Földönkívüi ételreceptek az ESA-tól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért a szokatlan dolgok többségében abnormálisak. Pld ahol felvonulnak és egy éles tárggyal verik a fejüket, ahol a lányokat megcsonkítják egy teljesen hülye elképzelésbõl, a Pamplonai bikafuttatás, stb
Az, hogy számodra valami szokatlan, nem azt jelenti, hogy abnormális. Néhány országban teljesen hétköznapi dolog sült bogarakat enni. Tápláló és olcsó.
Mondjuk az odaégett bogár elég büdi - bár az égett hús sem túl jó illetú.
És orvos látta már?
Lasan feltalálják azt a növényfajtát ami védekezik az ellen ha megakarod enni.
Nem biztos, hogy rossz íze van.
Unokatesóm mondta egyszer, hogy valamelyik haverja sült bogarakat szokott enni(sózva), és hogy tök finom.
Mondjuk azért én nem enném meg... 😄
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Azt szívesen megnézném, hogy egy húsz fõs csapatnak elkezdenek rizst termelni,
na meg üvegházborítással lefedni a rizsföldet...
xbox360+komputer
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
sokat játszottál Imperium Galaczicával? 😊
na jó csak viccelek
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
\"There aren\'t many guitarists around at the moment who can send a shiver down my spine. Joe Satriani is one of the few.\" Steve Vai
Marsi kenyér a kis f..om.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
\"The voices are back... Excellent.\"
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Egyébiránt egész gusztának tûnnek.<#szomoru1>#szomoru1>