Tanulást segítõ gyógyszer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
sztem nézz utánan egy kicsit az ilyen dologk mûködésének és akkor rájössz h ez csak parasztvakítás.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
kretyo
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
én is próbáltam egy idõben, szerintem nincs nagy hatóanyaga, de lelkileg segített a könyv fölött ülni, bemagyaráztam magamnak, hogy azért tudok tanulni mert ezt beszedtem, és sikerült is a vizsgám
szóval nem rossz dolog <#idiota>#idiota>
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
egyépként nyár wan vazzeh mindenki strandra, este meg sakáltanyába :DDDD
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Szerintem egyébként hülyeség, bár vizsgaidõszakban kibírja az ember, de jobb mellõzni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mi a baj a "régi" módszerrel?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ha találtok valamit jólenne köszi.Sziasztok.
kretyo