Tanulást segítõ gyógyszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan C vitaminos cukorkákat szopogatok, ezek segítenek, jobban tudok koncentrálni valahogy
végsõ esetben jön a kávé, de azt el akarom kerülni
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
én kávétól becsavarodok teljesen, energiaitaloktól pedig hányingerem lesz
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Gyönyörû mikulás lehetsz. <#kacsint>#kacsint>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Én kurvára megértem azt, aki úgy érzi, hogy besokallt. Ennek ellenére azt mondom hogy koffeinnél durvább dolgot NEM ÉRI MEG SZEDNI.
Ha valaki mégis megteszi, õ tudja. Ha õ hajlandó megfizetni azt a magas árat az egészségével, felvállalja a börtön kockázatát, mert úgy érzi máshogy nem megy, akkor ti ne fikázzátok. Azt kívánom, soha ne kerüljetek ilyen helyzetbe.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ismerõsöm az orvosit nyomta végig, megállapította, hogy egy közepesen szellemi fogyatékos ember, jó memóriával minimum Cum Laude végezne.
Én a jogról mondhatok hasonlókat, néhány osztálytársam majd' debil szintû volt (DE!!! nagyon-nagyon szorgalmasak, kitartóak, és elképesztõ memóriájuk volt), van aki ki se bukott. Komolyan, le a kalappal.
Mondjuk, nem szeretném ha õ védene <#csodalk>#csodalk>
Szerintem a legfontosabb, a rendszeres, nyugodt alvás, de ha valakinek magas vérnyomása van, és emiatti fejgörcsökkel küzd, kábán ébred meg ilyenek, az lefekvés elött fél-egész quarelin, és két három óra alvással bírja folytatni a tanulást
A szõlõcukor meg egy placebo édesszájúaknak <#finom>#finom>
Inkább egyen az ember rendszeresen
Nem tudom, miért gondolja úgy néhány ember, hogy bevesz egy tablettát, és megnyeri a negyvenmilliót a Legyen Ön is Milliomosban. A tanuláshoz AGY kell, és persze SEGG.
gy természetes agyserkentõrõl tudok, (kösz Viktor), citromlét kell inni szõlõcukorral, ez állítólag hat. (szerintem csak öt :-) )
Mint írtam, nem ajánlom az amfetamint. Mindazonáltal úgy tudom, orvostanhallgatóknál elõfordul.
Az a neve, hogy atyai pofon, és egy életen át hat!
Ne drogozd magad, hanem ögyé meg egy tábla csokit és ne gyere ki a szobádból, amíg nem tanultad meg a leckét, büdös kölke!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Olyan mint mikor egy sántának bebeszéled,hogy tud járni,kis ideig lábra is áll.
1. idõben felkelni(!!!) (6-8 óra elég kell legyen)
2. Délután, vagy ha kimerülsz, 1 óra(nem több) szunya
3. Minden nap elmenni negyed - fél órára valahova, ha máshova nem, boltba, különben becsavarodsz
4. Mega dózisu C vitamin (1000mg felett) Általában nincs idõ rendesen kajálni, nem leszel legalább ettõl kimerült (én pörgök tõle. lehet, csak placebo)
5. Quarelin. (Elalvás elõtt, vagy ha kimerült vagy, vizsga elõtt) Tágítja az agyi ereket. Hamarabb kipihened magad, frissen ébredsz, olyanok is eszedbe jutnak, amik egyébként nem jutnának
Nem mondom hogy szedj amfetamint, mert nem éri meg. Igazából még a quarelint sem ajánlom tiszta szívbõl (ne szedd rendszeresen és OLVASD EL A TÁJÉKOZTATÓT)
És NO ALCOHOL!!!!
Egy-két üveg sör jópár 100 oldalt kimos az agyadból!!! vizsga után már mehet... helyet csinálhatsz a következõre... (Low level format<#pias>#pias>)
sok sikert
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
Tuti módszer, és még élvezetes is.
na létezõ összes gyógyszer és hatóanyagai + terápiás javallatainak adatbázisa ami a magyar patikákban megtalálható
ennek a skilled változata a szõlõcukor formájú kox tabletta :]
shit happens
Multokor gyógyszertárban láttam vmi plusz pezsgõtablettát tanulásos reklámszöveggel, csilicsálé fekete dobozzal. Tök olyan fíling fogott el, mint amikor nézem a Gyurcsokot :D
ott puska
tudni kell használni<#idiota>#idiota>
A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?
Kivételesen MOST NEM a cinizmus beszél belõlem.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!