lesz..
Rudee

DJ Bee18
éffélkor lesz a meccs???

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

9csöves9
jaja, amikor a végén nyilatkozott...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

kibaszás , hogy kikaptak a magyarok.. liothar aszondta, h. fucking goal?
hajrá villarreal.. a sevillában vannak jók, de a csapat nemtetszik..