403
-
#283 Nálatok sem ér sok mindent a nitro? Hányfajta zene van szerintetek a játékban? Mert az biztos, hogy nem túl sok. :) Az irányítás egyszerűen borzalmas, a drift meg lehetetlen szerintem. -
#282 Nemsokból állna megcsinálni, de az hogy legyen manapság egy autós játéknál nem szempont... csak a kimondott szimeknél, és ez azért van mer a játékosok többsége nem igényli, nekik jó a hátul nézetes irányítás... Újkori NFS rászoktatta őket. -
#281 Az ára lényegtelen, és a grafikai orgia sem érdekel, nem az az elsődleges szempont egy játéknál... amugymeg az egész átverés, egy az 1ben az első rész motorja + ilyan olyan mosódások és fényeffektek... ha jobban megnézed semmi ördöngősség nincs benne... de jól fut... es igen eleget játszottam vele, sőt meg is vettem /sajnos/ -
#280 Az igaz. Viszont inkább örüljünk hogy itt legalábbb már végre van, mert mostanában az arcade game-ekből előszeretettel haggyák ki a műszerfalat -
#279 Azért szvsz szégyen ilyen elnagyolt textúrájú műszerfalakkal kiadni egy játékot.
Csak úgy emlékeztetőül, egy belsőnézeti kép az NFS2-ből 1997-ből:
...vagy ne is szaladjunk annyira előre, itt a legelső NFS-ből egy belsőnézet, 1994-ből!!! (a kilométeróra és a fordulatszámmérő mutatói természetesen "mértek")
-
#278 Inkább örólj, hogy te már játszhatsz vele :P -
#277 Hát ez nem igaz. Ezt a szájbab@sz*tt driftet sehogy nem bírom megcsinálni.. Iszonyat g*ci nehéz, nem olyan, mint az nfs:ug-ban.. Már vagy huszadjára csinálom, és ha nagy drifteket csinálok, akkor lemaradok: utolsó leszek, és vége... ha meg gyorsan megyek, akkor meg nem tudok drifteket csinálni, vagy kicsiket tudok. Ez az nfs-ben nem így volt, hogy jó pozícióban is érjek be, meg még bazi nagy drifteket is csináljak mellé. Hát ez egy nagy suxx most. -
#276 Nekem még mindig nincsen meg, de amint meglesz engem nem lehet kirobbantani a gép mellől... -
#275 Van belső nézet, a kocsik csúsznak kanyarban, ha nem is GTR fizika van alattuk, a grafika közepes, számomra tűrhető, és jól optimalizált, nálam a P4 3.2GHz + Gef6600 + 1GB DDR RAM configon akadásmentesen megy 25-26 FPS-el 4xAA-val és aniso filteringgel. Az autó törik, van törésmodell, és nem is olyan rossz. Tehát abszolút nem értem azokat, akik fikázták, láttunk már rosszabbat is, sőt! Lásd. pl. Ford Racing sorozat...
http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGTIRacing%202006-08-27%2023-01-26-23.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGTIRacing%202006-08-27%2023-01-34-35.jpg
http://web.t-online.hu/bepe1979/BepeGTIRacing%202006-08-27%2023-01-41-48.jpg
Ha meg lenne benne Passat PDTDI meg Bora, meg Vento, akkor le sem lehetne engem vakarni erről a gémről. Mondjuk így se'. -
#274 Húú, na várjatok csak. Nemsoká lejön nekem is. Nem tom, hogy fog ütni a Flatout 2 után. :D -
#273 Ez a gém állat jó!
Tuning:
A sportlégszűrőtől kezdve a nemtoménmiig kismillió tuning-alkatrész, nagyon bejövős! -
#272 Vento biztos nincsen.....Golfok vannak benne, Bogár néhány változata, Samba Bus... -
#271 golf3 van, az biztos! többit egyenlőre nem láttam :) -
gpn #270 Milyen VW-k vannak a játékba?? Nincs véletlenül jetta3/vento vagy golf3? -
#269 nos, multihoz mégiscsak kell cdkey :) kimarad.
szinglit sajnos ugyan azzal a kocsival nem lehet végigtolni, később mindenképpen kell venni egy másik osztályu kocsit :(
hát, részemről igy 3 órányi játék után vége, meguntam. Talán egy all tracks/all cars unlockerrel megnézem mik vannak.
UNLOCKER -
#268 jah, amugy ezzel megyek most:
picit egyhangu és uncsi a játék, viszont ugynézem a multi megy key nélkül, majd megnézem hátha picit nagyobb kihivás :) Ami tetszik, hogy nyoma nincs a nidforszpides tuldizájnolt baromságoknak, minden elég eccerü. Ami a hátránya, az az előnye is :) -
#267 "Ezekután nemigazán értem, hogy szólhatják egyesek le? Talán nem látják az ég és föld különbséget ezen program és a Most Wanted között?"
Aki az FO1et is szerette, annak sok tekintetben visszalépés a 2, főleg ha nincs oda az árkádosodásért ... de ez itt OFF, térjünk visza a játékra :)
streetracer: semmi -
#266 egyetertek. a flatout2 peldaerteku. nfs harmatgyenge hozza kepest. es mindez valoban 2000HUF. Ha jol lattam a minap,meg az nfsu2-ot is vmi 8000ert akarjak eladni:(. amugy oriasi pozitivum volt nekem, hogy azerta flatout2-ot, egesz jolel lehet navigalni billentyuzettel is, valahogy mindig sajnaltam kormanyt venni, pedig lehet megerne... -
#265 Mi a különbség a 810MB-os és az 1,2GB-os verzió között a méreten kívül? -
#264 Nem, egyszerűen csak kinek a papné, kinek a paplan... Szerintem. Van, ainek az NFS:MW jön be jobban, van, akinek a Flatout2. Nem vagyunk egyformák. -
bgabor #263 Miért is?
Ha az lenne, tele lenne villógó neonokkal, carbon fiber alkatrészekkel, és olyan alakok ellen versenyezhetnénk, akik a valóságban soha sem lennének képesek még egy BMW-t sem megvásárolni, nemhogy Aston Martint, alá Most Wanted.
Az egész NFS széria (a hatodik résztől)erről a nemlétező, rágógumiízű világról szól.
Én nem vagyok nagy rajongója a stílusnak (NFSMW-t egy hét után töröltem), de a Flatouttól tényleg az államat keresgéltem. A 6600GT-men full grafikával futott, mint a nyúl, rendesen tört, és gyönyörően nézett ki. Ráadásul 2000Ft a boltban, pedig csak most jött ki. Tényleg azt gondoltam,amikor először játszottam a Flatout2-vel, hogy új korszakot fog nyitni ebben a játékműfajban, hiszen gyönyörű volt, nem szaggatott, (Pedig még 9600Pron is kipróbáltam!) és ötödannyiba került, mint egy vadonatúj NFS.
Ezekután nemigazán értem, hogy szólhatják egyesek le? Talán nem látják az ég és föld különbséget ezen program és a Most Wanted között? -
bgabor #262 Flatout 2 tömegtermék?
Mennyit játszottál te azzal a játékkal, ha ilyeneket beszélsz?
A Flatout 2 ugyanis gyönyörű, tankönyvbeillően optimalizált, és az eddigi legkivállóbb törésmodell van benne. Grafikában, sebességben, törésmodellben és úgy általában minden téren magasan alázza az NFS szériát, és mindent, ami jelenleg a piacon van. Ráadásul 2000 Forintba kerül újonnan.
Hol van ehhez képest az NFSMW? -
#261 Kivan belőle szedve valami fölöleges cucc.
Direkt ugy kezdi az nfo-t hogy NEM RIP. -
#260 Ez nem egy rip gondolom, hanem egy tömöritett verzió, ugye? -
#259 amugy nem kell installani a gamet: a programfilesfolder könyvtártartalmát kimásolod winyora az ISO-bol, rányomod a krekket és kész, megy!
ha archiválni akarod, becsomagolod az egészet, gondolom az lesz majd kb 7-800mb ... -
#258 csak azért szeretik annyian mert jó
ellenben az nfstuning sorozattal:)
najó ebbe ne menjünk bele, nem ehhez a témához tartozik
/off -
#257 Aki sokalta a méretet:
VW.GTI.Racing.DVD5-GGS 18x50MB -
#256 szerencsére a flatout2-re azért van orvosság(modok)! Ugy simán fo1 szintre lehet "tuningolni".
a GTI racing pedig szvsz simán árkádosab, mint az nfs akármelyik része.
-
#255 Nemis a Flatout-ot mondtam hanem a Flatout 2, óriási különbség! -
Thanatos #254 pedig az :) -
#253 Szerintem a tuningolós autós játékok a divatjátékok, mert Dunát lehet rekeszteni velük. A GTI Racing is ez valahol, de itt talán nem ezen van a hangsúly, úgy mint a NFS-ben..... -
#252 hát azért Flatoutot nem nevezném divatjátéknak -
#251 A lényeg a GRAFIKA mimás... omg
Két kölünböző stílus, de ez még szerintem mindig nehezebb mint a Flatout 2!, mivel annál könyebb tömegterméket nemigen lehetne csinálni ( persze a mindent verő NFST levéve :) ) -
#250 Nekem mindegy, engem csak a benne lévő VW Bogár izgat :D -
dApRo #249 sztem flatout veri, graf téren,szimulator téren is
=( -
#248 Ezt hogy a fenébe tudták megcsinálni?! Lehet nem szeretik tömöritgetni a játék részeit..... -
#247 -
#246 Egész pontosan: 6,08GB -
#245 Azért ezt szerintem nem hisszük el :D. Ez a játék nem lehet akkora..... -
#244 lehet kicsomagolva olyan nagy az ISO :) ezesetben tömöritve kell kiirni ;) (26x50mb)