342

-
-
-
szerintem ez az X nekünk tökéletes -
-
-
gyengus az egész.... -
Kanál #214 :DDD -
ilyet nálam nem mer megcsinálni! -
Kanál #212 pöcs rúni o: -
-
-
X lesz szerintem
de HAJRÁ SÁRGA TENGERALATTJÁRÓ!!! -
sajnálom h nem tudom végiglesni a meccset de le kell feküdnöm mert holnap korán kelek -
koska 7 #207 :) jómeccs, kevés a helyzet.. kiváncsileszek kinyer.. -
tom -
jók a képek nagyon -
-
-
-
Rudee #201 Ez a lövés bemehetett volna. -
-
-
oksi :P -
de jól nyomom!
de nem ígérek semmit,mert ha jön álommanó nincs mit tenni... -
előre is köszönöm a képeket :) -
-
-
gondoltam nem hobbiból lettél itt házigazda -
én a villarrealnak is szurkolok egy X nagyon jó lenne -
-
villareal még nem érett meg a bl-re, szerintem, de én a jó meccsnek szurkolok... -
1-1 szerintem -
1-3 -
Alighanem a villarreali El Madrigalban rendezik a szerdai nap legnagyobb érdeklődéssel várt összecsapását, a 'sárga tengeralattjáró'-nak becézett hazai alakulat, és a magyar bajnokot búcsúztató Manchetser United összecsapását. A kisváros - a spanyol élvonal csapatai között nincs olyan, amelyik kevesebb lélekszámú településen székelne - futballcsapata harmadikként zárt a tavalyi kiírásban, ráadásul erősödött is a nyáron, így nagy reményekkel vág neki európai kalandjának. A kontinentális porondon egyébként elég rutintalan az együttes, hiszen mindössze negyedszer próbál szerencsét ezen a terepen. A vendég vörösökről az ellenkezője mondható el, a Ferguson-legénység nemzetközi trófeagyűjteménye sem szegényes, és a mostani lesz 217-ik nemzetközi kupamérkőzése. Az összecsapásnak külön pikantériát kölcsönöz, hogy a Villarreal idén már elbánt egy brit csapattal, ráadásul nem is akárhogyan: a selejtezők harmadik körében kettős győzelemmel búcsúztatta az Evertont. A statisztika egyébként is hazai győzelmet sejtet: a Villarreal mérlege hibátlan angol együttesek ellen - az Everton elleni mérkőzéseken kívül egy Middlesborough elleni győzelmet számlál -, ellenben az United nem szerepel valami fényesen Ibériában. Ezidáig 15 mérkőzést játszott spanyol földön, ebből mindössze egyszer nyert, ötször játszott döntetlent, kilencszer viszont kikapott.
A sárgamezesek gyatrán kezdték a bajnoki idényt, hiszen a nyitófordulóban kikaptak az Oasasuna otthonában, majd hazai pályán játszottak döntetlent a Sevillával. Biztató lehet ugyanakkor, hogy utóbbi mérkőzésen már jobban muzsikált a gárda, és megszerezte idei első bajnoki találatát az argentin csatárcsillag, Figueroa. A vendégvédelemnek minden bizonnyal lesz is munkája bőven, hiszen a hazai offenzíváért a Riquelme, Sorín, Forlán, Figueroa dél-amerikai négyesfogat felel majd. A vörösök remek szezonkezdeten vannak túl, hiszen úgy a nemzetközi porondon, mint a honi pontvadászatban, remekül teljesítenek. Ez még akkor is igaz, ha a hétvégén elhullajtották első pontjaikat, ikszelve a városi rivális City ellen.
A hazaiaknál Riquelme kisebb sérülése keltett riadalmat, míg a vendégeknél biztosan hiányzik majd egy ász: Keane el sem utazik Spanyolországba. Ott lesz ellenben az édesapja halála miatt szabadságot kapó Cristiano Ronaldo, a vörösök idén talán legjobban teljesítő játékosa.
A D-csoport másik találkozóját a lisszaboni Luz-stadionban rendezik, ahol a csoport két, gyengébbnek tartott együttese lép pályára: a helyi Benfica ellenfele a francia Lille lesz. A Koeman-gárda klubtörténeti rekordot döntött rossz bajnoki rajtjával, ráadásul a hétvégi főpróbán kikapott a városi rivális Sportingtól. A Lille valamivel jobban kezdett a honi pontvadászatban - hat mérkőzésből csak egyet veszített -, az európai premier előtti utolsó mérkőzésén pedig idegenben győzte le a Metz együttesét.
Bajnokok Ligája
- csoportkör, 1. forduló, 1. játéknap
2005. szeptember 14.
D-csoport
Villarreal-Manchester United, 20:45
Villarreal, El Madrigal. Vezeti: Kim Milton Nielsen (dán)
Várható kezdőcsapatok:
Villarreal: Viera - Kromkamp, Alvarez, Gonzalo, Arruabarrena - Senna, Tacchinardi vagy Josico, Riquelme, Sorín - Forlán, Figueroa
Manchester United: Van der Sar - O'Shea, Ferdinand, Silvestre, Heinze - Fletcher, Smith, Scholes - Rooney, Park vagy Giggs - Van Nistelrooy.
Benfica-Lille, 20:45
Lisszabon, Luz-stadion. Vezeti: Temmink (holland)
Várható kezdőcsapatok:
Benfica: Moreira - Anderson, Luisao, Ricardo Rocha - Joao Pereira, Karagunisz, Fernandes, Nélson - Nuno Gomes, Miccoli, Simao
Lille: Sylva - Plestan, Schmitz, Tafforeau, Debuchy, Bodmer, Makoun, Lichtsteiner, Odemwingie, Chalmé, Acsimovics
forrás: sportforum.hu -
Riquelme will definitely be out of de called up to play against Manchester United in the first game of the Champions League Group Phase that will be played tonight in El Madrigal Stadium.
The player waited until the very last moment in order to recover from the injury he suffered last Sunday in the match against Sevilla, but he still has ankle pain and inflammation.
Finally, he will not be able to play against the English team. -
én is remélem bár nagyon nehéz lesz -
_Vegeta_ #184 Remelem nyer a villarreal ;] -
koska 7 #183 Villarreal, szeptember 14., 12.35 A spanyolok először szerepelnek a sorozatban.
A D-csoportban a magyar bajnok Debrecent a selejtezőben 6-0-s összesítéssel elbúcsúztató Manchester United gárdája a BL-ben idén debütáló spanyol Villarrealhoz látogat. A Vörös Ördögök egyáltalán nem számíthatnak sétagaloppra, hiszen a sárgák kiváló játékosállománnyal rendelkeznek. A United spanyol klubok elleni statisztikája amúgyis katasztrofálisnak mondható, mivel 15 mérkőzés alatt mindösszesen egy győzelmet, 5 döntetlent és 9 vereséget számlálnak.
Alex Ferguson minden sztárja egészséges és harcra kész, ami a Riquelmét is a "fedélzetén" tudó Villarrealról már nem mondható el, mert náluk több játékos is sérüléssel bajlódik. A találkozó fontosságát tekintve azonban biztosan mindenki vállalja majd a játékot.
A négyes másik párharcában a korábbi kétszeres győztes portugál Benfica a francia Lille ellen kezdi meg menetelését. A Trapattoni munkássága alatt hosszú idő után bajnoki címet szerző lisszaboniak rendkívül gyengén kezdték az idei szezont, mivel három mérkőzés alatt mindösszesen egy pontot számlálnak. A legutóbbi fordulóban, a Sporting stadionjában játszottak városi rangadót, amelyen 2-1-es vereséget szenvedtek. Egyetlen örömük talán az lehet, hogy a nyáron Liverpoolba szerződő Simao Sabrosa újra a keret tagja.
A Benfica mellett szól egyébként a történelem, hiszen a francia csapatok elleni mutatóját - három győzelem és három döntetlen mellett - egyetlen vereség sem "rondítja". -
koska 7 #182 ez nagyon nagy kacsa..
1ébként ronaldo lehet, h. pályáralép szerdán.. -
Ferguson, már nem azért de ezt már elbaxtad, most már pofátlanság. Remélem nem tér vissza, és lenyomják a Unitedet