70
-
spk202 #70 jó a kép -
#69 nekem megvan :DDDDDDD -
#68 postal 2: apocalypse weekend -
#67 Igazat írsz, egyetértek veled! -
#66 Postal 2 rulez! -
jefferson83 #65 Gondolom a kinti amerikai újságírók is diplomásak és arra nem képesek, hogy utánanézzenek a cikkeikkel kapcsolatban. Gondolok itt olyanra, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy egy adott ország hol van vagy összekeverik őket. Megjegyzem nem kis bulvármagazinokról és kacsamagazinokról volt szó. Azért itt legalább az európaiak ha nem is tudják kapásból, de veszik a fáradságot és utánanéznek. Megadják a tiszteletet és megkímélik magukat a későbbi kínos bocsánatkérésektől. Erről ennyit. Én nem gondolom, hogy európa lenne a világ közepe de, hogy Amerika se az az tutyibiztos. -
Adrian Graves #64 Ehemm... a USA oktatás CSAK az egyetemi szinten veri az Európait (legalábbis néhány intézmény esetében), s azt hiszem ez is fontos. Egyébként is általános elbutítás játszik az oktatásban, világszerte.
Az Amerika Live ( :D ) esetében viszont le kell fognunk Supermant, Batmant, meg a többit, mert a végén még megmentik a világot (ami ugye csak és kizárólag a USA-ből áll :) ) -
Majadi #63 Arra fognak 1 napon kelni hogy a városok felett csészealjak vannak. -80 fokban küzd Godzilla hogy áttörje az ebolakarantént. Minden nagyobb településen egy láthatatlan ragadozó küzd valamiféle
bogár alakú gyilkos lénnyekkel. Az ország fele az oroszoké .Az ország másik felét elpusztítja a pár órája észrevett hatalmas meteor.
Robotemberek Guns&Rosest bömböltetve robbantgatnak és káromkodni tanulnak a metróban lakó öcsmány és tulajdonképpen már majdnem emberszerű rovarfajtól. Az asszony bekattanva vigyorog a hajsampontól. Gennyedző zombik randaríroznak a kertvárosban. Mi meg itt fogunk ülni és nyugodtan nézzük a roppant szórakoztató America-live c. műsort. -
#62 Lehet, hogy elbuknék, de itt arról van szó, hogy még nem is hallották azt a szót hogy Hungary! Azért ez két külön kategória... -
echo #61 Mindenesetre egyetemi szinten, az usa oktatás magasan veri az európait és akkor a magyarról nem is beszéltünk, bár a középiskolai rendszert nem ismerem.
Ja és az hogy EUba vagyunk nem érv, mert ha fel kéne sorolni az EU tagországait szerintem sokan elbuknátok, lehet én is :)... -
#60 Heheheee, ez nagyon jó! -
#59 Legalább nekünk nem kell félnünk a filmek alapján minden katasztrófa Amerikával fog történni ,minket még az UFO-k sem ismernek -
b00mi #58 amerika egy nagy pöcs mert ők ut mutogatják má a brutalitást a tévében meg hogy kinyirják a bagdadi embereket meg a filmjeikben is nagy katasztrofa és halál meg minden és a végén amerika a nagy hős ..... de ilyen játékér már akkora fellépést tesztnek ... johogy nem támadnak a hadsereggel a játék készitőire ... amerika egy pöcs lámaság -
Goth #57 azért nem teljesen , néhány amerikai már azt is tudja hogy Bukarest Magyarország fővárosa :D -
#56 Komolyan mondom , hasonló mint nálunk volt az oroszok idején (nem emléxem rá az igaz mert még kicsi voltam), tök el vannak zárva a külvilágtól, semmit nem tudnak róla. -
#55 fongjuk=fingjuk -
#54 Nem kell ahhoz USA-ba menni, hogy ne tudják, hol van egy ország. Szerdán jöttem meg Korfuról (jaaaj, de visszamennék) , hát jópár angol sráccal és csajjal beszéltem/beszéltünk akiknek fongjuk sincs arról, hogy hol van Magyaroszág. Nem azért mert nem tudják , hogy hol van, hanem azért, mert még nem is halloták azt , hogy Hungary. Néhány azt hitte éhes vagyok. Pedig egy unió vagy mi... Hát képzelem mi lehet USA-ban. Arrogáns nagyképűek, ahogy én tapasztalatam online játékaim során. -
Majadi #53 Phh. Élőben mutatják ahogy szétbombáznak egy várost (Bagdad Live) ,de a gamék miatt paráznak? Ez az igazi híres Amerikai képmutatás. LOL -
#52 Najah az amerikai oktatás kész csőd. Nemhogy a világtörténelmet nem ismerik de még a földrajzot sem. Azt tudják hány államuk van de ,hogy hol van az az ország amit éppen leigáznak azt nem. Én nem vagyok Amerika ellenes és még soha nem jártam Amerikában (sajnos) szóval nem tudom mennyire hülye egy átlag civil de az tény ,hogy úgy élnek mintha egy kalitkába lennének zárva amire az van írva ,hogy USA. De más nép más szokás még mindig jobb mint a használt bugyit szagolgató ,pacsirta szart arcrakenő ,kamikáze japánok. -
SirLord #51 a másik meg hogy a gyerekek ezért beperlik a szülöket, ha nem nézhetnek mg minden filmet amit akarnak -
SirLord #50 "A korhatár nem véletlenül van,a többi a szülő dolga"---mit befolyásolnak szülök? szart se... legalábbis legtöbb helyen nem, föleg amcsiba... ha nem nézheted meg, megszerzed a gépre, és megvárod az alkalmat...A szülöknek nagyon sok befolyása nincs ezekben... kivéve ha rendesen fellépnek ellene. De amis semmit se selytenek rola addig nem nagyon.. amcsiba meg minden fos film megvan nekik dvd-n, srác szobályában 2 tv is van, szoval szülöknek csocsi...szülöket csak ösztönözni kell a fellépésre, és elmondani a miértjét a dolognak..nem hibáztatni öket, ha foggalmuk sincs semmiröl... talán inkább ez a szülök hibája, hogy nem nagyon foglalkoznak vele.. de nem hogy nem lépnek fel az ellen, amit a gyerekük néz..max hogy nem tudják hogy mit néz -
Szike01 #49 A 12 éven aluli gyerek csak a híradót nézhetné meg az időjárást!
Mind2 kész horror de egy jó vígjátékot nem nészhetne meg!Azért ez lol!
De igazatok van hogy a szülő dolga az egész... -
#48 Há ja, megrab-nak igaza van. Amíg ilyen szar az oktatás az USA-ban amilyen, addig ne várjanak semmi jót. Éjjel-nappal nyomják az "amerikai álom" szarságukat, ami asszem már a '90-es évek elején is ,egy viszonylag műveltebb átlag külföldinek, elég átláccó volt. Ha meg nem, akkor a Burger King büdös mosogatója mellet, napi 12 óra munka után, biztos rájött a dolog lényegére. Ezzel csak az a baj, hogy az Amerikai Egyesült Államok kedves polgárainak többsége, még mindig elhiszi, hogy az USA szép, az USA-ban minden rendben, ha meg valami baj van, arról biztos a csúnya-csúnya játékok, filmek, vagy a nagyon gonosz külföldiek, vagy esetleg ha jobb kifogás nincs, akó bözsi néni bal lábán lévő tyúkszem tehet mindenről. Pölö nemtom láttátok-e Michael Moore "Kóla, Puska, Sültkrumpli " című alkotását. Pont a gyerek gyilkolászásról szólt, és ennek az okait kereste. Nos az igen bölcs, és valószínüleg túlképzett amcsik 80% azt hozta fel indoknak, hogy azé történnek ilyen csúny dolgok, mer az amerikai történelem az egyik legvéressebb a világon. He? Ez mi a szar? Ez mi a faszt magyaráz meg mégis? És ezt nem csak az utca embere mondta, hanem híres szinészek. Méghozzá szerény véleményem szerint azé, mert ezt a magyarázatot rakták eléjük, ők meg mint a jó birkák bekajálták. Mer ha a tv-ben mondják, akó biztos úgy van. Há' asszittem menten összefosom magam a röhögéstől. Akó kérdem én, szerény hazánkban mi a túrónak nem ölt meg még senki kuruc jelmezben bikacsökkel, egy gyanutlanul sétálgató osztrák túristát, olyan indokkal, hogy a kötshög labancok, mé tettek keresztbe Rákóczinak? He? Amúgy megjegyezném, hogy szegény amcsik azé hiszik azt, hogy az ő történelmük az egyik legvéressebb a világon (ami egy írtó nagy faszság), mer eccerűen nem tanulnak az iskolában világ történelmet. Ez tényleg így van. Közép iskolában csak az amerikai történelem/irodalom/stb kötelező. Ráadásul nem elég, hogy hülyeséget beszélnek, még el is hiszik, hogy ez így van. Ebben az egészben egyedül azt nem értem, hogy a véres történelemnek mi köze a gyilkolászó gyerekekhez. Akiket ráadásul nem hinném, hogy az óvodában gyurmázás, és pokémon nézés mellet bármennyire is izgatna az USA történelme. Vagy egyáltalán bármit is tudnának róla. Há' szívessen elbeszélgetnék azzal az emberkével aki ezt kitalálta. -
megrab #47 Azért nemcsak a szülő felelőssége a gyerek viselkedése.
Abban az országban, ahol az érettségiért csak írni meg olvasni kell tudni ne várjatok felelős döntéseket a szellemileg a béka segge alatt tartott emberektől, legyen az gyerek vagy a szülei. -
Sith #46 Kérlek a kedvemért meséld el miért beszélek hülyeségeket...
nahh légyszi légyszi légyszi légyszi
Egyébként kurvára nem dereng semmi
Attól hogy én normálisan nevelem a gyerekem még nem jelenti azt hogy a szomszéd is normálisan fogja..de reménykedni még szabad
-
Cloner #45 yah! nemtom mi a szarnak baxattnak megint mindenkit ezzel... naponta kb 200 csávót lövök le cod-ban, diabloban szörnyeket hentelek, wow-ban hordásokat meg vadállatokat csapok le... és életemben egyszer sem vertem meg senkit, jókis fiú vagyok aki segit a házimunkában... nemdrogozok, nemcigizek... csak gépezek...
Emlékem volt valami ilyen buzi film hogy a fater féltette e gyerekét a cs miatt ugyhogy elment a fiával meg a haverjaival egy cs versenyre... a Végén valami olyan lett belőle hogy nemtartja hülyeségnek mert csapatjáték stb. van benne... Jó, én nembirom a manhuntokat meg ilyeneket, mert egyszerüen nemszeretem a vérfürdőt vérfürdővel, de elvileg még csak nem is gta-zhatnék... itt szimplán arról van szó, hogy semmi gond nincs ezzel akkor ha a papa is cs-zik, a mama meg nagy starcraft fan... csak kicsit költséget 2+ gépet üzemeltetni egyébként volt valami ilyen hogy amerikában két gyerek összeveszett mert hogy kiakartak egy ujjátékot próbálni... az egyik el is döntötte, fejbelőtte a másikat... persze jött megint a botrány... azt bezzeg ide haza a cikkekben elfelejtették leirni hogy a másik srác és már a kést szorongatta, és hogy mind a ketten már többször is voltak előzetesben... itt nem a játék volt az egyetlen indok, egyszerüen csak az életmódukat folytatták
Megjegyzés: a próblémó csak azzal a gyerekkel (vagy felnőttel) van akinek agyi próblémái vannak, mert az télleg átviszi a dolgot a való világba... egy egészséges ember képes szétválasztani a két dolgot... ennyi... (najó talán még IQ kérdése is... ) -
irkab1rka #44 És a passziánszt kurvára be kell tiltani. Genyó kártyák elnyomják egymást. -
irkab1rka #43 Sith, köszönjük az értékes közhelyeket és a TV-ből jól ismert elcsépelt szófordulatokat. Ha már szócső vagy, legyél, mivel szócsőből sosincs elég.
Nem hiszem, hogy fejlődni fogsz, és megérted, hogy miért beszélsz hülyeségeket. Maradjunk is ennyiben, nem a te hibád. És ezt most ne vedd magadra :)
De azt azért remélem, hogy pont a te gyerekedet fogja leszúrni valami kishaverja, aki azt látta, hogy ez tök tuti, és tök indokolt, mert elvette a szendvicsét vagy mert beszólt neki. És te majd elmondhatod a temetésen, hogy odafigyelve nevelted a gyereked és nem a tv-ből tanulta meg a világot.
Dereng már? -
Sith #42 Én is csak anyit tudok hozzáfüzni hogy nevelés kérdése az egész
s nevelni nem a számítógépnek vagy a TV nek kell hanem a drága jó apucinak és anyucinak
igen tudom vannak... hmm nevelö célzatu szoftverek és TV müsorok de esetleg ha a drága jó szülö néha ránézne arra hogy mit is csinál a gyerek és elbeszélgetne vele lehet hogy nem is lenne olyan rosz a világ
egyébként nem kell film vagy játék ahhoz hogy a gyerek mindenféle erőszakos hatásnak leyen kitéve elég megnézni a hiradot -
#41 A kedves szenátor úr fija mive' jáccik?
Szerintem semmivel, mert betépve hajt a kocsijával a járdán;) -
#40 Nagyon unom már ,hogy állandóan ezt a hisztit kell hallgatni.
Gyilkosságok történnek erőszakos játékok nélkül is. Az meg nem jelent semmit ,hogy a gyilkos gépén erőszakos játék volt amiben ölni kell mert szerintem az emberek 85%-nak van a gépén függetlenül attól ,hogy gyilkolt-e vagy sem.
Az meg megint csak baromság ,hogy a gyerek nem tud különbséget tenni a valóság és a játék között mert egy ilyen játék az ötévest megilyeszti vagy nem érdekli a tizenéves ha agyilag komplett és nem kínozza hobbiból a hörcsögét akkor nem fog kinyírni senkit attól ,hogy öl egy játékban mert tisztában van vele ,hogy a gép előtt ül és játszik ,ha pedig nincs az már baj.
A bekattant iskolában lövöldözős gyerekek meg nagy valószínűséggel kissebségi komplesszusban szenvedtek azért mert szekálták őket.
És különben is az erőszakmentesség nem megszünteti az erőszakot hanem elfolytja abból pedig nem sül ki jó.
De ha az kell az álszenteknek ,hogy gyerekük zöldvérű Micimackós játékokat játsszon és tündérnek öltözzön -nemétől függetlenül- és nem Batmannek akkor hisztizzenek csak úgy sem tudnak tenni semmit hála Istennek.
-
#39 Pedig jo gamenek néz ki. :) -
#38 azért kell a karika, hogyha valami történik a film hatására, ne lehessen a tv-csatornát felelősségre vonni... -
#37 Valahogy mindig a Tv-t es a szamitogepes jatekokat hibaztatjak. Soha senkinek nem jutott eszebe, hogy jol orrbagyurjon egy ilyen szulot es megkerdezze, ugyan mar kedves apuka/anyuka, mennyit teteszett a kis csemetejevel aktivan foglalkozni? Es nem csak leszorni szerencsetlen gyereket a TV ele, az majd vigyaz ra. -
archkoven #36 Annak az ártatlan gyermeknek aki egyszer egy ilyen játékkal megfertőzi az szűzi elméjét egy életre fékezhetetlen gyilkológéppé változik. Nincs kétség. Az arab terroristanövendéknek is ezért kell annyit gta-zni és manhuntolni.
Afrikában sem lenne annyi véres háború ha a gyerekek jobb híján nem ezzel ütnék el a szabadidejüket.
Elég csak egy pillantást vetni az EU-ra, a sok véres videojáték okozta ezt az anarchiát és a sok leszámolást, mészárlást, hogy az ember már ki sem mer menni az utcára. -
#35 Ha van DC++ - od akkor a chello.hubon vagy a HWB-n próbálkozz... -
sanyo1212 #34 Szal hol lehet letölteni a játékot? -
eke #33 A szenátor tiltakozik, utána meg szavaz arról, hogy ami katonák gyilkolásszanak Irakban arabokat csak azért mert ők nem akarják elfogadni az amerikai "álmot".... -
#32 Még egy apróság. Nemrég olvastam egy felmérést miszerint egy átlag amcsi kisgyermek 7 éves koráig nem is tudja hogy természetes útón is meghalhat valaki.
Ennyit a realitásérzékükről.
-
#31 Tizenkevés éves koromban titokban vadul lestem az akkori vhs horror filmeket. Akkor az volt a létező legrombolóbb hatás ami a gyermeki elmét érhette. De hála a szülői nevelésnek, gondoskodásnak nem jutott eszembe megvalósítani amiket ott láttam. De még a heverok sem akikkel csereberéltem a kazikat. Ezek szerint ér valamit a nevelés. Talán részesüljenek belőle a csemeték. Ha ez megvolt akkor nyugodtan kergetheti egymást sok kis cowboy és indián a kertben. Hiszen ilyeneket játszanak már az oviban is.
Másfelől szerintem rossz oldalról közelítik meg a problémát. Először is megkattan a gyerek. Amit észre kellene venni. Játékokból, filmekből ugyan meríthet ötleteket hogy mi módon ámokfusson de akkor már valami régen rossz a gyermek körül. Talán azért valakinek feltűnhetne hogy mindig az aktuális új játékok az ihletadók. Hisz ez az emlék a legfrissebb. Pedig van bőven régi vérbő játék is. A játék nemléte nem óv meg a tragédiától csak az elkövetés módját befolyásolja.