Tanulást segítõ gyógyszer

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alólam kenõcs? :D

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Rafaelo
de akkor nemkapsz écet :)

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Zetorg
:D

Yoyo
Szívjál speed-et!

lamase
seggedbe is kenheted lényeg hogy felszívodjon

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

bld
az agy hormonális áramlása. ez nagyon érdekes én tanultam egy kicsit az agyunk és idegrendszerünk mûködésérõl felépítésérõl de azt kell mondjam h ilyet a büdös életben nm hallottam... bár leeht csak rég volt már, de nm kell bevenni mindent amit kiskanállal beadnak az embereknek, mondjuk hasonlísd össze egy ilyen készítmény árát mondjuk egy vitamintablettáéval...
sztem nézz utánan egy kicsit az ilyen dologk mûködésének és akkor rájössz h ez csak parasztvakítás.

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

kretyo
a carbonoxolon amit már leis irtam megnéztem neten azt irták hogy akár 40%-al megnöveli az agy hormonális áramlását ezzel segíti elõ a memória rögzitést hát nemtudom énse sajna!

kretyo

Rafaelo
csak pénisz növelõ van :(

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

tigeroo
Ha már a patikafelé veszed az irányt feltétlen kérdezd meg hogy nincs-e IQ növelõ instant por raktáron!! htx
loál

Rafaelo
szuvas fog rulez!

Maco13
Mondta egy haverom hogy a ginzeng tea frankón éberen tart órákig, de nem pörget mint a kávé. Illetve csoki és alvás.
Rafaelo
azt nem tûvel lövik??? énnemtomnemvagyokdrogos :)

ja-ja patikában vannak ilyen vény nélkül kapható növénykivonatos "gyógyszerek"
én is próbáltam egy idõben, szerintem nincs nagy hatóanyaga, de lelkileg segített a könyv fölött ülni, bemagyaráztam magamnak, hogy azért tudok tanulni mert ezt beszedtem, és sikerült is a vizsgám
szóval nem rossz dolog <#idiota>

geri15
Ott az ész <#idiota>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Power off gomb a gépre

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Duddits
<#nyes><#wow2><#rolleyes>

Zetorg
szívjál kokaint...

geri15
Tanulni, tanulni, tanulni - Lenin atyánk is megaszonta

egyépként nyár wan vazzeh mindenki strandra, este meg sakáltanyába :DDDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Taranov
Van egy csomó, de én javaslom inkább a patikában kérdezd meg, csak többet tudnak.
Szerintem egyébként hülyeség, bár vizsgaidõszakban kibírja az ember, de jobb mellõzni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

rezsofiz
Ez beteges.

sazl : c

artschiatwork
elavult <#idiota>

Bandew
Úristen!!! Ezt a marhaságot!!!
Mi a baj a "régi" módszerrel?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kretyo
Hello!Nemtudom hogy tudtok -e ilyet?Jólenne én találtam egy carbenoxolon nevüt.
ha találtok valamit jólenne köszi.Sziasztok.

kretyo

← ElőzőOldal 4 / 4