17
-
Caro #17 A "Matrix" itt a Földön leginkább az NWO-ban akar kiteljesedni.
Csak nem a gépek, hanem az emberek irányítanak. És az még rosszabb! -
dez #16 "a szoftverházak máris nekiláthatnak a nyelvre épülő új gyártásvezérlő szoftverek fejlesztéséhez."
Majd ha ők is úgy gondolják... -
Emmegki #15 Megírják a programozni tudó programot, és a gépek elfoglalják a világot! -
snorbi #14 "The PSL (ISO 18269) Process Specificaion Language (PSL) standardization initiative includes the semantics for describing the fundamental concepts of manufacturing processes."
Nem, valszeg nem általános nyelv lesz. -
mechorg #13 cigit valaki? -
#12 Hmm, majd meglátjuk.. -
Alien_AM #11 Brainfuck az nagyon brutal ->+>+++>>+>++>+>+++>>+>++ :) kb igy ennyi.
Hat sztem ha ez igaz is akkor is jo sok evre lesz szukseg mire kihoznak belole valamit, gondolom a programozasahoz uber ember kell majd szal esetleg elore legyartott komponensek mint pl harag, szeretet stb. osszefuzese mas komponensekkel talan valami ijet tudok elkepzelni. -
onimusha #10 wow -
#9 assembly ? -
martons #8 NEM! nincs szükség ilyesmire. Még a végén tényleg bekövetkezik a Mátrix vagy az Én, a robot című filmek cselekménye... -
BiroAndras #7 "kifejezetten alkalmas lesz majd a tervezési, engedélyeztetési és termelési folyamatok kezelésére"
Tehát nem általános célú nyelv lesz, hanem egy adott feladatkörre lesz kihegyezve. Szóval valami olyasmi lesz, mint az SQL. -
pemga #6 Az ADA-nál az emberközeli nem azt jelentette, hogy ánglis-szerű mondatokat kellett írkálni?
De persze vannak olyan prg-nyelvek, amik a lenti 3 kritériumrendszered nem is akarják teljesíteni, pl. Brainfuck, esetleg a Malbolge, amit eleve olyan céllal csinálták, hogy ne lehessen prgzani benne :). -
#5 Kíváncsi leszek rá.
Nekem a Delphi is totál bejön, pláne, hogy komponens alapon megy minden
Elindultak a komponensek picibe, csak 1-2 apróság, majd kijöttek a bonyolultabbak, mint socket kezelés, majd kijöttek a socketekre épülők, pl a http, ftp, majd kijöttek egész szerver komponensek ...
Kíváncsi leszek, hogy ez mit fog majd tudni -
Atyus #4 Annak idején az Ada-ról is ezt állították.. -
LowEnd #3 háát nemtom.
Lehet hogy az én fantáziám szegényes, de egy programnyelv vagy
- általánosan használható vagy
- használható (gyors, kompakt, hibatűrő, stb) vagy
- Emberközeli programozású (intelligens)
e háromból opcióból egyszerre bármely kettő választható. -
benczurzs #2 Ez a cikk így elég keveset mond, mennyire lesz vajon "intelligens" ?
Egyfajta gondolkodásmódot biztos megkövetel ez fajta program programozása is.
De reméljük a legjobbakat, hogy egyre kevesebb absztrakciós szintre kell lemenni a programozónak a programozáshoz -
FTeR #1 éjjen.