GTI Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsanet
de nekem el sem indul #294 hsz

Harly18
Kipróbáltam.....Nekem 800x600-ban szépen megy, magasabb felbontásban nem akartam kipróbálni, mert így is viszonylag sokat tölt, de így is szép és jó 😊 Szerintem elleszek ezzel a játékkal egy darabig.... 😄

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

zsanet
A demó nekem is jól mûködött.

Harly18
Nekem rosszabb gépem van valamivel ,de nekem a demo rendesen mûködött. Majd most derül ki, hogy a teljes verzió is jól fut-e...........remélem 😊

zsanet
Szerinted mi lehet agond?

Kinek hogy van belove a grafikai beallitasoknal? 😞

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

Demi?
Azt vagom h nálam! De mi lehet a hiba?

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

gamerboy91
Nekem az van meg és semmi gond!
A hiba nálad van csak!

Sziasztok!
Kéne egy kis segitség a játékkal kapcsolatban. Nekem még csak a Demo van meg de irgalmatlanul szarul fut! 20-25fps még low grafikán is...
A gépem:
Barton 3200+
XpertVision 6800GS Sonic
1.5GB ram

Sztem ezen a gépen azert nem illene igy futnia...Pláne hogy még Highon is borzalmasan ronda a táj...
Léci ha valki tud segitsen mert ez igy kicsit durva számomra...

zsanet
A DVD9-es verzió sem mûködik.Az .exe .dll fájlok másolása után hibaüzenet:Fatal error!Cannot initialize renderer(see crash.log details)

arty
nekem nem volt sok tuning, automata válto van mindig, és mégis nyertem 😊

amugy tudtommal nem kell nyerni, mintha az elején leirnák ...

zsanet: crackelted? anélkül EGYIK verzio sem megy!

Forza.

bepe79
Hát nekem biztosan, mert akkor azért nem tudom megcsinálni a driftet, mert 0 tuning van a Golf I-esen.

Suzuki Swift GL 1.3

fery02
remélem sokaknak segítettem 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Aki még nem jött rá a drift trükkjére: kituningolt járgánnyal kell indulni, és végig, 2-esben kell menni (egyenesekben azért felvállthatunk eggyel). Így nagyon tud gyûlni a pont. Legalábbis nálam. Egyébként nem szükséges a drifteket teljesíteni. Nálam 100%-ot írt ki a játék a bajnokság módban, mikor megnyertem az összes versenyt, a driftek kivételével

fery02
Az irányítás szerintem iszonyatosan arcade-os, és ez a drift módban jelenti a legtöbb hátrányt. A fizika sem valami nagyszám, bármenyire is hangsúlyozták, hogy élethû lesz. Nekem speciel 20 borulásból egyszer nem sikerült talpra álnom 😊. Viszont az igaz, hogy a játék gyönyrû. Ja, és éljenek a 3-as Golfok! xD

fery02
Tapasztalatom az, hogy ha egy autód nem nagyon van kituningolva, akkor a legtöbb versenyen még akkor sem nyersz, ha nagyon jól mész, viszont ha kituningolt verdával mész, akkor még akkor is nyersz, ha sokat bénázol. És ez a játékban fáj. + plussz a Catch up 😄

hiba
van kulonbseg minosegben a ketto kozott?

gamerboy91
A DVD9-es verziót szedd le mert tapasztalatból tom hogy az megy....

zsanet
Sziasztok.Leszedtem a dvd5-ös verziót,bemásoltam amit kell,mégsem indul kéri a lemezt.Kiírtam a lemezt,úgysem indul.Ötlet? thx

bepe79
Én is a driften akattam ki. Nézd csak meg, hogy mit írtam lentebb? Egyszerûen vagy hússzor álltam neki a driftnek, és egyszer sem sikerült...

Suzuki Swift GL 1.3

fery02
Nálatok sem ér sok mindent a nitro? Hányfajta zene van szerintetek a játékban? Mert az biztos, hogy nem túl sok. 😊 Az irányítás egyszerûen borzalmas, a drift meg lehetetlen szerintem.

Istencsászár
Nemsokból állna megcsinálni, de az hogy legyen manapság egy autós játéknál nem szempont... csak a kimondott szimeknél, és ez azért van mer a játékosok többsége nem igényli, nekik jó a hátul nézetes irányítás... Újkori NFS rászoktatta õket.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Az ára lényegtelen, és a grafikai orgia sem érdekel, nem az az elsõdleges szempont egy játéknál... amugymeg az egész átverés, egy az 1ben az elsõ rész motorja + ilyan olyan mosódások és fényeffektek... ha jobban megnézed semmi ördöngõsség nincs benne... de jól fut... es igen eleget játszottam vele, sõt meg is vettem /sajnos/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fery02
Az igaz. Viszont inkább örüljünk hogy itt legalábbb már végre van, mert mostanában az arcade game-ekbõl elõszeretettel haggyák ki a mûszerfalat

hykao
Azért szvsz szégyen ilyen elnagyolt textúrájú mûszerfalakkal kiadni egy játékot.

Csak úgy emlékeztetõül, egy belsõnézeti kép az NFS2-bõl 1997-bõl:

...vagy ne is szaladjunk annyira elõre, itt a legelsõ NFS-bõl egy belsõnézet, 1994-bõl!!! (a kilométeróra és a fordulatszámmérõ mutatói természetesen "mértek")
fery02
Inkább örólj, hogy te már játszhatsz vele 😛

bepe79
Hát ez nem igaz. Ezt a szájbab@sz*tt driftet sehogy nem bírom megcsinálni.. Iszonyat g*ci nehéz, nem olyan, mint az nfs:ug-ban.. Már vagy huszadjára csinálom, és ha nagy drifteket csinálok, akkor lemaradok: utolsó leszek, és vége... ha meg gyorsan megyek, akkor meg nem tudok drifteket csinálni, vagy kicsiket tudok. Ez az nfs-ben nem így volt, hogy jó pozícióban is érjek be, meg még bazi nagy drifteket is csináljak mellé. Hát ez egy nagy suxx most.

Suzuki Swift GL 1.3

Harly18
Nekem még mindig nincsen meg, de amint meglesz engem nem lehet kirobbantani a gép mellõl...

bepe79
Van belsõ nézet, a kocsik csúsznak kanyarban, ha nem is GTR fizika van alattuk, a grafika közepes, számomra tûrhetõ, és jól optimalizált, nálam a P4 3.2GHz + Gef6600 + 1GB DDR RAM configon akadásmentesen megy 25-26 FPS-el 4xAA-val és aniso filteringgel. Az autó törik, van törésmodell, és nem is olyan rossz. Tehát abszolút nem értem azokat, akik fikázták, láttunk már rosszabbat is, sõt! Lásd. pl. Ford Racing sorozat...

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGTIRacing%202006-08-27%2023-01-26-23.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGTIRacing%202006-08-27%2023-01-34-35.jpg

http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGTIRacing%202006-08-27%2023-01-41-48.jpg

Ha meg lenne benne Passat PDTDI meg Bora, meg Vento, akkor le sem lehetne engem vakarni errõl a gémrõl. Mondjuk így se'.

Suzuki Swift GL 1.3

fery02
Húú, na várjatok csak. Nemsoká lejön nekem is. Nem tom, hogy fog ütni a Flatout 2 után. 😄

bepe79
Ez a gém állat jó!

Tuning:

A sportlégszûrõtõl kezdve a nemtoménmiig kismillió tuning-alkatrész, nagyon bejövõs!

Suzuki Swift GL 1.3

Harly18
Vento biztos nincsen.....Golfok vannak benne, Bogár néhány változata, Samba Bus...

arty
golf3 van, az biztos! többit egyenlõre nem láttam 😊

Forza.

Milyen VW-k vannak a játékba?? Nincs véletlenül jetta3/vento vagy golf3?

arty
nos, multihoz mégiscsak kell cdkey 😊 kimarad.

szinglit sajnos ugyan azzal a kocsival nem lehet végigtolni, késõbb mindenképpen kell venni egy másik osztályu kocsit 😞

hát, részemrõl igy 3 órányi játék után vége, meguntam. Talán egy all tracks/all cars unlockerrel megnézem mik vannak.

UNLOCKER

Forza.

arty
jah, amugy ezzel megyek most:

picit egyhangu és uncsi a játék, viszont ugynézem a multi megy key nélkül, majd megnézem hátha picit nagyobb kihivás 😊 Ami tetszik, hogy nyoma nincs a nidforszpides tuldizájnolt baromságoknak, minden elég eccerü. Ami a hátránya, az az elõnye is 😊

Forza.

arty
"Ezekután nemigazán értem, hogy szólhatják egyesek le? Talán nem látják az ég és föld különbséget ezen program és a Most Wanted között?"

Aki az FO1et is szerette, annak sok tekintetben visszalépés a 2, fõleg ha nincs oda az árkádosodásért ... de ez itt OFF, térjünk visza a játékra 😊

streetracer: semmi

Forza.

WiZZaRD
egyetertek. a flatout2 peldaerteku. nfs harmatgyenge hozza kepest. es mindez valoban 2000HUF. Ha jol lattam a minap,meg az nfsu2-ot is vmi 8000ert akarjak eladni😞. amugy oriasi pozitivum volt nekem, hogy azerta flatout2-ot, egesz jolel lehet navigalni billentyuzettel is, valahogy mindig sajnaltam kormanyt venni, pedig lehet megerne...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

streetracer
Mi a különbség a 810MB-os és az 1,2GB-os verzió között a méreten kívül?

bepe79
Nem, egyszerûen csak kinek a papné, kinek a paplan... Szerintem. Van, ainek az NFS:MW jön be jobban, van, akinek a Flatout2. Nem vagyunk egyformák.

Suzuki Swift GL 1.3

Miért is?
Ha az lenne, tele lenne villógó neonokkal, carbon fiber alkatrészekkel, és olyan alakok ellen versenyezhetnénk, akik a valóságban soha sem lennének képesek még egy BMW-t sem megvásárolni, nemhogy Aston Martint, alá Most Wanted.
Az egész NFS széria (a hatodik résztõl)errõl a nemlétezõ, rágógumiízû világról szól.
Én nem vagyok nagy rajongója a stílusnak (NFSMW-t egy hét után töröltem), de a Flatouttól tényleg az államat keresgéltem. A 6600GT-men full grafikával futott, mint a nyúl, rendesen tört, és gyönyörõen nézett ki. Ráadásul 2000Ft a boltban, pedig csak most jött ki. Tényleg azt gondoltam,amikor elõször játszottam a Flatout2-vel, hogy új korszakot fog nyitni ebben a játékmûfajban, hiszen gyönyörû volt, nem szaggatott, (Pedig még 9600Pron is kipróbáltam!) és ötödannyiba került, mint egy vadonatúj NFS.
Ezekután nemigazán értem, hogy szólhatják egyesek le? Talán nem látják az ég és föld különbséget ezen program és a Most Wanted között?

Flatout 2 tömegtermék?
Mennyit játszottál te azzal a játékkal, ha ilyeneket beszélsz?
A Flatout 2 ugyanis gyönyörû, tankönyvbeillõen optimalizált, és az eddigi legkivállóbb törésmodell van benne. Grafikában, sebességben, törésmodellben és úgy általában minden téren magasan alázza az NFS szériát, és mindent, ami jelenleg a piacon van. Ráadásul 2000 Forintba kerül újonnan.

Hol van ehhez képest az NFSMW?

grebber
Kivan belõle szedve valami fölöleges cucc.
Direkt ugy kezdi az nfo-t hogy NEM RIP.

Next PC upgrade: 2022

Harly18
Ez nem egy rip gondolom, hanem egy tömöritett verzió, ugye?

arty
amugy nem kell installani a gamet: a programfilesfolder könyvtártartalmát kimásolod winyora az ISO-bol, rányomod a krekket és kész, megy!

ha archiválni akarod, becsomagolod az egészet, gondolom az lesz majd kb 7-800mb ...

Forza.

ngcsnet
csak azért szeretik annyian mert jó<#smile>
ellenben az nfstuning sorozattal😊
najó ebbe ne menjünk bele, nem ehhez a témához tartozik
/off

grebber
Aki sokalta a méretet:

VW.GTI.Racing.DVD5-GGS 18x50MB

Next PC upgrade: 2022

arty
szerencsére a flatout2-re azért van orvosság(modok)! Ugy simán fo1 szintre lehet "tuningolni".

a GTI racing pedig szvsz simán árkádosab, mint az nfs akármelyik része.

Forza.

Istencsászár
Nemis a Flatout-ot mondtam hanem a Flatout 2, óriási különbség!

pedig az 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent