Rovarok ebédre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Érdekes, bár nem sok infó van benne. Ezt a darazsas dolgot kipróbálnám, csak a faszom fogdos össze annyi darazsat vegyszer nélkül. 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
V9ykn8_TZL0
a lódarázs nincs ekkora 😄D
egyébként nem tom mi....
és semmi ilyesmit nem ennék az tuti!!!
... got nothin to share with you...
Bár engem jobban izgatnak a szeszes italok.(Ha valaki emlékszik, Frei, 8 nap alatt a föld körül címû mûsorában mutattak, a Vietnámi részben.)Érdekes izük lehet.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
ezek már nagyok 😞
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
De azt mondjuk én sem találom gusztának 😊
viszont van az a bazinagy fehér pondró, ami középamerikában él... na, az ojan jó 10 cm-esre is megnõ és színtiszta protein (zsír!) és azt megsütik, esetleg tákóba töltik aztán hami - na attól biztos rosszul lennék😊
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Sztem gusztusos. Bár a faroktüskéket azért leszedhették volna-gondolom ha megkajálod úgy nem mérgezõ.
A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg. A. Rodin
jóétvágyat
Bár azt is dicsérik akik ették, szokásos "olyan mint a csirke" hozzászólással.
Egyetlen kaja amit utálok, a rakott krumpli.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Zsírtartalma szinte semmi, az egész izomzatból áll. A kitin pedig ugyan nem emészthetõ, de akárcsak a növényi rostok elõsegíti az emésztést. Ergo diétázóknak tökéletes.
Egyébként én nem értem miért lenne undorítóbb mint pl. a jó véres marhahús vagy a tatárbifsztek. Bár én azokat is szeretem szal...😄
Forza vecchio cuore rossoneri!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
De thaiföldre se tervezem a közeljövõben a kiutazást. Bár jó lenne...
Igazából szerintem furcsa ez a rovar/ízeltlábú undor. Pl. anyámnak aki a rákot minden gond nélkül megette, sõt azt mondta rá, hogy nagyon finom megmutattam az egyik mûsorban amikor tarantulát sütöttek. Egybõl "fúj" meg "ezt aztán semmiképp meg nem enném" Pedig az aranyáron adott homár languszta scampi ugyanúgy ízeltlábú mint a szöcske meg a sáska.
Egyébként szvsz nem túl jó ötlet ez az összefogdosásos, egyrészt még a végén összeszedsz vmi mérgezõt, aztán egy hétig fosol tõle, másrészt az itthoni sáskák/hernyók olyan kicsik, hogy mire eleget összeszedsz egy vacsihoz arra meggebedsz 😄
bobka.uw.hu
Nem tudom Bp.-n van-e ilyen étterem ahol felszolgálnak rovarokat, ha valaki tud ilyesmirõl szóljon, ezért is lett nyitva ez a topik 😊 Inkább ott próbálnám ki elõször, házilag csak végsõ megoldásként, mert ki tudja milyen gyomorrontást kapok még a mezõrõl összeszedett dögöktõl.
Rovarevéshez sztem maximum Pesten találhatsz valahol éttermet, "nyersanyagként" meg még ott sem-bár lehet tévedek. Pedig én is kipróbálnám, jó ropogós lehet <#finom>#finom>
Gyomorpanaszok esetére bármely korosztálynak ajánljuk.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Komolyan rájuk küldöm a KÖJÁLt 😛
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]